مشاهده نسخه کامل
: سوال در رابطه با هاست رایگان و ساخت انجمن رایگان و پیرامون ان.
Amin4All
28-06-2011, 16:46
اگر میشه یک هاست رایگان خوب معرفی کنید.که بعدا هاستی رو خریدم بتونم به اونجا انتقالش بدم.
انجمن رایگان رو با چی درست کنم بهتره و کمتر اذیت میشم؟بعدا شاید بخوام نسخه لایسنس vb رو بخرم و بتونم انتقالش بدم.
خواهشا کمک کنید.
-------------------------
-------------------------
بعضی سوال هام رو هم جواب گرفتم که اینجا میزارم شاید سوال دوستان باشه:
خوب اونطور که فهمیدم نسخه نال رو اگر شرکتش بفهمه به هاست شکایت میکنن .اما کمتر رخ میده.
نسخه نال بیشتر برای وارز هستش.
نسخه قانونی کمتریین قیمتی که داره 80 تومن به بالا هستش و سالانه یه چیز دیگه و اضافی باید بالاش بپردازی.
کارت پی پال و... برا خریدش باید داشته باشی که دنگ و فنگ داره.
m.m.m5651
28-06-2011, 17:20
سیستم های انجمن ساز:
phpBB | MyBB | vBulletin | ip.board | phpNuke
به نظر من اصلا انجمن نسازین چون آدم گیج میشه سوالاتش رو تو کدوم سایت مطرح کنه.
الان مثلا برای سوالات و جواب دادن باید این تو این همه انجمن عضو شد:
p30world.com | tarfandestan.com | bbPersia.com | ...
ولی مثلا p30world و tarfandestan دیگه باید باشن چون انجمن های خیلی قوی و خوبی هستند ولی خوب مثلا شما اگه میخواین یه انجمن داشته باشید که فقط در مورد یه چیز باشه خوبه مثلا bbPersia و maghsad.com و zohal.com فقط درباره ی phpBB هستن یا مثلا
forum.----------.com | forum.-------------.com دوباره فقط برای کرک، نرم افزار و ... هستن ولی اگه میخواین یه انجمن بسازین که در همه ی زمینه ها باشه اصلا نسازین بهتره چون نه کسی توش عضو میشه و هم موجب پراکندگی سوالات میشه.
فقط در صورتی یه انجمن بسازید که در مورد یه موضوع تازه باشه.
باید دنبال ایده های تازه باشیم نه این که هر کی بیاد یه سایت با یه محتوای تکراری بسازه.
ممنون.
موفق باشید.
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
در مورد سایت هایی که گفتم هم فقط خواستم مثال بزنم.
Amin4All
16-07-2011, 11:57
دوستان سلام.
من با EasyPHP هاست روی سیستم ساختم.
چند باری انجمن رو نصب کردم بعضی جاهاش مشکل پیدا کردم.
من بعد از اینکه فروم رو نصب کردم پوشه upload و phpmyadmin رو پاک کردم که دوباره نصبش کنم.
اما ارر داد.
نرم افزار رو دوباره نصب کردم و درست شد و میشد نصب کرد.
حالا سوالم اینه که حتما باید نرم افزار رو پاک کنم تا بتونم دوباره انجمن و تنظیماتش رو از اول انجام بدم.؟
--------------------------------------------
من چطوری میتونم ادرس سایتم رو مثلا به این شکل در بیارم؟از اول کجا ها رو باید به چه شکلی انجام بدم که به شکل زیر در بیاد ادرس فروم.
forum.gamebazar.com
در پوشه www قبلا پوشه اپلود رو به forum تغییر نام میدادم .اون + تنظیمات شکل زیر هنگام نصب
انجمن ساز رو فکر کنم باید به گونه ای تغییر نام بدم که نام سایتم
forum.gamebazar.com
بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.