مشاهده نسخه کامل
: همه چیز درباره نت بوک ASUS Eee PC 1215B
T E R M I N A T O R
27-06-2011, 08:45
سلام دوستان این تاپیک را زدم برای بحث و تبادل نظر درباره نت بوک asus Eee pc 1215B
امیدوارم دوستان شرکت کنند.
یکی از پرقدرت ترین نت بوک های جهان!!!
Asus Eee PC 1215B
Display : 12.1" LED-backlit HD WXGA screen 1366 * 768
CPU : AMD Fusion E-350 processor Dual Core 1.6 GHz
Memory : 2 GB DDR3
HDD : 500 GB HDD
VGA : ATI 6310
Battery : 6 cells Li-ion Battery Pack , 8.5 hours
Other : usb 3 , Blutooth 3 , HDMI , Webcam , Lan , VGA Port
Weight : 1.46 KG
pooria-ir
27-06-2011, 12:18
حالا فعلا اگه خودت داری بی زحمت به عنوان اولین نفر یه Review ازش بزار،چون شاید بگیرمش ;)
T E R M I N A T O R
27-06-2011, 12:33
حالا برای شروع اول از همه یه ریویو کلی از این مدل میزارم تا بعدا نوبت به تجربیات خودم از این مدل برسه. درگیر امتحانات پایان ترم هستم هنوز نتونستم درست و حسابی ازش کار بکشم. چند روز دیگه مطالب خودمو میزارم:
بررسی asus Eee pc 1215B از نگاه lnet
خوب: پردازنده مناسب، عمر باتری عالی، USB 3.0
بد: طراحی های Eee PC نیازمند به روز رسانی است، هارد کوچک و کم سرعت
پیشنهاد: Asus Eee PC 1215B به عنوان یک فوق سبک خوش دست با پردازنده های بسیار دوست داشتنی فوزیون AMD است، منتها رقابت در سری فوق سبک ها به شدت بالا گرفته و سخت بتوان این دستگاه را بهترین دانست.
مشخصات دستگاه:
قیمت جهانی هنگام عرضه
۵۰۰ هزار تومان
پردازنده۱.۶GHz AMD E-350حافظه۲GB, 1,333MHz DDR3هارد۳۲۰GB 5,400rpmچیپ ستID1510گرافیکATI Radeon HD 6310سیستم عاملWindows 7 Home Premiumصفحه نمایش۱۲.۱ اینچ وزن۱500 گرم با باتری عالی و فوق سبک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی
مدت مدیدی بود اتم های اینتل فرمانروای بی چون و چرای سرزمین نت بوک ها و فوق سبک ها بودند اما AMD امسال با عرضه پردازنده های Fusion خود، توانست اتم را در سری فوق سبک ها کاملا شکست دهد. Eee PC 1215B نیز خود را به این پردازنده ها مجهز ساخته تا چیزی کم نداشته باشد! شاید مهمترین رقیب این دستگاه را باید ۱۱.۶ اینچی HP Pavilion dm1z دانست با این تفاوت که HP علاوه بر داشتن هارد بزرگتر و پرسرعت تر، طراحی جالب توجهی داشته، اما فاقد USB 3.0 است.
اگر بودجه ی زیادی ندارید که یک مک بوک ایر خریداری کنید، این فوق سبک های مبتنی بر AMD و ارزان قیمت برای شما ساخته شده اند!
طراحی کلی Eee PC ها نیازمند یک تغییر و به روز رسانی اساسی است. ۱۲۱۵B نیز از این قاعده مستثنی نبوده و فقط با یک تغییرات جزئی نسبت به نت بوک های پارسال روانه بازار شده اما در سخت افزار اصلا با قبلی ها قابل قیاس نیست. حتما 1215N را به یاد دارید. اگر نگوییم این دستگاه بزرگتر شده 1215N هست، حداقل باید اعتراف کنیم اساسا بسیار شبیه هم هستند. رنگ مات و القای حس سختی از نکات مهم طراحی این دو است. این دستگاه در سه رنگ مشکی براق، مشکی، قرمز و نقره ای مات عرضه میشود.
صفحه کلید نیز همان است. کلید های تخت و بی سر و صدا با فاصله تقریبا مناسب از هم نیز از مشخصات صفحه کلید Eee PC 1215B است. این کیبورد نیز بسیار شبیه کیبورد Pavilion dm1z بوده با این تفاوت که در این دستگاه در سمت راست در کنار کلید های جهت، در یک ردیف سری page-up و و … page-downنیز به آن افزوده شده اند.
تاچ پد بزرگ نیز در نگاه اول کاربر را به کلیک پد های مک بوک و Pavilion dm1z می اندازد با این تفاوت که در اینجا دکمه های ماوس زیر تاچ پد بسیار کوچکتر هستند. شاید تنها نکته منفی تاچ پد نیز همین دکمه های کوچک باشد که استفاده از آنها عذاب آور است.
صفحه نمایش ۱۲.۱ اینچ با نور دهی LED و رزولوشن ۷۶۸*۱۳۶۶ است که تقریبا تمام لپ تاپ های بین ۱۱ تا ۱۵ اینچ این رزولوشن را دارند. در یک صفحه نمایش ۱۲ اینچی، این رزولوشن عالی است زیرا به شما فضای بسیار زیادی در محیط ویندوز میدهد علاوه بر اینکه برای تماشای فیلم های HD نیز ضروری است. صفحه نمایش براق بوده و همین امر باعث بازتاب نسبی نور خارجی در آن میشود که البته خیلی نیست. قابل ذکر است زاویه دید افقی نیز بیشتر از عمودی است.
پورت ها در ایسوس Eee PC 1215B کامل اند و وجود یک پورت USB 3.0 نیز قابل توجه است. شاید هم اکنون به آن خیلی نیاز نباشد، اما در آینده ای نه چندان دور جز امکانات اصلی و مورد نیاز خواهد بود.
ویدیو
VGA, HDMIصداStereo speakers, headphone/microphone jacksدیتا۱ USB 3.0 , 2 USB 2.0 port, SD card slotشبکهEthernet, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 3.0درایو نوری ندارد.
سه نوع پردازنده از سری Fusion و دو پردازنده گرافیکی AMD در این دستگاه عرضه میشود. پردازنده های APU E350 1.6GHz، C50 1.0GHz که دو هسته ای هستند و C30 1.2GHz تک هسته ای. پردازنده های گرافیکی نیز Radeon HD 6250 و Radeon HD 6310 هستند. سخت افزار موجود در این دستگاه که در حال تست و بررسی آن هستیم، در جدول بالا آمده است. اگر بخواهیم با نت بوک های اتمی مقایسه کنیم باید اعتراف کرد که اصلا قابل قیاس نیستند! آنچه در اینجا مشاهده خواهید کرد فارغ از قدرت اتم هاست. البته به یاد داشته باشید نمیتوان این مدلها را با دستگاههای حرفه ای و سندی بریج های اینتل مقایسه کرد.
وجود پردازنده های گرافیکی در فوق سبک های جدید یک پیشرفت بسیار بزرگ و مهم نسبت به گرافیک های مجتمع اتم و سری های قبلی است. البته این پردازنده های برای بازی مناسب نیستند و فقط از پس نیاز های ابتدایی برخواهند آمد. بازی Unreal Tournament III در رزلوشن اصلی و تنظیمات پایه با سرعت فقط ۲۲ فریم در ثانیه اجرا شد که احتیاج به توضیح بیشتر ندارد.
ایسوس Eee PC 1215B در تست پخش ویدیو برای عمر باتری، حدود ۵ ساعت دوام آورد که از این لحاظ با این سخت افزار بسیار قابل تحسین است. در اجرای کارهای سبک تر مانند وبگردی و تایپ میتوانید تا یک روز کاری روی باتری این دستگاه حساب کنید.
منبع : lnet
Javad-ht
28-06-2011, 22:11
سلام
منم امروز این نت بوک رو خریدم!
اول قصد داشتم یه لپ تاپ 13 اینچی بگیرم که بی خیال شدم و این رو گرفتم!
620 تومن با گارانتی ویستا!
ولی راستش خیلی به دلم ننشسته فعلا!:31:
من قبلا با نت بوک کار نکردم!
Cpu این مدل(E-350) اینطور که تو سایت ها نوشته بود خیلی خوبه!
ولی من که باهاش کار میکنم 2 تا کار که همزمان انجام میدم سریع میره رو 100%
اونم کارایی مثل نت گردی و برنامه نصب کردن!
البته شاید به خاطر برنامه های زیادی هست که روش نصبه به طور پیش فرض!
باید یه ویندوز بریزم ببینم چطوره سرعتش!
یه مشکلی مسخره ای هم که داره این مدل تاچ پده دستگاهه!
فکر کنم رفتن جنس بنجل وارد کردن!
چون اصلا نمیشه باهاش کار کرد و باید برد گارانتی احتمالا!
کلا قاطیه و اکثر موارد کار نمیکنه!
منم چون تازه خریدم بعیده ببرم گارانتی!
کسی بفهمه همون موقع که خریدم بردم گارانتی میگه سرش کلاه گذاشتن!:31:
در صورتی که همین آقای mp888 هم مشکل تاچ پد رو داره!
کیفیت مانیتورش هم به نظرم خوبه.
البته یکم زاویه دید عمودیش کمه.
ولی در کل برای یه نت بوک 450$ ای مانیتور خوبی به نظر میرسه!
حالا فردا یه ویندوز میریزم ببینم چه تغیراتی میکنه!
-----------
mp888 شما با چه گارانتی ای و از کجا خریدی؟
شدیداً منتظریم !
فک کنم mp888 جان 650 با گارانتی امرتات خریده !
منم میخاستم اینو بگیرم...ولی بین 1215b و msi u270 موندم!این مدل msi واقعا وسوسه کنندس!ولی عیبش اینه که تاچ پدش خیلی کوچیکه...حالا موندم کدوم رو بگیرم.....
Javad-ht
29-06-2011, 13:53
منم میخاستم اینو بگیرم...ولی بین 1215b و msi u270 موندم!این مدل msi واقعا وسوسه کنندس!ولی عیبش اینه که تاچ پدش خیلی کوچیکه...حالا موندم کدوم رو بگیرم.....
عیب msi رزولیشن صفحه اشه!(1024*600)
البته صفحه اش چیزی از ایسوس کم نداره!
زاویه دید msi تازه خیلی هم بهتره!
به نظرم اگه رزولیشن صفحه برات مهم نیست حتما msi رو بگیر!
150 گرم سبکتر و کوچیکتر هم هست!
رم 4 داره و مشکل تاچ پد هم نداره!
طراحیش هم به نظرم از ایسوس جذابتره!
ولی به هر حال نمیشه از رزولیشن hd ایسوس گذشت!
T E R M I N A T O R
29-06-2011, 14:57
mp888 شما با چه گارانتی ای و از کجا خریدی؟
سلام همانطور که دوستمون فرمودند من این مدل را به قیمت 650 تومان با گارانتی امرتات خریدم. من چون شهرستان بودم و برای خرید این مدل عجله داشتم بصورت آنلاین خریدم.
به نظر من u270 با رزولیشن 1024*600 ارزش زیادی نداره چون تو نرم افزارها و سایت های زیادی اذیت میکنه یا 1215b بخرین یا hp dm1z یا منتظر بمونین تا u270 با کانفیگ 12.1 اینچ و رزولیشن 1366*768 وارد ایران بشه چون این کانفیگ هم وجود داره.
درمورد مشکل تاچ پد و راه حلش هم بعدا توضیحات بیشتری میدهم فقط همینو بگم که مشکل سخت افزاری هست و ناشی از طراحی بد قسمت تاچ پد هست که باعث بروز این مشکل شده طوری که حتی خود شرکت اسوس هم جواب خاصی براش نداره. ارتباطی به بنجل بودن مدل های وارداتی نداره چون این مشکل فقط مربوط به اینجا نیست و افراد زیادی تو کشورهای آمریکا و سنگاپور و آلمان و ... این مشکل را دارند. خوشبختانه راه حلش اومده و سخت نیست ولی باید زیر تاچ پد باز بشه ...
فعلا این چند تا عکس از نت بوکم داشته باشین تا بعد اطلاعات بیشتری بدم:
عیب msi رزولیشن صفحه اشه!(1024*600)
البته صفحه اش چیزی از ایسوس کم نداره!
زاویه دید msi تازه خیلی هم بهتره!
به نظرم اگه رزولیشن صفحه برات مهم نیست حتما msi رو بگیر!
150 گرم سبکتر و کوچیکتر هم هست!
رم 4 داره و مشکل تاچ پد هم نداره!
طراحیش هم به نظرم از ایسوس جذابتره!
ولی به هر حال نمیشه از رزولیشن hd ایسوس گذشت!
رزولیشنش 1366*768 هست!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این رزولیشن الان تو تهران موجود هست...جلوی در پاساژ پایتخت برای تست گذاشتنش...
11.6" 1024x600
12.1" or 11.6" 1366*768 HD (optional)
11 اینچی رزولوشن کمتری داره نسبت به 12 اینچی !
ولی بصورت آپشنال میتونین 11 اینچی با رزولوشن بالاتر رو بگیرین !
میگم این MSI چنده ؟
T E R M I N A T O R
29-06-2011, 16:23
11.6" 1024x600
12.1" or 11.6" 1366*768 HD (optional)
11 اینچی رزولوشن کمتری داره نسبت به 12 اینچی !
ولی بصورت آپشنال میتونین 11 اینچی با رزولوشن بالاتر رو بگیرین !
میگم این MSI چنده ؟
قیمتش حدود 650 تومان
amirdave
29-06-2011, 17:12
mp888 جان بالاخره شما کدوم را پیشنهاد میکنید u270 یا 1215B
T E R M I N A T O R
01-07-2011, 02:07
mp888 جان بالاخره شما کدوم را پیشنهاد میکنید u270 یا 1215B
دوست عزیز انتخاب بین این دو مدل بیشتر بستگی به سلیقه شما داره، اگر بهترین کارایی را نسبت به هزینه میخواهین داشته باشین فکرکنم U270 برای شما مناسب تر باشه چون سبکتر هست و از 4 گیگ رم استفاده میکنه ولی صفحه نمایش کوچکتر و رزولیشن پایین تر داره مگر اینکه بگردین و با کانفیگ HD پیدا کنین. در عوض 1215B از نام اسوس و همچنین صفحه نمایش 12 اینچ و با کیفیت HD بهره می بره ولی فقط 2 گیگ رم داره و متاسفانه خیلی هاشون مشکل تاچ پد دارن که بعضی وقتا قاط میزنه و در صفحه قبل کمی دربارش توضیح دادم.
من خودم بشخصه فقط بخاطر برند اسوس و همچنین صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر این مدل را خریدم.
طبق وعده ای که دادم امروز راه حل مشکل تاچ پد را براتون میزارم که زیاد سخت نیست. البته توضیحات انگلیسی هست که ترجمش دیگه به عهده خودتون:
I have had my Asus 1215B for just over a week now and have had the same touch pad issues as being described on here. I spent a couple days messing with drivers but I realized that the issue persisted whether I was running windows, Linux, or even booted into Express Gate.
However being the ingenious individual I am I decided to disassemble the laptop to check out the physical connections on the touch pad. The second time I did this I left the PC on so I could test it while wiggling wires. What I found out was the touch pad NEVER messed up while separated from the PC. After even more testing I discovered it only stopped responding when I snapped in the upper left side of the palm rest.
I decided that the issue was being caused by a pressure point somewhere so after some logical guesses I finally removed the two silver foam like pads/spacers on the PC underneath the touchpad. After 3 more days of use I have not had the issue again.
You only need to remove a few screws and you do not void warranty by opening the PC to that level. I used the instructions below:
Below is a picture I took when I first began troubleshooting the problem. In the picture you can see I used some electrical tape to cover the grounding spot before I realized what it was.
My picture clearly shows that in its original state the upper silver pad was touching the grounding spot on my PC. I chose to remove both tabs and this fixed the issue, but it seems that the upper pad may have been conductive and too close to the bare spot.
Move the upper pad away from the bare grounding spot first and if the issue persist then just remove the pad completely. (I actually stuck mine to the bottom side of the ram cover just in case I needed to send the PC in for warranty)
THE BEST SOLUTION IS TO JUST REMOVE THE UPPER SILVER PAD
PLEASE REPLY IF THIS FIXED THE ISSUE FOR YOU AS WELL...
Javad-ht
01-07-2011, 16:11
دوست عزیز انتخاب بین این دو مدل بیشتر بستگی به سلیقه شما داره، اگر بهترین کارایی را نسبت به هزینه میخواهین داشته باشین فکرکنم U270 برای شما مناسب تر باشه چون سبکتر هست و از 4 گیگ رم استفاده میکنه ولی صفحه نمایش کوچکتر و رزولیشن پایین تر داره مگر اینکه بگردین و با کانفیگ HD پیدا کنین. در عوض 1215B از نام اسوس و همچنین صفحه نمایش 12 اینچ و با کیفیت HD بهره می بره ولی فقط 2 گیگ رم داره و متاسفانه خیلی هاشون مشکل تاچ پد دارن که بعضی وقتا قاط میزنه و در صفحه قبل کمی دربارش توضیح دادم.
من خودم بشخصه فقط بخاطر برند اسوس و همچنین صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر این مدل را خریدم.
طبق وعده ای که دادم امروز راه حل مشکل تاچ پد را براتون میزارم که زیاد سخت نیست. البته توضیحات انگلیسی هست که ترجمش دیگه به عهده خودتون:
I have had my Asus 1215B for just over a week now and have had the same touch pad issues as being described on here. I spent a couple days messing with drivers but I realized that the issue persisted whether I was running windows, Linux, or even booted into Express Gate.
However being the ingenious individual I am I decided to disassemble the laptop to check out the physical connections on the touch pad. The second time I did this I left the PC on so I could test it while wiggling wires. What I found out was the touch pad NEVER messed up while separated from the PC. After even more testing I discovered it only stopped responding when I snapped in the upper left side of the palm rest.
I decided that the issue was being caused by a pressure point somewhere so after some logical guesses I finally removed the two silver foam like pads/spacers on the PC underneath the touchpad. After 3 more days of use I have not had the issue again.
You only need to remove a few screws and you do not void warranty by opening the PC to that level. I used the instructions below:
Below is a picture I took when I first began troubleshooting the problem. In the picture you can see I used some electrical tape to cover the grounding spot before I realized what it was.
My picture clearly shows that in its original state the upper silver pad was touching the grounding spot on my PC. I chose to remove both tabs and this fixed the issue, but it seems that the upper pad may have been conductive and too close to the bare spot.
Move the upper pad away from the bare grounding spot first and if the issue persist then just remove the pad completely. (I actually stuck mine to the bottom side of the ram cover just in case I needed to send the PC in for warranty)
THE BEST SOLUTION IS TO JUST REMOVE THE UPPER SILVER PAD
PLEASE REPLY IF THIS FIXED THE ISSUE FOR YOU AS WELL...
آقا منم چند روز پیش این رو دیدم!
اکثر کسایی هم که مشکل داشتن مشکلشون حل شده!
ولی یکی دو نفر هم صفحه 3 یا 4 همین تاپیک گفته بودن حل نشده!(یادم نیست b داشتن یا n)
میخوام ببینم خودت تونستی این مشکل رو حل کنی؟
بدی این روش اینه احتمالا گارانتی باطل میشه:31:
من فردا لپ تاپ رو میبرم گارانتی!
اگه نتونستن مشکل رو حل کنن خودم دست به کار میشم و طبق این آموزش عمل میکنم.
راستی ویندوزت چیه؟
استارتر یا home?
T E R M I N A T O R
02-07-2011, 09:52
آقا منم چند روز پیش این رو دیدم!
اکثر کسایی هم که مشکل داشتن مشکلشون حل شده!
ولی یکی دو نفر هم صفحه 3 یا 4 همین تاپیک گفته بودن حل نشده!(یادم نیست b داشتن یا n)
میخوام ببینم خودت تونستی این مشکل رو حل کنی؟
بدی این روش اینه احتمالا گارانتی باطل میشه:31:
من فردا لپ تاپ رو میبرم گارانتی!
اگه نتونستن مشکل رو حل کنن خودم دست به کار میشم و طبق این آموزش عمل میکنم.
راستی ویندوزت چیه؟
استارتر یا home?
سلام دوست خوبم حالت خوبه؟ والا منم منتظرم ببینم سرنوشت اینایی که مشکلشون حل شده بود به کجا کشیده میشه چندروزی صبر می کنم ببینم آیا مشکلشون دوباره شروع میشه یا نه! من الان زیاد مشکلی باهاش ندارم چون از موس استفاده می کنم. من چون شهرستان هستم متاسفانه چندان امکان رفتن به گارانتی ندارم برای همین اگه مطمئن شدم که راه حلش همیشگی است خودم دست بکار میشم. تازه اگر هم ببرم گارانتی میدونم اینا چندان حالیشون نیست مشکل از کجاست و میگن نرم افزاری هست مگر اینکه اونجا باشم و کلی درمورد راه حلش توضیح بدم تا دوزاریشون بیفته! تو هم اگه رفتی حتما اون متن راه حل را نشونشون بده وگرنه فکرنکنم خودشون بتونن درستش کنن. من میتونم نت بوکم را براشون پست کنم ولی بعید میدونم تا زمانی که خودم نباشم بتونن درستش کنن و احتمالا مثل روز اول برش میگردونن. اگه درست شد اینجا یه خبری بده همراه با توضیحات که چی بهشون گفتی.
راستی ویندوز من متاسفانه استارتر است اولش کمی جا خوردم و حالم گرفته شد ولی چیکار میشه کرد:3: الانم دودل هستم شیطونه میگه برم ultimate نصب کنم از طرف دیگه هم دلم نمیاد از اورجینال دست بکشم.
موفق باشی:40:
پ.ن : دوست عزیز اگه نقد یا بررسی یا نظری درمورد نت بوکت داری بگو خوشحال میشیم بدونیم برای دوستانی هم که قصد خرید این مدل را دارند مفید خواهد بود.
T E R M I N A T O R
02-07-2011, 12:57
من امروز براي تست قدرت گرافيکي چند تا بازي روش نصب کردم که نتيجه اشو الان بهتون ميگم :
بازي GTA IV با بالاترين رزوليشن (768*1366) و تنظيمات پايين (low) فقط توانستم 14 فريم بگيرم.
بازي Mafia II با بالاترين رزوليشن (768*1366) و تنظيمات پايين (low) توانستم 17 فريم بگيرم.
بازي PES 06 با بالاترين رزوليشن (768*1366) و تنظيمات بالا (HIGH) توانستم 60 فريم بگيرم.
بازي COD : Modern Warfare 2 با بالاترين رزوليشن (768*1366) و تنظيمات متوسط (Medium) توانستم 27 فريم و تنظيمات پايين (low) توانستم 35 فريم بگيرم.
بازي NFS : Hot Pursuit با بالاترين رزوليشن (768*1366) و تنظيمات پايين (low) فقط توانستم 9 فريم بگيرم.
بازي PES 2011 با بالاترين رزوليشن (768*1366) و تنظيمات بالا (HIGH) توانستم 45 فريم بگيرم.
نکته : ميزان قابل قبول و استاندارد براي اجراي روان بازي حدود 25 فريم است.
نکته ديگري که بايد بهش اشاره کنم اينه که پايين بودن نتايج بدست آمده همش بدليل ضعف قدرت گرافيکي نيست و عوامل ديگر از جمله سي پي يو و مهمتر از همه رم در بدست آمدن نتايج بالا خيلي تاثير داشته.
اکثر بازي هاي بالا جدا از گرافيک قوي حداقل به 1.5 گيگ خالص رم احتياج دارند درصورتي که قسمت اعظمي از رم صرف خود ويندوز و همچنين براي گرافيک share ميشه. گرافيک اين مدل 384 مگ از رم بطور مستقل share ميکنه يعني برخلاف کارت گرافيک هاي آنبورد که در حالت استراحت مقدار حافظه اشغال شده به سيستم برگردونده ميشه، اين گرافيک 384 مگابايت را بعنوان Dedicate براي هميشه براي خودش نگه ميداره يعني توي ويندوز مقدار رم را 1.61 مينويسه.
پس تا الان 1.61 گيگ رم داريم و گرافيک 384 مگابايت . حالا بعد از اجراي بازي، کارت گرافيک درصورت نياز دوباره مقداري از رم را share ميکنه (براي رم 2 گيگ تا حدود 1 گيگ و براي رم 4 گيگ تا حدود 2 گيگ ميتونه Share کنه) و قسمتي از رم هم مورد استفاده خود ويندوز هست، پس عملا مقدار خاصي از رم براي خود بازي باقي نميمونه درصورتي که اول اشاره کردم اين بازي ها به حداقل 1.5 گيگ رم نياز دارند.
پس کمبود رم يک مانع جدي براي اجراي بهتر بازي ها است و کسي که ميخواد روي اين نت بوک براي بازي حساب کنه بايد همون موقع خريد 2 گيگ رم بهش اضافه کنه.
درضمن باید درایور گرافیک هم آپدیت شود (که من آپدیت نکرده بودم و با همون اورجینال ویندوز تست گرفتم).
پس زياد گرافيک اين مدل را ضعيف فرض نکنيد و درصورت اضافه کردن رم، فريم هاي خيلي بهتري ميشه گرفت.
موفق باشيد.:20:
داداش کانتر استریک نداشتی یه تست بکنی :دی ؟
T E R M I N A T O R
03-07-2011, 10:51
داداش کانتر استریک نداشتی یه تست بکنی :دی ؟
دوست عزیز کانتر بازی سبکی هست و طبق ویدیو هایی که دیدم شما میتوانید این بازی را با بالاترین کیفیت و بسیار روان اجرا کنید.
T E R M I N A T O R
04-07-2011, 09:41
من امروز برای تست قدرت پخش فیلم، چندتا موزیک ویدیو و فیلم Full HD باهاش پخش کردم که عالی بود و بدون هیچ مشکلی پخش کرد.
اوج قدرتش تو پخش بلوری بود که من بلوری Avatar را با کیفیت Full HD و حجم 11 گیگابایت براحتی پخش کردم!!! بدون کوچکترین تاخیر و فقط 30 درصد از سی پی یو مشغول به کار بود!!!
درکل برای پخش فیلم خارق العاده است!!!
سلام خدمت دوستان گرامي
در مورد پرفورمنس اين نت بوك هيچگونه جاي ترديدي نيست چون هم hpوهمtoshibaاز اين apuاستفاده كردن ولي سايت معبر notebookchek به نمايشگرش امتياز 50 داده كه خيلي پايينه و انصافا براي من اولين چيز مهم كيفيت تصويريه و اگه بعد از خريد به دلم نچسبه گرفتاريه چون فروش نت بوك خيلي سخته دوستاني كه استفاده ميكنن يكمي از نمايشگرش اناليز كنند چون كنتراست صفحه اش رو داده 1/47واين پايين ترين حديه كه تا حالا ديدم!
باتشكر
T E R M I N A T O R
06-07-2011, 22:46
سلام خدمت دوستان گرامي
در مورد پرفورمنس اين نت بوك هيچگونه جاي ترديدي نيست چون هم hpوهمtoshibaاز اين apuاستفاده كردن ولي سايت معبر notebookchek به نمايشگرش امتياز 50 داده كه خيلي پايينه و انصافا براي من اولين چيز مهم كيفيت تصويريه و اگه بعد از خريد به دلم نچسبه گرفتاريه چون فروش نت بوك خيلي سخته دوستاني كه استفاده ميكنن يكمي از نمايشگرش اناليز كنند چون كنتراست صفحه اش رو داده 1/47واين پايين ترين حديه كه تا حالا ديدم!
باتشكر
سلام دوست عزیز، من چون کیفیت صفحه نمایش برام خوب بود دیگه زیاد به جزئیاتش توجه نکرده بودم. الانم با نت بوک دارم تایپ میکنم و دقیقا چیزی که می بینم بهت میگم. کیفیت نوردهی صفحه نمایش خیلی خوبه، من ازینکه تو این سایز رزولیشن HD هست خیلی خوشم اومد چون قبلا از این لپ تاپ نداشتم برام کیفیت صفحه نمایش بقیه لپ تاپ ها مثل هم بود ولی الان که اینو گرفتم تازه فهمیدم رزولیشن بالا چه حالی میده :8:الان وقتی لپ تاپ های 14 یا 15 اینچ میبینم و پیکسل هاشون به اون بزرگی تو چشم میاد حالمو بهم میزنه. زاویه دید افقیش بنظرم خیلی خوبه حتی از خیلی لپ تاپ ها بهتره فقط زاویه دید عمودیش کمی پایینه و اینم فقط تو فیلم دیدن و کلا برای رنگ سیاه (مثلا شب) معلوم میشه که باید مقداری از زاویه بالا بهش نگاه کنی (که اینم مثل لپ تاپ های دیگه هست و چندان عجیب نیست) ولی برای کارهای دیگه اصلا معلوم نیست. درکل این بیشتر یک لپ تاپ تک نفره است مخصوصا برای فیلم دیدن. درمورد کنتراست هم من خیلی وارد نیستم ولی اگه نرم افزار خاصی برای آنالیز صفحه نمایش میشناسی بگو حتما چک می کنم و نتیجه را همین جا میزارم.
موفق باشی.:40:
خدای موبایل
06-07-2011, 23:43
سلام . واقعا از ذکر جزئیات دقیق که اینجا هست خیلی خوشحالم و البته ممنون از همه از جمله mp888 عزیز
فقط یه سوالی برام باقی مونده . اونم اینکه ما دو مدل 1215b داریم .
که کانفیگ ها کاملا کاملا شبیه به هم هست . به جز سی پی یو و گرافیک
یه مدل که همین کانفیگی هست که mp888 عزیز خریداری کردن و تست کردن و اینجا نوشتن
یه مدل هم گرافیک ATI 6250 هست و سی پی یو هم C50-1.00 .
یکی از دوستان به من مدل دومی رو پیشنهاد کردن . اگه حالا به کارت گرافیک توجهی نکنیم ، از نظر سی پی یو کدوم قوی تر هست ؟
البته بگم هرکدوم رو هم بخوام خریداری کنم همون اول یه رم 2 گیگ هم اضافه میکنم . بازی هم برام کم و بیش مهمه ولی نه اینکه بخوام برای بازی اینو بخرم ولی اگه جواب بده خب بدم نمیاد :D:D
ممنون ...
T E R M I N A T O R
07-07-2011, 00:22
سلام . واقعا از ذکر جزئیات دقیق که اینجا هست خیلی خوشحالم و البته ممنون از همه از جمله mp888 عزیز
فقط یه سوالی برام باقی مونده . اونم اینکه ما دو مدل 1215b داریم .
که کانفیگ ها کاملا کاملا شبیه به هم هست . به جز سی پی یو و گرافیک
یه مدل که همین کانفیگی هست که mp888 عزیز خریداری کردن و تست کردن و اینجا نوشتن
یه مدل هم گرافیک ATI 6250 هست و سی پی یو هم C50-1.00 .
یکی از دوستان به من مدل دومی رو پیشنهاد کردن . اگه حالا به کارت گرافیک توجهی نکنیم ، از نظر سی پی یو کدوم قوی تر هست ؟
البته بگم هرکدوم رو هم بخوام خریداری کنم همون اول یه رم 2 گیگ هم اضافه میکنم . بازی هم برام کم و بیش مهمه ولی نه اینکه بخوام برای بازی اینو بخرم ولی اگه جواب بده خب بدم نمیاد :D:D
ممنون ...
دوست عزیز هم گرافیک و هم سی پی یو E-350 از C-50 قویتر هست. E-350 دوهسته ای با فرکانس 1.66 هست ولی C-50 دوهسته ای با فرکانس 1.00 . امتیاز E-350 توی ویندوز 3.8 هست درصورتی که امتیاز C-50 توی ویندوز 2.8 هست.
درمورد گرافیک هم بازم ATI 6310 قویتره و امتیازش توی ویندوز 5.7 هست درحالیکه امتیاز ATI 6250 توی ویندوز 5.5 هست.
توی خرید E-350 شک نکنید که از هرلحاظ قوی تر از C-50 هست!
البته رده بندی ویندوز زیاد ملاک نیست و من فقط برای اینکه حدودی از قدرتشون بهت بگم اینو گفتم. برای جزئیات و رده بندی تخصصی میتونید به notebookcheck مراجعه کنید.
از لطفتون هم ممنونم من هدفم فقط اینه که هیچکس چشم بسته این مدل را انتخاب نکنه و با دیدی کامل نسبت به انتخاب و خرید اقدام کنه. امیدوارم برای دوستان مفید باشم.
سوال دیگه ای داشتید درخدمتم موفق باشید.
T E R M I N A T O R
07-07-2011, 13:45
الان crysis 2 روی نت بوکم نصب کردم. با رزولیشن 1024*600 حدود 15 فریم و با رزولیشن 800*480 حدود 21 فریم گرفتم.
خدای موبایل
07-07-2011, 20:18
ممنون از توضیحاتتون خیلی کامل بود ...
والا من دارم دنبال E350 میگردم متاسفانه هنوز نتونستم تو بازار تهران پیداش کنم .
نت بوک msi u270 هم دیدم که کانفیگش دقیقا دقیقا همین Asus E350 بود ولی از چندین و چند نفر متخصص و تعمیرکار حرفه ای
نت بوک بهم توصیه کردن که اصلا سمت msi نرم . دلیلش رو این ذکر کردن که قطعات msi خیلی زود به زود خراب میشه و اصلا از نظر
سخت افزاری قابل اعتماد نیست .
اینه که فعلا دارم دنبال همین Asus E350 میگردم که متاسفانه هنوز پیدا نکردم .
حالا تا شنبه باید ببینم میتونم پیدا کنم یا خیر . آخرین قیمتی هم که از این کانفیگ توی بازار دیدم یه جا توی پاساژ پایتخت بود که 690 زده بودن که اونم فکر کنم موجودی نداشتن !! وگرنه در مورد این دو کانفیگ تقریبا تکلیفم معلوم بود که توضیحات کامل شما هم باعث قطعی تر شدن تصمیمم شد .
T E R M I N A T O R
07-07-2011, 20:36
دوست عزیز قیمتش خیلی پایین تر از این حرفاست .. من با خرید آنلاین که طبیعتا گرونتر از مغازه است اینو 650 خریدم. دوستمون Javad-ht اینو 620 خریده ازش بپرس کجا خریده راهنماییت میکنه.
به سایت digionline هم مراجعه کنی بد نیست. با فروشنده هاش تماس بگیر قیمتشون مناسبه.
خرید کردی به عنوان شیرینی، نقد و بررسی فراموش نشه :31:. موفق باشی.
دوستان مشکل تاچ پد حل شد؟
T E R M I N A T O R
07-07-2011, 20:57
دوستان مشکل تاچ پد حل شد؟
دوست عزیز تاچ پد را یا باید خودت درست کنی یا بفرستی گارانتی و این شامل تمام نت بوک های داخل ایران و تعداد زیادی از نت بوک های کشورهای دیگه میشه. من چون شهرستان هستم فعلا حال و حوصله گارانتی را ندارم. صبرمیکنم ببینم چی میشه شایدم خودم دست بکارشدم.دوستمون javad-ht قرار بود ببره گارانتی که دیگه خبری ازش نشد. منتظریم ببینیم چیکار کرده.
خدای موبایل
07-07-2011, 21:11
دوست عزیز قیمتش خیلی پایین تر از این حرفاست .. من با خرید آنلاین که طبیعتا گرونتر از مغازه است اینو 650 خریدم. دوستمون Javad-ht اینو 620 خریده ازش بپرس کجا خریده راهنماییت میکنه.
به سایت digionline هم مراجعه کنی بد نیست. با فروشنده هاش تماس بگیر قیمتشون مناسبه.
خرید کردی به عنوان شیرینی، نقد و بررسی فراموش نشه :31:. موفق باشی.
ممنون . بهشون پی ام دادم منتظر پاسخشون هستم .
والا این سایت رو من دیده بود . اتفاقا یکی از فروشندگانی که توی همین سایت این محصول رو ارائه کرده ( پیشه گان پایتخت ) اون قیمت 690 رو تو لیست قیمتشون داده بودن !! ضمن اینکه فکر میکنم اصلا موجودی نداشت چون خیلی به من اصرار میکردن که C50 رو بخرم . مغازشون تو مجتمع پایتخت هست . ولی قیمتی که تو سایت بالا زدن 100 تومن کمتر هست و البته اصلا فکر نمیکنم موجود داشته باشن !!!
T E R M I N A T O R
07-07-2011, 21:23
ممنون . بهشون پی ام دادم منتظر پاسخشون هستم .
والا این سایت رو من دیده بود . اتفاقا یکی از فروشندگانی که توی همین سایت این محصول رو ارائه کرده ( پیشه گان پایتخت ) اون قیمت 690 رو تو لیست قیمتشون داده بودن !! ضمن اینکه فکر میکنم اصلا موجودی نداشت چون خیلی به من اصرار میکردن که C50 رو بخرم . مغازشون تو مجتمع پایتخت هست . ولی قیمتی که تو سایت بالا زدن 100 تومن کمتر هست و البته اصلا فکر نمیکنم موجود داشته باشن !!!
خب تا دو سه روز دیگه صبرکن تا قیمت ها و موجودی ها آپدیت بشه (بدلیل تعطیلی) بعد اگه هیچ جا گیرت نیومد نهایتش از سایت اورادو بخر منم از همونجا خریدم مورد اعتماد هست و با پیک رایگان کمتر از 2ساعت میفرسته.
سلام دوستان
آقاي mp888
براي چك كردن صفحه نمايش از نظر كنتراست نرم افزاري نيست چون يه خروجي فيزيكيه و سخت افزار اينو چك ميكنه مثللآ mavo monitor و يا lux meter ولي با نرم افزار (dead pixel buddy) ميتوني تجربي اينو بدست بياري من چون نميتونم ارسال داشته باشم شرمنده ام ولي حجمش خيلي كمه( KB280) و مجانيه يه سرچ بكني پيداش ميكني اجراش كن اولا پكسل سوخته نبايد داشته باشي بعد هم رنگهاي اصلي رو چك كن همه بايد پر رنگ و طبيعي باشند و سفيد هرچه نورش بيشتر بهتر و توي نور سفيد نبايد حاله رنگي باشه يعني سفيد خالص و سياه هم در جاي كاملا تاريك بايد سياه واقعي باشه نه خاكستري اكه هم بتوني متن ها رو توي فضاي باز وموقعي كه لپ تاپ پشت به آ فتاب مونده بخوني يعني حدودا لپ تاپ داراي حد اقل 220 nit نوردهي و كنتراست بالاي 1/200 كه اين انتظار خيلي زياديه براي اين محدوده قيمت
در هر حال من اولين فاكتور مهم تو هر چيزي كه صفحه نمايش داره برامcolor spectrum يا همون طيف رنگ وبقيه فاكتور هاي نمايشگره اين تجربه منه اما اينجا هنوز تازه واردم.
با تشكر از ارادت شما
BRONZ
:7:
T E R M I N A T O R
09-07-2011, 19:24
سلام دوستان
آقاي mp888
براي چك كردن صفحه نمايش از نظر كنتراست نرم افزاري نيست چون يه خروجي فيزيكيه و سخت افزار اينو چك ميكنه مثللآ mavo monitor و يا lux meter ولي با نرم افزار (dead pixel buddy) ميتوني تجربي اينو بدست بياري من چون نميتونم ارسال داشته باشم شرمنده ام ولي حجمش خيلي كمه( KB280) و مجانيه يه سرچ بكني پيداش ميكني اجراش كن اولا پكسل سوخته نبايد داشته باشي بعد هم رنگهاي اصلي رو چك كن همه بايد پر رنگ و طبيعي باشند و سفيد هرچه نورش بيشتر بهتر و توي نور سفيد نبايد حاله رنگي باشه يعني سفيد خالص و سياه هم در جاي كاملا تاريك بايد سياه واقعي باشه نه خاكستري اكه هم بتوني متن ها رو توي فضاي باز وموقعي كه لپ تاپ پشت به آ فتاب مونده بخوني يعني حدودا لپ تاپ داراي حد اقل 220 nit نوردهي و كنتراست بالاي 1/200 كه اين انتظار خيلي زياديه براي اين محدوده قيمت
در هر حال من اولين فاكتور مهم تو هر چيزي كه صفحه نمايش داره برامcolor spectrum يا همون طيف رنگ وبقيه فاكتور هاي نمايشگره اين تجربه منه اما اينجا هنوز تازه واردم.
با تشكر از ارادت شما
BRONZ
:7:
دوست عزیز درمورد یکنواخت بودن نور توی همه جا باید بگم همونظور که خودت هم توی notebookcheck دیدی دو تا گوشه بالا صفجه نمایش و همچنین کمی گوشه پایین سمت راست صفحه نمایش، رنگشون به روشنی جاهای دیگه نیست مقدار کمی (مثلا در حد 5 درصد) تاریکتر از جاهای دیگه هست.
درمورد کنتراست هم من توی control panel اختصاصی کارت گرافیک رفتم و توی قسمت کنتراست، از یک تا 200 داشت که میتونستی انتخاب کنی چه حد باشه.
نرم افزار هم چندروزه دیگه چک میکنم. شرمنده الان کافی نت هستم.
موفق باشی
سلام آقاي MP888
از لطف شا متشكرم و تقريبا متوجه كيفيت نمايشگرش شدم با روشنايي مناسب كه از حد معمولي ميني لپ تاپها بيشتره واين كمي باعث كاهش لول شدت رنگ ميشه در هر حال با اين مشخصات انتظار نمايشگر با كيفيت عالي قيمت, رو خيلي بالا ميبره وديگه با اون قيمت از مقوله ميني خارج ميشه
متشكرم:5:
پاينده باشيد
T E R M I N A T O R
12-07-2011, 15:38
سلام آقاي MP888
از لطف شا متشكرم و تقريبا متوجه كيفيت نمايشگرش شدم با روشنايي مناسب كه از حد معمولي ميني لپ تاپها بيشتره واين كمي باعث كاهش لول شدت رنگ ميشه در هر حال با اين مشخصات انتظار نمايشگر با كيفيت عالي قيمت, رو خيلي بالا ميبره وديگه با اون قيمت از مقوله ميني خارج ميشه
متشكرم:5:
پاينده باشيد
سلام دوست عزیز امیدوارم خوب باشید. من میخوام قسمتی از حرفهای پست قبلم را اصلاح کنم اونجایی که گفتم گوشه های تصویر به روشنایی جاهای دیگه نیست کاملا اشتباه و ازین بابت از شما عذرخواهی میکنم. این چیزی که گفتم ناشی از تم ویندوز بود و من به اشتباه اونو به صفحه نمایش نسبت دادم. بعد که چک کردم (با استفاده از یک تصویر کاملا سفید و تمام صفحه و همچنین یک اسکرین سیور یکنواخت و همچنین استفاده از تصویر تمام صفحه توی برنامه Dead Pixel Buddy) دیدم نور پس زمینه بطور کامل در همه جا پخش شده و نور هیچ جا بیشتر یا کمتر از جاهای دیگه نیست. عذرمیخوام شما را به اشتباه انداختم.
درمورد کیفیت کلی صفحه نمایش هم اتفاقا نظر من اینه که نه تنها کمتر از لپ تاپ ها نیست بلکه خیلی از آنها هم بهتره. شما به کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ های ایسوس نگاه کنید اگه از آن راضی بودید از کیفیت این بیشتر راضی می شوید.(دوستای من هم ایسوس و هم دل و ایسر دارند و خودشون این را قبول دارند)
بهرحال بازم عذرخواهی میکنم موفق باشید.
سلام
ببخشید من فردا میخوام این نت بوک رو بگیرم. آیا میشه ازش به صورت کتابی هم استفاده کرد؟
T E R M I N A T O R
12-07-2011, 16:27
سلام
ببخشید من فردا میخوام این نت بوک رو بگیرم. آیا میشه ازش به صورت کتابی هم استفاده کرد؟
متوجه منظورتون نشدم. اگه منظورتون لوح و تبلت هست که باید بگم خیر، اگه منظور دیگه ای دارید بیشتر توضیح بدید.
نه منظورم نت بوک رو عمودی در دست بگیریم که سمت راست میشه ال سیدی سمت چپ کیبورد .که بشه پی دی اف رو راحت تر خوند
T E R M I N A T O R
12-07-2011, 16:56
نه منظورم نت بوک رو عمودی در دست بگیریم که سمت راست میشه ال سیدی سمت چپ کیبورد .که بشه پی دی اف رو راحت تر خوند
آره میشه توی تنظیمات ویندوز میشه صفحه نمایش را افقی یا عمودی و حتی برعکس کرد پس شما میتوانید با عمودی گرفتن براحتی کتاب بخونید.
T E R M I N A T O R
12-07-2011, 18:45
فریم ویر جدید بایوس آپدیت شد : ورژن 0401
Download Bios 0401
من بعد از نصب آپدیت بالا دوباره بوسیله ویندوز از نت بوکم بنچمارک گرفتم که امتیاز رم از 4.8 به 5.5 رسید. (افزایش کارایی رم)
دوستانی که مشکل تاچ پد دارند و هنوز گارانتی نبرده اند یا خودشون دست بکار نشده اند، موقتا برای اینکه مشکلاتشون کمتر بشه میتوانند از یه سری راه حل های ابتکاری استفاده کنند. اول اینکه آپدیت بایوس بالا را دانلود نکنید که مشکلات تاچ پد بیشتر میشه (ویرایش: البته الان بهتر شده بعداز چند روز). دوم اینکه درایور تاچ پد را کاملا حذف کنید اینجوری مشکلاتتون خیلی کمتر میشه. سوم اینکه درصورتی که توی ویندوز به مشکل برخوردین و تاچ پد قاطی کرد این کلید هایی که میگم را باهم فشار بدید : یک انگشتتون روی تاچ پد باشه و همزمان کلید چپ تاچ پد را نیز فشار بدید. درصورتی که درست نشد همزمان با دو کار قبلی، دکمه ESC را نیز فشار بدید.
برای من در 80 درصد موارد کار میکنه ( راه حل سوم کاملا ابتکاری از خودم هست و هیچ دلیل علمی و مستند نداره)
امیدوارم منم از فردا با خریدن دستگاه بتونم هم کمک کنم هم از تجربیاتتون استفاده کنم. احتمالا با قیمت 600 بخرم مشهد
سلام دوستان گرامي
با مشاوره مفيد شما اين نت بوك از مرحله تحقيق فني قبول شده و اون يكمي مشكل تاچ پد هم قابل حله فعلا كميا ب شده و فقط يه جا با APU350داشت اونم رنگ قرمز كه من نگرفتم ولي APUC50فراوان هست البته پرفرمنس كمتري داره ولي چون واتش كمتره شارژ بيشتري ميده
سرفراز باشيد
T E R M I N A T O R
13-07-2011, 21:01
اینم یه مقایسه بین 1215n و 1215b با استفاده از رتبه بندی ویندوز. چون تو ایران معمولا این دو باهم مقایسه می شوند برای رفع ابهام و سردرگمی. بنچمارک 1215n را از اینترنت گرفتم ولی بنچمارک 1215b از نت بوک خودم هست:
Asus 1215N
CPU : Intel Atom D525 processor Dual Core (1.8 GHz) + Intel GMA
HDD : 250 GB HDD
VGA : 512 MB Nvidia Ion 2
Asus 1215B
موفق باشید.
mehdi_rh
20-07-2011, 22:19
دوستانی که این نت بوک رو خریدند در مجموع خریدشو توصیه میکنند یا نه؟
مشکل تاچ پد چیه؟
T E R M I N A T O R
21-07-2011, 14:46
دوست عزیز انتخاب با خودتونه! ، 5 صفحه در مورد مزایا و معایبش نوشته شده که اگه کامل بخونید متوجه میشید و براحتی میتونید تصمیم بگیرید.
مشکل تاچ پد هم اینه که بعضی مواقع پرش داره! توضیحات بیشتر در صفحات قبل...
موفق باشید.
rostamiani
24-07-2011, 20:54
ممنون از توضیحاتتون خیلی کامل بود ...
والا من دارم دنبال E350 میگردم متاسفانه هنوز نتونستم تو بازار تهران پیداش کنم .
نت بوک msi u270 هم دیدم که کانفیگش دقیقا دقیقا همین Asus E350 بود ولی از چندین و چند نفر متخصص و تعمیرکار حرفه ای
نت بوک بهم توصیه کردن که اصلا سمت msi نرم . دلیلش رو این ذکر کردن که قطعات msi خیلی زود به زود خراب میشه و اصلا از نظر
سخت افزاری قابل اعتماد نیست .
اینه که فعلا دارم دنبال همین Asus E350 میگردم که متاسفانه هنوز پیدا نکردم .
حالا تا شنبه باید ببینم میتونم پیدا کنم یا خیر . آخرین قیمتی هم که از این کانفیگ توی بازار دیدم یه جا توی پاساژ پایتخت بود که 690 زده بودن که اونم فکر کنم موجودی نداشتن !! وگرنه در مورد این دو کانفیگ تقریبا تکلیفم معلوم بود که توضیحات کامل شما هم باعث قطعی تر شدن تصمیمم شد .
سلام
من قصد خریدن MSI U270 رو داشتم ولی با این حرفتون کمی نگران شدم!
از افراد قابل اعتمادی پرسیدید ؟ خودشون خرابی زیادی از MSI دیده بودد ؟ آخه MSI یکی از برند های با کیفیت مادربورد و کاردت گرافیک هست :18:
pedram_2009
02-08-2011, 06:10
با سلام
میخواستم بپرسم کیفیت بلندگوهاش چطوره وقتی صدا رو تا ته میبری نویز ایجاد نمیشه ؟
بعد این مشکل پدش حل نشد؟خیلی اذیت میکنه یا کند عمل میکنه ؟
ازین مشکلهای مثل داغ کردن یا مورد مشابه داره یا نه؟
اگه موقع شارژ کردن استفاده کنی مشکل برای باطریش پیش میاد؟
لطفا سریع جواب بدید؟
T E R M I N A T O R
03-08-2011, 00:09
با سلام
میخواستم بپرسم کیفیت بلندگوهاش چطوره وقتی صدا رو تا ته میبری نویز ایجاد نمیشه ؟
بعد این مشکل پدش حل نشد؟خیلی اذیت میکنه یا کند عمل میکنه ؟
ازین مشکلهای مثل داغ کردن یا مورد مشابه داره یا نه؟
اگه موقع شارژ کردن استفاده کنی مشکل برای باطریش پیش میاد؟
لطفا سریع جواب بدید؟
سلام دوست عزیز کیفیت اسپیکرهاش نسبت به بقیه نت بوک ها خوبه، نویز هم ایجاد نمی کنه ولی جای اسپیکرها را بد گذاشتن. اسپیکرها زیر بدنه دستگاه و در قسمت جلو گذاشته شده (تقریبا زیر دکمه های تاچ پد) و این باعث میشه کمی صدای اسپیکرها بصورت بم باشه.
مشکل تاچ پد هم نوسان داره اوایل برای من خیلی اذیت می کرد ولی با ترفندهایی که چند پست قبل گفتم خیلی بهتر شد. الان هم دوسه روزه که تقریبا مشکلی نداشته و اذیت نکرده بازم میگم نوسان داره و ممکنه چندروز دیگه دوباره شروع بشه. فعلا که باهاش راحتم.
داغ کردن هم نه به اون صورت نداره.
درمورد باطری ها هم کلا حرف و حدیث درموردشون زیاده. من نمیتونم نظر بدم ولی شخصا از باطری روی لپ تاپ و همزمان توی برق استفاده می کنم. وقتی توی برق باشه و شارژ باطری 100 درصد بشه، لپ تاپ مستقیم از برق استفاده می کنه و کاری به باطری نداره مگر اینکه شارژ باطری از 95 درصد کمتر بشه!
موفق باشید.
sooozi94
08-08-2011, 08:49
سلام ببخشید با این نت بوک میشه فتوشاپ هم کار کرد؟ کلا برای استفاده از فتوشاپ چطوره؟
با تشکر
sooozi94
08-08-2011, 08:54
سلام ببخشید با این نت بوک میشه فتوشاپ هم کار کرد؟ کلا برای کار با فتوشاپ چطوره؟
با تشکر
T E R M I N A T O R
13-08-2011, 11:14
سلام ببخشید با این نت بوک میشه فتوشاپ هم کار کرد؟ کلا برای کار با فتوشاپ چطوره؟
با تشکر
دوست عزیز فتوشاپ هم کاملا جواب میده ولی خب زیاد انتظار کارهای حرفه ای و سنگین نداشته باشین (اینم جواب میده ولی کمی نسبت به بقیه لپ تاپ ها ممکنه طول بکشه)
T E R M I N A T O R
14-08-2011, 01:55
سلام دادا
چون تایپیکاتونو دیدم و دیدم درباره ی این مدل تحقیق کردید چندتا سوال داشتم ازتون
داداش فرق
Eee pc 1215b و Epc 1215b چیه؟ اینا 2 مدل جدان ؟
و این مشکل موس چیه دقیق من خوندم تایپیکتونو ولی متوجه نشدم
سلام عزیز، هردو اصطلاح یکی هستن و هیچ فرقی ندارن. مشکل موس هم اینه که بعضی مواقع در موقع کار باهاش اصلا حرکت نمی کنه و باید دوسه بار کلیک چپ و راست را فشار بدی تا درست بشه، یا ممکنه حرکت کنه ولی درجهت عمودی یا ممکنه پرش داشته باشه یعنی در جهت دلخواهی که میخوای حرکت نکنه و دیوونه بازی دربیاره. ویدیو های یوتیوب ببینی بهتر متوجه میشی من اولش اولش کمی برام سخت بود ولی الان دیگه تقریبا باهاش راحتم و به اصطلاح قلقش دستم اومده. یه احتمال دیگه هم میدم که این مشکل مال سری اول باشه (مال من سری اول ساخت بود همون ماه اول) و شاید جدیدهایی که وارد ایران میکنن دیگه این مشکلو نداشته باشه. شرمنده تقصیر منه که درست تو تاپیک بابت مشکل موس توضیح نداده ام. والا چندبار خواستم کاملا شرح بدم ولی نمیدونم چرا اصلا چیزی به ذهنم نمیرسه که بتونه این مشکل را کاملا به صورت روشن و واضح توضیح بده جز اینکه بگم هنگ میکنه یا پرش داره. امیدوارم موفق باشی
T E R M I N A T O R
14-08-2011, 21:57
سلام اینم یه نقد و بررسی که توسط هفته نامه عصر ارتباط انجام شده، آخر کار یه لینک هم از عکس اون صفحه گذاشتم که اگه ببینید بد نیست چون دوتا بنچ مارک از این نت بوک که بوسیله pc mark و sisoftsandra گرفته شده تو اون عکس گذاشته شده :
بررسی یک نتبوک از پلتفرم جدید AMD
فیوژنها نتبوکی شدند
Asus Eee PC 1215B
داستان نتبوکها با پردازندههای اتم آغاز شد و حتی نام این محصولات هم توسط اینتل برای محصولاتی که در آنها اتم بهکار رفته است در نظر گرفته شد. اما نتبوکها که درواقع تنها ثمره پروژه خیریه یک لپتاپ برای هر کودک بودند بسیار فراتر از انتظار رشد کردند و حالا دیگر اینتل تنها مدعی این بخش نیست. شرکت AMD با اینکه با تاخیر وارد حوزه پردازندههای کم مصرف برای نتبوکها شد اما حضور قابل قبولی داشت تا حدی که ایسوس بهعنوان اولین تولیدکننده نتبوک در نمایشگاه سیایاس 2011 تنها نتبوکهای مجهز به پردازنده AMD را به نمایش گذاشت.
سری نتبوکهای 1215 در ادامه سری موفق 1015 است که صفحه نمایش آن بزرگتر شده و از نظر مشخصات ظاهری نیز تغییری در آنها دیده نمیشود. همان بدنه seashell در این مدلها استفاده شده و تنها تغییر ظاهری آنها به اضافه شدن یک پورت USB 3.0 و یک درگاه تصویری HDMI در حاشیه دستگاه مربوط میشود.
پردازنده این مدل از سری C50 است که با نام پروژه اونتاریو معرفی شده است. این پردازندهها دارای دو هسته پردازشی از نوع بابکت هستند که AMD به عنوان بخشی جدید در پلتفرم قدرتمند فیوژن معرفی کرده است. در پردازندههای سری C50 یک کانال حافظه برای رم اختصاص پیدا کرده که از ماژولهای DDR3 با فرکانس 1066 مگاهرتز پشتیبانی میکند. این پردازنده با نام E-350 معرفی شده و فرکانس این مدل 6/1 گیگاهرتز است.
در 1215B از دو گیگابایت رم استفاده شده است که در فرکانس حداکثری این مدل فعالیت میکنند. در تستی که روی رمها انجام شد میزان سرعت خواندن اطلاعات در آنها 3290 مگابایت بر ثانیه، سرعت نوشتن 1872 مگابایت بر ثانیه و سرعت کپی اطلاعات 2749 مگابایت بر ثانیه است. زمان تاخیر این رمها نیز به 9/85 نانوثانیه میرسد.
در این پردازندهها از یک هسته گرافیکی مناسب از سری HD 6310 استفاده شده و توانایی پخش تصاویر با دقت 1080P را دارند. توان این تراشه تقریبا مشابه با توان تراشه HD 4330 است که پیش از این در نوتبوکها استفاده میشود با این تفاوت که HD 6310 به همراه حافظه اختصاصی تولید میشود. این هسته گرافیکی از مدل رقیب خود یعنی GMA 3150 که توسط اینتل ارایه میشود سرعت بیشتری دارد و میتوان آنرا همرده پلتفرم یون از انویدیا دانست.
دو ویژگی فنی در این سری وجود یک پورت HDMI برای اتصال به نمایشگرهای تصویری است. توسط این پورت میتوانید دقت تصویر 1920×1080 پیکسل را روی تلویزیون یا مانیتور نمایش دهید. در کنار این درگاه که در سمت چپ دستگاه قرار گرفته است یک پورت نسل سوم USB هم دیده میشود که از سرعت پنج گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکند.
صفحه نمایش 12 اینچی یکی از امتیازات این مدل محسوب میشود. این اندازه معمولا برای نوتبوکها است و در میان نتبوکها کمتر مورد توجه قرار گرفته است. ضمن اینکه معمولا مدلهای 12 اینچی در رده نوتبوکها قیمت بالایی دارند و مشخصات فنی آنها نیز محدود است با این حال وقتی یک نتبوک در این رده تولید میشود به این معنی است که میتوان از سایز 12 اینچ با قیمتی مناسب استفاده کرد.
پیش از این نیز لنوو یک مدل 12 اینچی در سری S12 تولید کرده بود. این اندازه اندکی از محدودیتهای صفحه نمایش را کم میکند و در مقایسه با مدلهای 10 اینچی مناسبتر است. دقت تصویر صفحه نمایش این مدل 1366×768 پیکسل است و نور پس زمینه آن از نوع LED است.
zareipur
24-08-2011, 18:18
با سلام
سونی وایو هم دقیقا تو سریه Yخودش از این س پی یو و کارت گرافیکی ایسوس1215B استفاده کرده.شما اطلاعی از تفاوتهای ایسوس و سونی در این مدل دارین؟کدوم بهتره؟
با تشکر
T E R M I N A T O R
25-08-2011, 12:13
با سلام
سونی وایو هم دقیقا تو سریه Yخودش از این س پی یو و کارت گرافیکی ایسوس1215B استفاده کرده.شما اطلاعی از تفاوتهای ایسوس و سونی در این مدل دارین؟کدوم بهتره؟
با تشکر
والا درمورد تفاوت هاشون من اطلاع چندانی ندارم و باید به ریویو های خارجی مراجعه کنید. البته اگه گوگل سرچ کنید چندتا ریویو فارسی هم پیدا میکنید. احتمالا تفاوت خیلی خاصی نداشته باشن و فقط چون سونی هست پول مارک و البته تا حدودی هم کیفیتش را می گیره. تفاوت قیمت این مدل ایسوس و اون مدل سونی حدود 300 تومان است!!!
با سلام مدت زمان نگهداری شارژ چقدره ؟
T E R M I N A T O R
29-08-2011, 11:35
با سلام مدت زمان نگهداری شارژ چقدره ؟
شارژ باطری همانطور که قبلا گفتم بستگی به کاربردتون داره، برای من بصورت متوسط حدود 6 ساعت نگه می داره.
Mahdi_Moosavi
29-08-2011, 18:58
من دیروز این مدل رو با گارانتی الماس برای یکی از دوستان گرفتم ... خیلی قیمتش خوب شده .. فقط 540 هزار تومان ناقابل !
فعلا که در مورد مشکل Tochpad چیزی نگفته .. تو سری جدید احتمالا مشکل رفع شده باشه ... باز خودم تست می کنم خبر می دم .
T E R M I N A T O R
29-08-2011, 19:53
من دیروز این مدل رو با گارانتی الماس برای یکی از دوستان گرفتم ... خیلی قیمتش خوب شده .. فقط 540 هزار تومان ناقابل !
فعلا که در مورد مشکل Tochpad چیزی نگفته .. تو سری جدید احتمالا مشکل رفع شده باشه ... باز خودم تست می کنم خبر می دم .
ممنون دست عزیز امیدوارم تو سری جدید این مشکل رفع شده باشه ، حتما خبر بده تا دوستانی هم که میخوان بخرن از نگرانی دربیان. راستی CPU AMD E-350 1.6 هست دیگه درسته؟؟ چون قیمتت خیلی ارزون و عالی هست کمی درمورد سی پی یو به شک افتادم. ممنون:20:
Mahdi_Moosavi
29-08-2011, 21:38
ممنون دست عزیز امیدوارم تو سری جدید این مشکل رفع شده باشه ، حتما خبر بده تا دوستانی هم که میخوان بخرن از نگرانی دربیان. راستی CPU AMD E-350 1.6 هست دیگه درسته؟؟ چون قیمتت خیلی ارزون و عالی هست کمی درمورد سی پی یو به شک افتادم. ممنون:20:
بله . دقیقا همون کانفیکی که تو امضا شما هست . با APU C50 که دو هسته با فرکانس 1GHZ و GPU 6250 هم موجود بود با قیمت 480 هزار تومان .
میشه گفت الان قیمت این مدل ها تثبیت شده ... موقع خوبی هست برای خرید ..
Mahdi_Moosavi
30-08-2011, 20:52
بله . دقیقا همون کانفیکی که تو امضا شما هست . با APU C50 که دو هسته با فرکانس 1GHZ و GPU 6250 هم موجود بود با قیمت 480 هزار تومان .
میشه گفت الان قیمت این مدل ها تثبیت شده ... موقع خوبی هست برای خرید ..
تصییح می کنم !!
سیستم عامل این مدلی که من خریداری کردم Windows 7 Starter SP1 روش نصب هست !!
ولی مشخصات سخت افزاری دقیقا همون قبلی ها هست ..
الان 5 ساعتی هست که دارم باهاش کار می کنم ... هیچ مشکلی در کارکرد تاچ پد مشاهده نشده ...
دوستانی که مشکل دارن میشه بگن دقیقا مشکلشون چیه ؟ همیشه مشکل داره یا بعضی وقت ها مشکل دار میشه ؟
T E R M I N A T O R
01-09-2011, 20:36
تصییح می کنم !!
سیستم عامل این مدلی که من خریداری کردم Windows 7 Starter SP1 روش نصب هست !!
ولی مشخصات سخت افزاری دقیقا همون قبلی ها هست ..
الان 5 ساعتی هست که دارم باهاش کار می کنم ... هیچ مشکلی در کارکرد تاچ پد مشاهده نشده ...
دوستانی که مشکل دارن میشه بگن دقیقا مشکلشون چیه ؟ همیشه مشکل داره یا بعضی وقت ها مشکل دار میشه ؟
سلام، سیستم عامل نت بوک من windows 7 Starter بود که خودم تبدیلش کردم به Windows 7 Home Premium.
مشکلش میشه گفت هرچیزی که عملکرد تاچ پد را از حالت عادی خارج کنه!!! شما هیچ مشکلی مشاهده نکردین؟ درضمن این مشکل همیشگی نیست و هرازگاهی بوجود میاد ولی حداقل بعد از 2 یا 3 ساعت اتفاق میفته و بعضی وقتا زود خود به خود برطرف میشه و بعضی وقت هم نیاز به ریست داره.
سلام به همگی دوستان من هم احتمالا دو هفته دیگه میرم تهران میخوام یه لب تاب سبک بگیرم در مورد این مدل یه سوال داشتم که وزن این مدل با باتری 1.46 هست یا نه بیشتر میشه ؟؟
از کدوم بازار تهران گرفتین پاساژ ایران ؟؟
با سلام به همگی دوستان و تشکر از این همه اطلاعات
میخواستم بدونم این مدل وزنش با باتری 6 سل 1.46 هست یا نه با باتری بیشتر میشه
از کدوم بازار گرفتین چون من دو هفته دیگه میام تهران احتمالا اول پاساژ ایران سر میزنم
T E R M I N A T O R
04-09-2011, 09:06
سلام به همگی دوستان من هم احتمالا دو هفته دیگه میرم تهران میخوام یه لب تاب سبک بگیرم در مورد این مدل یه سوال داشتم که وزن این مدل با باتری 1.46 هست یا نه بیشتر میشه ؟؟
سلام دوست عزیز اون وزن را خود اسوس نوشته ولی حقیقتش خودم که وزن کردم تقریبا 1.490 بود.
baharshiraz
04-09-2011, 10:52
بالاخره من هم این مدل رو خریدم
با سی پی یو c-50
رم خودش 1 بود یه 4 گیگ هم اضافه کردم شد 5 گیگ
ویندوز پرمیوم داشت 64 بیتی. بایوس رو هم آپدیت کردم.
یه فیلم full hd هم باهاش پخش کردم بدون مشکل. خودم کف کرده بودم از این حرکتش.
در مجموغ ازش راضیم
adrenalin
04-09-2011, 13:57
سلام دوستان
قیمت روز 1215B رو می خواستم
ممنون میشم قیمت های بدون گارانی و باگارانتی رو لطف کنید
باتشکر
rubah2000
04-09-2011, 20:10
معذرت مزاحم میشم
چرا من تاپیک msi رو زدم بستنش؟
بابا منم که مثه شما تاپیک زدم
بدشم مگه مینی لپ تاپا اینجا نیستن ؟ پس چرا به من گفتن برو تو بخش لپ تاپا؟
فکر کنم اشتباه کرده مدیرش!
T E R M I N A T O R
04-09-2011, 23:47
سلام دوستان
قیمت روز 1215B رو می خواستم
ممنون میشم قیمت های بدون گارانی و باگارانتی رو لطف کنید
باتشکر
کمترین قیمتی که دیدم 480 برای کانفیگ C50 و 540 برای کانفیگ E350 هست که یکی از دوستان در صفحه قبل خریده بود. هر دو با گارانتی الماس.
پ.ن : مثل اینکه مشکل تاچ پد تو سری های جدید حل شده، دوستان هرکسی که میخره خواهشا درمورد وجود یا عدم وجود این مشکل به بقیه اطلاع رسانی کنه. ممنون
T E R M I N A T O R
04-09-2011, 23:54
معذرت مزاحم میشم
چرا من تاپیک msi رو زدم بستنش؟
بابا منم که مثه شما تاپیک زدم
بدشم مگه مینی لپ تاپا اینجا نیستن ؟ پس چرا به من گفتن برو تو بخش لپ تاپا؟
فکر کنم اشتباه کرده مدیرش!
سلام دوست عزیز حق داری، والا منم موندم که اینجا کی به کیه. همه چی برعکسه . راستش من دوست نداشتم تاپیکم بیاد تو بخش مینی ها، چون اینجا خرید و فروش ولی تاپیک من بحث و تبادل نظر بود که باید تو بخش نقد و بررسی می موند. حالا برعکس اون مال شما را ارجاع دادن به قسمت نقد و بررسی :31:
پیشنهاد من اینه که یه تاپیک جدید بزن و اولش کلمه مینی یا نت بوک را اضافه کن. اینجوری دیگه پاک یا منتقل نمیشه :10:
baharshiraz
05-09-2011, 09:31
کمترین قیمتی که دیدم 480 برای کانفیگ C50 و 540 برای کانفیگ E350 هست که یکی از دوستان در صفحه قبل خریده بود. هر دو با گارانتی الماس.
پ.ن : مثل اینکه مشکل تاچ پد تو سری های جدید حل شده، دوستان هرکسی که میخره خواهشا درمورد وجود یا عدم وجود این مشکل به بقیه اطلاع رسانی کنه. ممنون
من تو 3 روز اول روزی یکی 2 بار این مشکل رو داشتم حتی لپتاپ رو باز کردم دیدم اون بیکه رو هم کامل برداشته بودن.
پریروز ویندوز خودشو پاک کردم دوباره ویندوز خودم رو ریختم با شماره سریال اوریجینالش که اکتیو هم شد ورژن بایوسش رو هم آپدیت کردم .فعلا از شنبه حتی یک بار هم به مشکل نخوردم.
You Were Mine
05-09-2011, 19:24
دوستان سلام خسته نباشید .
من دنبال این مدل از PC های ایسوس میگردم ( Asus Eee Box PC EB 1021 ) ک دقیقا مشخصاتش مثل همین نت بوک های شماست با این اوصاف ک این مدل ال سی دی نداره فقط کیس هست و هاردش 320 .
من برای سوالم تاپیک جداگانه زدم اما کسی جواب نداده اگه کسی از این مدل اطلاعی داره خواهش میکنم اینجا یا توی تاپیک خودش :
جواب سوالم را بده .
ممنون
adrenalin
05-09-2011, 20:20
ممنون دوست عزیز:40:
حالا این نت بوک ایسوس بدون سیستم عامل هم پیدا میشه ؟
لینوکس هم باشه خوبه
T E R M I N A T O R
05-09-2011, 20:33
ممنون دوست عزیز:40:
حالا این نت بوک ایسوس بدون سیستم عامل هم پیدا میشه ؟
لینوکس هم باشه خوبه
خواهش میکنم.
فکرنمیکنم. همشون Win 7 دارن :10:
T E R M I N A T O R
06-09-2011, 13:04
سلام بچه ها
اینم یه هدیه برای اونایی که سیستم عامل اورجینال نت بوکشون Windows 7 Starter هست و دوست داشتن Home Premium بود :
1. این یک سریال نامبر رایگان هست برای آپگرید Windows 7 Starter به Windows 7 Home Premium
مزیتش اینه که قابلیت اورجینال بودن ویندوز حفظ میشه و انگار که از اول اورجینال بوده. به همه چیز هم دسترسی دارید تغییر پس زمینه ، تم Aero ، قابلیت اجرای چندبرنامه همزمان و ... .هیچ مشکلی هم از نظر آپدیت و مسائل امنیتی نداره. نیازی هم به نصب ویندوزهای تقلبی و کرک ندارین. این آپگرید حدود 10 دقیقه طول می کشه و نیاز به اینترنت و هیچ چیز دیگه نداره و بعد از 10 دقیقه با یک Windows 7 Home Premium Original روبرو می شید :20: . اینو اینجا وارد کنین:
2. اینم برای روز مبادا داشته باشید. این کدفعال سازی ویندوز هست که احیانا به هردلیلی از سوی مایکروسافت نیاز به تایید ویندوز لازم شد (احتمالش کمه) . این کد با بالایی فرق می کنه! بالایی برای آپگرید به Home Premium هست ولی این کد برای اکتیو کردن Windows Home Premium هست :
همین الان امتحان کنید. امیدوارم لذت ببرید. :20:
با درود فراوان
من یک هفته پیش 1215B رو خریدم.
چون نمی تونستم به تهران بیام از شهر خودم مدل E-350 رو 700 تومن خریدم.
اولش فکر کردم چقدر گرونه و نمی خواستم بخرم اما بعدش تفاوتش رو با بقیه مدل ها دیدم و چون همون یه مغازه تو شهرمون داشت از اونجا خریدم.فقط 5 تا آورده بود و من آخریش رو خریدم.
مشخصاتش اینه:
ram : 4g ddr3 1333
APU E-350
رنگ مشکی مات
همچنین یه دی وی دی رایتر اکسترنال + کیف + موس هدیه داشت.
ویندوزش هم Ultimate اورجینال هست با office pro plus اورجینال
در این یک هفته اصلا مشکل تاچ نداشتم. اصلا مگر مشکل تاچ وجود داره؟
من که خیلی ازش راضیم سرعت فوق العاده بالا هست مخصوصا با این رم.
اومدم بایوسش رو آپدیت کنم دیدم نوشته بایوس ورژن 0401 که به روز هست.
گارانتی یک ساله بین المللی هم داره!
در کل نت بوک خوبیه اطلاعات بیشتری بعدا در اختیار همه خواهم داد.
با سپاس
سلام به همگی دوستان
ممنون از راهنمایی های خوبتون در اینجا منم یک 1215B خریدم هفته پیش از تهران به قیمت 525 تومان با کانفیگ
Asus Eee PC 1215B
Display : 12.1" LED-backlit HD WXGA screen 1366 * 768
Other : 1.46 KG , usb 3 , Blutooth 3 , Wifi , HDMI , Webcam , Lan , VGA Port , 8.5 hours Battery , Windows 7 Home Premium
برای من هم مشکل تاچ رو داره ولی خیلی اذیت نمیکنه یه چند تا کلیک راست و چپ کنم درست میشه
فقط میخواستم بدونم میشه کنار این ویندوز سوم یه ایکس پی هم نصب کرد و با هم استفاده کرد چون یکم استارت شروع اومدن بالا سون طول میکشه
سلام دوستان
اول تشکر میکنم به خاطر مطالب خوبی که گذاشتین
مخصوصا دوست خوبمون m888
من دیروز همین مدل لب تاب رو خریدم
ولی windows اون starter هست
و با اون روشی که شما پیشنهاد دادین رمز رو وارد کردم تا ultimateبشه ولی قبول نکرد
و میگفت باید کد دیگری رو امتحان کنید
اگه لطف کنید راهنمایی بکنید ممنون میشم
و سوال دوم اینکه
آیا باید درایور هارو دانلود کنم و نصب کنم؟
بایس رو چطور؟
T E R M I N A T O R
19-09-2011, 22:11
سلام دوستان
اول تشکر میکنم به خاطر مطالب خوبی که گذاشتین
مخصوصا دوست خوبمون m888
من دیروز همین مدل لب تاب رو خریدم
ولی windows اون starter هست
و با اون روشی که شما پیشنهاد دادین رمز رو وارد کردم تا ultimateبشه ولی قبول نکرد
و میگفت باید کد دیگری رو امتحان کنید
اگه لطف کنید راهنمایی بکنید ممنون میشم
و سوال دوم اینکه
آیا باید درایور هارو دانلود کنم و نصب کنم؟
بایس رو چطور؟
سلام ممنون لطف دارین
من این سریال را برای چندتا از دوستام امتحان کردم و روی همشون جواب داد. خودمم 3 ماه هست که از این کد استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم. دوباره امتحان کنین یا ویندوزتون ریکاور کنین و دوباره کد را بهش بدین شاید جواب داد.
درایور ها و بایوس اگه همیشه آپدیت باشن که بهتره ولی اگه آپدیتشون هم نکنی مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید.
سلام
برای آپدیت بایاس 1015 چی کار باید کنم؟
فایل اش رو دانلود کردم ولی نمیدونم چیکار باید کنم
ببخشید اینجت نوشتم
T E R M I N A T O R
20-09-2011, 10:05
سلام
برای آپدیت بایاس 1015 چی کار باید کنم؟
فایل اش رو دانلود کردم ولی نمیدونم چیکار باید کنم
ببخشید اینجت نوشتم
سلام اگه ویندوزت اورجیناله و برنامه های پیشفرض ایسوس نصب هستن برو اینجا :
سلام اگه ویندوزت اورجیناله و برنامه های پیشفرض ایسوس نصب هستن برو اینجا :
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
به نظرت ارزش دارد ویندوز 7 آلتیمیت نصب کنم؟
با استفاده از روش شما آن را هوم پریمیوم کردم
T E R M I N A T O R
20-09-2011, 13:48
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
به نظرت ارزش دارد ویندوز 7 آلتیمیت نصب کنم؟
با استفاده از روش شما آن را هوم پریمیوم کردم
نه نیازی نیست چون همین Home Premium تمام کارهای شما را راه میندازه. Ultimate خوبه ولی برای کارهای تخصصی مثل سرور و شبکه و مجازی سازی که از حوصله نت بوک ها خارجه ولی برای فعالیت های عادی (نصب نرم افزار، بازی، سرگرمی و فیلم) هیچ تفاوتی با Home Premium نداره. پیشنهاد من اینه که از همین ویندوز اورجینال که خودش یک مزیته استفاده کنید.
سلام ممنون لطف دارین
من این سریال را برای چندتا از دوستام امتحان کردم و روی همشون جواب داد. خودمم 3 ماه هست که از این کد استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم. دوباره امتحان کنین یا ویندوزتون ریکاور کنین و دوباره کد را بهش بدین شاید جواب داد.
درایور ها و بایوس اگه همیشه آپدیت باشن که بهتره ولی اگه آپدیتشون هم نکنی مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید.
تشکر از جوابتون:11:
کاری که گفتین انجام دادم و درست شد:10:مرسی
و یه سوال دیکه هم داشتم
اینکه من فایل bios رو از سایت ASUSدانلود کردم و آپدیتش کردم
ولی تو همون سایت یه فایل دیگه هم بود به نام Bios Utility آیا اونم باید نصب کنم ؟
چی هست کلا؟
و مثل bios باید نصب بشه؟
minimax2
22-09-2011, 10:28
با سلام
منم یکی دو روزی هست که این دستگاه رو خریدم
واقعا نمی شه اسمشو نت بوک گذاشت . واسه خودش لپ تاپیه . من که روش Matlab و FLASH CS5 نصب کردم و هر دو رو راحت اجرا می کنه .
تو اینترنت دیدم حتی باهاش بازی می کنن
من مدل E-350 رو تهیه کردم و رمش رو به 4 افزایش دادم .
کیفیت صفحه اش از تمام مدلهای hp بالاتره D:
T E R M I N A T O R
22-09-2011, 22:13
تشکر از جوابتون:11:
کاری که گفتین انجام دادم و درست شد:10:مرسی
و یه سوال دیکه هم داشتم
اینکه من فایل bios رو از سایت ASUSدانلود کردم و آپدیتش کردم
ولی تو همون سایت یه فایل دیگه هم بود به نام Bios Utility آیا اونم باید نصب کنم ؟
چی هست کلا؟
و مثل bios باید نصب بشه؟
خواهش میکنم. نه فعلا نیازی نیست. این برنامه ای هست که برای موقعی که از ورژن فعلی بایوست پشیمون شدی و بخوای به ورژن های قبلی برگردی بدردت میخوره.
T E R M I N A T O R
22-09-2011, 22:40
راستی چندوقتی است که این مدل با CPU AMD E-450 و GPU ATI 6320 هم تولید میشه. کسی توی ایران اینو دیده؟؟
baharshiraz
24-09-2011, 23:44
نظرتون چیه روشxp بریزم.من c-50 هست سی پی یوم و روی سایتش درایور های ایکس پی رونذاشته اما واسه 1015 با سب پی یو مشابه درایورهای ایکس پی موجوده.به نظرتون مشکلی نداره؟
T E R M I N A T O R
27-09-2011, 14:02
نظرتون چیه روشxp بریزم.من c-50 هست سی پی یوم و روی سایتش درایور های ایکس پی رونذاشته اما واسه 1015 با سب پی یو مشابه درایورهای ایکس پی موجوده.به نظرتون مشکلی نداره؟
فکرنکنم مشکلی پیش بیاد. امتحانش که ضرر نداره...
mjrezvan
27-09-2011, 15:19
سوال من اینه برای کارهای بورس و فارکس گزینه مناسبی میتونه باشه؟
متشکرم.
سلام دوستان
منم یه ماه هست یه 1215B گرفتم.همون اول با یه سریال ویندوزش رو ultimate کردم.تا الان که بد نبوده اما من چون بیشتر وقتا می خوام فیلم ببینم زیاد از این بابت ازش راضی نیستم.زمان پخش فیلم های full HD با bitrate بالا کم میاره.مثلا من یه آواتار 1080P با فرمت MKV دارم که بیت ریتش 1150 ه .تمام فیلم رو صحنه آهسته نشون می ده.اینجا تو صفحه 2 یکی از بچه ها گفته بود که مشکلی نداره حتی آواتار رو با حجم 11 گیگ یعنی مثل ماله من بدون مشکل اجرا کرده خواهشا این دوستمون بیاد بگه bitrate فیلمش چقدر بوده؟و آیا رم اضافه کرده یا نه؟
راستی یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که هاردش واقعا بد صدا می ده،من لب تاپ زیاد داشتم هیچ کدوم اینجوری نبود .وقتی همه جا ساکته که قشنگ صدای هاردش شنیده می شه .شایدم هارد من مشکل داره .من پشتشو باز نکردم اما احساس می کنم هاردش کنار رم و اینا نیست فکر می کنم یه جایی همین جلوی لب تاپ ه یعنی کنار تاچ پد .واسه همین صداش اینجوری شنیده می شه .صدای هارد شماها هم اینجوریه؟
سلام دوستان
منم یه ماه هست یه 1215B گرفتم.همون اول با یه سریال ویندوزش رو ultimate کردم.تا الان که بد نبوده اما من چون بیشتر وقتا می خوام فیلم ببینم زیاد از این بابت ازش راضی نیستم.زمان پخش فیلم های full HD با bitrate بالا کم میاره.مثلا من یه آواتار 1080P با فرمت MKV دارم که بیت ریتش 1150 ه .تمام فیلم رو صحنه آهسته نشون می ده.اینجا تو صفحه 2 یکی از بچه ها گفته بود که مشکلی نداره حتی آواتار رو با حجم 11 گیگ یعنی مثل ماله من بدون مشکل اجرا کرده خواهشا این دوستمون بیاد بگه bitrate فیلمش چقدر بوده؟و آیا رم اضافه کرده یا نه؟
راستی یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که هاردش واقعا بد صدا می ده،من لب تاپ زیاد داشتم هیچ کدوم اینجوری نبود .وقتی همه جا ساکته که قشنگ صدای هاردش شنیده می شه .شایدم هارد من مشکل داره .من پشتشو باز نکردم اما احساس می کنم هاردش کنار رم و اینا نیست فکر می کنم یه جایی همین جلوی لب تاپ ه یعنی کنار تاچ پد .واسه همین صداش اینجوری شنیده می شه .صدای هارد شماها هم اینجوریه؟
من Full HD روی 1015T با گرافیک 4250 اجرا کردم مشکلی نداشته
البته نمیدونم بیت ریت اش چند بود
اون قسمت که میگی فکر کنم صدای فن باشه
mehrdad_ati
28-09-2011, 13:28
شما 100 ردصد درایور کارت گرافیکتون رو یا درست نصب نکردید یا اصلا نصب نکردید . آخرین درایور رو از game.amd.com بگیرید . چون این مدل حتی بلوری خالص هم اجرا ظاهرا اجرا کرده چه برسه به اون بیت ریت 1 مگی !!
بعد یه موضوعی . اون دوستی که دستگاهش رو از امرتات خریده بود لطفا بگه که آیا دستگاهش پورت usb3 و بلوتوث داره یا نه ؟ آخه اینها آپشن هستند و من میخواستم ببینم اگه از امرتات بگیرم این آپشن هار و میده یانه ؟ بعد کسی از قیمت الان امرتات خبر داره ؟ من از دفتر فروششون تو پایتخت می گیرم .
بعد راستی من این نت بوکو برا دانشگاه میخوام . میخواستم ببینم تو کیف معمولی جا میشه یا نه ؟ اگه نمیشه که 10 اینچو بگیرم .
ممنون .
سلام
چه طوری میشه وارد Express Gate شد؟
دکمه سمت چپ که علامت اکسپرس گیت داره رو میزنم وارد نمیشه.دستگاه رو حالت عادی روشن میشه
mehrdad_ati
28-09-2011, 21:19
ویندوزو عوض کردی همینه دیگه . باید درایور express gate رو از سایت asus دانلود کنی و نصب کنی . بعد از تو بایوس فعالش کنی . برای مادربوردهای asus که اینطوریه .
کسی جواب ما رو نمیده ؟
ویندوزو عوض کردی همینه دیگه . باید درایور express gate رو از سایت asus دانلود کنی و نصب کنی . بعد از تو بایوس فعالش کنی . برای مادربوردهای asus که اینطوریه .
کسی جواب ما رو نمیده ؟
ویندوز رو عوض نکردم
فقط آپگرید اش کردم
در مورد سایز باید بگم من که مدل 10 اینچی دارم به راحتی جا به جاش میکنم
کاوری که براش گرفتم تا 12 اینچ رو ساپورت میکنه و باتریش رو هم درمیارم کنارش میزارم و با کاور میزارمش توی کیف معمولی
فکر نکنم 12 اینچی مشکلی از این نظر داشته باشه
mjrezvan
29-09-2011, 11:14
متشکرم از دوستان .
10" ها برای جابجایی خیلی خوبه اما بنظر شما برای نمودار خونی و خواندن مطالب اینترنتی خیلی کوچک نیست؟
من توی اندازه های کوچک asus 1215b E350 با مانیتور12.1" رو دیدم ظاهرا خیلی مناسبه تو برند لنوو چیزی مثل این پیدا میشه؟
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
متشکرم.
اقا این اندازه مناسب خیلی چشما درد نمی گیره؟
Javad-ht
29-09-2011, 23:51
به نظر من 12 اینچ یه سایز خیلی استاندارد برای مانیتوره!
نه مثل 10 اینچی ها خیلی کوچیکه که اذیت کنه و نه مثل بقیه سایزها باعث سنگینی و بزرگی نوت بوک میشه!
البته بگم من بیشتر در حالت دراز کش و نزدیک ازش استفاده میکنم!
اگه فاصله زیاد باشه مطمئنا اذیت میکنه.
------------
من نمیتونم با فلش ویندوز عوض کنم.
همه تنظیماتش رو هم درست انجام میدم (تو بایوس انتخاب میکنم که از فلش بوت بشه) و فلش رو هم به کامپیوتر دیگه وصل میکنم نصب ویندوز میاد!
اگه میشه راهنمایی کنید.
توی قسمتی هم که از ویندوز بک آپ میگیره باز مشکل دارم و هر فلش یا هاردی که وصل میکنم ارور میده!
ربطی هم به درگاه usb نداره!
------------
راستی من اولش که این نت بوک رو گرفته بودم تاچ پدش کلا کار نمیکرد!
ولی خیلی وقته مشکلش حل شده و الان تقریبا هیچ مشکلی ندارم.
شاید بعضی وقتا خیلی کوتاه مشکل پیدا کنه که سریع حل میشه.
سلاما به همه
میشه لطفا به من بفرمایید یه 1215B با کانفیگ زیر چند در میاد؟
CPU : C50 1.0GHz dual core
RAM : 2GB DDR3
HDD : 500GB
VGA : AMD® Radeon HD 6310
BT : VER 3
اصفهان بدون گارانتی 560
اقا به نظر شما msi u270 12.1 inche بهتر از ایسوس نسیت؟
در ضمن قیمت MSI U270 12 inche چنده البته باکفیت HD
T E R M I N A T O R
30-09-2011, 21:16
متشکرم.
حقیقتش چیز زیادی درمورد فارکس نمیدونم که بخوام راهنمایی کنم. قطعا اگر دوستان می دونستند راهنمایی می کردند.
سلام دوستان
این مدل برای فیلم های FULL HD با حجم های پایین هیچ مشکلی نداره و برای فیلم های بلوری باید از نرم افزارهایی استفاده کنی که از قدرت GPU استفاده میکنند مثل Splash Lite، همچنین میتونی بری توی تنظیمات Media Player Classic و توی قسمت Internal Filters تیک گزینه H264/AVC را بزنی. ولی از نظر من راه حل اول بهتره. بیت ریت آواتاری که من پخش کردم 8171 بود.
نمیدونم مشکل هارد شما چیه ولی مال من که کاملا بی صداست و حتی توی محیط کاملا سایلنت هم گوشمو میزارم صداشو نمیشنوم.
T E R M I N A T O R
30-09-2011, 21:27
اقا این اندازه مناسب خیلی چشما درد نمی گیره؟
نه اتفاقا خیلی هم اندازش مناسبه.
سلاما به همه
سلام
چه طوری میشه وارد Express Gate شد؟
دکمه سمت چپ که علامت اکسپرس گیت داره رو میزنم وارد نمیشه.دستگاه رو حالت عادی روشن میشه
شما احتمالا درایو مربوط به Express Gate را پاک کردین یا تو بایوس فعالش نکردین، اگه پاک شده شما باید اول با نرم افزارهای پارتیشن بندی مثل Paragon (درست یادم نمیاد کدومشون کاملا ساپورت میکنه) یک درایو Primary به حجم کم مثل 100 مگ و از نوع EFI بسازین و سپس اون نرم افزار Express Gate که مربوط به نسخه های بدون ویندوز هست دانلود و نصب کنی و سپس از توی بایوس فعالش کنی.(درکل توضیحش مفصله).
T E R M I N A T O R
01-10-2011, 00:01
شما 100 ردصد درایور کارت گرافیکتون رو یا درست نصب نکردید یا اصلا نصب نکردید . آخرین درایور رو از game.amd.com بگیرید . چون این مدل حتی بلوری خالص هم اجرا ظاهرا اجرا کرده چه برسه به اون بیت ریت 1 مگی !!
بعد یه موضوعی . اون دوستی که دستگاهش رو از امرتات خریده بود لطفا بگه که آیا دستگاهش پورت usb3 و بلوتوث داره یا نه ؟ آخه اینها آپشن هستند و من میخواستم ببینم اگه از امرتات بگیرم این آپشن هار و میده یانه ؟ بعد کسی از قیمت الان امرتات خبر داره ؟ من از دفتر فروششون تو پایتخت می گیرم .
بعد راستی من این نت بوکو برا دانشگاه میخوام . میخواستم ببینم تو کیف معمولی جا میشه یا نه ؟ اگه نمیشه که 10 اینچو بگیرم .
ممنون .
از امرتات که بگیری با USB3 و بلوتوث 3 هست. برای قیمت هم میتونی تماس بگیری یا به سایتش مراجعه کنی.
فکرکنم جا بشه. من خودم روز اول چون عجله داشتم و کاور نمیخواستم و کیف 12 اینچ هم گیرم نیومد براش یه کیف 14 گرفتم و درسته کمی بزرگه ولی توش راحت جا میگیره و تکون نمیخوره.
به نظر من 12 اینچ یه سایز خیلی استاندارد برای مانیتوره!
نه مثل 10 اینچی ها خیلی کوچیکه که اذیت کنه و نه مثل بقیه سایزها باعث سنگینی و بزرگی نوت بوک میشه!
البته بگم من بیشتر در حالت دراز کش و نزدیک ازش استفاده میکنم!
اگه فاصله زیاد باشه مطمئنا اذیت میکنه.
------------
من نمیتونم با فلش ویندوز عوض کنم.
همه تنظیماتش رو هم درست انجام میدم (تو بایوس انتخاب میکنم که از فلش بوت بشه) و فلش رو هم به کامپیوتر دیگه وصل میکنم نصب ویندوز میاد!
اگه میشه راهنمایی کنید.
توی قسمتی هم که از ویندوز بک آپ میگیره باز مشکل دارم و هر فلش یا هاردی که وصل میکنم ارور میده!
ربطی هم به درگاه usb نداره!
------------
راستی من اولش که این نت بوک رو گرفته بودم تاچ پدش کلا کار نمیکرد!
ولی خیلی وقته مشکلش حل شده و الان تقریبا هیچ مشکلی ندارم.
شاید بعضی وقتا خیلی کوتاه مشکل پیدا کنه که سریع حل میشه.
موقعی که توی بایوس اولویت بوت را روی فلش گذاشتی برو روی تب Exit و در قسمت Boot Override روی نام فلشت کلیک کن.
Ali_mafi
01-10-2011, 10:32
سلام دوستان...
من مدتي هست دنبال يه ميني لپ تاپ ميگردم و بعد از بررسيهاي زياد به اين نتيجه رسيدم كه Asus 1015 px رو بگيرم...
لطفا كساني كه اين ميني رو دارند يا اطلاعات خوبي دارند يه راهنمايي بكنند .. راضي هستند؟؟؟
قيمت رو من چند جا ديدم كه خيلي با هم فرق داشت...يه جا 465 ؟ يه جا 520؟!!!!!!! و يه جا 445؟؟؟؟؟؟؟
منتظر راهنمايي شما هستم..
cuteetuc
01-10-2011, 17:51
msi u270,2 گيگ گرفتم.هم usb 3 داره و كانفيگش هم جديده!!
AMD Dual Core-E450 1.6Ghz 1M 1600Mhz
2GB DDR3 up to 8
500 GB
ATI Radeon HD 6320
LED 11.6'(1366x768
1.3 Kg
2GB DDR3 up to 8
500 GB
ATI Radeon HD 6320
LED 11.6'(1366x768
1.3 Kg
سلام
مبارک باشه دوست عزیز
چه قیمت خریدیش؟
2GB DDR3 up to 8
500 GB
ATI Radeon HD 6320
LED 11.6'(1366x768
1.3 Kg
آقا چنده خردید؟
از کجا خرید ؟ آدرس و شماره شو بدین لطفا 12.1 اندازه صفحه
مبارک
cuteetuc
02-10-2011, 11:57
سلام خدمت دوستان.متاسفانه موقع خريد من دلار افزايش داشته و با افزايش قيمت 620.000 تومان خرديدم.با پيگيري كه كردم خوشبختانه گفتند كه اين مدل خاص افزايش نداشته!! و قيمت همون قيمت قبلي 595.000 تومان هستش.امروز ميرم مابقي پولم رو بگيرم.من از كرج خريدم ولي قيمتشون تو كل كشور تو تمام نمايندگيها يكي هستش.رفرنس هم سايت شركت matris.co.ir هستش.
سلام خدمت دوستان.متاسفانه موقع خريد من دلار افزايش داشته و با افزايش قيمت 620.000 تومان خرديدم.با پيگيري كه كردم خوشبختانه گفتند كه اين مدل خاص افزايش نداشته!! و قيمت همون قيمت قبلي 595.000 تومان هستش.امروز ميرم مابقي پولم رو بگيرم.من از كرج خريدم ولي قيمتشون تو كل كشور تو تمام نمايندگيها يكي هستش.رفرنس هم سايت شركت matris.co.ir هستش.
متسفانه زنگ زدم به نمایندگی تو تهران گفت E450 سی پی یو وارد نشده برای U270 لطفا شماره از کجا خرید پیام بدین مرسی
لطفا راهنمایی کنید این اندازه صفحه 12.1 با 11.6 چقدر فرق داره و آیا مهم بزرگ تر شو بردارم
در ضمن اگه با CPU E450 بردارم باید با اندازه 11.6 بردارم اگه با CPU E350 بردارم با اندازه 12.1 میشه پیدا کرد
به نظر شما کدوم انتخاب کنم ؟؟؟
آقا CPU-E450 با اندازه 12.1 شما می دونید داره تو ایران اگه داره لطفا شماره فروشگاه رو پیام بدین مرسی :8:
Eee PC 1215B دو اسلات برای رم داره یا یکی
حقیقتش چیز زیادی درمورد فارکس نمیدونم که بخوام راهنمایی کنم. قطعا اگر دوستان می دونستند راهنمایی می کردند.
این مدل برای فیلم های FULL HD با حجم های پایین هیچ مشکلی نداره و برای فیلم های بلوری باید از نرم افزارهایی استفاده کنی که از قدرت GPU استفاده میکنند مثل Splash Lite، همچنین میتونی بری توی تنظیمات Media Player Classic و توی قسمت Internal Filters تیک گزینه H264/AVC را بزنی. ولی از نظر من راه حل اول بهتره. بیت ریت آواتاری که من پخش کردم 8171 بود.
نمیدونم مشکل هارد شما چیه ولی مال من که کاملا بی صداست و حتی توی محیط کاملا سایلنت هم گوشمو میزارم صداشو نمیشنوم.
دوست خوبم ارت ممنونم که پاسخ دادی.در مورد پخش فایل های Full HD کاملا حق با شماست.منم بعد بررسی سایت های بسیار به این نتیجه رسیدم که برای اجرای فایل با بیت ریت بالا باید از قدرت GPU استفاده بشه چون این نت بوک تمام فیلم های 720P من رو به راحتی اجرا می کنه اما در مورد فایل های 1080P باید با یک سری تنظیمات تو نرم افزار های player از قدرت GPU استفاده بشه.من تنظیمات مربوطه رو در kmplayer انجام دادم و براحتی فیلم آواتار اجرا شد.فقط یه مشکل هست که بعد انجام این تنظیمات نرم افزار قادر نیست زیرنویس فیلم رو نمایش بده که دارم می گردم ببینم برای رفع این مشکل چه راهی پیدا می کنم.
در مورد صدای هارد هم دیگه کاملا مطمئنم که مشکل هارد منه و سعی می کنم در اولین فرصت برم گارانتی (سازگار ارقام) گرچه هنوز نرفته جوابشون رو می دونم اونا میگن طبیعیه و مشکلی نیست اما باید پا فشاری کنم .فقط چون من زیر دستگاه رو باز نکردم دوستانی که اطلاع دارند بگن که برای درآوردن هارد باید کل پشت دستگاه باز بشه و یا با باز کردن محفظه رم ها می تونیم به هارد هم دسترسی داشته باشیم؟
لطفا راهنمایی کنید این اندازه صفحه 12.1 با 11.6 چقدر فرق داره و آیا مهم بزرگ تر شو بردارم
در ضمن اگه با CPU E450 بردارم باید با اندازه 11.6 بردارم اگه با CPU E350 بردارم با اندازه 12.1 میشه پیدا کرد
آقا CPU-E450 با اندازه 12.1 شما می دونید داره تو ایران اگه داره لطفا شماره فروشگاه رو پیام بدین مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
T E R M I N A T O R
03-10-2011, 01:07
آقا CPU-E450 با اندازه 12.1 شما می دونید داره تو ایران اگه داره لطفا شماره فروشگاه رو پیام بدین مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
مدل 1215B دوتا اسلات رم داره.
12.1 اینچ که از نظر راحتی و دید بهتره ولی 11.6 اینچ کوچکتر و سبک تر و کمی با کیفیت تر (بدلیل کوچک تر بودن) هست.
حالا انتخاب با خودتونه.
دوست خوبم ارت ممنونم که پاسخ دادی.در مورد پخش فایل های Full HD کاملا حق با شماست.منم بعد بررسی سایت های بسیار به این نتیجه رسیدم که برای اجرای فایل با بیت ریت بالا باید از قدرت GPU استفاده بشه چون این نت بوک تمام فیلم های 720P من رو به راحتی اجرا می کنه اما در مورد فایل های 1080P باید با یک سری تنظیمات تو نرم افزار های player از قدرت GPU استفاده بشه.من تنظیمات مربوطه رو در kmplayer انجام دادم و براحتی فیلم آواتار اجرا شد.فقط یه مشکل هست که بعد انجام این تنظیمات نرم افزار قادر نیست زیرنویس فیلم رو نمایش بده که دارم می گردم ببینم برای رفع این مشکل چه راهی پیدا می کنم.
در مورد صدای هارد هم دیگه کاملا مطمئنم که مشکل هارد منه و سعی می کنم در اولین فرصت برم گارانتی (سازگار ارقام) گرچه هنوز نرفته جوابشون رو می دونم اونا میگن طبیعیه و مشکلی نیست اما باید پا فشاری کنم .فقط چون من زیر دستگاه رو باز نکردم دوستانی که اطلاع دارند بگن که برای درآوردن هارد باید کل پشت دستگاه باز بشه و یا با باز کردن محفظه رم ها می تونیم به هارد هم دسترسی داشته باشیم؟
من قبلا با KM Player هم فیلم FULL HD با زیرنویس فارسی اجرا کرده بودم و به هیچ مشکلی بر نخوردم.
برای درآوردن هارد هم باید تقریبا کل نت بوک را باز کنی تا بهش برسی!
موفق باشید.
Ali_mafi
03-10-2011, 18:53
سلام دوستان...
من مدتي هست دنبال يه ميني لپ تاپ ميگردم و بعد از بررسيهاي زياد به اين نتيجه رسيدم كه Asus 1015 px رو بگيرم...
لطفا كساني كه اين ميني رو دارند يا اطلاعات خوبي دارند يه راهنمايي بكنند .. راضي هستند؟؟؟
قيمت رو من چند جا ديدم كه خيلي با هم فرق داشت...يه جا 465 ؟ يه جا 520؟!!!!!!! و يه جا 445؟؟؟؟؟؟؟
منتظر راهنمايي شما هستم..
آقاmp888 شما الان ایسوس داری به نظرت برم mSI بخرم یا ایسوس شما هر دو دید تو دوراهی موندم
اشکالی که نداره اسوس در کل یه راهنمایی درست حسابی کنید
مرسی
T E R M I N A T O R
04-10-2011, 12:00
آقاmp888 شما الان ایسوس داری به نظرت برم mSI بخرم یا ایسوس شما هر دو دید تو دوراهی موندم
اشکالی که نداره اسوس در کل یه راهنمایی درست حسابی کنید
مرسی
سلام من چیز زیادی در مورد U270 نمیدونم. فقط معایبی از هردو که میدونم بهت میگم. اسوس تاچ پد بزرگ داره که بعضی از دستگاه ها مشکل تاچ پد دارند که موقع خرید باید مواظب باشی یا با فروشنده شرط کنی. MSI تاچ پد بدون مشکل ولی کوچک تر داره. از نظر قیمت هم در شرایط مساوی (12.1 با 12.1) فکرکنم اسوس کمی ارزانتر باشه. اگه حوصله مشکل تاچ پد ندارین بهتره MSI بخرین ولی درمورد کیفیت بدنه و قطعات چیزی نمیدونم. حقیقتش دیگه بیشتر از این درمورد MSI نمیدونم که بخوام راهنمایی کنم.
موفق باشید.
یه نت بوک می خوام بگیرم قیمت هم دورور 500 تومان باشه چی پیشنهاد مکنید همین 1215b رو بگیرم خوبه؟
یک هفته پیش با کمک دوستان(این تاپیک و تاپیک های دیگر :40:) آخر انتخاب کردم با b 1215 کانفیگ E-350 گرفتم
اولش گفتم 560 تومن بیخودی دادم ولی الان میبینم نه خوبه :
تاچ پدش دوروز اول رو هوا بود اصلا کار نمیکرد و موس میرفت اینور اونور و اصلا درست کار نمیکرد ولی از روز سوم درست شد و دیگه خراب نشد ...
از نظر گرافیکی هم که عالیه فول اچ دی رو بدون مشکل میاره ....
صفحه هم نه بزرگه نه کوچیک نه چشم درد میاره نه کم سویی چشم به همراه داره :31:
هنوز موندم چجوری میتونم call of duty black ops رو به خوبی اجرا کنم :18:
برای اجرای بازیا مشکلی من نمیبینم :27::31:
یک هفته پیش با کمک دوستان(این تاپیک و تاپیک های دیگر :40:) آخر انتخاب کردم با کانفیگ E-350 گرفتم
اولش گفتم 560 تومن بیخودی دادم ولی الان میبینم نه خوبه :
تاچ پدش دوروز اول رو هوا بود اصلا کار نمیکرد و موس میرفت اینور اونور و اصلا درست کار نمیکرد ولی از روز سوم درست شد و دیگه خراب نشد ...
از نظر گرافیکی هم که عالیه فول اچ دی رو بدون مشکل میاره ....
صفحه هم نه بزرگه نه کوچیک نه چشم درد میاره نه کم سویی چشم به همراه داره :31:
هنوز موندم چجوری میتونم call of duty black ops رو به خوبی اجرا کنم :18:
برای اجرای بازیا مشکلی من نمیبینم :27::31:
کلا خوبه من می خوام msi بخرم u270
من از همین 1215b می خوام بگیرم با چه کانفیگی بگیرم خوبه؟
من از همین 1215b می خوام بگیرم با چه کانفیگی بگیرم خوبه؟
با cpu e-350 amd بگیر خیلی قوی تره نسبت به سایر cpu ها
c50 نگیر ...
ariana18
06-10-2011, 14:26
اسمم رضا هست کوچیک شما
من میخواستم یه کمک از شما بگیرم اگه می تونید حتما بهم کمک کنید
اگر کسی اطلاعات در مورد لپ تاپ داره به من بده
میخوام بدونم که آیا لپ تاپ با برند Lenovo think pad که معادل با مدل asus k 53 sv i7 باشه هست یا نه؟؟
اگر میدونید لطفا بهم خبر بدید ممنون
رم وگرافیک و سی پی یو نمی خوام تغییر کنه (یعنی میخوام مثل همون asus k 53 sv i7 باشه)
مشخصات سیسنم asus k 53 sv i7
cpu : intel cor i7-2630 2.9 GHz
Ram : 4 GB DDR3
VGA : 2GB
LCD : 15.6
HDD : 640 GB
قیمتش هم 1200000
ممنون میشم بهم خبر بدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mjrezvan
09-10-2011, 07:15
من هم خریدم.
e350
580,000 تومان.
بسیار عالیه.
فقط یه سوال برای آپدیت ایسوز که اولش میاد یه سری اطلاعات میخواد.
میشه بفرمایید چطور میتونم آپدیتش کنم؟
T E R M I N A T O R
09-10-2011, 11:11
من هم خریدم.
e350
580,000 تومان.
بسیار عالیه.
فقط یه سوال برای آپدیت ایسوز که اولش میاد یه سری اطلاعات میخواد.
میشه بفرمایید چطور میتونم آپدیتش کنم؟
مبارک باشه، اون اطلاعاتی که میگید برای رجیستر کردنش هست نه آپدیت
برای آپدیت هم درایورها و بایوس را از سایت ایسوس دانلود و نصب کن.
hnme_bnd
12-10-2011, 00:02
سلام. منم امشب این نت بوکو با گارانتی سازگار گرفتم! 555 خریدش و 10تومنم هزینه ی پست تا بندرعباس!!! تاچشم که ماشالله قاطیه!!!
mohsen@mohsen
12-10-2011, 08:26
سلام. منم امشب این نت بوکو با گارانتی سازگار گرفتم! 555 خریدش و 10تومنم هزینه ی پست تا بندرعباس!!! تاچشم که ماشالله قاطیه!!!
سلام
دوست عزیز با چه کانفیگی و از کجا تهییه کردید؟
باتشکر
hnme_bnd
12-10-2011, 12:07
تاچشم درست شد فعلا!
apu : e350
ram:2gb
hdd:500gb
1x usb3
با گارانتی سازگار گرفتم!
از بندرعباس سفارش دادم! و البته مغازه دار آشنا بود! 555 قیمت لپتاپ و 10تومنم هزینه ی فرستادن!!!
به مشکلی برخوردم
ویندوز عوض کردم همه ی درایور ها نصب شدن جز wlan و بلوتوث
الان من بدون اینها چیکار کنم ؟ درایورهاشو دارم همه رو از سایتش دانلود کردم ولی نصب نمیشن میگه قطعه نیست
مشکل چی میتونه باشه ؟
T E R M I N A T O R
12-10-2011, 17:46
چه ویندوزی نصب کردین؟؟
ریکاور کنین
چه ویندوزی نصب کردین؟؟
ریکاور کنین
Ultimate 7مخصوص لپتاپ های asus
نمیخوام بکنم :31: میخوام ultimate درست باشه روش ... سرعتش که خیلی بهتر شده :27:
کسانی که ویندوز رو عوض میکنن و مشکل نصب درایور های بلوتوث و وایرلس رو دارند ...
باید حتما kbfilter و داخل پوشه Hotkey service رو نصب کنین
بعد ری استارت شدن نت بوک باید با fn + f2 بلوتوث و وایرلس رو روشن کنید
فورا ویندوز دو قطعه رو میشناسه ... و شروع به پیغام مبنی بر نصب کردن درایورها میکنه
الان شده مثل روز اولش با این تفاوت که سرعتش به شدت رفته بالا :27:
ولی دوباره تاچ پدش قاطی کرد :41:
hnme_bnd
13-10-2011, 00:42
منم ویندوز رو آپدیت کردم به هوم پرمیوم! ولی به نظرم به شدت کنده!!!
چطوری ویندوز رو عوض کنم؟
با فلش میشه؟؟؟
راستی من الان 1.61 گیگابایت رمم قابل استفادست! چرا؟
آموزش نصب کردن ویندوز 7 با استفاده از فلش و مموری کارت بر روی نت بوک
در قدم اول شما باید تمامی درایور های موجود در سایت Asus در قسمت دانلود را دانلود کنید
در قدم دوم شما نیاز به یک DVD ویندوز دارید، پیشنهاد من ویندوز اصل و اوریجینال به عبارتی OEM برای لپتاپ ها است که به عنوان 48in1 بازار به فروش میرسد چون بهترین عملکرد و گزینه برای نصب دارند و به هیچ وجه مشکلی ندارند و مطابق نوع برند لپتاپ میتوان استفاده کرد)
شما dvd ویندوز را در PC خود میگذارید و سپس با برنامه های ایمیج گیری قدرتمند مانند UltraISO از dvd ایمیج iso تهیه میکنید
در قدم سوم شما برنامه 950 کیلوبایتی Windows 7 USB DVD Download Tool را دانلود میکنید و برنامه را اجرا میکنید و طبق درخواست برنامه محل فایل ایمیجی که از dvd ویندوز گرفته اید رو میدید(فایل ISO)
بر روی next میزنید سپس انتخاب میکنید که روی DVD رایت کند یا usb (که برای نت بوک ها باید USB DEVICE را انتخاب میکنیم)
سپس فلش یا مموری کارت خود را انتخاب میکنیم و Begin copying را انتخاب میکنیم
صبر میکنیم که فلش کپی شود و حالا ...
در قدم چهارم شما باید به BIOS مادربرد در هنگام بوت شدن رفته و در آنجا اولویت 1 را به فلش usb که وصل است اختصاص میدهید
بعد نصب و کامل شدن ویندوز تمامی درایور هایی که دانلود کرده را نصب میکنید(البته بعضی از انها اضافی هستند و باعث کندی سیستم میشوند و کاربردی ندارند)
و برای وایرلس و بلوتوٍث هم باید حتما kbfilter و داخل پوشه Hotkey service رو نصب کنید
بعد ری استارت شدن نت بوک باید با fn + f2 بلوتوث و وایرلس رو روشن کنید
فورا ویندوز دو قطعه رو میشناسد ... و شروع به پیغام مبنی بر نصب کردن درایورها میکند.
shukhinemikoni
14-10-2011, 21:05
سلام من خیلی از این 1215b خوشم اومد گفتم یه سرچی بکنم که اینو تو سایت سازگار پیدا کردم
سی پی یوش از 350 قوی تر نیست؟
گرافیکش که ضعیف تره . full hd رو پخش میکنه؟
پورت hdmi هم نداره
ASUS Eee PC 1215P-BLK051S
Price: 535,000
CPU :Intel Atom N570@1.66GHz, 1MB Cache Memory : DDRIII 2GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity : 320GB SATA 5400RPM Optical Drive : N/A Graphic : Intel GMA 3150 Display : 12.1" (1366 x 768) LED-Backlight LCD CommunicationBroadcom : 802.11n Wireless Network Adapter :
Atheros AR8152 PCI-E 100 Ethernet
Camera
Bluetooth SecurityKensington Lock Ports : 3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
Multi Card Reader
Headphone
Mic OthersKeyboard: Farsi Weight1.45 Kg Battery : 6Cell 47Wh (Up to 8 hours) ColorBlack Operating System : Windows 7 Starter + Express Gate
mreza_1360
15-10-2011, 10:15
سلام من خیلی از این 1215b خوشم اومد گفتم یه سرچی بکنم که اینو تو سایت سازگار پیدا کردم
سی پی یوش از 350 قوی تر نیست؟
گرافیکش که ضعیف تره . full hd رو پخش میکنه؟
پورت hdmi هم نداره
ASUS Eee PC 1215P-BLK051S
Price: 535,000
CPU :Intel Atom N570@1.66GHz, 1MB Cache Memory : DDRIII 2GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity : 320GB SATA 5400RPM Optical Drive : N/A Graphic : Intel GMA 3150 Display : 12.1" (1366 x 768) LED-Backlight LCD CommunicationBroadcom : 802.11n Wireless Network Adapter :
Atheros AR8152 PCI-E 100 Ethernet
Camera
Bluetooth SecurityKensington Lock Ports : 3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
Multi Card Reader
Headphone
Mic OthersKeyboard: Farsi Weight1.45 Kg Battery : 6Cell 47Wh (Up to 8 hours) ColorBlack Operating System : Windows 7 Starter + Express Gate
با سلام
من چند روز پیش یک 1215B خریدم از مرکز کامپیوتر ایران به قیمت 530000 تومان که به نظرم قیمت خوبیه و تقریباً از پایتخت 60 تا 70 هزار تومان ارزانتره.
خیلی مردد بودم بین 1215N و 1215B و تقریباً همه فروشنده ها می گفتند که مدل N بهتر از B هست به دلیل CPU و و فرکانسش که 1.8 هست و AMD-350 که روی مدل B هست فرکانسش 1.6 هست. ولی با تحقیقی که کردم متوجه شدم که ظاهراً AMD E-350 پرفرمانس بالاتری داره و مصرف انرژی کمتر و کلاً طراحی شده برای نت بوک ولی D525 اینتل که روی مدل B هست با وجود فرکانس بالاتر، پرفرمانسش پایینتره(دقیقاً برعکس نظرات تمام فروشندگان).
البته یک حسن مدل N وجود ویندوز Home Premium هست در صورتی که مدل B فقط با ویندوز Starter تو بازار ایران هست فعلاً. و این مورد باعث شده بود که به N فکر کنم، ولی در نهایت تصمیم گرفتم همون B رو بگیرم و تقریباً 90000 تومان کمتر پول بدم و اگه احتیاج شد به Home Premium آپگرید کنم(ظاهراً روشی رایگان هست برای اینکار که یکی از دوستان در همین بخش توضیح داده اند). N با گارانتی سازگار 620000 بود توی پاساژ ایران.
به نظر من با وجود مدل B و N مدل P رو نگیرید چون این دو مدل قویتر هستند مخصوصاً در CPU. البته مدل B با AMD E-350 منظورمه.
من هنوز زیاد با دستگاه کار نکردم ولی در کارهای اولیه ای که باهاش انجام دادم خیلی خوبه برای دستگاهی با این قیمت و وزن. کیفیت ساخت به نظرم خیلی خوبه و مشکل تاچ پد هم که می گفتن، تو مدلی که من دارم وجود نداره. در ضمن من دستگاه رو با ضمانت سازگار خریدم. توی پایتخت فقط N رو با ضمانت سازگار داشتن و مدلای دیگه با ویستا و امرتات بود. فکر می کنم سازگار بهتر از همست. باید بگم که N توی پایتخت 680000 بود و B تقریباً 600000 .
دوستان اگه نظر دیگه ای دارند بفرمایند.
سپاس
mohsen@mohsen
15-10-2011, 18:14
سلام خدمت دوستان
من هم خریدم..مبارکم باشه!
از دوستان کسی ویندوز 64 بیتی روی 1215 نصب کرده است؟
بعضی از نرم افزارها و ودرایورها نصب نمی شود با اینکه از خود سایت و ورژن 64 بیت دانلود شده اند!
مثل درایور وایرلس یا kbfilter و....البته وایرلس به صورت دستی نصب میشود اما خود اتوران پیغام ناسازگاری با سیستم عامل را میدهد!
از دوستان اگر کسی نسخه 64 بیتی نصب کرده است لطف کمک کند
باتشکر
mehdihag
15-10-2011, 21:53
از دوستان کسی xp نصب کرده؟
من خودم با فلش seven نصب کردم اما xp خطا میده.
سلام دوستان
تو سایت ایسوس 1215B با سی پی یو AMD® Fusion APU E450 1.65GHz هم بود
می خواستم بدونم تو ایران با این سی پی یو پیدا میشه
ممنون
mohsen@mohsen
16-10-2011, 19:44
از دوستان کسی xp نصب کرده؟
من خودم با فلش seven نصب کردم اما xp خطا میده.
نصب میشه فقط باید از نسخه های Sata Drive استفاده کنید
ولی چرا XP ؟! اصلا توصیه نمیشه!
برای اجرای برنامه های قدیمی هم می توانید از قابلیت Compatibility خود ویندوز 7 استفاده کنید که در 90 درصد موارد جواب میده
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
سلام دوستان
ممنون
سلام
منکه پیدا نکردم! یعنی فعلا ویستا، سازگار، امرتات و مادیران وارد نکردند...
mreza_1360
17-10-2011, 09:43
سلام دوستان
ممنون
درود
در بازار ایران 1215B فقط با CPU های E-350 و C50 وارد شده که E-350 به مراتب سرتره و یک CPU معروف در نت بوکهای مختلف هست به دلیل پرفرمانس خوب و مصرف کم انرژی. البته قیمتش کمی از مدل با C50 گرونتره (حدود 50 تا 60 هزار تومان). من در چند هفته پیش خیلی جاهارو گشتم و از مدل با E-450 خبری نبود.
سپاس
mehrdad8086
18-10-2011, 13:38
سلام دوستان
یکی از همکاران این مدل رو خریداری کرده و ویندوز 7 profetional ریخته
مثل اینکه بلوتوث و Wifi کار نمی کنه همچنین کلیدهای تنظیم نور
راه حل چیست؟چیزی بایستی دانلود و نصب بشه؟اگر بله از کجا؟:20:
سلام. من پریروز یه دونه مشکیشو c50 بدون گارانتی خریدم 440. ولی خب مشکل تاچ پدش رو اعصابمه. اگه میدونستم نمیخریدم.
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که خواستم xp روش بریزم ولی درایوای هاردو نمیشناسه. ایراد از کجاس؟
mehrdad8086
18-10-2011, 19:55
سلام
دستگاه دوستم که پیشم بود امروز رو اینقدر خوشم اومد رفتم یکی برای خودم خریدم.
متاسفانه فقط مشکی موجود بود که با گارانتی سازگار 530 خریدم.
دوستان برای گرفتن Backup از ویندوز خودش لطفا" راهنمائی کنید و چگونگی کار.....
سلام
من من موندم من رشته کامپیوتر ترم دوم می خوام یه 1215b بخرم ولی همه می گن برو 14 اینچی بخر شما راضی
هستید و صفحه کوچیک نیست
با سلام
دوستان نمیدونم چرا برای من 1.6 گیگ از رم رو میشناسه برای شما هم اینجوری هست ؟؟
اگه مشکل داره ببرم گارانتی ؟
hnme_bnd
19-10-2011, 01:50
من این نت بوکو دارم! عالیه! فقط تاچش اذیت میکنه که وقتی با 4تا انگشت رو تاچ پد انگشتاتو بالا پایین کنی حل میشه!!
کسی میدونه چطور روی این نتبوک مک نصب کنم؟؟؟
mehrdad8086
19-10-2011, 09:38
من من موندم من رشته کامپیوتر ترم دوم می خوام یه 1215b بخرم ولی همه می گن برو 14 اینچی بخر شما راضی
هستید و صفحه کوچیک نیست
سلام
اگر منظورتون رزلوشون سیستم هست که نه !!!!!HD . 1366 و.....
که در مقابل 10 اینچی ها بسیار بهتره...رزلوشن با 14 و بسیاری از 15 اینچی ها برابری می کنه و کیفیت خوبی تو این رنج داره...عملکرد CPU راضی کنندس و کارهای روزمره و عادی رو به راحتی انجام میده..
ولی به نظرم شما که رشته کامپیوتر رو می خونین بهتره کمی سیستم با پرفرمنس بهتر و امکانات منجمله DVD تهیه کنید.حتی به نظرم بدون ویندوز که شاید لازم باشه ویندوزهای مختلفی رو نصب و تجربه کنید.والا همونطور که گفتم تصویری خوب و صدای راضی کننده ای داره.و با وجود ویندوز Starter که حالا تبدیلش کردم به HOME ویندوز خوبی برای کارهای دانشگاهی نیست:20:
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------
سلام. من پریروز یه دونه مشکیشو c50 بدون گارانتی خریدم 440. ولی خب مشکل تاچ پدش رو اعصابمه. اگه میدونستم نمیخریدم.
یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که خواستم xp روش بریزم ولی درایوای هاردو نمیشناسه. ایراد از کجاس؟
تو ست آپ دستگاه (بایوس)در قسمت هارد بایستی MODE رو به IDE تغییر بدید.
mohsen@mohsen
21-10-2011, 19:58
سلام
شما نرم افزار AI Recovery را از سایت اسوس دانلود کنید و با استفاده از یک رایتر اکسترنال و یکی دوتا دیسک خام می توانید از ویندوز و درایورها و ...بکاپ تهیه کنید
یا اینکه از نرم افزار Acronis True Image استفاده کنید که بهترین برنامه توی این زمنیه است و می توانید بوت برنامه را روی فلش بسازید تا دیگر نیازی به درایو اکسترنال نداشته باشید
Javad-ht
22-10-2011, 14:37
سلام
من میخوام 2 گیگ رم براش بخرم.
چه مارکی بگیرم خوبه؟فرقی داره؟
مال خودش سامسونگه نگاه کردم!
سلام
من میخوام 2 گیگ رم براش بخرم.
چه مارکی بگیرم خوبه؟فرقی داره؟
مال خودش سامسونگه نگاه کردم!
فکر نکنم کارایی سیستم رو ببره بالا ولی اگه خیلی اصرار به خرید دارید
دقیق همون جنس رو بگیرید برای هماهنگی بیشتر بین دو رم.
T E R M I N A T O R
22-10-2011, 21:03
آشنایی با نتبوک ASUS Eee PC 1215B
نتبوكها كار خود را با بحثهاي زيادي آغاز كردند، عدهاي معتقد بودند كه اين سيستمهاي كوچك حتي براي مدت كوتاهي نيز شانس ادامه زندگي نخواهند داشت و گروه ديگري فكر ميكردند كه نتبوكها با ورود خود يك مجموعه از سيستمهاي ديگري را منقرض خواهند كرد. به هر حال بهنظر ميرسد اكوسيستم فعلي كامپيوترهاي قابل حمل در يك ثبات نسبي قرار گرفته است. در واقع بهراحتي ميتوان ديد كه انواع قبلي سيستمهاي قابل حمل با سريهاي نسبتا تازهواردي مانند نتبوكها و تبلتها بهخوبي به يك همزيستي مسالمتآميز رسيدهاند.
شركت ايسوس مدت زيادي است كه فعاليت خود را در حوزه ارايه محصولات موبايل آغاز كرده. از سوي ديگر، با توجه به اين واقعيت كه محصولات ايسوس هميشه از سطح معيني از كيفيت برخوردار بودهاند و در عين حال طراحي آنها علاوه بر زيبايي با در نظر گرفتن شرايط استفاده آسان كاربر انجام ميشده، اين شركت بهسرعت توانست در بازاري كه تا پيش از آن در اختيار نامهاي بسيار بزرگي بود به سرعت رشد كرده و جايگاه معيني را تصاحب كند.
نتبوكهاي شركت ايسوس در خانواده Eee اين شركت قرار ميگيرند و ما قبلا شما را با تعدادي از اعضاي اين خانواده آشنا كردهايم. اين بار نيز بهسراغ يك نتبوك جديد از سري Eee شركت ايسوس يعني 1215B رفتهايم كه مشخصات جديد و جالب توجهي را به همراه دارد.ميتوان گفت 1215B يك نسخه بازنگري شده از نتبوك 1215N است كه در آن از يك پردازنده Atom اينتل بههمراه پلتفرم ION شركت Nvidia استفاده شده بود. اين بار ايسوس تصميم گرفته محصول جديد خود را با يك پلتفرم مبتني بر APUهاي جديد AMD عرضه كند. در واقع نتبوك 1215B بر اساس يكي از دو پردازنده C50 يا E-350 اين شركت عرضه ميشوند. ابزاري كه براي بررسي در اختيار ما قرار گرفته بود داراي پيكربندي بالاتر بود يعني از پردازنده E-350 استفاده ميكرد.
E-350 يك پردازنده دو هستهاي با فركانس كاري 1,6 گيگاهرتز است. اين پردازنده در خانواده APU شركت AMD قرار ميگيرد كه از تركيب يك هسته گرافيكي و چند هسته پردازشي x86 ساخته شدهاند. اين پلتفرم با اسم رمز Brazos شناخته ميشود و پردازنده E-350 نيز اسم رمز Zacate را دارد. ميتوان گفت كه Zacate قدرتمندترين APU در خانواده پردازندههاي زيرمجموعه Brazos است. پلتفرم مذكور با توجه خاص به حوزه موبايل طراحي شده و به همين دليل سطح مصرف برق و توليد گرماي بسيار پاييني دارد. از سوي ديگر، پلتفرم Lynx بر اساس APUهاي Llano كه به تازگي وارد بازار شدهاند، بيشتر براي سيستمهاي دسكتاپ در نظر گرفته شدهاند.
همانطور كه قبلا نيز اشاره كرديم، E-350 بر اساس طراحي خود به يك هسته گرافيكي منطبق با DirectX 11 نيز مجهز است. اين هسته گرافيكي يك HD6310 است كه باعث ميشود قابليتهاي گرافيكي پردازنده مورد بحث ما در سطح بالاتري نسبت به رقباي قبلي آن قرار گيرد.نتبوك مورد بحث ما از حافظه DDR3 استفاده ميكند و براي اين منظور دو اسلات SO-DIMM را در اختيار شما ميگذارد. شما ميتوانيد حداكثر 4 گيگابايت حافظه را در اين نتبوك نصب كنيد. نمونهاي كه در اختيار ما قرار گرفته بود نيز به همين مقدار حافظه مجهز شده بود. از سوي ديگر، 1215B از يك هاردديسك 2,5 اينچي استفاده ميكند كه در مدل مورد آزمايش ما داراي ظرفيت 350 گيگابايت بود.
همانطور كه از نام اين نتبوك مشخص است، شما با ابزاري مواجه هستيد كه به يك صفحه نمايش 12 اينچي مجهز شده. اين صفحه نمايش همانند ساير محصولات موبايل ايسوس كه تاكنون به بررسي آنها پرداختهايم از نوع انعكاسي است. قبلا توضيح دادهايم كه نمايشگرهاي انعكاسي براي مقاصد چندرسانهاي و اجراي بازيها مناسبتر هستند. از سوي ديگر، نمايشگرهاي مات يا Anti-Glare براي كار طولاني با سيستم در شرايط نوري مختلف مناسبتر خواهند بود. اين نمايشگر تفكيكپذيري 768×1366 پيكسل را فراهم ميكند، به نور پشتي LED مجهز شده و بهطور كلي ميتوان گفت كه يك نمونه درخشان و بسيار واضح بهشمار ميآيد.
نمونه 1215B كه در اختيار ما قرار گرفته بود همانند سلف خود يعني 1215N داراي يك بدنه سياهرنگ مات است. مات بودن جنس بدنه كه در بخش داخلي نيز ادامه پيدا كرده باعث ميشود انعكاسي بودن نمايشگر ابزار بيش از پيش خودنمايي كند. نتبوك مورد بحث ما همچنين از يك صفحهكليد Chiclet استفاده ميكند كه در بسياري از كامپيوترهاي موبايل امروزي به يك استاندارد تبديل شده است. بهطور كلي ميتوان گفت كه كليدهاي اين صفحهكليد داراي اندازه مناسبي هستند و بهخوبي از يكديگر جدا شدهاند. با اينحال اگر قبلا با چنين صفحهكليدي كار نكردهايد، نبايد انتظار داشته باشيد كه بتوانيد بدون خطا روي آن به تايپ كردن بپردازيد.
1215B در عين حال به بلندگوهاي استريو مجهز است كه صداي قابل قبولي را ارايه ميكنند. تركيب اين بلندگوها با صفحه نمايش 12 اينچي و موتور گرافيكي HD 6310 به شما اجازه ميدهند كه نتبوك خود را به يك ايستگاه چندرسانهاي براي لذت بردن از رسانههاي ديجيتال تبديل كنيد.1215B در زمينه ارتباط با دنياي خارج نيز حرفهايي براي گفت دارد. ساختارهاي شبكهسازي كابلي و بيسيم بهعنوان بخش جدايي ناپذيري از نتبوكهاي امروزي شناخته ميشوند. بر همين اساس نتبوك مورد بحث ما نيز از اترنت گيگابيتي و شبكهسازي بيسيمWi-Fi مبتني بر استانداردهايIEEE 802.11b/g/n پشتيباني ميكند. در حوزه اتصال به نمايشگرهاي خارجي، شما يك درگاه VGA و يك درگاه HDMI را در اختيار خواهيد داشت.براي آنكه بتوانيد تجهيزات جانبي مورد نظر خود را به اين نتبوك متصل كنيد، ايسوس دو درگاه USB 3.0 را در سمت راست بدنه و يك درگاه USB 2.0 را در سمت چپ بدنه نتبوك در اختيار شما گذاشته است. به اين ترتيب بعيد به نظر ميرسد كه در اين زمينه با كمبودي مواجه شويد.
همچنين اسلات كارتخوان نتبوك به شما امكان ميدهد كارتهاي حافظهSD/ SDHC/ SDXC/ MMC خود را مستقيما در داخل نتبوك قرار داده و محتويات آنها را مديريت كنيد.نتبوك به يك باتري 6 سلولي مجهز است كه به ادعاي ايسوس ميتواند آن را تا 8 ساعت فعال نگهدارد. آزمايشهاي عملي ما نشان دادند كه گرچه اين مدت زمان در تمام سناريوهاي استفاده از آن قابل دستيابي نخواهد بود، اما بهطور كلي باتري مورد استفاده ميتواند نتبوك شما را براي مدت زمان قابل قبولي فعال نگهدارد.
1215B ابعادي معادل 38×203×296 ميليمتر دارد و وزن آن به 1,45 كيلوگرم ميرسد. بنابراين ميتوان گفت كه به راحتي در كيف دستي شما جا ميگيرد و اگر بخواهيد آن را همه جا همرا خود ببريد با مشكل چنداني مواجه نخواهيد شد. در عين حال توجه داشته باشيد كه عمر طولاني باتري دستگاه به شما امكان ميدهد در بسياري از موارد آن را بدون شارژر همراه خود ببريد.يكي از ويژگيهاي جالب اين سري از ابزارهاي موبايل ايسوس، پشتيباني آنها ازExpress Gate است. تابع مذكور در واقع از يك نسخه بسيار كوچك لينوكس براي بوت بسيار سريع ابزار و دسترسي به عملكردهاي اصلي آن استفاده ميكند. 1215B به نسخه جديدي از اين نرمافزار مجهز شده كه به شما اجازه ميدهد تنها در مدت 20 ثانيه سيستم را از وضعيت خاموش به آمادگي آنلاين برسانيد. براي بهرهگيري از اين تابع كافي است بهجاي استفاده از كليد Power اصلي كه در قسمت بالا و سمت راست صفحهكليد قرار گرفته، كليدي كه در نقطه مقابل آن و سمت چپ بدنه قرار گرفته است را فشار دهيد.
1215B در آزمايشهاي عملي نشان داد كه ميتواند سطح انتظار شما از يك نتبوك را نسبت به گذشته ارتقا دهد. شما به آساني ميتوانيد با اين نتبوك از رسانههاي HD استفاده كنيد. هر چند كه گاهي اوقات پخش محتواي Full-HD با آن روي يك نمايشگر خارجي با وقفههايي همراه بود.به هر حال ترديدي نيست كه 1215B وظيفهاي تعريف شده براي خود را بهخوبي انجام ميدهد و بهعنوان يك ابزار موبايل كه به شما امكان ميدهد مجموعه گستردهاي از كارهاي خود را براي مدت طولاني با يك شارژ انجام دهيد، كاملا قابل اعتماد است. از سوي ديگر، ويژگيهاي كلي اين نتبوك نيز كاملا با ملزومات امروز بسياري از كاربران انطباق دارند.
مزایا
يك نتبوك خوب با تواناييهاي گرافيكي بالاتر نسبت به اسلاف خود
معایب
-
مشخصات فنی
پردازنده: E350 با دو هسته پردازشي و فركانس 1,6 گيگاهرتز
ساختار گرافيكي: هسته مجتمع AMD HD 6310
میزان حافظه: 4 گيگابايت حافظه DDR3
هارد ديسك: 350 گيگابايتي SATA
منبع : عصر شبکه
شما نرم افزار AI Recovery را از سایت اسوس دانلود کنید و با استفاده از یک رایتر اکسترنال و یکی دوتا دیسک خام می توانید از ویندوز و درایورها و ...بکاپ تهیه کنید
یا اینکه از نرم افزار Acronis True Image استفاده کنید که بهترین برنامه توی این زمنیه است و می توانید بوت برنامه را روی فلش بسازید تا دیگر نیازی به درایو اکسترنال نداشته باشید
سلام
این برنامه رو پیدا کردم ولی نتونستم دانلودش کنم
میشه لینک دانلودش رو اینجا قرار بدی؟
سپاسگذارم
mohsen@mohsen
23-10-2011, 13:41
سلام
این برنامه رو پیدا کردم ولی نتونستم دانلودش کنم
میشه لینک دانلودش رو اینجا قرار بدی؟
سپاسگذارم
سلام
بفرمائید:
آشنایی با نتبوک ASUS Eee PC 1215B
نتبوكها كار خود را با بحثهاي زيادي آغاز كردند، عدهاي معتقد بودند كه اين سيستمهاي كوچك حتي براي مدت كوتاهي نيز شانس ادامه زندگي نخواهند داشت و گروه ديگري فكر ميكردند كه نتبوكها با ورود خود يك مجموعه از سيستمهاي ديگري را منقرض خواهند كرد. به هر حال بهنظر ميرسد اكوسيستم فعلي كامپيوترهاي قابل حمل در يك ثبات نسبي قرار گرفته است. در واقع بهراحتي ميتوان ديد كه انواع قبلي سيستمهاي قابل حمل با سريهاي نسبتا تازهواردي مانند نتبوكها و تبلتها بهخوبي به يك همزيستي مسالمتآميز رسيدهاند.
شركت ايسوس مدت زيادي است كه فعاليت خود را در حوزه ارايه محصولات موبايل آغاز كرده. از سوي ديگر، با توجه به اين واقعيت كه محصولات ايسوس هميشه از سطح معيني از كيفيت برخوردار بودهاند و در عين حال طراحي آنها علاوه بر زيبايي با در نظر گرفتن شرايط استفاده آسان كاربر انجام ميشده، اين شركت بهسرعت توانست در بازاري كه تا پيش از آن در اختيار نامهاي بسيار بزرگي بود به سرعت رشد كرده و جايگاه معيني را تصاحب كند.
نتبوكهاي شركت ايسوس در خانواده Eee اين شركت قرار ميگيرند و ما قبلا شما را با تعدادي از اعضاي اين خانواده آشنا كردهايم. اين بار نيز بهسراغ يك نتبوك جديد از سري Eee شركت ايسوس يعني 1215B رفتهايم كه مشخصات جديد و جالب توجهي را به همراه دارد.ميتوان گفت 1215B يك نسخه بازنگري شده از نتبوك 1215N است كه در آن از يك پردازنده Atom اينتل بههمراه پلتفرم ION شركت Nvidia استفاده شده بود. اين بار ايسوس تصميم گرفته محصول جديد خود را با يك پلتفرم مبتني بر APUهاي جديد AMD عرضه كند. در واقع نتبوك 1215B بر اساس يكي از دو پردازنده C50 يا E-350 اين شركت عرضه ميشوند. ابزاري كه براي بررسي در اختيار ما قرار گرفته بود داراي پيكربندي بالاتر بود يعني از پردازنده E-350 استفاده ميكرد.
E-350 يك پردازنده دو هستهاي با فركانس كاري 1,6 گيگاهرتز است. اين پردازنده در خانواده APU شركت AMD قرار ميگيرد كه از تركيب يك هسته گرافيكي و چند هسته پردازشي x86 ساخته شدهاند. اين پلتفرم با اسم رمز Brazos شناخته ميشود و پردازنده E-350 نيز اسم رمز Zacate را دارد. ميتوان گفت كه Zacate قدرتمندترين APU در خانواده پردازندههاي زيرمجموعه Brazos است. پلتفرم مذكور با توجه خاص به حوزه موبايل طراحي شده و به همين دليل سطح مصرف برق و توليد گرماي بسيار پاييني دارد. از سوي ديگر، پلتفرم Lynx بر اساس APUهاي Llano كه به تازگي وارد بازار شدهاند، بيشتر براي سيستمهاي دسكتاپ در نظر گرفته شدهاند.
همانطور كه قبلا نيز اشاره كرديم، E-350 بر اساس طراحي خود به يك هسته گرافيكي منطبق با DirectX 11 نيز مجهز است. اين هسته گرافيكي يك HD6310 است كه باعث ميشود قابليتهاي گرافيكي پردازنده مورد بحث ما در سطح بالاتري نسبت به رقباي قبلي آن قرار گيرد.نتبوك مورد بحث ما از حافظه DDR3 استفاده ميكند و براي اين منظور دو اسلات SO-DIMM را در اختيار شما ميگذارد. شما ميتوانيد حداكثر 4 گيگابايت حافظه را در اين نتبوك نصب كنيد. نمونهاي كه در اختيار ما قرار گرفته بود نيز به همين مقدار حافظه مجهز شده بود. از سوي ديگر، 1215B از يك هاردديسك 2,5 اينچي استفاده ميكند كه در مدل مورد آزمايش ما داراي ظرفيت 350 گيگابايت بود.
همانطور كه از نام اين نتبوك مشخص است، شما با ابزاري مواجه هستيد كه به يك صفحه نمايش 12 اينچي مجهز شده. اين صفحه نمايش همانند ساير محصولات موبايل ايسوس كه تاكنون به بررسي آنها پرداختهايم از نوع انعكاسي است. قبلا توضيح دادهايم كه نمايشگرهاي انعكاسي براي مقاصد چندرسانهاي و اجراي بازيها مناسبتر هستند. از سوي ديگر، نمايشگرهاي مات يا Anti-Glare براي كار طولاني با سيستم در شرايط نوري مختلف مناسبتر خواهند بود. اين نمايشگر تفكيكپذيري 768×1366 پيكسل را فراهم ميكند، به نور پشتي LED مجهز شده و بهطور كلي ميتوان گفت كه يك نمونه درخشان و بسيار واضح بهشمار ميآيد.
نمونه 1215B كه در اختيار ما قرار گرفته بود همانند سلف خود يعني 1215N داراي يك بدنه سياهرنگ مات است. مات بودن جنس بدنه كه در بخش داخلي نيز ادامه پيدا كرده باعث ميشود انعكاسي بودن نمايشگر ابزار بيش از پيش خودنمايي كند. نتبوك مورد بحث ما همچنين از يك صفحهكليد Chiclet استفاده ميكند كه در بسياري از كامپيوترهاي موبايل امروزي به يك استاندارد تبديل شده است. بهطور كلي ميتوان گفت كه كليدهاي اين صفحهكليد داراي اندازه مناسبي هستند و بهخوبي از يكديگر جدا شدهاند. با اينحال اگر قبلا با چنين صفحهكليدي كار نكردهايد، نبايد انتظار داشته باشيد كه بتوانيد بدون خطا روي آن به تايپ كردن بپردازيد.
1215B در عين حال به بلندگوهاي استريو مجهز است كه صداي قابل قبولي را ارايه ميكنند. تركيب اين بلندگوها با صفحه نمايش 12 اينچي و موتور گرافيكي HD 6310 به شما اجازه ميدهند كه نتبوك خود را به يك ايستگاه چندرسانهاي براي لذت بردن از رسانههاي ديجيتال تبديل كنيد.1215B در زمينه ارتباط با دنياي خارج نيز حرفهايي براي گفت دارد. ساختارهاي شبكهسازي كابلي و بيسيم بهعنوان بخش جدايي ناپذيري از نتبوكهاي امروزي شناخته ميشوند. بر همين اساس نتبوك مورد بحث ما نيز از اترنت گيگابيتي و شبكهسازي بيسيمWi-Fi مبتني بر استانداردهايIEEE 802.11b/g/n پشتيباني ميكند. در حوزه اتصال به نمايشگرهاي خارجي، شما يك درگاه VGA و يك درگاه HDMI را در اختيار خواهيد داشت.براي آنكه بتوانيد تجهيزات جانبي مورد نظر خود را به اين نتبوك متصل كنيد، ايسوس دو درگاه USB 3.0 را در سمت راست بدنه و يك درگاه USB 2.0 را در سمت چپ بدنه نتبوك در اختيار شما گذاشته است. به اين ترتيب بعيد به نظر ميرسد كه در اين زمينه با كمبودي مواجه شويد.
همچنين اسلات كارتخوان نتبوك به شما امكان ميدهد كارتهاي حافظهSD/ SDHC/ SDXC/ MMC خود را مستقيما در داخل نتبوك قرار داده و محتويات آنها را مديريت كنيد.نتبوك به يك باتري 6 سلولي مجهز است كه به ادعاي ايسوس ميتواند آن را تا 8 ساعت فعال نگهدارد. آزمايشهاي عملي ما نشان دادند كه گرچه اين مدت زمان در تمام سناريوهاي استفاده از آن قابل دستيابي نخواهد بود، اما بهطور كلي باتري مورد استفاده ميتواند نتبوك شما را براي مدت زمان قابل قبولي فعال نگهدارد.
1215B ابعادي معادل 38×203×296 ميليمتر دارد و وزن آن به 1,45 كيلوگرم ميرسد. بنابراين ميتوان گفت كه به راحتي در كيف دستي شما جا ميگيرد و اگر بخواهيد آن را همه جا همرا خود ببريد با مشكل چنداني مواجه نخواهيد شد. در عين حال توجه داشته باشيد كه عمر طولاني باتري دستگاه به شما امكان ميدهد در بسياري از موارد آن را بدون شارژر همراه خود ببريد.يكي از ويژگيهاي جالب اين سري از ابزارهاي موبايل ايسوس، پشتيباني آنها ازExpress Gate است. تابع مذكور در واقع از يك نسخه بسيار كوچك لينوكس براي بوت بسيار سريع ابزار و دسترسي به عملكردهاي اصلي آن استفاده ميكند. 1215B به نسخه جديدي از اين نرمافزار مجهز شده كه به شما اجازه ميدهد تنها در مدت 20 ثانيه سيستم را از وضعيت خاموش به آمادگي آنلاين برسانيد. براي بهرهگيري از اين تابع كافي است بهجاي استفاده از كليد Power اصلي كه در قسمت بالا و سمت راست صفحهكليد قرار گرفته، كليدي كه در نقطه مقابل آن و سمت چپ بدنه قرار گرفته است را فشار دهيد.
1215B در آزمايشهاي عملي نشان داد كه ميتواند سطح انتظار شما از يك نتبوك را نسبت به گذشته ارتقا دهد. شما به آساني ميتوانيد با اين نتبوك از رسانههاي HD استفاده كنيد. هر چند كه گاهي اوقات پخش محتواي Full-HD با آن روي يك نمايشگر خارجي با وقفههايي همراه بود.به هر حال ترديدي نيست كه 1215B وظيفهاي تعريف شده براي خود را بهخوبي انجام ميدهد و بهعنوان يك ابزار موبايل كه به شما امكان ميدهد مجموعه گستردهاي از كارهاي خود را براي مدت طولاني با يك شارژ انجام دهيد، كاملا قابل اعتماد است. از سوي ديگر، ويژگيهاي كلي اين نتبوك نيز كاملا با ملزومات امروز بسياري از كاربران انطباق دارند.
مزایا
يك نتبوك خوب با تواناييهاي گرافيكي بالاتر نسبت به اسلاف خود
معایب
-
مشخصات فنی
پردازنده: E350 با دو هسته پردازشي و فركانس 1,6 گيگاهرتز
ساختار گرافيكي: هسته مجتمع AMD HD 6310
میزان حافظه: 4 گيگابايت حافظه DDR3
هارد ديسك: 350 گيگابايتي SATA
منبع : عصر شبکه
تشخیص این مدل از 1015 بدون مشاهده از نزدیک امکان پذیر نیست
هارد اش رو مطمینی 350 گیگه؟
T E R M I N A T O R
23-10-2011, 16:58
تشخیص این مدل از 1015 بدون مشاهده از نزدیک امکان پذیر نیست
هارد اش رو مطمینی 350 گیگه؟
مدل 1015 که کوچیکتره مشکلی از بابت تشخیص نداره
هاردش احتمالا 320 بوده که نوشته 350 . منم ترجیح دادم توش دست نبرم و عین مطلب را اینجا بزارم.
با سلام
دوستان نمیدونم چرا برای من 1.6 گیگ از رم رو میشناسه برای شما هم اینجوری هست ؟؟
اگه مشکل داره ببرم گارانتی ؟
صفحه دوم تاپیک را مطالعه کن.
mehrdad8086
23-10-2011, 17:48
با acronis گرفتم ولی نه اینطور نمی خوام.
می خوام مثل حالتی که برای اولین بار ویندوز رو داری رجیستر می کنی بشه......
با ACER زیاد انجامدادم ولی ایسوس رو نمی دونم:5:
T E R M I N A T O R
23-10-2011, 20:34
خب از بک آپ گیری خود ایسوس استفاده کن. ریست که کردی F9 بزن و بک آپ بگیر.
mohsen@mohsen
23-10-2011, 21:04
راستش من یکبار قبل از اینکه ویندوز را بالا بیارم با همین اکرونیس ایمیج گرفتم و هربار که ریستور میکردم مثل حالت مورد نظر شما میشد ولی 1215 را اصلا واردخود ویندوز هم نشدم تارسید دستم هم این و هم اکسپرس گیت را پاک کردم و یک نسخه آلتمیت ریختم!
راستی دوستانی که میخواهند رمشان را ارتقا بدهند من رم روی لپتاب را میفروشم چون خودم یک 4 گیگ گرفتم
مشخصاتش هم این هست:
2GB 1Rx8 PC3-1060S-09-11-B2
M47B5773DHO-CH9 1118
مشکل تاچ پد این نت بوک هنوز سرجاشه؟
چند تا سوال از دوستان داشتم
1_ آیا نت بوک 12 توی بازار امریکا هست که از 1215b با سی پی یو 450 بهتر باشه؟ در بین 12 اینچی های ایسوس چطور؟
2_ کدام کارت گرافیک قوی تر است؟
AMD® Radeon HD 6320/AMD® Radeon HD 6310/AMD® Radeon HD 6250/AMD® Radeon HD 6290
الان دو مدل در بازار هست، کدوم رو توصیه می کنید؟
1- همین AMD E-350
2- intel Atom Dual core 1.8
الان دو مدل در بازار هست، کدوم رو توصیه می کنید؟
1- همین AMD E-350
2- intel Atom Dual core 1.8
منظورتان از اتم کدام مدل است؟
اگر منظورتان N570 است که از E350 ضعیف تر است
منظورم این هست:
Intel® Atom™ D525 (Dual Core; 1.8GHz) Processor
T E R M I N A T O R
25-10-2011, 11:39
منظورم این هست:
Intel® Atom™ D525 (Dual Core; 1.8GHz) Processor
E-350 قوی تره.
fade2amin
25-10-2011, 12:30
دوستان ممنون میشم قیمت به روز 1015 و 1215B رو لطف کنین .
درود
دوستان مقدار حافظه تصویری این مدل های AMD HD 6310 و ATI 6310 چنده؟:31: منظورم همون 128، 256 ، 512 هست .
در ضمن ویندوز 7 ultimate روی این نت بوک راحت اجرا میشه یا سرعتو کم میکنه؟
دنبال یه نت بوک خوب میگردم اگه کمک کنید ممنون میشم:11:
mehrdad8086
25-10-2011, 13:59
درود
دوستان مقدار حافظه تصویری این مدل های AMD HD 6310 و ATI 6310 چنده؟:31: منظورم همون 128، 256 ، 512 هست .
در ضمن ویندوز 7 ultimate روی این نت بوک راحت اجرا میشه یا سرعتو کم میکنه؟
دنبال یه نت بوک خوب میگردم اگه کمک کنید ممنون میشم:11:
فکر کنم 384 مگا بایت هست!
من با پروفشنال که کار کردم رو این خوب بود:8:
ضمنا دستگاه من مشکل تاچ نداره:40:
mehrdad8086
25-10-2011, 14:13
[QUOTE=mp888;6570294]خب از بک آپ گیری خود ایسوس استفاده کن. ریست که کردی F9 بزن و بک آپ بگیر.[/
تو این منو رفتم اما dvd اکسترنال رو نمی شناسه و flash disk 8 رو هم که می گه کمه!:46:
ممنونم از دوستانی که جواب دادند.
اون افرادی که این دستگاه رو خریدند، ممنون میشم به سوال زیر جواب بدند.
تا حالا با مرورگر کروم یا فایرفاکس، شده که بالای 20 تب یا 30 تب باز کنید، مشکلی تو جا به جایی بین تبها نیست؟ رم میتونه این تعداد صحفه رو مدیریت کنه و بدون مشکل باز کنه همه رو؟
با برنامه فتوشاپ مشکلی ندارید؟ منظورم باز کردن فایلها چند مگابایتی مخصوص گرافیست نیست که قطعا نمیکشه، اما برای باز کردن چند عکس با رزوولیشن عادی دوربینها و ویرایش اونها، مشکلی نداشتید تا به حال؟
ممنون.
1_ آیا نت بوک 12 توی بازار امریکا هست که از 1215b با سی پی یو 450 بهتر باشه؟ در بین 12 اینچی های ایسوس چطور؟
کسی کمک نمی کنه؟
فکر کنم 384 مگا بایت هست!
من با پروفشنال که کار کردم رو این خوب بود:8:
ضمنا دستگاه من مشکل تاچ نداره:40:
ممنون. شما خودت پروفشنال ریختی یا اورجینال هست؟
T E R M I N A T O R
25-10-2011, 19:38
ممنونم از دوستانی که جواب دادند.
اون افرادی که این دستگاه رو خریدند، ممنون میشم به سوال زیر جواب بدند.
تا حالا با مرورگر کروم یا فایرفاکس، شده که بالای 20 تب یا 30 تب باز کنید، مشکلی تو جا به جایی بین تبها نیست؟ رم میتونه این تعداد صحفه رو مدیریت کنه و بدون مشکل باز کنه همه رو؟
با برنامه فتوشاپ مشکلی ندارید؟ منظورم باز کردن فایلها چند مگابایتی مخصوص گرافیست نیست که قطعا نمیکشه، اما برای باز کردن چند عکس با رزوولیشن عادی دوربینها و ویرایش اونها، مشکلی نداشتید تا به حال؟
ممنون.
قدرت این نت بوک خیلی بیشتر از این حرفاست که بخواد تو کارهای اینچنینی مشکل بوجود بیاد و کم بیاره. شما سطح توقعتون را بالاتر ببرید.:31:
1. فعلا قوی ترین نت بوک ها حداکثر با کانفیگ E-450 عرضه شده اند و دیگه بهتر بودن و رقابتشون توی مسائل دیگه غیر از کانفیگ هست مثل طراحی بدنه و کیفیت ساخت و راحتی و شارژ و وزن ... یعنی از لحاظ کانفیگ دیگه قوی تر از این نیست مگر در مسائل دیگه. بین 12 اینچی های ایسوس همین بهترین است.
2. به ترتیب 6320، 6310، 6290، 6250
smpourya
25-10-2011, 22:32
سلام به همگی.ممنونم بابات زحمات و راهنمایی همه دوستان بخصوص دوست خوبم mp888.
من 1.5ماهی هست که قصد خرید 1 نت بوک سبک و جموجورم با بهترین کیفیت.بعد از کلی تحقیق و جستجو به مدل 1215N رسیدم.من تازه تو این سایت عضوشدم.وقتی مطالب تمام صفحاتو خوندم به این نتیجه رسیدم (با توجه به گفته دوستان) 1215B بهتره.فقط چندتا سوال برام پیش اومده.. از دوستانی که این نت بوکو دارن عاجزانه خواهش میکنم دقیق و واضح جواب بدن
1.آیا کیبرده این مدل هم مثل 1215N هنگام تایپ صدای زیادی میده؟منظورم اینه که کیبردش شله؟؟وقتی تایپ میکنی احساس فرو رفتگی میکنی؟
2.در مورد CPUش،این cpu AMD میگن توی کارای گرافیکی (درحد متوسط رو به بالا) خیلی زود میسوزه و ضعیفتر از Intel،ولی در مورد بازی AMDبهتره.سوال من اینجاست!! که این مطلب درسته؟و اینکه کلا کدومش بهتره
1 سوال دیگه ام داشتم که الآن یادم نمیاد. :41:
آقای mp888 شما همه جوره نت بوکتونو میپسندید،بجز پدش دیگه هیچ مشکلی ندارید؟؟
smpourya
25-10-2011, 22:48
من 1.5ماهی هست که قصد خرید 1 نت بوک سبک و جموجورم با بهترین کیفیت.بعد از کلی تحقیق و جستجو به مدل 1215N رسیدم.من تازه تو این سایت عضوشدم.وقتی مطالب تمام صفحاتو خوندم به این نتیجه رسیدم (با توجه به گفته دوستان) 1215B بهتره.فقط چندتا سوال برام پیش اومده.. از دوستانی که این نت بوکو دارن عاجزانه خواهش میکنم دقیق و واضح جواب بدن
1.آیا کیبرده این مدل هم مثل 1215N هنگام تایپ صدای زیادی میده؟منظورم اینه که کیبردش شله؟؟وقتی تایپ میکنی احساس فرو رفتگی میکنی؟
2.در مورد CPUش،این cpu AMD میگن توی کارای گرافیکی (درحد متوسط رو به بالا) خیلی زود میسوزه و ضعیفتر از Intel،ولی در مورد بازی AMDبهتره.سوال من اینجاست!! که این مطلب درسته؟و اینکه کلا کدومش بهتره
fade2amin
26-10-2011, 10:32
دوستان ممنون میشم این سوال منم جواب بدین .
T E R M I N A T O R
26-10-2011, 12:37
نه، کیبوردش مشکل صدا و فرورفتگی نداره البته تا اونجایی که من احساس می کنم. (بازم سلیقه ای هست و به میزان حساس بودن فرد بستگی داره)
درمورد سی پی یو هم کاملا اشتباه هست. میشه منبعتون را ذکر کنید؟؟
من به شخصه کاملا ازش راضی ام حتی از سطح توقعاتم هم فراتر بود. یعنی فکرمیکردم این نت بوک ها خیلی ضعیف تر از این حرفا باشن.
من قیمت روز دستم نیست و باید بچه هایی که تازه خریدن جواب بدن. ولی فکرکنم حدود قیمت 1015، 400 تا 450 تومان و قیمت 1215، 500 تا 550 تومان باشه.
mehrdad8086
26-10-2011, 14:14
کی برد که تو هر دو مدل یکیه و فرقی نداره
اما سوختن AMD یعنی چی؟خود همون بازی شاید بیشترین فشار ممکن نه تنها کارت گرافیک و CPU بلکه به خیلی قسمتهای دیگه میاره....ضمن اینکه amd350 از ATOM INTEL قویتره:40:
smpourya
26-10-2011, 17:52
ممنونم ازتون خیالمو راحت کردین
منبع؟؟؟؟ :27: از دوستانم شنیده بودم. و فروشنده ها هم میگفتن اینتل قویتره البته بعضی هاشون
smpourya
26-10-2011, 17:55
دوستان عزیز،شما پیشنهاد میکنید 1215B رو از کجا تهیه بکنم؟؟ با چه گارانتی؟؟؟؟
mehrdad8086
26-10-2011, 21:29
اگر تهرانی پاساژ ایران قیمت 530 تا 540 گارانتی اصلی ویستا و ....
ضمنا منبع توان CPU ها و گرافیک
آقا اين حافظه۲GB, 1,333MHz DDR3
با حافظه۲GB, 667MHz DDR3
چه فرقي داره؟
من يك كانفيگ ديدم 667
يكي هم 1333
يعني اينا از نظر سرعت با هم فرق دارند و اين عدد ها نشونه چيه
چون الان براي گرفتن اين ايسوس 1215 با hp dm1 به مشكل برخوردم
اچ پي 667 ئ ايسوس 1333 هست لطفا كمك كنيد.
man ye 1215B gereftam ino mitunam be TV Vasl konam Va Film Bebinam? TV ham LCD nist az in 42 inchiast...age mishe rahnamaei konin
Javad-ht
27-10-2011, 14:02
سلام
من امروز یه کابل hdmi 1.3 گرفتم که وصلش کنم به تلویزیون فیلم ببینم!
وقتی کابل رو وصل میکنم تصویر میاد ولی صدا نداره.
باید چی کار کنم؟
تلویزیون هم سامسونگ c685 فکر کنم.
ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه.
pour-homme
27-10-2011, 14:13
آقا اين حافظه۲GB, 1,333MHz DDR3
با حافظه۲GB, 667MHz DDR3
چه فرقي داره؟
من يك كانفيگ ديدم 667
يكي هم 1333
يعني اينا از نظر سرعت با هم فرق دارند و اين عدد ها نشونه چيه
چون الان براي گرفتن اين ايسوس 1215 با hp dm1 به مشكل برخوردم
اچ پي 667 ئ ايسوس 1333 هست لطفا كمك كنيد.
تا اونجایی که من میدونم رم DDR3 اصلا با باس 667 وجود نداره این باس برای رم DDR2 هست. باس رم DDR3 از 1066 شروع می شه
تا اونجایی که من میدونم رم DDR3 اصلا با باس 667 وجود نداره این باس برای رم DDR2 هست. باس رم DDR3 از 1066 شروع می شه
كسي حرف اين دوستمونو تاييد مي كنه تا منم مطمئن بشم
به نظر حرفش درسته و باس رم هاي دي دي آر تري نبايد 667 باشه
ولي موضوع اينه كه اين باس 667 رو توي خود سايت اچ پي براي اين مدل زده
بالاخره خود سازنده كه مي دونه چي درست كرده
ضمنا اينكه آيا دوستاني كه تجربه بيشتري دارند مي تونند يه كمكي به من در انتخاب بين اين دو مدل بكنند
يعني ايسوس 1215 بي و اچ پي دي ام 1
ممنونم
به نظر كدوم بهتره
هر دو اي ام دي اي 350 هستند
mehrdad8086
27-10-2011, 15:10
دوستی که پرسید تصویر داره و صدا نداره......احتمال قریب به یقین ایراد از کابل شماست.من تست کردم HDMI 1.3b
مشکلی نبود
دوستیکه برای رم پرسیدند....
667 جزو رمهای DDRII میباشد در صورتیکه این مدل ایسوس DDRIII رو استفاده می کنه که هم جدیدتره هم سریعتر...
ضمنا امکان استفاده این2 در کنار هم وجود نداره:11:
دوستاني كه اين نت بوكو خريدن و الان دارن باهاش كار مي كنند مي تونند لطف كنند و يك عكس از windows-experience-index دستگاهشون براي ما اينجا قرار بدن تا ببينيم كه ويندوز چه امتيازي به هر قطعه داده
فكر كنم كسي تا اينجاي بحث اين كار رو نكرده باشه و اين خيلي براي مقايسه به درد بخوره
ممنونم از لطف دوستان
mehrdad8086
27-10-2011, 17:21
asus 1215b cpu:e-350 ram:2 gb ddrIII radeon 6310 hdd:500 Gb
خیلی مهمه دوستان حتما cpu قوی e-350 :40:رو بگیرین
دوستاني كه اين نت بوكو خريدن و الان دارن باهاش كار مي كنند مي تونند لطف كنند و يك عكس از windows-experience-index دستگاهشون براي ما اينجا قرار بدن تا ببينيم كه ويندوز چه امتيازي به هر قطعه داده
فكر كنم كسي تا اينجاي بحث اين كار رو نكرده باشه و اين خيلي براي مقايسه به درد بخوره
ممنونم از لطف دوستان
اینکار صفحه 5 همین تاپیک هم انجام شده بود البته
mehrdad8086
27-10-2011, 20:06
البته جالبه CPU و بقیه اجزا تو دستگاه های مختلف تعداد متفاوتی رو داده....:31:!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی اینقدر دستگاه قویه که همونطور که رو DESKTOP من هم هست ومعلومه بازی دوست داشتنی PRINCE of Persia the sand of time رو روش نصب کردم و .....:40::27:
البته جالبه CPU و بقیه اجزا تو دستگاه های مختلف تعداد متفاوتی رو داده....:31:!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی اینقدر دستگاه قویه که همونطور که رو DESKTOP من هم هست ومعلومه بازی دوست داشتنی PRINCE of Persia the sand of time رو روش نصب کردم و .....:40::27:
بله جالبه!
---------------
اگه بخوام یه رم 2 گیگ اضافه واسه این نت بوک بگیرم چقدر واسم آب میخوره؟
رمش مدل خاصی هست؟
Javad-ht
27-10-2011, 20:53
بله جالبه!
---------------
اگه بخوام یه رم 2 گیگ اضافه واسه این نت بوک بگیرم چقدر واسم آب میخوره؟
رمش مدل خاصی هست؟
یکی از بچه ها یکی دو صفحه پیش رمش رو گذاشته بود برای فروش.
من خواستم بخرم ولی خوب به توافق نرسیدیم.
باهاش صحبت کن شاید توافق کردین.
خوبیش اینه دقیقا رم فابریکه نت بوکه!
نوش هم من 4 گیگ قیمت دارم که 39 تومنه!
یکی از بچه ها یکی دو صفحه پیش رمش رو گذاشته بود برای فروش.
من خواستم بخرم ولی خوب به توافق نرسیدیم.
باهاش صحبت کن شاید توافق کردین.
خوبیش اینه دقیقا رم فابریکه نت بوکه!
نوش هم من 4 گیگ قیمت دارم که 39 تومنه!
راستش من هنوز نت بوکو نگرفتم! هفته دیگه میخواستم برم واسه خرید که این مسئله رم یکم نگرانم کرد، میخواستم ببینم قیمتش چه حدودی هست که خوبه خدا رو شکر :20:.
چرا امتياز اين سه تا دستگاه اين دوستان يعني
mehrdad8086
mohmrg
mp888
با هم فرق مي كنه
مگه سخت افزار اين دستگاه هاي ايسوس شما يكي نيست
لطفا سخت افزارتونم بفرماييد
البته دستگاه mp888 با mohmrg مثل اينكه يكيه ولي بازم امتيازشون فرق مي كنه
دوستان لطفا علت رو بيان كنند تا معلوم شه اوضاع از چه قراره
mreza_1360
28-10-2011, 00:22
درود
به نظر من از مرکز کامپیوتر ایران، پایین تر از میدان ولیعصر، طبقه دوم یکی هست که حالت مغازه نداره و چند نفر نشستن و سفارش می گیرند و از انبار تحویل می گیری. با گارانتی سازگار خریدم 530000 تومان. به نظرم جای خوبیه.
موفق باشید
mehrdad8086
28-10-2011, 09:01
دوستان من یکسری نرم افزار مثل SQL و ....رو بستم و دوباره تست کردم اینم نتیجه.....دستگاه من AMD 350 با 2GB ram و Ati6310و win home هست
ضمنا بازی Prince رو اشتباه نوشتم این آخرین نسخه یعنی Prince of Persia The Forgotten Sands هست که نصب کردم:31:
دوستان من یکسری نرم افزار مثل SQL و ....رو بستم و دوباره تست کردم اینم نتیجه.....دستگاه من AMD 350 با 2GB ram و Ati6310و win home هست
ضمنا بازی Prince رو اشتباه نوشتم این آخرین نسخه یعنی Prince of Persia The Forgotten Sands هست که نصب کردم:31:
Prince of Persia The Forgotten Sands
SYSTEM REQUIREMENTS
* CPU: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or higher
* RAM: 2 GB
* HDD: 8 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory with shader 3.0 or higher
* Sound Card: DirectX 9 Compatible 5.1 sound card
* DirectX: Version 9.0c
خیلی عالیه
:18:
چرا ریت های ما با هم فرق داره ؟
در ضمن مطمئن هستید اون ریت برای mp888 هست ؟
من ندیدم ایشان بزارن....و چرا ریت های تک تک اجزا برای او بالاتر از تک تک اجزای نت بوک من هست ؟
دوستان نگران بازی کردن نباشن من callofduty black ops , battlefield2 را روی کمترین تنظیمات گرافیکی بدون مشکل بازی کردم ...
:18:
چرا ریت های ما با هم فرق داره ؟
در ضمن مطمئن هستید اون ریت برای mp888 هست ؟
من ندیدم ایشان بزارن....و چرا ریت های تک تک اجزا برای او بالاتر از تک تک اجزای نت بوک من هست ؟
دوستان نگران بازی کردن نباشن من callofduty black ops , battlefield2 را روی کمترین تنظیمات گرافیکی بدون مشکل بازی کردم ...
منم براي همين تعجب كردم كه چرا امتياز دستگاه ها با هم فرق مي كنه و براي همينم خواستم تا دوستان بيان و امتيازاتشون رو بذارن تا بررسي كنيم ببينيم كه علت چيه
ضمنا امتياز دستگاه رفيقمون mp888 توي صفحه 5 همين فرومه. اينم آدرسش:
لطفا دوستان ببينند و نظرشون رو بگن
احتمالا به خاطر آپدیت بایوس هست،که امتیازات متفاوت میشه
Javad-ht
28-10-2011, 18:27
درود
به نظر من از مرکز کامپیوتر ایران، پایین تر از میدان ولیعصر، طبقه دوم یکی هست که حالت مغازه نداره و چند نفر نشستن و سفارش می گیرند و از انبار تحویل می گیری. با گارانتی سازگار خریدم 530000 تومان. به نظرم جای خوبیه.
موفق باشید
دوست عزیز اینجا که معرفی کردی خیلی عالیه!
خیلی هم ارزون میده.من نت بوک خودم رو از اینجا گرفتم و چند روز پیش هم رفتم یکی دیگه بگیرم.
ولی وقتی رفتم گفتن 1215b ندارن و فقط 1215p دارن که 460 تومن بود.
منم 1215p خریدم.
کسی شماره اش رو خواست بگه،قبل خرید زنگ بزنه بپرسه چه مدلهایی موجود دارن.
jackson2010
28-10-2011, 18:33
سلام به همه دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehrdad8086
28-10-2011, 19:06
خیلی هم ارزون میده.من نت بوک خودم رو از اینجا گرفتم و چند روز پیش هم رفتم یکی دیگه بگیرم.
منم 1215p خریدم.
واحد 209 منظورتونه؟بله نداره....
طبقه همکف ورودی .سومین فروشگاه سمت راست نقره ای 540 میده:41:
دوستان بین مجمتع پایتخت، پاساژ ایران یا رضا، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ رنگ مشکی با پردازنده E-350 ( که فکر کنم بهترین کانفیگ باشه) رو از کدوم یکی از این مجتمعها می تونم تهیه کنم؟
قیمت الان این نت بوک با پردازندهای که گفتم چقدره؟ 530 با گارانتی؟ مشکل تاچ پد حل شده؟
در ضمن، مگه فرقی بین کارت گرافیک هم هست؟
با تشکر.
دوستان در ضمن؛ من موقع مرور فروشگاه اینترنتی و پیدا کردن این نوت بوک، یه سری با پردازنده جدید دیدم، آیا از E-350 قوی تره؟
AMD dual D525 1.8/1m
در ضمن، مدل e-450 وارد ایران شده؟ کارایی بالاتری داره؟
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
این هم لینکهای فروشگاه این دو نت بوک با دو پردازنده متفاوت :
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
فکر کنم همین پردازنده dual D525 1.8/1، قوی تر باشه چون حدود 90 تومن قیمت این مدل بیشتر و کارت گرافیک هم فکر کنم جیفورس 512m باشه که عالیه برای چنین نت بوکی
ممنون میشم راهنمایی کنید.
smpourya
28-10-2011, 23:47
منم 1215p خریدم.
سلام دوست عزیز. جوادجان شمارشو میتونی بدی؟منم قصد خرید این نوت بوک داشتم و دارم که با این قضییه ای که پیش اومد کمی دست نگه داشتم. اگه فهمیدید چرا امتیازها باهم فرق داره بگید ممنون میشم
smpourya
29-10-2011, 11:06
بررسی تخصصی تفاوت بین asus 1215B & MSI U270
از دوستانی که میتونن کمک کنن تقاضا دارم اطلاعات خودشونو در تاپیک زیر در اختیار دوستان بذارن.
mehrdad8086
29-10-2011, 12:03
دوستان بین مجمتع پایتخت، پاساژ ایران یا رضا، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ رنگ مشکی با پردازنده E-350 ( که فکر کنم بهترین کانفیگ باشه) رو از کدوم یکی از این مجتمعها می تونم تهیه کنم؟
قیمت الان این نت بوک با پردازندهای که گفتم چقدره؟ 530 با گارانتی؟ مشکل تاچ پد حل شده؟
در ضمن، مگه فرقی بین کارت گرافیک هم هست؟
با تشکر.
ایران گزینه خوبیه.جالبه من 5 روز پیش خریدم نقره ای می خواستم گیرم نیومد و مشکی خریدم.:5:530 با گارانتی سازگار
Mr.Mazmamfi
29-10-2011, 13:47
دوستان بین مجمتع پایتخت، پاساژ ایران یا رضا، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
سلام
چرا پارسیان نمیری ؟
ما بین رضا و ایران هست و کلا فروش لپ تاپ داره ، اونجا راحت تر میتونی پیدا کنی .
سلام
چرا پارسیان نمیری ؟
ما بین رضا و ایران هست و کلا فروش لپ تاپ داره ، اونجا راحت تر میتونی پیدا کنی .
حتما سر میزنم به این پاساژ؛ ممنونم.
ایران گزینه خوبیه.جالبه من 5 روز پیش خریدم نقره ای می خواستم گیرم نیومد و مشکی خریدم.530 با گارانتی سازگار
مرسی، قیمتش خیلی مناسبه با این گارانتی سازگار.
دوستان کسی در مورد پردازنده E-450 و AMD dual D525 1.8/1m اطلاعاتی نداره؟ دومی روی این نت بوکها پیاده سازی شده و با قیمت 620 تومن فروخته میشه. تفاوت خاصی داره این پردازنده؟
mreza_1360
02-11-2011, 11:23
با سلام
از دوستانی که با این دستگاه کار می کنند، می خواستم بدونم راه حل نهایی برای مشکل Touchpad این دستگاه پیدا کردند ؟
من این دستگاه رو چند هفته ای میشه که خریدم، اول مشکلی نداشتم باهاش ولی جدیداً مشکل تاچ پد دارم. :41:
با سپاس
با سلام
از دوستانی که با این دستگاه کار می کنند، می خواستم بدونم راه حل نهایی برای مشکل Touchpad این دستگاه پیدا کردند ؟
من این دستگاه رو چند هفته ای میشه که خریدم، اول مشکلی نداشتم باهاش ولی جدیداً مشکل تاچ پد دارم. :41:
با سپاس
من که کلا تاچ پد رو خاموش کردم :31:(fn+f9)
یکی از دوستان 7-8 صفحه گفته بود .. تا به مشکل خورد با 4 انگشت بزنید و یه تکون بدین، سریع درست میشه ... حالا تک انگشتی کار کنید :31:
سلام
لطفا شماره بده. منم میخوام بخرم.
ممنون
سلام دوستان الان قیمت اینAsus Eee PC 1215Bچند هستش؟؟
mreza_1360
05-11-2011, 01:34
من که کلا تاچ پد رو خاموش کردم :31:(fn+f9)
یکی از دوستان 7-8 صفحه گفته بود .. تا به مشکل خورد با 4 انگشت بزنید و یه تکون بدین، سریع درست میشه ... حالا تک انگشتی کار کنید :31:
دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟ یک راه حل اساسی نیست ؟ بردن به گارانتی فایده داره ؟
lمرسی
دوستان عزیز لطفا،خواهشا،پلییز جواب منو بدید!
مدلی ک e-450 روشه با چ گرافیکی هست و حدود قیمتش چقدره؟
نظرتون درباره ی این دو مدل چیه؟بنظرتون کدوم یکی بهتره؟
Msi u200
acer gateway 1456u
اگه قیمتشونم میدونید بگید.
Msi u200
acer gateway 1456u
این تاپیک برای 1215 هست و کمتر کسی هست که این دو مدل هم کار کرده باشه
e-450 برای 1215 هنوز وارد ایران نشده و بشود هم قیمت بالایی خواهد داشت و به صرفه نیست این قیمت بالا را برای نت بوک داد
همین e-350 1215 عالی هست و مطمئن باشید پشیمون نمیشید و چیپ گرافیکی هم مثل e-450 داره.
فقط یه مورد رو بگم که دیروز بازار رضا و ایران بودم ... اینکه لپتاپ های msi و acer را روشن دیدم پیش 1215 و واقعا تعجب کردم به خاطر کیفیت تصویر و رزولیشن تصویر 1215 نسبت به u270 msi و aspireone acer
واقعا عالی بود 1215 و اون دو تا اصلا خوب نبودند.
------------------------
دوستان بالاخره یه رم دو گیگ مدل سامسونگ عین خودش هست دیروز گرفتم 23 تومن و دوال چنل شد ... :27: عجب سرعتی گرفته بازی بتل فیلد 2 لگ داشت صحنه های انفجار الان که لگ نداره هیچ تازه رووون شده :27:
حتما یه رم 2 گیگ یا 4 (البته من پیشنهاد نمیکنم 4 گیگ بگیرید هزینه بی خودی میشه و کارایی نداره و قابلیت دوال چنل را از دست میدید) بندازین که عالیه خودم باورم نمیشه انقدر تغییر کرد
اضافه کردن رم هم راحته.
mreza_1360
07-11-2011, 11:23
Msi u200
acer gateway 1456u
دوست گرامی، 1215B با E-450 در ایران نیست، یعنی من که یک ماه پیش تمام پایتخت و پاساژ ایران رو گشتم و نبود و مدل e-350 با گرافیک Radeon 6310 و 384mb حافظه است. مدل Msi u200 از این 1215B ضعیفتره و لی از اون یکی مدل اطلاعی ندارم.
موفق باشید
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
سلام دوستان الان قیمت اینAsus Eee PC 1215Bچند هستش؟؟
دوست عزیز
من حدود 1 ماه پیش از پاساژ ایران 530 هزار تومان خریدم
موفق باشید
سلام من این نوت بوکو خریدم یه هفتس ..خوب چیزیه..فقط قبل بالا اومدن ویندوز یه سری گجتا میان بعد از پایین باید انتخاب کنم ویندوز بیاد بالا ..میخوام حذفش کنم..یه راست که روشن کردم بره سراغ ویندوز..اینجوری وقت گیره
چی کار کنم؟!!
سلام من این نوت بوکو خریدم یه هفتس ..خوب چیزیه..فقط قبل بالا اومدن ویندوز یه سری گجتا میان بعد از پایین باید انتخاب کنم ویندوز بیاد بالا ..میخوام حذفش کنم..یه راست که روشن کردم بره سراغ ویندوز..اینجوری وقت گیره
چی کار کنم؟!!
شما experess gate را دارید استفاده میکنید ؟
شما دکمه کیبورد سمت چپ بالا را میزنید روشن میکنید یا سمت راست بالا ؟
نباید اینطوری باشه ... باید یک راست بره سر ویندوز(دکمه سمت راست بالا روی کیبورد پیش چراغ ابی رو فشار دهید )
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.
خب ، خیلی ممنون از تمام کسایی که تا اینجا راهنمایی کردن واسه خرید این نت بوک . منم تا آخر این هفته این نت بوک رو میخرم .
فقط یه چند تا سوال دارم :
- از کجا برم بگیرم که فروشنده هم منصف باشه ؟
- مشکل تاچ پد (در صورتی که وجود داشته باشه ) در حدی هست که ببرمش گارانتی ؟ کسی برده ببینه درست میکنن یا نه ؟
- اگه 6 ، 7 ساعت مدام روشن باشه واسه دانلود که اتفاقی نمیافته ؟
- دی وی دی رام خوب بخوام براش بگیرم چند در میاد ؟
- اگه بعد از یه مدت زیاد خواستیم دوباره ویندوز بریزیم که ارجینال باشه و البته هیچ برنامه پیش فرضی هم روش نباشه چی کار باید بکنیم ؟
- این نت بوک ها کیف یا کاور دارن ؟ یه توضیحی اگه میشه در این مورد و قیمتاش بدید .
meykade1366
11-11-2011, 11:26
سلام بچه ها
اینم یه هدیه برای اونایی که سیستم عامل اورجینال نت بوکشون Windows 7 Starter هست و دوست داشتن Home Premium بود :
1. این یک سریال نامبر رایگان هست برای آپگرید Windows 7 Starter به Windows 7 Home Premium
مزیتش اینه که قابلیت اورجینال بودن ویندوز حفظ میشه و انگار که از اول اورجینال بوده. به همه چیز هم دسترسی دارید تغییر پس زمینه ، تم Aero ، قابلیت اجرای چندبرنامه همزمان و ... .هیچ مشکلی هم از نظر آپدیت و مسائل امنیتی نداره. نیازی هم به نصب ویندوزهای تقلبی و کرک ندارین. این آپگرید حدود 10 دقیقه طول می کشه و نیاز به اینترنت و هیچ چیز دیگه نداره و بعد از 10 دقیقه با یک Windows 7 Home Premium Original روبرو می شید :20: . اینو اینجا وارد کنین:
2. اینم برای روز مبادا داشته باشید. این کدفعال سازی ویندوز هست که احیانا به هردلیلی از سوی مایکروسافت نیاز به تایید ویندوز لازم شد (احتمالش کمه) . این کد با بالایی فرق می کنه! بالایی برای آپگرید به Home Premium هست ولی این کد برای اکتیو کردن Windows Home Premium هست :
همین الان امتحان کنید. امیدوارم لذت ببرید. :20:
سلام
داداش احتمالا آپگرید به یولتیمیت نداری ؟ :27:
farzad7056
11-11-2011, 16:19
man ye kami targhib shodam in modelo begiram faghat un moshkele tochpadesh halshodanie ya aziat mikone chon beyne ino o u270 mundam.
سلام
داداش احتمالا آپگرید به یولتیمیت نداری ؟ :27:
Windows 7 Ultimate – D4F6K-QK3RD-TMVMJ-BBMRX-3MBMV
Windows 7 Professional – HYF8J-CVRMY-CM74G-RPHKF-PW487
Windows 7 Home Premium – RHPQ2-RMFJH-74XYM-BH4JX-XM76F
Windows 7 Home Basic – YGFVB-QTFXQ-3H233-PTWTJ-YRYRV
Windows 7 Starter – 7Q28W-FT9PC-CMMYT-WHMY2-89M6G
Windows 7 Ultimate – D4F6K-QK3RD-TMVMJ-BBMRX-3MBMV
Windows 7 Professional – HYF8J-CVRMY-CM74G-RPHKF-PW487
Windows 7 Home Premium – RHPQ2-RMFJH-74XYM-BH4JX-XM76F
Windows 7 Home Basic – YGFVB-QTFXQ-3H233-PTWTJ-YRYRV
Windows 7 Starter – 7Q28W-FT9PC-CMMYT-WHMY2-89M6G
سلام
اگه بحواهم از هوم برم به آلتیمیت نیاز به دانلود نداره؟
ببخشید مثل نقل قول 2 پست بالاتر کد فعال سازی ندارن؟
آحه من از استارتر که به هوم آپگرید کردم ویندوز گیر داد و من هم از کد فعال سازی استفاده کردم
Javad-ht
12-11-2011, 00:39
خب ، خیلی ممنون از تمام کسایی که تا اینجا راهنمایی کردن واسه خرید این نت بوک . منم تا آخر این هفته این نت بوک رو میخرم .
فقط یه چند تا سوال دارم :
- از کجا برم بگیرم که فروشنده هم منصف باشه ؟
- مشکل تاچ پد (در صورتی که وجود داشته باشه ) در حدی هست که ببرمش گارانتی ؟ کسی برده ببینه درست میکنن یا نه ؟
- اگه 6 ، 7 ساعت مدام روشن باشه واسه دانلود که اتفاقی نمیافته ؟
- دی وی دی رام خوب بخوام براش بگیرم چند در میاد ؟
- اگه بعد از یه مدت زیاد خواستیم دوباره ویندوز بریزیم که ارجینال باشه و البته هیچ برنامه پیش فرضی هم روش نباشه چی کار باید بکنیم ؟
- این نت بوک ها کیف یا کاور دارن ؟ یه توضیحی اگه میشه در این مورد و قیمتاش بدید .
فکر کنم تا الان گرفته باشی:31:
1-واحد 209 پاساژ ایران اگه داشته باشه منصفه!
در کل از پاساژ ایران بگیری به نظرم ارزونتر باشه.
2-اگه وجود داشته باشه باید ببری گارانتی چون اذیت میکنه،مال منم داشت ولی بعد یکی دو ماه خود به خود درست شد و الان هیچ مشکلی ندارم باهاش.
3-اتفاقی نمیوفته.من خودم خیلی شبها میزارمش برای دانلود.
4-من یکی گرفتم 50 تومن.گرونتر هم هست احتمالا!
5-اینو مطمئن نیستم.ولی با product key که پشت نتبوک زده احتمالا بتونی نصب کنی!
6-بستگی به مغازه داره.ولی بعیده داشته باشه.کاور هم بستگی به مدلش داره از 5-6 تومن شروع میشه تا بالاتر.یه چیز خوب شاید با همون 7-8 تومن گیرت بیاد.
سلام
اگه بحواهم از هوم برم به آلتیمیت نیاز به دانلود نداره؟
ببخشید مثل نقل قول 2 پست بالاتر کد فعال سازی ندارن؟
آحه من از استارتر که به هوم آپگرید کردم ویندوز گیر داد و من هم از کد فعال سازی استفاده کردم
راستش من خودم امتحان نکردم. اما ظاهرا اگه شما ویندوز رو به هوم پریمیوم اپگرید کردید دیگه احتیاجی به دانلود ندارید. و باید با این دو کد ویندوز پریمیوم رو به التیمت تبدیل کنید:
FJGCP-4DFJD-GJY49-VJBQ7-HYRR2
342DG-6YJR8-X92GV-V7DCV-P4K27
دیگران که میگفتن کار میکنه، اما من شخصا امتحان نکردم.
فکر میکنم کد دوم همون کد اکتیویشن باشه، اگه کسی اطلاع دقیق تری داره لطفا کمک کنه :11:.
:31:
1-واحد 209 پاساژ ایران اگه داشته باشه منصفه!
در کل از پاساژ ایران بگیری به نظرم ارزونتر باشه.
میشه شماره شو برام پ خ کن مرسی
rommatti
14-11-2011, 03:44
کسی رو این لبتاب نرم افزارهایی مثله spice v matlab نصب کرده بگه وضعیتش با اینا چطوره؟:20:
mreza_1360
14-11-2011, 15:52
سلام
من درِ پشت نت بوک را باز کردم، همون محل اسلت رم هارو، اولاً رمی که روی دستگاه منه hynix هست و samsung نیست.
پشت در، یک تلق نقره ای رنگه که صاف نیست و یه جورایی مچاله شده و ناصافه، نمی دونم چرا اینجوریه، راستش یجورایی تعجب کردم.
می خواستم بدونم مال بقیه هم همینجوریه این تلق پشت در؟
و اینکه مثل رم خودش گیرم می آد؟
با سپاس
smpourya
14-11-2011, 16:56
سلام دوستان. من امروز از سفر برگشتم.ایشالا توی هفته بعد میخوام این مدلو بگیرم
فقط 1 سوال.با چه سیستم عاملی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟؟
رمو از کجا خریدید؟؟؟؟
سلام
من درِ پشت نت بوک را باز کردم، همون محل اسلت رم هارو، اولاً رمی که روی دستگاه منه hynix هست و samsung نیست.
پشت در، یک تلق نقره ای رنگه که صاف نیست و یه جورایی مچاله شده و ناصافه، نمی دونم چرا اینجوریه، راستش یجورایی تعجب کردم.
می خواستم بدونم مال بقیه هم همینجوریه این تلق پشت در؟
و اینکه مثل رم خودش گیرم می آد؟
با سپاس
مدل رم برای من سامسونگ بود و بله یه تلق هست صاف نیست ولی اون طور که شما توصیف میکنید مچاله شده نیست و فقط انگار صاف گذاشته نشده.
اتفاقا من یکشنبه توی بازار رضا ورودی دوم وسط پاساژ یه مغازه هست 3 تا رم دو گیگ مدل hynix رو گذاشته مطمئنا داره هنوز
حتما مدل خودش رو پیدا کن حتی اگه مثل من یه هفته معتل بشید.(به خاطر دوال چنل شدن که خیلی مهمه)
سلام دوستان. من امروز از سفر برگشتم.ایشالا توی هفته بعد میخوام این مدلو بگیرم
فقط 1 سوال.با چه سیستم عاملی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟؟
رمو از کجا خریدید؟؟؟؟
همشون starter هستن البته مدل home premium هم داره که البته cpu ضعیفتری داره با کانفیگ e-350 بگیرید که قویترین کانفیگ هست (البته جدیدا سخت گیر میاد ولی گیر میاد)
ایران ولی الان دو تا مغازه داخل رضا هم اوردن دو گیگ را ... 4 گیگ راحت گیر میاد.(که البته دو گیگ بخرید بهتره)
کسی رو این لبتاب نرم افزارهایی مثله spice v matlab نصب کرده بگه وضعیتش با اینا چطوره؟:20:
یکی از دوستان تو همین تاپیک گفته بودن که matlab بدون مشکل اجرا میشه
mreza_1360
14-11-2011, 21:44
مدل رم برای من سامسونگ بود و بله یه تلق هست صاف نیست ولی اون طور که شما توصیف میکنید مچاله شده نیست و فقط انگار صاف گذاشته نشده.
اتفاقا من یکشنبه توی بازار رضا ورودی دوم وسط پاساژ یه مغازه هست 3 تا رم دو گیگ مدل hynix رو گذاشته مطمئنا داره هنوز
حتما مدل خودش رو پیدا کن حتی اگه مثل من یه هفته معتل بشید.(به خاطر دوال چنل شدن که خیلی مهمه)
ایران ولی الان دو تا مغازه داخل رضا هم اوردن دو گیگ را ... 4 گیگ راحت گیر میاد.(که البته دو گیگ بخرید بهتره)
مرسی
البته اونقدرا داغون نیست تلقه ولی صاف نیست. شاید همشون اینجورین.
توی پایتخت گیر نمیاد رم 2 گیگ ؟
Punisher_2008
16-11-2011, 11:45
سلام..
شاید اینجا جاش نباشه ولی این بخش چون فعاله گفتم اینجا بپرسم.
کسی ایجا در مورد گرافیکIntel Graphics Media Accelerator (GMA) 3150(256mb) اطلاعتی داره؟
در چه حد هست؟ من از همه چی نت بوکم 1015 px راضی هستم به خصوص سرعتش عالی هست فقط میخواستم در مورد گرافیکش اطلاعتم بیشتر بشه در چه حد هست.
فیلم دنیای مردگان به رزولیشن 720p HD رو به راحتی بدون هیچ موردی اجرا کرد.
میشه کم توضیح بدین..
اینجا یک چیزایی نوشته ولی متوجه شدم. میشه یکم توضیح بدین:
مثل اینکه نوشته بود این بازی ها رو با رزولیشن 800 480 میتونه اجرا کنه یا یک چیزی تو این مایه ها..
میشه یکم توضیح بدین..
مرسی
ممنون..
مرسی
البته اونقدرا داغون نیست تلقه ولی صاف نیست. شاید همشون اینجورین.
توی پایتخت گیر نمیاد رم 2 گیگ ؟
اره حتما اینجوریه
رم لپ تاپ زیاد فروشنده ها نمیارن چون کسی عوض نمیکنه یا کمتر کسی هست ارتقا بده ... 1215 راحت میشه رم رو عوض کرد چون نیازی به بازکردن نت بوک نیست و با برداشتن درپوش،در دسترس هست ولی بقیه لپ تاپ ها اینجوری نیست مثلا هارد 1215 رو نمیشه به راحتی عوض کرد باید نت بوک رو لخت کنی :31:
سر نزدم ولی باید بگردید حتما باید باشه ...
Punisher_2008
16-11-2011, 21:29
سلام..
شاید اینجا جاش نباشه ولی این بخش چون فعاله گفتم اینجا بپرسم.
کسی ایجا در مورد گرافیکIntel Graphics Media Accelerator (GMA) 3150(256mb) اطلاعتی داره؟
در چه حد هست؟ من از همه چی نت بوکم 1015 px راضی هستم به خصوص سرعتش عالی هست فقط میخواستم در مورد گرافیکش اطلاعتم بیشتر بشه در چه حد هست.
فیلم دنیای مردگان به رزولیشن 720p HD رو به راحتی بدون هیچ موردی اجرا کرد.
میشه کم توضیح بدین..
اینجا یک چیزایی نوشته ولی متوجه شدم. میشه یکم توضیح بدین:
مثل اینکه نوشته بود این بازی ها رو با رزولیشن 800 480 میتونه اجرا کنه یا یک چیزی تو این مایه ها..
میشه یکم توضیح بدین..
مرسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون..
سلام میشه یکی کمک کنه...
ممنون میشم.
mreza_1360
16-11-2011, 22:48
سلام دوستان
من رنگ های خاکستری رو روی ال سی دی تقریباً نمی بینم، با کالیبریشن هم نتونستم درستش کنم.
میشه راهنمایی کنید ؟
مرسی
من احتمالا امروز میرم بخرم
فقط این که اگه یه رم 2 بخوام بگیرم چه اسم و مارکی باید بگیرم و اینکه چنده و چجوری نصب میشه .
Punisher_2008
17-11-2011, 20:50
سلام میشه یکی کمک کنه...
ممنون میشم.
سلام.
سوالمو داخل این بخش پرسیدم که فعال تره گفتم زودتر جواب بگیرم.
میشه یکی راهنمایی کنه.
میشه گرافیکش رو ارتقا داد؟ اگه اره تا چه قدر میشه ارتقا داد؟
Javad-ht
17-11-2011, 23:02
سلام.
سوالمو داخل این بخش پرسیدم که فعال تره گفتم زودتر جواب بگیرم.
میشه یکی راهنمایی کنه.
میشه گرافیکش رو ارتقا داد؟ اگه اره تا چه قدر میشه ارتقا داد؟
گرافیک لپ تاپ ها رو نمیشه ارتقا داد کلا.
فقط هارد و رم رو میشه ارتقا داد!
بعدم تو همون لیستی که دادی تست بازیهای مختلف رو گذاشته،کارت شما برای بازی مناسب نیست،مگه بازیهای سبک!
خب دیگه ، منم بالاخره گرفتمش .
از پایتخت گرفتم . 640 میداد من 600 گرفتم . دست مغازه داره درد نکنه ، با انصاف بود .
اول کار آپگرید گردم به home premium و اکتیو کردم و bios رو هم با برنامه ارجینال خود ASUS آپدیت کردم . اینم بیت ریت . البته فعلا هیچ کودوم از درایورهام رو آپدیت نکردم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ ن : تاچ پدمشکل داره ولی میشه باهاش کنار اومد .
mreza_1360
18-11-2011, 22:58
خب دیگه ، منم بالاخره گرفتمش .
از پایتخت گرفتم . 640 میداد من 600 گرفتم . دست مغازه داره درد نکنه ، با انصاف بود .
اول کار آپگرید گردم به home premium و اکتیو کردم و bios رو هم با برنامه ارجینال خود ASUS آپدیت کردم . اینم بیت ریت . البته فعلا هیچ کودوم از درایورهام رو آپدیت نکردم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ ن : تاچ پدمشکل داره ولی میشه باهاش کنار اومد .
سلام
مبارک باشه ولی فکر میکنم 600 گرون گرفتیا، دور ور 530 تا 540 هست فکر کنم. البته شاید اگه کمیاب شده باشه گرونتر شده.
mehrdad8086
19-11-2011, 13:43
سلام
مبارک باشه ولی فکر میکنم 600 گرون گرفتیا، دور ور 530 تا 540 هست فکر کنم. البته شاید اگه کمیاب شده باشه گرونتر شده.
دقیقا" قیمت مربوط به 1215B نیست احتمالا با این قیمت 1215N رو خریداری کردید.CPU Intel و گرافیک Nvidia
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.