مشاهده نسخه کامل
: خرید موس و کیبورد با 120 تومن
سلام
دوستان منو برای خرید موس وکیبورد راهنمایی کنید..( تا 120 تومن میتونم هزینه کنم )
به نظر شما بیسیم بگیرم یا باسیم ؟ حدودا 1 سال پیش ست موس کیبورد بیسیم با مارک راپو 40 تومن گرفتم موسش که کمتر از یک هفنته کار میکرد اصلا ایراد داشت ولی کیبوردش رو الان دارم استفاده میکنم تایپ که میکنم جا میندازه حروف رو !! تو گیم هم کم میاره !!!
حالا با این وضعیت ایا دوباره میتونم به بیسیم اعتماد کنم و یک مارک معروف مثل لاجیتک بگیرم
Logitech MK710
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه کیبورد با سیم بگیرم مثل این مدل مایکروسافت MS SideWinder X6
نظر شما چی هستش؟
Advanced Ali-001
25-06-2011, 15:20
سلام.
دوست عزیز اگر Desktop هست باسیم بگیرین بهتره.تا 120تومن میتونین کارهای محشری بگیرین به نظر من موس خیلی عالی وکیبورد نرم ومعمولی بگیرین پیشنهاد من:
MOUSE: Logitech-G9xLASER-5700DPI
قابلیت برنامه ریزی داره قابلیت کلیدهای عقب جلو پنجره هارو داره دوتا بدنه اره وزنه های قابل تنظیم داره که شما وزن موس رو تنظیم کنید و.....باگارانتی آواژنگ حدود100تومنه این عکسشه:
کیبورد هم:
Rapoo-n2200-touch=29
خیلی عالیه سبک هست تخته کوچیکه کلیدهای لمسی کنترل سیستم داره مثل باز کردن My camputer یاباز کردن سریعمرورگر کنترل صدا و....قیمتش 29هست.
مجموع129میشه.
به نظر شما این موس تو ایران زیاد گرون نیستس؟
سایت newegg.com زده 50$
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید قیمتش 70 تومن بیشتر نباشه چرا این همه گرون میدن!!!!!!
ایا کلیکهای موس نرم هستن؟؟ دست من کوچیکه مشکلی بوجود نمیاد (ظاهرا موس بزرگی هستش)
با تشکر
Advanced Ali-001
25-06-2011, 17:52
باید قیمتش 70 تومن بیشتر نباشه چرا این همه گرون میدن!!!!!!
ایا کلیکهای موس نرم هستن؟؟ دست من کوچیکه مشکلی بوجود نمیاد (ظاهرا موس بزرگی هستش)
با تشکر
سلام.
من خودم این موس رو دارم خیلی خیلی عالیه کلیک هاش هم زیاد سفت نیست نرم هستن شما میتونین اندازش رو تغیییر بدین وزنش همینطور.
ولی میتونم بهتون اطمینان بدم که کلیکاش سفت نیست.
درمورد قیمت جنس ازآمریکا اومده وباید هم به دوبرابرقیمت باشه چون از دبی خریدن بعد اومده کیش بعد اومده فارس بعد اومده تهران.....:41:
سلام.
من خودم این موس رو دارم خیلی خیلی عالیه کلیک هاش هم زیاد سفت نیست نرم هستن شما میتونین اندازش رو تغیییر بدین وزنش همینطور.
ولی میتونم بهتون اطمینان بدم که کلیکاش سفت نیست.
درمورد قیمت جنس ازآمریکا اومده وباید هم به دوبرابرقیمت باشه چون از دبی خریدن بعد اومده کیش بعد اومده فارس بعد اومده تهران.....:41:
درسته از مریکا امده ولی دو برابرشدن قیمت زیاد با عقل جور در نمیاد!!!
من قطعه هایی زیادی رو دیدم که زیاد تفاوت قیمت ندارن تو همین سایت خارچی 30% یا 20% گرونتر هستن در ایران!!!
Advanced Ali-001
25-06-2011, 19:44
درسته از مریکا امده ولی دو برابرشدن قیمت زیاد با عقل جور در نمیاد!!!
من قطعه هایی زیادی رو دیدم که زیاد تفاوت قیمت ندارن تو همین سایت خارچی 30% یا 20% گرونتر هستن در ایران!!!
چی بگم....
متاسفانه قیمت تمام محصولات لاجیتک گرونه منم اصلادلیلی جز این براش پیدا نکردم نمیدنم....
ولی موس خیلی خوبی هست.البته محصولات مایرو سافت هم هست که موس های نرم وظریف داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بامشاهده لینک بالا میتونین محصولات این کمپانی رو ببینید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.