ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال درباره وصل کردن PC با بهترین کیفیت به Apple LED Cinema Display 27

morteza_jacobi
26-06-2011, 11:55
من می خواستم یه اپل مانیتور 27 اینچ بخرم برای پی سی خودم یه مک بوک هم دارم که مشکلی برای وصل کردن ندارم
ولی برای PC به مانیتور که بخوام با HDMI یا بهترین کیفیت وصل کنم چه جور رابطی لازم هست ؟!؟! توی سایت اپل سرچ زدم ولی DVI داشت ولی برای 24 اینچ
دوستان اگر بلدن کمک کنن

EXTREME
26-06-2011, 12:04
اگه مانیتور وروردی hdmi داره میتونید از خروجی گرافیک که hdmi داشته باشه با کابل hdmi وصل کنید به مانیتور
اگه گرافیک خروجی hdmi نداشت باید از تبدیل dvi -hdmi استفاده کنید
اگر هم مانیتور ورودی dvi داره وگرافیک هم خروجی dvi داره از کابل dvi استفاده کتنید کیفیت dvi و hdmi با هم فرقی نمیکنه البته dvi-d

morteza_jacobi
26-06-2011, 12:15
خروجی HDMA و DVI داشت که غمی نبود برادر D:
مشکل اینه که برای سیستم های مک طراحی شده و نیاز به تبدیل داره و تبدیل خوب که بهترین کیفیت رو بده نمی دونم چیه

pristine
26-06-2011, 14:36
سلام. مک 27 روي PC:
تا اونجايي که من ميدونم مانيتور مک 27 فقط ورودي mini display port داره. روي مک صدا و تصوير از طريق همين کابل به صفحه ميره.
بهترين کار هم(براي کسي که بتونه کارتش رو عوض کنه يا سيستم جديد جمع کنه) تهيه کارت گرافيکي با اين خروجي هست. تبديلهاي dvi به minidisplayport هم نميدونم اينجا وجود داره يا نه.
کارت گرافيکها ati 5xxx هم شنيدم مدلهاي سابقش مشکل داره و سريهاي 6xxx سازگارتره.
حالا شما تهيه کردي بگو ما هم بدونيم شايد من هم يکي گرفتم . البته براي PC خودم.

اگر هم کسي تجربه استفاده مانيتور 27 مک روي پي سي رو داره به ما هم بگه.
اصلا شدنيه؟ يا عاقلانه هست؟

morteza_jacobi
28-06-2011, 08:08
دوست عزیز کارت های گرافیکی اکثرا پورت Display Port رو دارن ولی برای اینکار به پورت Mini Display Port احتیاج هست نمی دونم اصلاً هست گرافیک کارتی یا تبدیل به این صورت ؟!!؟