مشاهده نسخه کامل
: بهترین حالت دهنده ی مو
M i L @ D
25-06-2011, 19:57
سلام دوستان ... !
راستش دقیقا مطمئن نیستم اینجا جای این سئواله یا انجمن گفتگوی آزاد ! ( بهرحال اگه اونجا جاش بود ممنون میشم انتقال بدید )
سوالم این بود که من مدتهاست که برای حالت دادن موهام از تافت استفاده میکنم ولی فهمیدم یکی از دلایل ریزش شدید مو همینه !
واسه همین میخواستم ازتون بپرسم بهترین حالت دهنده ی مو در حد تافت ولی ضرر خاصی نداشته باشه بهم معرفی کنید ! ( اصلا چنین چیزی وجود داره ؟ )
ممنون ... !
Pessimist
25-06-2011, 20:12
نه چنین چیزی وجود نداره.
در کل اگه بخوای حساب کنی همه ی حالت دهنده ها برای مو ضرر دارن.
فکر کنم شما زیادی میذارید تافت روی موهاتون بمونه به خاطر همینه که موهاتون ریزش پیدا کرده بهتره بیشتر از 6 ساعت روی مو نباشه و بعدش موهاتون رو بشورید.
من خودم از چسب استفاده میکنم اما زیاد نمیذارم روی موهام بمونه چون باعث ریزش میشه
موفق باشی
به جای ژل ، تافت و... (که همشون باعث ریزش مو میشند) میتونید از روغن بادام یا روغن زیتون استفاده کنید ، به مقدار کم
در ضمن توجه داشته باشین که هر روغنی که به موهاتون بزنید باید بعد از دوساعت موها شسته بشه
+
در این موضوع تا به حال تاپیک های زیادی وجود داشته از جمله :
کمک برای حالت دهنده مو !
forum.p30world.com/showthread.php?t=449669
بهترین حالت دهنده مو
forum.p30world.com/showthread.php?t=456550
حالت دهي به مو
forum.p30world.com/showthread.php?t=158784
چگونه به موی سر خود همیشه حالت خیس و براق مانند بدهیم؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=313444
Hamid Reza
26-06-2011, 12:06
سلام
شما سوالتون رو يكم بد مطرح كرديد
بهترين حالت دهنده مو فرق داره با كم ضرر ترين
ما خيلي حالت دهنده هاي خوب و قوي داريم كه خيليم عالي هست عملكردشون ولي خب ضرر هم دارن
من فقط ميتونم بگم هيچ چيزي بي ضرر نيست
چون هر كاريم كنيد و بهترينشم بگيريد بازم اين مواد شيميايي هست و خواه ناخواه باعث مشكلاتي ميشه
ولي با بعضي كارها ميشه ضررش رو كم كرد
اول اينكه نبايد هيچوقت اينارو به ريشه مو بزنيد
فقط با دست به ساقه و بالاي موها بماليد
دوم اينكه حتما از ماركهاي معتبر كه گواهي بهداشت و سلامت داره استفاده كنيد چون متفرقه اين محصولات خيلي زياده تو بازار
سومم اينكه نزاريد زياد بمونه
مثلا واسه يه مهموني استفاده كرديد بعدش حتما بشوريد
موندن چند روزش روي مو خودش باعث آسيبه
لازم ميدونم اين نكته هم بگم كه از اصلي ترين دلايل ريزش مو ارثي بودنش هست
يعني اول بايد ارثي بودن رو مد نظر قرار داد بعدش به اين مسائل به عنوان عوامل بعدي نگاه كرد
به جز اين مورد خيلي موارد ديگه مثل اين باران هايي كه مياد و همش اسيدي هست و استرس و تغذيه نامناسب و فقر آهن و برخي داروها و خيلي چيزاي ديگه دخيل هست تو ريزش پس همه ريزش مو به استفاده از ژل و تافت برنميگرده
موفق باشيد
M i L @ D
26-06-2011, 14:56
ممنون از دوستان بخاطر جوابشون ... !
راستش روغن زیتون و ... اون حالتی رو که میخوام نمیتونه به موهام بده ... !
نمیدونم چطور بگم ... میشه گفت موها رو سنگین تر میکنه و حالت جالبی برای موهای بلند نیست !
و همینطور که دو دوست عزیز گفتند باید فقط از حالت دهنده هایی مثل تافت استفاده کرد که در استفادشون باید نکاتی رو رعایت کرد !
باز هم مرسی از دوستان ... !
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-06-2011, 00:37
سلام
تافت و ژل هر دو یک کار انجام میدند اما با هم فرق زیادی دارند .
تافت برای موئی هست که حالت میگیره اما پس از مدتی به هم میریزه .
این موها رو اول حالت میدیم بعد کمی تافت روش میپاشیم تا حالتش رو حفظ کنه . اما تافت نباید روی پوست سر پاشیده بشه .
ژل برای موئی هست که اصلا حالت نمیگیره . بهش ژل میزنند تا حالت بگیره بعد خشک بشه و حالتش رو حفظ کنه .
اگر مجبورید تافت و ژل بزنید , بهترین مارکهای خارجی رو بخرین .
گران هست اما ارزشش رو داره .
hamid_diablo
27-06-2011, 22:02
سلام دوستان
یه سئوال داشتم...سرم مو چیه؟
چطور میشه ازش استفاده کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.