PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با اجرای v p n در گوشـی ا Nokia 5800 ا

emadgoldenman
28-06-2011, 13:00
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه V-p.n رو تو 5800 اجرا کرد ؟؟؟

Arash_4dls
05-07-2011, 18:33
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه V-p.n رو تو 5800 اجرا کرد ؟؟؟
قصد شما از استفاده از این نوع کانکشن چیه؟ تغییر آی پی؟ یا رد شدن از فیل**؟ برای رد شدن از فیل** راه های زیادی وجود داره تو موبایل.یکی از اون راه ها استفاده از برنامه اپرا مینی هست که خود به خود فیل** رو رد می کنه.همچنین نرم افزار UC Browser هم این کارو مثل اپرا مینی براتون انجام میده

Ezio142
05-07-2011, 19:23
اپرا مینی جدیدا بگیر نگیر داره. معمولا هیچ سایتی رو باز نمیکنه.حتی گوگل!!! من ورژن های مختلفشو دارم ولی همه شون این مشکلو دارن. UC هم خیلی وقته دیگه فیل.. رو رد نمیکنه.

Arash_4dls
07-07-2011, 13:22
مشکل از نرم افزار نیست.مشکل از سرعت پایین اینترنت در موبایل در کشور ایرانه.این نرم افزارها به سرعت بالا برای نرمال کار کردن احتیاج دارن، که به تازگی ممکنه بعضی وقتا جواب ندن.

saman_uv
09-07-2011, 18:45
فکر نکنم ماله سرعت باشه چون ماله من تا یه هفته پیش همیشه جواب میداد ولی یه هفتس که جواب نمیده سرعت ایران همیشه پایین بوده

XDbit68
11-07-2011, 13:23
قصد شما از استفاده از این نوع کانکشن چیه؟ تغییر آی پی؟ یا رد شدن از فیل**؟ برای رد شدن از فیل** راه های زیادی وجود داره تو موبایل.یکی از اون راه ها استفاده از برنامه اپرا مینی هست که خود به خود فیل** رو رد می کنه.همچنین نرم افزار UC Browser هم این کارو مثل اپرا مینی براتون انجام میده
من نمیدونم چرا دوستان عادت دارن که اپرا مینی رو پیشنهاد بدن؟؟؟؟؟:41:
.اقاجون هم اپرا مینی و هم uc خیلی وقته که دیگه تعطیل شدن و پورتهاشون بسته شده.فقط اپرامینی یه سری نسخه های محدودشه که هنوز کار میده مثلا نسخه ی 4.2 , 3 .
یه برنامه ای نوکیا داده بود به اسم m v*p*n که البته برای ورژن 3 بود اما تو ورژن 5 هم اجرا میشه.
اما انقدر پیچیده ست که هر کسی نمیتونه به کار بندازتش (من که نتونستم)
از اساتید میخوام کسی اگر طریقه ی راه اندازی این نرم افزار مشکل رو بلده حتما بیاد اینجا مطرح کنه. ممنون.
الان کسایی که اندروید دارن راحت به v*p*n وصل میشن اما ما سیمبینیها همچنان موندیم تو کار ش. یکی کمک کنه.:42:

artoor32
12-07-2011, 05:32
سلام.من شنیدم اونایی که مودم وایرلس دارن از طریق lan و share کردن pc به موبایل میشه در گوشی از چیز پی ان استفاده کرد ولی هر کاری کردم نتونستم
برنامه m v*p*n واسه l2tp و pptp نیست.یه برنامه دیگه هم به اسم symv.p.n.2 هست که نوشته واسه کانکشن l2tp و pptp ولی اونم کانکت نمیشه و ارور ms-chap v2 میده.
خودم از اپرا مینی 4.3 استفاده میکنم بد نیست.به جز uc مورورگر bolt هم هست که جاواست.

XDbit68
12-07-2011, 12:47
رنامه m v*p*n واسه l2tp و pptp نیست.یه برنامه دیگه هم به اسم symv.p.n.2 هست که نوشته واسه کانکشن l2tp و pptp ولی اونم کانکت نمیشه و ارور ms-chap v2 میده.
ممنون. اما mv*p*n از l2tp ,pptp پشتیبانی نکنه پس از چی پشتیبانی میکنه؟:13:
اونیکی نرم افزار هم که مزخرفی بیش نیست ولی این m v*p*n فرق داره ماله نوکیاست باید بشه وصل شد باهاش.کسی تا حالا وصل نشده؟
................

nana_ashegh
14-09-2011, 21:11
اول برنامه m vpn رو نصب کنید بعد برید به منو/تنظیمات/قابلیت اتصال/مقصدها و گزینه نقطه دستیابی &افزودن نقطه دستیابی جدید& رو انتخاب کنید از گزینه بله یا خیر "خیر" را انتخاب کنید بعد گزینه vpn که بع از اون گزینه ای به اسم hotspt براتون میاد که انتخابش میکنید بعدش باید نقطه دستیابی یا همون اتصال به اینترنت رو انتخاب کنید کا از بین گزینه ها "اینترنت" رو انتخاب میکنید و مقصد که ورقی ناره کجا باشه ولی بهترین گزینه اینترنته و تمام ! حالا از گزینه ها اتصال پیش فرضتونو رو کنکشنتون قرار بدید!

nana_ashegh
14-09-2011, 21:16
توی مرورگر گوشیتون وارد بشید بعد از اتصال vpn ازتون پسورد و یوزرنیم میخواد که واسه هردو unv2pe رو وارد میکنید ! تشکر فراموش نشه...

Aznasleaftab
04-10-2011, 00:13
وقتی تو تنظیمات وی* پی ان رو انتخاب کردم، میگه سند وی* پی ان تعریف نشده؛ چیکار کنم؟

itno66
05-10-2011, 21:50
این کاراتون آخر سایتو فیلتر میکنه...