ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست حل این ارور اعصاب خرد کن

ebrahimjan
28-06-2011, 07:10
بچه ها یه مدتی هست که زمان اجرای اینترنت اکسپلورر یا یه بعضی از نرم افزار ها این ارور به وجود میاد و اعصابم رو واقعا خرد میکند حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت لطفا بگید این ارور برای چیه و چطور میتونم اون رو حل یا حذفش کنم با تشکر از دوستان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebrahimjan
28-06-2011, 18:13
کسی نتونست جواب ما رو بده

Dark Shine
28-06-2011, 18:23
سلام
فال هات خراب شدن. ممکنه ویروس باشه.کم کم بقیه نرم افزار هات هم اینجوری میشه!
فکر نکنم بتونید راه حلی برای مشکلتون پیدا کنید بجز عوض کردن ویندوزتون با یک ویندوز اورجینال.
ویندوزی که شما استفاده میکنید نسخه آزمایشی ویندوز 7 است. نسخه های Beta و یا آزمایشی معمولا باگ هایی رو دارند که فقط با آپدیت نسخه ویندوز میشه اونها رو درست کرد. بهتره از یک نسخه ی نهایی یا RTM استفاده کنید.

موفق باشی.

ebrahimjan
28-06-2011, 20:31
سلام
فال هات خراب شدن. ممکنه ویروس باشه.کم کم بقیه نرم افزار هات هم اینجوری میشه!
فکر نکنم بتونید راه حلی برای مشکلتون پیدا کنید بجز عوض کردن ویندوزتون با یک ویندوز اورجینال.
ویندوزی که شما استفاده میکنید نسخه آزمایشی ویندوز 7 است. نسخه های Beta و یا آزمایشی معمولا باگ هایی رو دارند که فقط با آپدیت نسخه ویندوز میشه اونها رو درست کرد. بهتره از یک نسخه ی نهایی یا RTM استفاده کنید.

موفق باشی.

ویندوزم سون سرویس پک یک هست راستی نسخه ultimate هم هست ویندوزم رو هم عوض کردم ولی باز هم این مشکل وجود داره نمیدونم باید چکارش کنم ویندوزم هم آپدیت هست همچنین آنتی ویروسم هم به روزه نمی دونم مشکل از چیه

saeed774
28-06-2011, 21:52
این روش رو انجام بده :
در قسمت جستجوی منوی استارت تایپ کن internet option و از مورد پیدا شده روش کلیک کن . به تب Advanced برو و در پایین روی آخرین گزینه یعنی Reset کلیک کن . مراحل رو طی کن و یکبار سیستم رو ریست کن . اینکار کل تنظیمات IE رو ریست میکنه .
اگه باز مشکلی وجود داشت ببین چه برنامه ای نصب میکنی که تو عملکرد IE اختلال وارد میکنه . بعضی از Toolbar ها یا Add-on ها اینکارو انجام میدن .