ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوتر جادو شده !

piremard
26-06-2011, 13:24
سلام علیکم

من الان 5*24 ساعته این مشکل رو دارم .
موضوع اینکه پی.سی درست از نیمه شب تا حوالی 7 صبح اتوماتیک خاموش می کنه و حتی پیغام اورکلاک هم از بایوس نمی گیرم که بگم حتما اور کرده .
دمای هسته های سی.پی.یو بین 25 تا 35 درجه هستند و بیشتر اوقات 27 درجه

با چندین نرم افزار مختلف تست کردم . و بایوس اعلام می کنه که دمای سی.پی.یو بطور کل نزدیک به 60 درجه سانتیگراده

من 3 تا فن 12 سانتیمتری 2 آمپری دارم با یک فن کوچک
سیستم جریان هوا و تخلیه خوبی تنظیم کردم و مشکل کمبود پاور ندارم
ولتاژ هسته پردازنده کمتر از 1.5 ولته و در ساعات روز که منزل نباشم کولر اتاق خاموشه و دما اتاق بیش از 30 درجه هست . اما شب دمای اتاق 16 درجه هست .

بیشترین کارهای میکس و تدوین فیلم رو روزها انجام می دم و شب کامپیوتر برای دانلود یا سایر کارهای ساده مثل جستار در اینترنت مشغوله

دور گردش فن رو بطور دستی افزایش دادم تا بالای 3000
تمام هیت سینک و فن رو بیرون آوردم و کاملا تمیز کردم و محل اتصالهای سی.پی.یو و هیت-سینک رو با الکل تمیز کردم و خمیر ترمال خوب خریدم و تمام این قسمت رو با دقت بررسی کردم و مجددا نصب کردم
زاویه فن ها رو تغییر دادم و تمام وقت کولر اتاق رو روشن گذاشتم بطوریکه خودم از سرما پتو رو سرم کشیده بودم !

اما کماکان نیمه شب پی.سی خاموش می کنه و باید مثل شومینه چوبی مرتب بیدار باشم و توش هیزم بریزم !

درست در خنک ترین ساعت صبح -5 و نیم تا 7 - دیگه ابدا روشن نمی مونه و مجبور می شم از خیرش بگذرم .

هیت سینک مورد استفاده من نوع استوک . اما مرغوبه با 3 لوله مسی و اتصال به پردازنده هم مسی هست .

پردازنده هم دو هسته ای قدیمی اتلون و از سرعت گردش فن اطمینان دارم .
گرافیک هم برای خودش فن مجزا داره که فاصله زیادی با پردازنده گرفته

از انواع نرم افزارهای انتی-اور کلاک استفاده کردم . اما باز هم خاموش می شه . در تمام ساعات روز و شب نوسان برق ندارم و برق ورودی از یک کانال محافظ نوسان ولتاژ می گذره

تمام هارد دیسک ها در فضای خارج کیس با کابل متصل هستند و دمای اونها رو هم چک کردم و نرماله و هیچ درایو دیگری در داخل کیس هم نیست

با استقبال از مشورت شما ، پیرمرد :20:

svb93
26-06-2011, 14:09
سلام علیکم

من الان 5*24 ساعته این مشکل رو دارم .
موضوع اینکه پی.سی درست از نیمه شب تا حوالی 7 صبح اتوماتیک خاموش می کنه و حتی پیغام اورکلاک هم از بایوس نمی گیرم که بگم حتما اور کرده .
دمای هسته های سی.پی.یو بین 25 تا 35 درجه هستند و بیشتر اوقات 27 درجه

با چندین نرم افزار مختلف تست کردم . و بایوس اعلام می کنه که دمای سی.پی.یو بطور کل نزدیک به 60 درجه سانتیگراده

من 3 تا فن 12 سانتیمتری 2 آمپری دارم با یک فن کوچک
سیستم جریان هوا و تخلیه خوبی تنظیم کردم و مشکل کمبود پاور ندارم
ولتاژ هسته پردازنده کمتر از 1.5 ولته و در ساعات روز که منزل نباشم کولر اتاق خاموشه و دما اتاق بیش از 30 درجه هست . اما شب دمای اتاق 16 درجه هست .

بیشترین کارهای میکس و تدوین فیلم رو روزها انجام می دم و شب کامپیوتر برای دانلود یا سایر کارهای ساده مثل جستار در اینترنت مشغوله

دور گردش فن رو بطور دستی افزایش دادم تا بالای 3000
تمام هیت سینک و فن رو بیرون آوردم و کاملا تمیز کردم و محل اتصالهای سی.پی.یو و هیت-سینک رو با الکل تمیز کردم و خمیر ترمال خوب خریدم و تمام این قسمت رو با دقت بررسی کردم و مجددا نصب کردم
زاویه فن ها رو تغییر دادم و تمام وقت کولر اتاق رو روشن گذاشتم بطوریکه خودم از سرما پتو رو سرم کشیده بودم !

اما کماکان نیمه شب پی.سی خاموش می کنه و باید مثل شومینه چوبی مرتب بیدار باشم و توش هیزم بریزم !

درست در خنک ترین ساعت صبح -5 و نیم تا 7 - دیگه ابدا روشن نمی مونه و مجبور می شم از خیرش بگذرم .

هیت سینک مورد استفاده من نوع استوک . اما مرغوبه با 3 لوله مسی و اتصال به پردازنده هم مسی هست .

پردازنده هم دو هسته ای قدیمی اتلون و از سرعت گردش فن اطمینان دارم .
گرافیک هم برای خودش فن مجزا داره که فاصله زیادی با پردازنده گرفته

از انواع نرم افزارهای انتی-اور کلاک استفاده کردم . اما باز هم خاموش می شه . در تمام ساعات روز و شب نوسان برق ندارم و برق ورودی از یک کانال محافظ نوسان ولتاژ می گذره

تمام هارد دیسک ها در فضای خارج کیس با کابل متصل هستند و دمای اونها رو هم چک کردم و نرماله و هیچ درایو دیگری در داخل کیس هم نیست

با استقبال از مشورت شما ، پیرمرد :20:

سلام
شاید پاورتون کم میاره
پاورتون چند واته ؟

piremard
26-06-2011, 14:52
سلام
پاورم 480 واته که برای سیستم قدیمی من 100 وات هم زیاد داره . مضافا بر اینکه در ساعات روز که بیشترین فشار روی پردازنده رو دارم این مشکل بر نمی خورم .
هر 10 دقیقه فیلمی که من روش عمل تدوین و پرداخت رو انجام می دم 55 گیگ حجم دارند و تمام رم و هر دو هسته برای مدت 7 ساعت فقط برای همون 10 دقیقه مشغول کارند . بهمین خاطره که در عنوان نوشتم "جادو شده"
چون واقعا منطق قضیه رو پیدا نمی کنم .
من حتی یکبار تمام فن ها رو تخلیه کردم از پاور بجز یک فن 12 سانت و باز هم این مشکل رو داشتم . مضحک اینجاست که دمای هسته ها در تمام 24 ساعت بدون تغییر هستند . نه باد کولر اتاق و نه گرمای روز باعث کم و زیاد شدنش نمی شند

الان تو فکر هستم بایوسم رو آپ گرید کنم شاید تغییر کرد

متشکرم از پاسخ شما عزیزم :11:

D3vil_A
26-06-2011, 19:54
سلام دوست عزیز.
احیانا شما با برنامه IDM دانلود میکنید؟
Internet Download Manager رو طوری تنظیم نکردید که به صورت Auto خاموش کنه؟ (یا هر نرم افزار دیگه)
سایر دما هارو چک کردید؟ North Bridge / PWM ...؟!
سایر قطعات رو میشه بگید؟
البته اینطور نیست که شما بگید چون 100W پاور از مصرف سیستم زیاد تره مشکل از پاور نیست ...بعضی وقتا پاور دچار نقص فنی میشه که ربطی به مصرف سیستم داره...

piremard
26-06-2011, 21:00
سلام عزیزم
دمای nb طبق جدول بایوس 34 درجه هست . دمای اعلام شده بایوس برای پردازنده مرکزی کمتر از 60 درجه و بیشتر از 57 درجه

دمای هسته ی اول 26 درجه تقریبا ثابت و هسته دوم 32 درجه و میزان استفاده از هر دو هسته کمتر از 5 درصد

البته که مشکل فنی پاور تاثیر گذار هست . اما همونطوری که بالا نوشتم در زمان پیک کاربری این اتفاق رو ندارم و با دستکاری خشابهای برق و کم و زیاد کردن فنها به نتیجه نرسیدم . اگر ایراد از پاور باشه در 12 ساعت فعالیت روزانه خودش رو نشون می ده و منتظر شب نمی مونه .

حتی ولتاژ پردازنده رو در بایوس افزایش دادم و تعداد دور فن پردازنده + تغییر کش و فرکانس هاپر لینک پردازنده .... تغییری حاصل نشد . الان دور فن 3400 هست

مشکل نرم افزاری ندارم و از منیجر ها استفاده نمی کنم
رم 2 گیگ د.د.ر 2 باس 800 - خشاب رم رو تغییر دادم تا هم جریان هوا رو بیشتر کنه و هم تست کنم ببینم خشاب ضعف اتصال نداشته باشه

الان چند ساعته بایوس رو آپ گرید کردم و در این ورژن گزینه اورکلاک خودکار رو دیسیبل کردم منتظرم ببینم امشب چی می شه . اگر درست نشه بنظرم سیستم رو باید دور بندازم

EXTREME
26-06-2011, 21:14
من به نظرم مشکل شما سخت افزاری نیست چون اگر سخت افزاری بود خودشو در 12 ساعت کار نشون میداد
شما اول از همه بایوس رو دیفالت کنید و ویندوزتون رو هم عوض کنید
تنظیمات power option رو هم چک کنید
مشکلتون یکم گنگه

D3vil_A
26-06-2011, 22:36
سلام.
ببینید تاحالا شده زمانی که سیستم ShutDown میشه بالا سره سیستم باشید/؟!
چه اتفاقی میفته؟

jafarian
26-06-2011, 23:08
شمابرنامه hwinfo32 رو دان کنید و بعدش ازتپ sensor برنامه یک عکس اینجا قراربدین:20:

لینک دانلود hwinfo3

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

piremard
26-06-2011, 23:11
من به نظرم مشکل شما سخت افزاری نیست چون اگر سخت افزاری بود خودشو در 12 ساعت کار نشون میداد
شما اول از همه بایوس رو دیفالت کنید و ویندوزتون رو هم عوض کنید
تنظیمات power option رو هم چک کنید
مشکلتون یکم گنگه
سلام عزیزم
ایده بدی نیست
بعد از آپگرید بایوس فعلا با تنظیمات خودم پیش می رم تا ببینم امشب این مشکل حل می شه . یا خیر . اگر نشد دیفالتش می کنم
در مورد نرم افزار . خیر ! بنده از اواخر سال 2008 این ویندوز 7 رو روی سیستم نصب دارم و کاربر ساده نیستم . شما بنده رو شخصا نمی شناسید پس خواستید به این ادعای من اعتاد کنید یا خیر بسته بشما
من مشکل نرم افزاری ندارم

سلام.
ببینید تاحالا شده زمانی که سیستم ShutDown میشه بالا سره سیستم باشید/؟!
چه اتفاقی میفته؟

بله همیشه این اتفاق وقتی می افته که بیدارم . همونطوریکه گفتم نیمه شبها کاری انجام نمی دم و اغلب یا در اینترنت دور می زنم یا فیلم تماشا می کنم یا موسیقی ... کلا وقت تفریحه و کمترین خرج سی.پی.یو رو در اونموقع دارم . کمتر از 5 درصد
من حتی مرورگر رو هم متناوبا بسته و باز می کنم تا از فضای رم بی جهت استفاده نبره و فیلمهایی که می بینم تقریبا همگی کم کیفیت و هیچ کدام اچ.دی نیستند و فرکانس تصویری و بیت ریت پایینی دارند

از درایوهای فلش و یو اس بی هم استفاده نمی کنم و پرینتر یا وسیله خاص و افزودنی ویژه ای به سیستم متصل نیست
فلاپی ، دی.وی.دی رام ، رم ریدر ، ... ندارم و استفاده نمی کنم . کارت وتی رو هم از خشاب اسلات خارج کردم و مودم رو هم قطع کردم و بار لَن رو هم نرمال گذاشتم و بلوتوث رو هم یک هفته است استفاده نمی کنم و الانم تمام نرمافزارهای وتیلیتی مادربرد رو از ویندوز حذف کردم و تنها منتظر عملکرد بایوس جدید موندم . فعلا تا به این ساعت اتفاقی نیافتاده
دمای هسته اول 36
هسته دوم 40 درجه و کولر اتاق هم خاموش هست و میزان استفاده پردازنده از هر هسته کمتر از 20 درصد هست و بیشتر فشار برای مرورگر هست که بعد از این کامنت ریستارتش می کنم

ممنون از توجه شما

D3vil_A
27-06-2011, 00:50
نه منظورم این نبود.
چه اتفاقی میفته که سیستم خاموش میشه؟! به طور ناگهانی خاموش میشه؟ یا ShutDown/Save Settings ...صورت میگیره و بعد خوده سیستم به صورت نرمال خاموش میشه؟

BIOS حتما update بشه / Clr Cmos صورت بگیره....
اگر درست نشد با یک =اور دیگه تست بشه چون اولین گزینه در صورت پاور هست که افت ناگهانی ولتاژ صورت میگیره و سیستم توسط مادربرد خاموش میشه...
نگفتید مادربرد شما چی هست؟
در هنگام کارکردن سیستم میتونید مقدار ولتاژ شاخه 12V / 5V / 3.3V رو اندازه گیری کنید؟ نرم افزار AMD Over Driver فکر کنم جوابگو باشه...!

EXTREME
27-06-2011, 17:54
موقعی که سیستم در حالت بیکاری قرار میگیره خاموش میشه
تنظیمات power option رو باید چک کنید
بایوس مین هم آپدیت و دیفالت بشه
فکر نکنم از قطعه ای این مشکل باشه

piremard
27-06-2011, 18:27
نه منظورم این نبود.
چه اتفاقی میفته که سیستم خاموش میشه؟! به طور ناگهانی خاموش میشه؟ یا ShutDown/Save Settings ...صورت میگیره و بعد خوده سیستم به صورت نرمال خاموش میشه؟

BIOS حتما update بشه / Clr Cmos صورت بگیره....
اگر درست نشد با یک =اور دیگه تست بشه چون اولین گزینه در صورت پاور هست که افت ناگهانی ولتاژ صورت میگیره و سیستم توسط مادربرد خاموش میشه...
نگفتید مادربرد شما چی هست؟
در هنگام کارکردن سیستم میتونید مقدار ولتاژ شاخه 12V / 5V / 3.3V رو اندازه گیری کنید؟ نرم افزار AMD Over Driver فکر کنم جوابگو باشه...!
سیستم درست مشابه اور کلاک خاموش می شه . اما پیغام خطای اور نمایش داده نمی شه
گاهی اوقات که سیستم رو مجدد روشن می کنم حتی به فراخوان بایوس نرسیده که خاموش می شه و اون زمان بایوس هم صداش در می آد که اور کلاک بایوس انجام شده !
اینقدر با این بایوس ور رفتم که خودمم گیج شدم
مادر بردم ای.سوس m3a نسل اول هست و بایوس هم امریکن مادربرد یا همچو چیزی
پاور هم مال شرکت ایرانی گرین و رم هم از اپیسر
کلیئر سی.موس هم پاسخ نداده . قبلا تست کردم و تو موقع اورکلاک بایوس خودش حتی پیشنهاد تنظیم و ... می ده
اون ولتاژ ها رو بایوس-مانیتور نرمال نشون می ده

دیشب 2 تا از هارد دیسک هام رو از مدرا خارج کردم و یو اس.بی ها رو حذف کردم و کیس رو بسمت دریچه بزرگ کولر چرخوندم ... بازم خاموش شد

اما درست از 7 صبح تا الان داره کار می کنه و هیچی شم نشده

موقعی که سیستم در حالت بیکاری قرار میگیره خاموش میشه
تنظیمات power option رو باید چک کنید
بایوس مین هم آپدیت و دیفالت بشه
فکر نکنم از قطعه ای این مشکل باشه

فایده نداشته عزیزم. حتی اگر نظر شما بر نرمافزارهم باشه . بالا نوشتم که دیشب قبل از رسیدن به بایوس خاموش می شد . دیگه چه رسه به بوت ویندوز

اما حدس خودم :
من فکر می کنم این نشانه ای پنهانه از جانب خدا . یا شاید یک روح سرگردان سعی داره با اینکارش بمن پیغامی رو بده . شاید امشب بجای پیغام خطا عبارت نامعمولی ببینم
برای پیرمردی که تنها زندگی می کنه اصلا کار خوبی نیست . اگر این جناب روح داره این متن رو می خونه ازش درخواست می کنم بره خونه ی کس دیگری

بهرجهت از کمک و صبر دوستان در برطرف کردن مشکلم متشکرم . اگر امشب هم کماکان این مسئله پابرجا بود حتما بخرید و ارتقا فکر می کنم

ارادتمند ، پیرمرد

nikaien
27-06-2011, 22:09
خوب شايد در تنظيمات طوري باشه كه وقتي از سيستم استفاده نشه خاموش بشه
در كنترل پنل وارد پاور آپشن بشيد و چك كنيد

piremard
27-06-2011, 22:19
خوب شايد در تنظيمات طوري باشه كه وقتي از سيستم استفاده نشه خاموش بشه
در كنترل پنل وارد پاور آپشن بشيد و چك كنيد
من کی گفتم از کامپیوتر استفاده نمی شه ؟!
روز که منزل نیستم و اگرم باشم نوشتم که فعالیت تدوین فیلم دارم و شب هم جستار در اینترنت
پاور بایوس هم چندین بار چک شده

Microsoft Windows
28-06-2011, 01:01
دوست من شما يک بار به گفته هاي اين دوستان گوش کن و تنظيمات Power Options رو چک کن و در او صفحه هردو رو بر روي Never قرار بده در ضمن ويندوز شما خيلي قديمي هست شما ويندوز رو آپديت هم کرديد بعدش هم نميشه که فقط شب اين اتفاق رخ بده بايد در روز هم رخ بده
يک سوال از شما؟
سيستم شما وقتي بيکار بنونه خاموش ميشه يا در حال کار با سيستم خاموش ميشه اگه در وقت بيکار موندن خاموش ميشه پس تو روز هم بايددر همان مدت خاموش بشه يه آزمايشي بکن.
مطمعا هستيد سيستم شما ويروس نداره؟

piremard
28-06-2011, 11:08
دوست من شما يک بار به گفته هاي اين دوستان گوش کن و تنظيمات Power Options رو چک کن و در او صفحه هردو رو بر روي Never قرار بده در ضمن ويندوز شما خيلي قديمي هست شما ويندوز رو آپديت هم کرديد بعدش هم نميشه که فقط شب اين اتفاق رخ بده بايد در روز هم رخ بده
يک سوال از شما؟
سيستم شما وقتي بيکار بنونه خاموش ميشه يا در حال کار با سيستم خاموش ميشه اگه در وقت بيکار موندن خاموش ميشه پس تو روز هم بايددر همان مدت خاموش بشه يه آزمايشي بکن.
مطمعا هستيد سيستم شما ويروس نداره؟
عزیز
لطفا قبل از ورود ببحث کامنتها رو با دقت بخونید

nokiax7n72
05-08-2011, 17:00
راستش من راه حل مشکل شما رو دقیق نمیدونم ولی اینجا تو شهر ما ( بجنورد ) ساعت 1 شب به بعد اداره بعد میزنه فاطحه برق و ولتاژ و وات رو میخونه . یعنی قطع میکنه وصل میکنه بعضی وقتا کلی نوسان ایجاد میکنن . نظر شخصی من اینه که از اداره برق سوال کنین بد نیست .

قربونتون