ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرور سيستم عامل ويندوز قابل اعتمادتر از لينوكس است

'POP'
07-06-2006, 23:08
بررسي‌هاي جديد يك شركت تحقيقاتي نشان داد كه سرور سيستم عامل ويندوز قابل اعتمادتر از سيستم عامل لينوكس است.

يانكي گروپ، در گزارش ساليانه‌ي خود از قابل اطمينان بودن سرورها اعلام كرد كه تنها سيستم عامل‌هاي بر اساس يونيكس مي‌توانند با گذشت زمان ويندوز را شكست دهند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محققان يانكي يادآوري كردند كه تمامي سرور سيستم عامل‌هاي بزرگ از درجه‌ي اطمينان بالايي برخوردار هستند و باعث بهبود بازار در سه تا پنج سال گذشته شده‌اند.

به طور متوسط سرورهاي بزرگي همچون ويندوز، لينوكس و يونيكس در سال ‌٢٠٠٥، هر كدام سه تا پنج مورد مشكل داشتند كه معادل قطع ‌١٠ تا ‌19.5 ساعتي هر سرور در سال بوده است.
;)
isna.ir

sa3er
07-06-2006, 23:24
البته ظاهرا اين خير يه جورايي تقريبا تحريف شده توسط دوستان دانشجو مون.

دقت كنيد به عنوان و منبع اصلي خبر:
Yankee Group Finds All Mainstream Server OS Platforms Exhibit a High Degree of Reliability
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مزيتهاي سيستمهاي nix* كه ظاهرا بيشتر هست طبق گزارش اون تحقيق....

yahoda
08-06-2006, 13:47
منبع اصلي كه متاسفانه به زبان فارسي نيست و گزارش هم از ايسنا درج شده به هر حال بعيد مي دونم ماكروسافت به اين زوديها كوتاه بياد و...........

nightmare
08-06-2006, 14:05
والا ما که مایکروسافتی هستیم ، اما فکر نمی کنم سرور های ویندوز در حد سرور های آپاچی باشن...
در ضمن شنیدم مدت زمانی که سرور لینوکس Down بشه خیلی طولانی تر از ویندوزه...
از چند تا از مهندس های برنامه نویس پرسیدم بهم گفتن سرور های مایکروسافت بی دلیل بعد از 4-5 ماه که کار کنن یهو Down میشن. (حالا دیگه صحت این موضوع گردن اونا ، ما که مایکروسافتی هستیم)
ویندوز تعداد برنامه هایی که روش نصب هستن بره تعدادشون بالا دیگه....(خدا صبر بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما فکر نمی کنم لینوکس اینطور باشه. ضمن اینکه فکر می کنم گوگل هم از سیستم های یونیکس استفاده می کنه...