PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت فیس در فیفا 11 ****** EDIT FIFA 11

saeedavril
01-07-2011, 20:11
با عرض سلام به مدیر سایت واعضای محترم سایت :)

دوستان این کلیپ رو آماده کردم...اگر خوب در اومده بگید که کامل ترش کنم...یا بگید کجاشو مشکل دارید تا بیشتر توضیح بدهم و کلیپ رو کامل تر کنم....

part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

part 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

part 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

finish model in cm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید که دیر شد..
امیدوارم این کلیپ بتونه کمکتون کنه...هر چه زودتر شما دوستان بتونید ادیت فیس رو شروع کنید ...خیلی خوب میشه...پس سعی کنید ..خواهش میکنم..من یه جاهای مشکل دارم می خوام از شما کمک بگیرم...

تا برای fifa 12 آماده بشیم برای ساخت زودتر فیس بازیکنان ایرانی در fifa 11

نکاتی درباره کلیپ:
1-پنج پارت 4مگابایتی است...تا اونجایی که تونستم حجم رو کم کردم...
2.به دلیل اینک دوست عزیزم آقای مهرو آموزش کانورت کردن و وارد کردن مدل را کلیپ کردن و خیلی کلیپ کاملی است...
من دیگه قسمتهای کانورت را زیاد توضیح ندادم... که کلیپ آموزشی اقای مهرو را از اینجا میتونید دانلود کنید: mehro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه توضیح مختصر هم در باره کلیپ میدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول از همه یادتون باشه که اگر گره ها رو خوب تغییر ندهید مدل به هم میریزه ..البته من زیاد تئوری مثل دوستان وارد نیستم توضیح بدم....ولی قسمت model که در بالا ی نرم افزار blender که در کلیپ می بینید به شما کمک میکنه که ببینید کجای کارتان مشکل داره...یه جورایی پیش نمایش همون مدل در بازی رو به شما نشون میده...پس همیشه برای ادیت مدل باید این قسمت رو در نظر داشته باشید و هر وقت گره ای را جابه جا کردید به این قسمت رفته و کار خود را بازبینی کنید....
هرجوری که در قسمت model فیس را نماش دهد در cm هم همان گونه نشان داده میشود....پس این قسمت خیلی کمکمون میکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اسم تئوری فلشهای حرکت را نمیدونم... ولی میدونم که باید برای حرکت گره ها از این فلشهای سبز و آبی و قرمز استفاده کرد..... که کار را برای شما آسان میکنه...

من سختمه اینجوری توضیح بدم..فکر کنم شما اینجوری هنگ کنید
در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو شدم و ترافیک خرید کردم که بتونم کلیپهای بیشتری آپلود کنم که شما دوستان بهتر بتونید ببینید کار منو و زود تر کار را شروع کنیم...ادیت مدل در بلندر
اگر میتونید فایل با حجم حدود 60 مگابایت را دانلود کنید یک کلیپ درست کردم که خودم همزمان توضیح میدم ..اگر بخواین اونو واستون بزارم.....

از دوستان یه خواهش کنم که اگر کسی درباره ادیت مدل hair چیزی میدونه منو کمک کنم

با تشکر از سایت...

omidbooter
24-08-2011, 17:09
سلام تو بازی فیفا 11 وقتی تو منیجر بازی میکنم و سیو نمیکنم میام بیرون بعد میبینم خودش اوتوماتیک سیو شده.
تو تنظیمتم هیچجا نداره که اوتوماتیک سیو رو از کار بندازم
چیکار کنم؟؟