ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اطلاعاتی که با شیفت + DEL کردم چه جوری بر می گرده ؟

fariborz_1
26-06-2011, 07:40
درود به همگی
من یه هارد اکسترنال ای دیتا دارم که فرمتش FAT32 بود از اطلاعاتش بکاپ گرفتم تو درایو E فرمتش کردم تا سیستم فایلش به NTFS تبدیل بشه که شد بعد دوباره اطلاعاتم رو ریختم رو هارده
بعد که دیدم همه چیز درسته اطلاعات رو از درایو E پاک کردم
ولی وقتی دوباره هارد اکسترنال رو روشن کردم دیدم وقت یه گزینه ی فرمت میاد و دگه بالا هم نمیاد
دوباره فرمتش کردم
الان اطلاعتم از دست رفته
می خواستم بدونم اطلاعاتی که تو درایو E داشتم و اون رو با Shift+Del پاک کردم میتونم برگردونم ؟
چه جوری ؟

EXTREME
26-06-2011, 10:50
درود به همگی
من یه هارد اکسترنال ای دیتا دارم که فرمتش FAT32 بود از اطلاعاتش بکاپ گرفتم تو درایو E فرمتش کردم تا سیستم فایلش به NTFS تبدیل بشه که شد بعد دوباره اطلاعاتم رو ریختم رو هارده
بعد که دیدم همه چیز درسته اطلاعات رو از درایو E پاک کردم
ولی وقتی دوباره هارد اکسترنال رو روشن کردم دیدم وقت یه گزینه ی فرمت میاد و دگه بالا هم نمیاد
دوباره فرمتش کردم
الان اطلاعتم از دست رفته
می خواستم بدونم اطلاعاتی که تو درایو E داشتم و اون رو با Shift+Del پاک کردم میتونم برگردونم ؟
چه جوری ؟
بله بانرم افزار های ریکاوری میتونید راحت برگردونید اگه اطلاعاتی تو اون درایو نریخته باشین
برای عکس و فیال های معمولی نرم افزار recovery my files و power data recovery برای فیلم نرم افزار get data back

Greedy
13-09-2011, 13:42
این هاردهای adata لعنت به سازندشون 90 درصد ملت هر کی خریده همین مشکل داره باهاش نمونش خودم که هنوز بعد دو سه هفته نتونستم کار خاصی بکنم