مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی فوری در خرید ماشین
smart2009
28-06-2011, 12:08
درود :happy:
به حضورتون این ماشین انتخابش از منه و خریدش برای دوستمه :19: خیلی مهم هست :19:
برای خودم زوده هنوز و ایشالله تا 9 ماه دیگه یک ماشین عالی برمیدارم ( البته قسطی :tongue: )
شما نظراتتون رو اعلام کنید اخه میخواد معقولانه خرید کنه و از همه لحاظ اینده نگری - قیمت در قبال کارایی و غیره خوب باشه.... ( خودش الان پراید صبا داره و 22000 تا کار کرده و میخواد بفروشه )
بین این مدلها کودومش خوبه.... الویت بندی در کار نیست مهم انتخاب خوب در قبال کارایی هست و محدوده قیمت همین خودروها میتونه هزینه کنه.....( ارزش پول پرداختی رو داشته باشه )
یک نظر خودم روی 405 از نوع 16 سوپاپ هست.و کمی دو دلم ولی مشورت شما دوستان من رو به نتیجه میرسونه :10:
انتخابها هم زیاده و بر اساس تجربه خودتون بگید ( بنچمارک از خودتون هم قبوله :دی )
1 - 206 تیپ 3
2 - سمند LX - EF7 گازسوز با ABS ( من این رو از نزدیک ندیدم ولی شنیدم یکی از پلیسها میگفت موتور این ماشین برای کارخانه بنز هست)
3 - پژو 206 صندوقدار V19
4 - تندر 90
5 - پزو 405 از نوع 16 سوپاپ ( TU5 ) با ABS و گاز سوز
6 - پژو پرشیا
7 - ریو
8 - chery - A15 یا مدلهای دیگر از همین برند
9 - نظر دیگه ای در همین رنج قیمت
با تشکر از شما دوستان :40: :11:
دوستان عزیز کاملا شفاف و واضح توضیح بدید که مفهوم رو کامل برسونه
و در آخر رای خودتون رو به کودوم ماشین میدید ؟؟؟
AmiRreZA_RAcEr
28-06-2011, 13:16
تقریبا میشه گفت دوستتون میخواد یه خودروی اقتصادی بخره ، ولی خوب بهتر بود بیشتر در مورد نیازهاشون میگفتی ...
1-به نظر من گزینه اول سمند ef7 هست ، البته موتورش مال بنز نیست ولی موتور خوبیه ، موتور ملیه،پایه گازسوز هم که هست خیلی خوبه ، احتمالا مهر هم با گرون شدن بنزین این ماشین گرون خواهد شد . از لحاظ امکانات هم تقریبا خوبه دیگه اینقدری در مورد سمند بحث شده که نیازی به گفتن نمیبینم
2- تندر 90 e2 ، خودرویی محبوب ، نه چندان زیبا ، با کیفیت بالا و ارزش اقتصادی خوب
3- ریو و 206 تیپ 3 ، 206 sd V 19
در مورد اون 405 16 سوپاپ ، اگه اشتباه نکنم موتور tu5 روشه ، در هرحال ماشینیه که بد از آب در اومده و اصلا راه نمیره به دلیل سنگینیه اتاق و توصیه نمیشه و همچنین کلا 405 و پارس کیفیت افتضاحی دارند
چری a15 هم که 20 ملیونه و در این رده مقایسه شما فکر نکنم قرار بگیره ، شاید شرایطیش منظورت بوده که کلا به نظرم ماشین جالبی نیست و به درد دوست شما با این معیارها نمیخوره ، ولی خوب امکانات بالا با کیفیت پایین داره
hamed malekpour
28-06-2011, 13:33
من سمند ای اف7را پیشنهاد می کنم که پایه گاز سوزه وقیمتش هم حدود15ملیونه که خیلی جالبه کافییه سوارش بشی می فهمی که چی می گم بنزین وگاز تو این ماشین فرقی نمی کنه .
mohamad skystar
28-06-2011, 14:11
سلام دوست گرامی smart2009
شما اول باد تمام ملاک هاتون رو برای خرید یک خودرو در نظر بگیرین و اینجا ذکر کنید تا راحت تر به جواب برسید همچنین
دوستان هم بتونن خودروی مناسب رو به شما معرفی کنن.
با توجه به پست اول به ترتیب:
1.سمند LX موتور EF7
2.تندر 90 E2 LP
3.پژو 206 تیپ 3
4.ریو
5.پژو 206 صندوقدار V19
6.پژو 405 با موتور TU5
7.پژو پارس
8.چری A15
موتور EF7 ساخت آلمان هست اما ربطی به شرکت مرسدس نداره.
ایم موارد رو به ترتیب گفتم طبق صحبت خودتون بود انتخاب خوب در قبال کارایی هست
اما وقتی ملاک هاتون مشخص بشه امکان داره نظرات و پیشنهادات تغییر کنه و انتخاب خودروی دیگر باشه.
smart2009
28-06-2011, 14:29
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز و گرامی.....:10:
دقیقا معیار من برای انتخاب همین انتخاب خوب در قبال کارایی هست و چیز دیگری نیست....
میخوام ارزش هزینه ای که میکنم رو داشته باشه..... :19: :46:
mohamad skystar
28-06-2011, 17:40
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز و گرامی.....:10:
دقیقا معیار من برای انتخاب همین انتخاب خوب در قبال کارایی هست و چیز دیگری نیست....
میخوام ارزش هزینه ای که میکنم رو داشته باشه..... :19: :46:
خوب اگه ملاکتون اینه که تو پست قبلیم خودروها رو ترتیب که به دردتون میخوره معرفی کردم.
امیدوارم خودروی مورد نظرتون رو پیدا کنید.
Amin-Nasim
29-06-2011, 07:53
چری a15 هم که 20 ملیونه و در این رده مقایسه شما فکر نکنم قرار بگیره ، شاید شرایطیش منظورت بوده که کلا به نظرم ماشین جالبی نیست و به درد دوست شما با این معیارها نمیخوره ، ولی خوب امکانات بالا با کیفیت پایین داره
چری a15 فکر کنم 13 تومن باشه
خودرویی بی کیفیت
از لحاظ ایمنی واقعا ضعیفه
خرید این ماشین مثل این می مونه که پول رو ریختی تو سطل اشغال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چری A15
چری a5 یا MVM530 فکر کنم 20 میلیونه
این ماشین از لحاظ امکانات تکمیله
فقط از این رنج قیمتی خارجه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چری a5
D r i v e r
29-06-2011, 10:41
در مورد اون 405 16 سوپاپ ، اگه اشتباه نکنم موتور tu5 روشه ، در هرحال ماشینیه که بد از آب در اومده و اصلا راه نمیره به دلیل سنگینیه اتاق و توصیه نمیشه
سلام
میشه در مورد این سنگینی اتاق بیشتر توضیح بدین؟
نسبت به کدوم اتاق سنگین تره؟
ممنون :11:
mohamad skystar
29-06-2011, 11:01
سلام
سلام امیر جان.
منم تعجب کردم چون موتور TU5 روی 405 خوب جواب داده من با چندتا 405 رانندگی کردم
عملکرد 405 با موتور TU5 خیلی راضی کننده بود.
AmiRreZA_RAcEr
29-06-2011, 12:19
سلام
نسبت به 206 تقریبا میشه گفت اندازه 1 سرنشین سنگینتره , من هم پشتش نشستم شاید شتاب رو بر اساس ماشین خودم سنجیده باشم و بگم خیلی کم ، ولی صد در صد میتونم بگم قدرتش کافی نیست و زود دنده مرده میشه باید معکوس داد ،یجورایی انگار موتور نمیکشه ؛ شایعات زیادی هست که 405 tu5 خیلی عالیه که فقط ناشی از تبلیغات ایرانخودرو هستند
همچنین تست شتابی که انجام دادیم بین 405 tu 5 و 405 معمولی xu7 (البته تایر هاش خیلی پهن بود )در ابتدای حرکت برتری xu7 کاملا مشخص بود کمی بعد tu5 ولی دوباره xu7 و در نهایت دوباره tu5 ! ( سرعت به زمان )
در ضمن نکته مثبت این ماشین نسبت به 405 معمولی :
صدای موتور و مصرف سوخت کمتر
total_overdose
29-06-2011, 13:13
نسبت به 206 تقریبا میشه گفت اندازه 1 سرنشین سنگینتره , من هم پشتش نشستم شاید شتاب رو بر اساس ماشین خودم سنجیده باشم و بگم خیلی کم ، ولی صد در صد میتونم بگم قدرتش کافی نیست و زود دنده مرده میشه باید معکوس داد ،یجورایی انگار موتور نمیکشه ؛ شایعات زیادی هست که 405 tu5 خیلی عالیه که فقط ناشی از تبلیغات ایرانخودرو هستند
همچنین تست شتابی که انجام دادیم بین 405 tu 5 و 405 معمولی xu7 (البته تایر هاش خیلی پهن بود )در ابتدای حرکت برتری xu7 کاملا مشخص بود کمی بعد tu5 ولی دوباره xu7 و در نهایت دوباره tu5 ! ( سرعت به زمان )
در ضمن نکته مثبت این ماشین نسبت به 405 معمولی :
صدای موتور و مصرف سوخت کمتر
شک نکن داری اشتباه میکنی!
اول که جالبه یعین اینکه شما 206 داشته باشی و یک نفر کنارت بشینه دیگه ماشینت راه نمیره!!!:31:عجب!!!
درضمن وزن خودرو 206 صندوقدار 1104 کیلوگرم هست و
405 وزنش 1100 کیلوگرم!
من این ماشین رو ندارم! اتفاقا تا 3 ماه پیش 405 باموتور معمولی مدل 84 که یکی از بهترین کیفیت هارو داشتن زیر پام بود تازه فیلتر هوا اسپورت سوپر اسپرینت داشت و شمع های سوزنی و ... که 405 های معمولی نمیتونستن به گردش برسن!
اتفاقا یکی از آشناهای دورمون از این 405 های tu5 گرفته !
چند ماه پیش تستش کردیم! الحق که کیفیت ادوات پلاستیکی این جدید آشغال بود!
اما موتو فوقلاده بی سروصدا! ماله کنارش مثله تراکتور بود حتی تو دور گرفتن هم خیلی بی سرو صداتر بود!
اما تست شتاب
دنده یک که ما خوردیمش! دنده 1 که پر شد ولی با من مساوی شد سپر به سپر! دنده 2 که زدیم دیدم نه مثل اینکه داریم میریم عقب:31: 2 که پر شد یک ماشین عقب بودم تا آخر 3 هم که دیگه هی میرفتم عقب تر که دیگه ادامه ندادیم:31:
AmiRreZA_RAcEr
29-06-2011, 14:32
شک نکن داری اشتباه میکنی!
اول که جالبه یعین اینکه شما 206 داشته باشی و یک نفر کنارت بشینه دیگه ماشینت راه نمیره!!!:31:عجب!!!
درضمن وزن خودرو 206 صندوقدار 1104 کیلوگرم هست و
405 وزنش 1100 کیلوگرم!
من این ماشین رو ندارم! اتفاقا تا 3 ماه پیش 405 باموتور معمولی مدل 84 که یکی از بهترین کیفیت هارو داشتن زیر پام بود تازه فیلتر هوا اسپورت سوپر اسپرینت داشت و شمع های سوزنی و ... که 405 های معمولی نمیتونستن به گردش برسن!
اتفاقا یکی از آشناهای دورمون از این 405 های tu5 گرفته !
چند ماه پیش تستش کردیم! الحق که کیفیت ادوات پلاستیکی این جدید آشغال بود!
اما موتو فوقلاده بی سروصدا! ماله کنارش مثله تراکتور بود حتی تو دور گرفتن هم خیلی بی سرو صداتر بود!
اما تست شتاب
دنده یک که ما خوردیمش! دنده 1 که پر شد ولی با من مساوی شد سپر به سپر! دنده 2 که زدیم دیدم نه مثل اینکه داریم میریم عقب:31: 2 که پر شد یک ماشین عقب بودم تا آخر 3 هم که دیگه هی میرفتم عقب تر که دیگه ادامه ندادیم:31:
در مورد شتاب و بی سر و صدایی و کیفیت که شما دقیقا همون حرفای منو تکرار کردید . حالا خدا میدونه من کجا داشتم اشتباه میکردم !
شما اگه یه سربالایی با همدیگه برید میبینید کدوم کم میاره ،دلیلشو من نمیدونم شاید بخاطر گیربکسه که اطلاعی ندارم پس حرفی نمیزنم
من نه xu7 دارم نه tu5 ، پس فرقی به حالم نمیکنه ، شواهدو گفتم ، 206 به راحتی میتونه بگیره 405 tu5 رو ، برتری 405 به 206 هندلینگه محشرشه
total_overdose
29-06-2011, 15:30
در مورد شتاب و بی سر و صدایی و کیفیت که شما دقیقا همون حرفای منو تکرار کردید . حالا خدا میدونه من کجا داشتم اشتباه میکردم !
شما اگه یه سربالایی با همدیگه برید میبینید کدوم کم میاره ،دلیلشو من نمیدونم شاید بخاطر گیربکسه که اطلاعی ندارم پس حرفی نمیزنم
من نه xu7 دارم نه tu5 ، پس فرقی به حالم نمیکنه ، شواهدو گفتم ، 206 به راحتی میتونه بگیره 405 tu5 رو ، برتری 405 به 206 هندلینگه محشرشه البته منظور من حرف از شتاب بود که فکر کنم شما گفتید در دنده بعد از 2 عقب افتاد که من عکسشو گفتم.درضمن چه در سر بالایی چه در کفه اون موتور قدیمی شاید دنده یک بهتری داشته باشه اونم بخاطر ماکسیمم گشتاورد تو دور پایینترش اما دنده به 2 که رفت میره عقب!
در مورد وزن هم که اصلاح کردم حرفتون رو!
در ضمن
شایعات زیادی هست که 405 tu5 خیلی عالیه که فقط ناشی از تبلیغات ایرانخودرو هستنداین حرف نسبیه! یعنی نسبت به موتور قبلی عالیتره! خیلی بی سروصداتره! کم مصرفتره! شتاب بهتری میده! موتور با دوام تریه!
خوب دیگه اینا قسمت عالیش هستن! تو بدنه هم که فرقی ندارن که بخوایم تفاوت بزاریم!
راستی
شتاب رو بر اساس ماشین خودم سنجیده باشم و بگم خیلی کم
من نه xu7 دارم نه tu5
بلاخره شما چی دارین که شتابشو با اون مقایسه کردین؟
AmiRreZA_RAcEr
29-06-2011, 18:01
بلاخره شما چی دارین که شتابشو با اون مقایسه کردین؟
منظور من این بود که هیچکدوم از این 405 هارو ندارم که بخوام تعصب بهش داشته باشم
mohamad skystar
29-06-2011, 19:23
در کل 405 با موتور tu5 تونست برای مصرف کننده فابل قبول باشه.
متاسفانه شرکت تا دید این همه استقبال شد سریعا فروش رو بست.
مثل سمند tu5
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.