مشاهده نسخه کامل
: طراحی این عکس
سلام
می خواستم ببینیم چطور انقدر تمیز هر دو طرف نوشته را دو عکس یا دو رنگ متفاوت می توان انداخت
البته عکس زیر یک نمونه شاید ساده باشه
نمونه های خیلی قشنگ ترش رو دیدم
نمی دونم متأسفانه حالا اسمش چی می شه گذاشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این سوال هیچ جوابی ندارد
سلام
این سوال که قطعا جوب داره چون یه کم روشش طولانیه کسی حوصله نکرده بنویسه :دی
من خیلی خلاصه با نکات جزیی میگم شما با این همه سوال های ریزی که تا الان پرسیدی قاعدتا باید بتونی با همین راهنمای های کوچیک این کارو انجام بدی
چندین راه برای انجام این هست من اونی رو میگم که از همه راحت تره ولی راه کوتاه تر هم داره
به طور کلی شما باید اون دو تا زمینه رو طوری که یکی روی دیگری رو بپوشونه بیارید توی عکس بعد یک سمت نوشته زمینه ی رویی رو پاک کنید حالا چطور پاک کنید؟! با پاک کن! :27: (Eraser Tool) اون قسمت هایی که به متن نزدیک نیست که هیچ پاک میکنید ولی وقتی به متن نزدیک میشید کلید Alt رو نگه میدارید روی عکس کوچیک لایه ی متن (اون علامت T در پالت لایه ها) کلیک میکنید تا متن به حالت انتخاب در بیاد بعد انتخاب رو معکوس میکنید شروع میکنید به ادامه پاک کردن (اینجوری دیگه متنتون پاک نمیشه )
مرسی
میگم اسم این طراحی چیه
می خواستم تو اینترنت سرچش کنم
سلام
این سوال که قطعا جوب داره چون یه کم روشش طولانیه کسی حوصله نکرده بنویسه :دی
من خیلی خلاصه با نکات جزیی میگم شما با این همه سوال های ریزی که تا الان پرسیدی قاعدتا باید بتونی با همین راهنمای های کوچیک این کارو انجام بدی
چندین راه برای انجام این هست من اونی رو میگم که از همه راحت تره ولی راه کوتاه تر هم داره
به طور کلی شما باید اون دو تا زمینه رو طوری که یکی روی دیگری رو بپوشونه بیارید توی عکس بعد یک سمت نوشته زمینه ی رویی رو پاک کنید حالا چطور پاک کنید؟! با پاک کن! :27: (Eraser Tool) اون قسمت هایی که به متن نزدیک نیست که هیچ پاک میکنید ولی وقتی به متن نزدیک میشید کلید Alt رو نگه میدارید روی عکس کوچیک لایه ی متن (اون علامت T در پالت لایه ها) کلیک میکنید تا متن به حالت انتخاب در بیاد بعد انتخاب رو معکوس میکنید شروع میکنید به ادامه پاک کردن (اینجوری دیگه متنتون پاک نمیشه )
یه چیز بگم
وقتی Alt رو می زنم و روی لایه متن کلیک می زنم سوال می کند لایه متنretesize (فکر کنم اشتباه نوشتم:31:)
میشه و متن پاک می شود
HEGMATANEH
31-07-2011, 15:14
شما باید کلید کنترل رو نگه دارید تا متن لایه انتخاب شود
ALT رو وقتی نگه میدارید RASTERSIZE میکنه .یعنی اون متن رو از حالت متنی خارج میکنه و به عکس تبدیل میکنه و دیگخ قابل ویرایش نیست
موفق باشید
میگم اسم خاصی برای این طراحی وجود دارد
چون میخ واستم یه سرچ بزنم در موردش
چرا انقدر سکوت
راههای دیگه اش انقدر طولانی و سخت است که کسی حوصله اش را نداره
HEGMATANEH
06-08-2011, 18:24
دوست عزیز این کار زیاد کار میبره.
آخه این کار اسم خاصی نداره
شما اول باید دوتا عکستو بزاری روی هم(اول آسمونتو و روش اون قسمت زرد رنگو باید بزاری) بعد نوشتتو تو یه نرم افزار دیگه بنویسی یا اگه فونتشو داری توخود فتوشاپ بنویس.بعد بین دو تا عکس رو با نوشتت یه فاصله بنداز یعنی سمت راست عکستو تا اون نوشتت پاک کن تا نوشتت.در مرحلع بعدی سمت چپ رو همین کارو براش انجام بده.در یه کلام باید اون نوشتت یه فاصله بین دوتا عکس بندازه.
همین
شرمنده سرم شلوغ بود.
famile dur !
06-08-2011, 23:04
سلام دوست عزیزم :11:
فکر نکنم اسم خاصّی برای این سبک از کار ها وجود داشته باشه.
اوّل این دو تا از کارای من رو ببین : :10::31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب حالا چطوری میشه اینجوری میشه!:
روشی که من استفاده میکنم اینه که با نر م افزار خوشنویسی موردنظر، متن رو مینویسم بصورتیکه به هم وصل شده باشه. بعد از ورود اون تو فوتوشاپ، با ابزار خطّی سلکشن Lasso روی متن حرکت میکنم تا قسمت بالا و پایین یا چپ و راست متن رو از هم جدا کنم. بعد از این کار یکی از قسمت هایی که انتخاب شده(یعنی بالا یا پایین) رو رو لایه ای جدا Paste میکنم تا دستم باز باشه. بعدشم که دیگه اختاری و سلیقه ایه. :8:
سوال دیگه ای بود در خدمتم ...
سلام دوست عزیزم :11:
فکر نکنم اسم خاصّی برای این سبک از کار ها وجود داشته باشه.
اوّل این دو تا از کارای من رو ببین : :10::31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب حالا چطوری میشه اینجوری میشه!:
روشی که من استفاده میکنم اینه که با نر م افزار خوشنویسی موردنظر، متن رو مینویسم بصورتیکه به هم وصل شده باشه. بعد از ورود اون تو فوتوشاپ، با ابزار خطّی سلکشن Lasso روی متن حرکت میکنم تا قسمت بالا و پایین یا چپ و راست متن رو از هم جدا کنم. بعد از این کار یکی از قسمت هایی که انتخاب شده(یعنی بالا یا پایین) رو رو لایه ای جدا Paste میکنم تا دستم باز باشه. بعدشم که دیگه اختاری و سلیقه ایه. :8:
سوال دیگه ای بود در خدمتم ...
خیلی کارهاتون قشنگ و معرکه بودند خوش به حالتون
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
دوست عزیز این کار زیاد کار میبره.
آخه این کار اسم خاصی نداره
شما اول باید دوتا عکستو بزاری روی هم(اول آسمونتو و روش اون قسمت زرد رنگو باید بزاری) بعد نوشتتو تو یه نرم افزار دیگه بنویسی یا اگه فونتشو داری توخود فتوشاپ بنویس.بعد بین دو تا عکس رو با نوشتت یه فاصله بنداز یعنی سمت راست عکستو تا اون نوشتت پاک کن تا نوشتت.در مرحلع بعدی سمت چپ رو همین کارو براش انجام بده.در یه کلام باید اون نوشتت یه فاصله بین دوتا عکس بندازه.
همین
شرمنده سرم شلوغ بود.
سلام
می گم این که گفتید
اگه فونتشو داری توخود فتوشاپ بنویس
یعنی می شه تو خود فتوشاپ مستقیم این طور نوشت
با چه فونتی
famile dur !
07-08-2011, 23:26
خواهش میکنم دوست عزیز. اینو بگم بهت که حتمأ نباید از فونت تعریف شده ای استفاده کنی. همه ش سلیقه ایه. ببین چی عشقت میکشه :31: همون رو یاد بگیر و انجامش بده. و فعلأ که داری یاد میگیری اصلأ فونت مهم نیست. یاد که گرفتی با هر فونتی دوس داشتی انجامش بده.
خیلی کارهاتون قشنگ و معرکه بودند خوش به حالتون
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
سلام
می گم این که گفتید
یعنی می شه تو خود فتوشاپ مستقیم این طور نوشت
با چه فونتی
این رو نگفتید
famile dur !
10-08-2011, 14:54
آره بعضی از فونت های نستعلیق هست که توی فوتوشاپ جواب میده.
امّا آزادی عملت فوق العاده کم میشه. چون توی یه نرم افزار خوش نویسی میتونی تقریبأ هر کاری بکنی امّا وقتی از فونت توی فوتوشاپ استفاده کنی، مطئنّأ مجبور به پیروی از شکل تعریف شده ی همون فونتی! :11:
shahnaz.brj
23-08-2011, 12:37
چقدر پیچیده توضیح میدین!
یه جور بگید که بشه راحت فهمید. مثلا با گذاشتن عکسهایی از قسمت های مورد نظر توی فتوشاپ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.