ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای اور سی پی یو INTEL P4 3.0GHZ

GHAGHALEELEE
28-06-2011, 16:50
سلام.من سی پی یو INTEL P4 3.0GHZ دارم.میخوام ببینم میشه اورش کنم.یعنی این مدل تاثیری تو کارایی داره؟
بعد اینکه اور دقیقا چه کاری رو توی کارایی میکنه؟سرعت پردازش رو بالاتر میبره؟
مرسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeed_136915
28-06-2011, 18:10
سلام . چون CPU شما 90 نانومتری هست اگه اور کنین دما خیلی بالا میره. بهتره سیستمتون رو عوض کنین

EXTREME
28-06-2011, 21:16
با اور این سی پی یو کارایی که میخواین ندارید و اصلا ارزش نداره که یک فن هم براش بگیرید
ولی حالا اگه میخواین یک عکس از بایوس بزارین
برای اول کار فرکانس رم رو بزاریدرو 667 و cpu host controller رو بزارید رو 240 اگه فرکانس رم تنظیم نبود رو 800 تنظیمش کنید
با اینکار فرکانس سی پی یو رو 2.8 میاد گزینه های c2e و cpu eist function رو غیر فعال کنید و وارد ویندوز بشین با نرم افزار prim95
تست 30 دقیقه ای بگیرید و حین تست دمای سی پی یو رو با hw monitor چک کنید اگر حین تست دما داشت بالاتز از 65 میرفت تست رو متوقف کنید