مشاهده نسخه کامل
: این پیغام چطوری حذفش کنم؟
Dariushtanha
27-06-2011, 21:37
سلام دوستان
تازه ویندوز عوض کردم.(قبلا این مشکل را نداشتم)وقتی به اینترنت کانکت میشم از آیکون مربوطه در System tray پیغام زیر را میده!!
وقتی هم که روی اون کلیک می کنم IE باز میشه و اتفاق خاصی نمی افته!
اعصابم را خرد کرده...چکار کنم تا این پیغام را نده؟اینم تصویرش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c4223895c590366g.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c4223895c590366g.jpg
saeed774
28-06-2011, 21:56
در این حالت که پیغام ظاهر مسشه اینترنت وصل هست ؟ زمانیکه IE باز میشه پیغامی نمیده که بهش اجازه بدی تا باز بشه؟
وقتی تنظیمات مربوط به کارت شبکه بهم بخوره این پیغام ظاهر میشه ،یکبار از Device manger کارت شبکه رو آنیستال کن و ریست کن تا دوباره خود ویندوز شناساییش کنه . جواب نده آخرین ورژن درایور کارت شبکه رو از سایت سازنده مادربردت دانلود کن .
Dew Drop
28-06-2011, 22:04
سلام
ویندوز رو آپدیت کردید؟اگه اینطوره ببینید بین آپدیتها KB2446708 هستش
جایی خوندم به خاطر این آپدیت هست ولی مطمئن نیستم!!!چک کنید ببینید می تونه مشکل مربوط به این آپدیت باشه!!!
Dariushtanha
29-06-2011, 00:26
در این حالت که پیغام ظاهر مسشه اینترنت وصل هست ؟ زمانیکه IE باز میشه پیغامی نمیده که بهش اجازه بدی تا باز بشه؟
وقتی تنظیمات مربوط به کارت شبکه بهم بخوره این پیغام ظاهر میشه ،یکبار از Device manger کارت شبکه رو آنیستال کن و ریست کن تا دوباره خود ویندوز شناساییش کنه . جواب نده آخرین ورژن درایور کارت شبکه رو از سایت سازنده مادربردت دانلود کن .
توصیه های شما را انجام دادم ولی مشکل همچنان باقیه...
ضمنا از LAN مادربرد استفاده نمیکنم چون سوخته.از کارت شبکه استفاده میکنم
درست چند لحظه پس از اتصال به اینترنت این پیغام ظاهر میشه
و پس از کلیک کردن روی آن ،اینترنت اکسپلورر بدون هیچ پیغام و مشکلی باز میشه...
تصویر صفحه Network and sharing center را براتون میزارم ببینید طبیعیه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56486d5492736e6g.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56486d5492736e6g.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56486d5492736e6g.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56486d5492736e6g.jpg
Dariushtanha
29-06-2011, 02:01
سلام
ویندوز رو آپدیت کردید؟اگه اینطوره ببینید بین آپدیتها KB2446708 هستش
جایی خوندم به خاطر این آپدیت هست ولی مطمئن نیستم!!!چک کنید ببینید می تونه مشکل مربوط به این آپدیت باشه!!!
آره آپدیت کردم و آپدیتی که شما اعلام کردیت را هم دارم ولی قبل اینکه این آپدیت را انجام بدم این مشکل را داشتم
پس نمیتونه مشکل از این آپدیته باشه:13:
saeed774
29-06-2011, 14:23
مشکلی تو عکس دیده نمیشه . تو چندتا فروم سرچ کردم که گفته بودن که این پیغام هیچ مشکلی نداره و اکثرا هم تو Wireless این مشکل رو داشتند . شما روی Public Network که زیر کلمه Broadband هست کلیک کن و در صفحه ظاهر شده Home Network رو انتخاب کن . شاید فرجی باشه .
Dariushtanha
29-06-2011, 20:06
مشکلی تو عکس دیده نمیشه . تو چندتا فروم سرچ کردم که گفته بودن که این پیغام هیچ مشکلی نداره و اکثرا هم تو Wireless این مشکل رو داشتند . شما روی Public Network که زیر کلمه Broadband هست کلیک کن و در صفحه ظاهر شده Home Network رو انتخاب کن . شاید فرجی باشه .
متاسفانه مشکل رفع نشد...:41:
masood.ashoori789
30-06-2011, 00:34
متاسفانه مشکل رفع نشد...:41:
من یه چی بگم ؟ خودم امتحان نکردما . همینجوری به ذهنم رسید . دیدید وقتی چن بار کانکت چن بار که ارور میده یه تیک میاد اون زیر واسه log گرفتن از کانکت شدن ها ؟ فکر نمیکنید از اون باشه ؟ شاید اونو زدی . کانکشنو پاک کن . یکی جدید بساز ببین چی میشه . خبر بده :دی
Dariushtanha
30-06-2011, 00:44
نه دوست عزیز
تیک لاگ گرفتن را نزدم که بخواد مشکل از اون باشه...
وقتی به پیغام بی توجهی می کنم علیرغم اینکه به اینترنت وصل هستم علامت زردرنگ احتیاط روی آیکون
مربوط به connection Network میشینه و وقتی در این حالت Network and sharing center را باز می کنم روی خط بین Multiple Networks و Internet علامت ضربدر قرمزرنگ نمایش داده میشه.وقتی روی اون علامت ضربدر قرمز کلیک می کنم نهایتا اعلام مشکل به شکل زیر می کنه
نظرتون چیه؟چکار کنم؟
saeed774
30-06-2011, 11:16
پیغام میگه که شما باید با کانکشی که ایجاد کردی به ISP وصل بشی تا به نت دسترسی پیدا کنی .
شما بصورت PPPoE کانکت هستی یا Bridge ؟ منظور خود مودم user و پسورد دادی یا کانکشن درست کردی ؟
شما روش های مختلفی رو باید برای رفع مشکل امتحان کنی : کارت شبکه رو که گفتم آنیستال و دوباره نصب کردی ؟
اگه تنظیمات مربوط به ISP رو بلدی یکبار مودم رو ریست کن .( منظور VCI و VPI و یوزر و پسوردت هست )
بعد از ریست یکبار بصورت PPPoE امتحان کن و یکبار بصورت Bridge .
احتمال داره مشکل از ISP هم باشه بهشون زنگ بزن ببین مشکلی تو شبکه وجود نداره ؟
همانطوری که گفتم برای این مشکل تو فروم های خارجی هم پاسخ مناسبی داده نشده و گفته بودن که فقط پیغام هست و مشکلی نداره .
شما اون آپدیتی که شریف درسا عزیز گفتن آنیستالش کردی ؟
saeed774
30-06-2011, 11:27
شما این کارو هم قبل از روش های پست قبل انجام بده :
تو همون صفحه Network and Sharing Center در پنل سمت چپ و بالا روی Change Adapter Setting کلیلک کن . تو این صفحه چه کانکشن هایی وجود داره ؟ علاوه بر کانکشن شما کانکشن دیگه ای هم وجو داره ؟
اگه بصورت PPPoE کانکت شده باشی قائدتا باید یه کانکشن با نام Local Area Connection وجود داشته باشه . روش راست کیک و Delete رو بزن . و دوباره یه کانکش از صفحه اول بساز .
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
اگه کانکشن دیگه ای غیر از Local Area Connection وجود داشته باشه روی همین کانکشن راست کلیک کن و Set as Defualt Connection رو بزن . اگه باز جواب نده . هر دو رو پاک کن و دوباره یه کانکشن جدید بساز.
Dariushtanha
30-06-2011, 17:13
شما این کارو هم قبل از روش های پست قبل انجام بده :
تو همون صفحه Network and Sharing Center در پنل سمت چپ و بالا روی Change Adapter Setting کلیلک کن . تو این صفحه چه کانکشن هایی وجود داره ؟ علاوه بر کانکشن شما کانکشن دیگه ای هم وجو داره ؟
اگه بصورت PPPoE کانکت شده باشی قائدتا باید یه کانکشن با نام Local Area Connection وجود داشته باشه . روش راست کیک و Delete رو بزن . و دوباره یه کانکش از صفحه اول بساز .
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
اگه کانکشن دیگه ای غیر از Local Area Connection وجود داشته باشه روی همین کانکشن راست کلیک کن و Set as Defualt Connection رو بزن . اگه باز جواب نده . هر دو رو پاک کن و دوباره یه کانکشن جدید بساز.
بصورت PPPoE کانکت شدم و کانکشن ساختم.همه کارهائی که گفتین و انجام دادم ولی مشکل رفع نشد:41:
زنگ زدم ISP و در پاسخ گفتن که باید DHCP را در تنظیمات مودم ENABLE کنم تا مشکل رفع بشه.ولی وقتی وارد قسمت مربوطه در تنظیمات مودم میشم و DHCP را Enable می کنم موقع Save کردن پیغام میده که IP آدرست نامعتبره! آی پی دستی دادم و چند بار عوض کردمش ولی بازم مشکل رفع نشد.
حالا چیکار کنم؟!:41:
اینم تصویرش:
saeed774
30-06-2011, 21:16
در مودم زمانی که DHCP رو فعال کردی در قسمت Start IP Address بنویس : 192.168.1.2 و در قسمت End IP Address بنویس : 192.168.1.254 اصولا باید ارور نده دیگه .
Dariushtanha
01-07-2011, 00:09
ممنون سعیدجان
با این توصیه ات تونستم DHCP را Enable کنم ولی نهایتا مشکل رفع نشد و همچنان باقیه...:41:
saeed774
01-07-2011, 12:22
الان دوباره همونی که در پست 11 Diagnostic گرفتی ، یکبار دیگه هم بگیر باید مشکل حل بشه .
Dariushtanha
01-07-2011, 14:29
دقیقا همون Dignostic پست11 را نشون میده...
مشکل باقیه و فرقی نکرده...:41:
saeed774
01-07-2011, 14:55
کارت شبکه شما هیچ مشکلی نداره و هر چی هست از local Area Connections 2 هست . چه برنامه ای نصب کردی که این کانکشن رو ایجاد کرده ؟ این کارت شبکه مجازی عموما مربوط میشه به نصب ویندوزهای مجازی مانند VMWare یا VirtualBox یا --- Card
کدوم رو نصب کردی؟ روی Local Area Connection 2 کلیک کن و در صفحه باز شده Details رو بزن و یه عکس از این صفحه بذار.
(منظورم تو صفحه مربوط به Network and Sharing Center هست )
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
تو Device Manager یه عکس هم از زیر مجموعه Network Adaptors بذار . یا بگو چه زیرمجموعه هایی وجود دارند؟
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
از چه آنتی ویروس و فایروالی استفاده میکنی؟ ویندوزت 7 نسخه 64 بیتی هست؟
Dariushtanha
01-07-2011, 18:05
Local Area Connection کانکشنی است که بصورت پیشفرض توسط ویندوز برای LAN(کارت شبکه) ساخته میشه و وجود داره .کارت شبکه آنبردم مشکل داره و استفادهاش نمیکنم و Disable کردمش.وهیچکدام از برنامههائی که گفتین را نصب نکردهام.اینم عکس Details:
اینم تصویر Network adaptors:
آنتیویروس ESET smart security 4 است و از فایروال خود آنتیویروس بهره میبرم و ویندوزم 32بیتی از نوع Ultimate است.
saeed774
01-07-2011, 20:31
وا... چی بگم، همه چیز درسته و مشکلی دیده نمیشه . احتمال داره از فایروال نود32 هم باشه .
فایروال رو Disable کن بعد به نت کانکت شو ببین باز ارور میده؟ در تنظیمات فایروال نود تغییری ایجاد نکردی ؟ باید روی Automatic باشه .
برای غیرفعال کردن کامل ، به تنظیمات نود 32 برو و از زیرمجموعه Personal Firewall روی System Integration برو و در سمت راست از منوی کشویی آخرین گزینه رو انتخاب کن .
ebicross
02-07-2011, 11:32
همونطور که دوستان گفتند این خطا مربوط به Wireless میشه. شما توی تنظیمات ADSL دنبال راه حل نگرد.
مودم شما یا سیستم شما احتمالا قابلیت اصال بیسیم (WireLess) داره.
اگر از این قابلیت استفاده نمیکنید اون رو غیر فعال کنید.
در مودمتون قابلیت Wireless رو غیرفعال کنید چون احتمالا یک Access Point اطراف شما هست که مودم یا سیستم شما سعی در ارتباط میکنه.
برای تست اگر مودمتون Wireless داره یک قابلمه! :دی بزارید روش تا نتونه به Wireless دسترسی پیدا کنه. بعدش تستش کنید.
یا اینکه مودم رو کاملا از پشتش ریست کنید و دوباره پیکربندی کنید و برای Wireless تنظیمات درست رو اعمال کنید.
Dariushtanha
02-07-2011, 13:36
همونطور که دوستان گفتند این خطا مربوط به Wireless میشه. شما توی تنظیمات ADSL دنبال راه حل نگرد.
مودم شما یا سیستم شما احتمالا قابلیت اصال بیسیم (WireLess) داره.
اگر از این قابلیت استفاده نمیکنید اون رو غیر فعال کنید.
در مودمتون قابلیت Wireless رو غیرفعال کنید چون احتمالا یک Access Point اطراف شما هست که مودم یا سیستم شما سعی در ارتباط میکنه.
برای تست اگر مودمتون Wireless داره یک قابلمه! :دی بزارید روش تا نتونه به Wireless دسترسی پیدا کنه. بعدش تستش کنید.
یا اینکه مودم رو کاملا از پشتش ریست کنید و دوباره پیکربندی کنید و برای Wireless تنظیمات درست رو اعمال کنید.
ebicross عزیز
ممنون از توجه و پاسخت ولی مودم من ساده است و قابلیت وایرلس نداره!:13:
saeed774
02-07-2011, 15:11
داریوش جان شما یه بار هم کارت شبکه آنبرد رو Enable کن و ازش diagnostic بگیر ببین چه پیغامی میده . برای استفاده از کارت شبکه نیازی نیست آنبرد رو غیرفعال کنی . در حالتی که دو کارت فعال هستند از هردو diag بگیر
Dariushtanha
02-07-2011, 22:29
Enable کردمش ولی با توجه به اینکه مودم بهش وصل نیست طبیعیه که در Diag اعلام کنه که اتصال برقرار نیست .
diag کارت شبکه اصلی هم که اعلام کرد مشکلی پیدا نکرده...(واسه همین تصویرش را نگذاشتم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 988a23f203e1bd6g.jpg
ebicross
02-07-2011, 22:51
خب پس یک پروتکلی چیزی شاید اضافه کردید که این خطا رو میده.
توی استارت بنویسید Manage wireless networks و اگر گزینه ای داره توش Remove کنید.
توی CMD در حالت Admin بنویسید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش اینتر بزنید.
سیستم رو ریست کنید.
دوباره همه چیز رو پیکربندی کنید.
Dariushtanha
03-07-2011, 01:44
کارهائی که گفتی را انجام دادم ولی مشکل همچنان باقیه. میخواستم بگم گاهی در ابتدای کانکت شدن به اینترنت وقتی مرورگرم را باز میکنم و آدرس یه وبسایت را میدم بجای وارد شدن به اون سایت ،وارد وبسایت مخابرات(ADSL)میشه!فکر کنم این از تنظیمات شبکه مخابرات باشه...ولی همیشه اینطور نیست و گاهی ...میگم نکنه این مشکل از همینجا نشات میگیره ؟!:13:
ebicross
05-07-2011, 12:38
کارهائی که گفتی را انجام دادم ولی مشکل همچنان باقیه. میخواستم بگم گاهی در ابتدای کانکت شدن به اینترنت وقتی مرورگرم را باز میکنم و آدرس یه وبسایت را میدم بجای وارد شدن به اون سایت ،وارد وبسایت مخابرات(ADSL)میشه!فکر کنم این از تنظیمات شبکه مخابرات باشه...ولی همیشه اینطور نیست و گاهی ...میگم نکنه این مشکل از همینجا نشات میگیره ؟.gif
پس DNSهات رو عوض کن و از DNSهای جدید استفاده کن.
برای این کار از نرم افزار NameBench کمک بگیر.
Dariushtanha
05-07-2011, 17:56
ابی جان یه کم تخصصی شد...
میشه توضیح بدی چطور باید اینکار را انجام بدم:14:
ebicross
05-07-2011, 23:24
از تاپیک مفید زیر استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dariushtanha
06-07-2011, 19:01
پس DNSهات رو عوض کن و از DNSهای جدید استفاده کن.
برای این کار از نرم افزار NameBench کمک بگیر.
ابی جان اینکار را هم کردم ولی فایدهای نداشت و تغییر DNS فقط سرعت پینگ را بالاتر برد...:41:
saeed774
06-07-2011, 20:26
با این اوصاف مشکلت بطور قطعی از طرف ISP هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.