ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا کمک کنید Blue Screen

hellbrain666
25-06-2011, 17:32
سلام
همونطور که در عکس ها از تب SPD مشخصه رم ها ADATA 2x2GB 1600 Gaming هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل وقتی پیش میاد که وقتی رم ها رو در بایوس به مقدار اصلیش یعنی 1600 - 9.9.9.24 و ولتاژ 1.65 تنظیم میکنم (حتی روی 1.71 هم تنظیم کردم که باز بلو اسکرین داد)
بیشتر در بازی ها صفحه آبی میاد
در حالیکه با نرم افزار prime95 هم حدود نیم ساعت تست گرفتم که مشکلی پیش نیومده
همچنین با برنامه mem test
اما وقتی تمام مقادیر رو به حالت دیفالت بر میگردونم هیچ مشکلی نیست

چند عکس از برنامه blue screen view :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سایر قطعات :
M.B : ASROCK M3A790GXH/128M
CPU : AMD Athlon II X3 435
مادربورد هم به آخرین نسخه بایوس آپدیت شده

EXTREME
25-06-2011, 17:56
من فکر کنم مشکل شما از تنظیم نبودن درست تایمینگ رم باشه
چون ولتاژ هم دادید نمیتونه مشکل از اون باشه
برید تو بایوس و تایمینگ رم رو تنظیم کنید

pasargadd
25-06-2011, 18:02
شما یکبار برای اطمینان اسکن ویروس کنین با mbam.
ولتاژ تا 1.7 خطرناکه و امکان اسیب رسیدن به رم زیاده.
فرکانس روی 1600 ست کنین و cl بزارین روی 10 با ولتاژ 1.65 ببینین چی میشه.

hellbrain666
25-06-2011, 18:38
من فکر کنم مشکل شما از تنظیم نبودن درست تایمینگ رم باشه
چون ولتاژ هم دادید نمیتونه مشکل از اون باشه
برید تو بایوس و تایمینگ رم رو تنظیم کنید

منظورتون رو متوجه نشدم
یعنی عکس دومی تنظیم نیست؟

شما یکبار برای اطمینان اسکن ویروس کنین با mbam.
ولتاژ تا 1.7 خطرناکه و امکان اسیب رسیدن به رم زیاده.
فرکانس روی 1600 ست کنین و cl بزارین روی 10 با ولتاژ 1.65 ببینین چی میشه.

فکر نکنم از ویروس باشه چون با ناد32 و کسپرسکی آپدیت شده اسکن کردم همینطور با Malwarebytes' Anti-Malware
ولتاژ 1.71 هم موقتی دادم که باز ارور داد ولی با توجه به ساپورت 1.55 -1.75 و وجود heat sink نباید مشکلی پیش بیاد
cl 10 هم تست میکنم
ممنون

------
راستی توی برنامه blue screen view علت رو پورت usb گفته ایا به نظر شما این مشکل 100 درصد از رمه؟

Erfan.B
25-06-2011, 19:08
منظورتون رو متوجه نشدم

فکر نکنم از ویروس باشه چون با ناد32 و کسپرسکی آپدیت شده اسکن کردم همینطور با Malwarebytes' Anti-Malware
ولتاژ 1.71 هم موقتی دادم که باز ارور داد ولی با توجه به ساپورت 1.55 -1.75 و وجود heat sink نباید مشکلی پیش بیاد
cl 10 هم تست میکنم
ممنون

------
راستی توی برنامه blue screen view علت رو پورت usb گفته ایا به نظر شما این مشکل 100 درصد از رمه؟

دوست عزيز شما درايور مادربردت رو نصب كن (اگه چيپست اينتل هست درايور جديد اينتل رو نصب كن) و در ضمن ممكنه از وسايلي باشه كه از يو اس بي استفاده مي كني حتي المقدور وسايل اضافه رو جدا كن (مثل دسته بازي ، فلش و ...) و اگه مي توني مأوس و كي بوردت رو هم عوض كن ببين مشكل حل مي شه يا نه چون در بيش تر مواقع BSOD بيش تر به اين جور چيزها ربط پيدا مي كنه تا رم! چون يه ناسازگاري كوچيكه.
موفق باشي.

EXTREME
25-06-2011, 19:37
منظورتون رو متوجه نشدم

cl 10 هم تست میکنم
ممنون

------
شما وقتی تنظیمات رم رو دیفالت میکنید مشکلی ندارید و وقتی فرکانس رم رو بالا میبری این مشکل پیش میاد
بنابراین با توجه به اینکه ولتاژ هم دادی و درست نشده از درست تنظیم نبود تایمینگ رم هست

hellbrain666
26-06-2011, 00:17
دوست عزيز شما درايور مادربردت رو نصب كن (اگه چيپست اينتل هست درايور جديد اينتل رو نصب كن) و در ضمن ممكنه از وسايلي باشه كه از يو اس بي استفاده مي كني حتي المقدور وسايل اضافه رو جدا كن (مثل دسته بازي ، فلش و ...) و اگه مي توني مأوس و كي بوردت رو هم عوض كن ببين مشكل حل مي شه يا نه چون در بيش تر مواقع BSOD بيش تر به اين جور چيزها ربط پيدا مي كنه تا رم! چون يه ناسازگاري كوچيكه.
موفق باشي.

شما وقتی تنظیمات رم رو دیفالت میکنید مشکلی ندارید و وقتی فرکانس رم رو بالا میبری این مشکل پیش میاد
بنابراین با توجه به اینکه ولتاژ هم دادی و درست نشده از درست تنظیم نبود تایمینگ رم هست

از همه ممنونم بابت همفکری :11:

مادربرد amd هستش منظور از درایو مادربورد چیه؟
در ضمن من قبلا همچین مشکلی نداشتم از وقنی که فرکانس و تایمینگ رو به صورت واقعی خودش در میارم این مشکل پیش اومده (که بازم ملاک 100 درصد نیست)

mehrdad mm عزیز من فرکانس و تایمینگ رو فقط به اندازه ای بردم بالا که مشخصات خود رم بوده
یعنی 1600-9.9.9.24 -16.5v که اگر مشکل باز هم از تایمینگ باشه دیگه بر میگرده به خرابی خود ماژوال ها:13:
البته فعلا طبق فرمایش pasargadd ، فعلا cl رو روی 10 گذاشتم
اون توصیه قرمز هم انجام دادم تا ببینم چی میشه

EXTREME
26-06-2011, 10:47
از همه ممنونم بابت همفکری :11:

مادربرد amd هستش منظور از درایو مادربورد چیه؟
در ضمن من قبلا همچین مشکلی نداشتم از وقنی که فرکانس و تایمینگ رو به صورت واقعی خودش در میارم این مشکل پیش اومده (که بازم ملاک 100 درصد نیست)

mehrdad mm عزیز من فرکانس و تایمینگ رو فقط به اندازه ای بردم بالا که مشخصات خود رم بوده
یعنی 1600-9.9.9.24 -16.5v که اگر مشکل باز هم از تایمینگ باشه دیگه بر میگرده به خرابی خود ماژوال ها:13:
البته فعلا طبق فرمایش pasargadd ، فعلا cl رو روی 10 گذاشتم
اون توصیه قرمز هم انجام دادم تا ببینم چی میشه
اگه ماژول ها ایراد داشته باشه در حالت دیفالت هم باید مشکل ایجاد بشه مشکل در تنظیمات رم در فرکانس 1600 هست
شما همون cl10 بزارید وتست با پرایم 95 بگیرید

hellbrain666
26-06-2011, 12:29
این هم تست با prime95 حدود نیم ساعته:

البته از 3.5 گیگ قابل شناسایی ویندوز ، حداکثر 60 درصد استفاده میکنه

قبلا هم با تنظیمات عکس زیر با prime95 تست گرفتم که دقیقا مثل بالایی بود :

hellbrain666
28-06-2011, 13:49
در 1600 - 10-9-9-24 باز هم ارور داد 26/6

یه بلوتوث هم داشتم که اونم برداشتم بازم ارور داد (این یکی دیگه نمیدونم مال چیه) 28/6