ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیس قوی

katlots
25-06-2011, 12:30
با سلام یک کیس میخوام که سیستم رو خیلی خنک کنه تا 110 تومن هم می تونم هزینه کنم
مشخصات سیستم:
cpu:amd phenome II 4x 945
main: msi k9a2 cf
ram 4gig
gerafic: 5850 msi

pasargadd
25-06-2011, 12:56
شما یک کیس مناسب+کولر بگیرین.
case:MAGUNMII+2fan 12cm=55
cooler:green twister120=40

katlots
25-06-2011, 19:10
اینا با هم چند میشه قیمتش؟ کیسش برا کدوم شرکته؟ می تونی عکساش رو بزاری

Dj_aghamajid
25-06-2011, 19:19
55+40=95
اینم لینک مربوط به کیس گرین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کولر هم اینو بگیر:

---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

شما یک کیس مناسب+کولر بگیرین.
case:MAGUNMII+2fan 12cm=55
cooler:green twister120=40
یه سوال هم از جانب صاحب تاپیک میپرسم، جهت افزایش اطلاع خودم:
2 تا فن 12 رو کجای کیس نصب کنه بهتره؟ منظورم اینه که کجا باعث خنک کنندگی بیشتر میشه؟

xzero
25-06-2011, 20:10
همونطور که دوستمون گفتند شما بهتره همراه کیس magnum 2 یک کولر هم بگیرید چون پردازنده ی شما نسبتا پردازنده ی پر مصرفیه و حرارت بالایی تولید میکنه !

یه سوال هم از جانب صاحب تاپیک میپرسم، جهت افزایش اطلاع خودم:
2 تا فن 12 رو کجای کیس نصب کنه بهتره؟ منظورم اینه که کجا باعث خنک کنندگی بیشتر میشه؟

بستگی به کیس داره و اینکه خود کیس چندتا فن و چند تا جای فن روش داشته باشه !

اگه بخوایم کیسی رو در نظر بگیریم که اصلا فن نداره بهترین جا برای قرار گرفتن فن یکی در جلوی کیس در قسمت پایین و یکی در پشت کیس در قسمت بالا هست !(البته برای اینکار یا باید خود کیس جای قرار گرفتن فن رو داشته باشه یا خود فرد این جا رو بوجود بیاره)

اما اگه مثلا کیس magnum رو بخوایم در نظر بگیریم این کیس یک فن در قسمت پشت داره و یکی در قسمت سقف کیس و در این صورت فن سوم بهترین جایی که میتونه قرار بگیره جلوی کیس هست که از اونجا هوا وارد میشه ! بهترین جا برای فن چهارم هم میتونه باز هم سقف کیس باشه(در صورت وجود که البته کیس magnum این جا رو نداره) یا کاور بغل کیس بسته به نیاز کاربر ! (فن روی کاور کیس بیشتر برای خنک کردن کارت گرافیک استفاده میشه)
فن پنجم هم در کیس magnum (با توجه به اینکه دارای جای فن در کاور چپ کیس پشت پردازنده هست) بهترین مکان قرار دادن فن پشت پردازنده در قسمت کاور چپ هست !

Saeid1212
25-06-2011, 21:20
به نظر من هم یه کیس Magnum 2 بگیر که من امروز خریدم 47 تومن، در ضمن دنبال Orbit هم نگرد، گشتم نبود!:27:
و در مورد فن هم Tower 120 Extreme و Core Contact Freezer متاسفانه موجود نیست و بهترین گزینه به نظرم twister120 هست به قیمت 42 تومن.
راستی این شرکت گرین چه مدل شرکتی که کلی از محصولاتش تو نمایندگی هاش موجود نیست:18:

katlots
26-06-2011, 00:01
یادم رفت بگم پاورم 600 وات ترمالتک هستش
می شه کیس های دیگه ای هم معرفی کنید

katlots
26-06-2011, 10:20
من قبلا کیس گرین مدل فوزیون رو تو سایتها دیدم ولی الان اثری ازش نیست

xzero
26-06-2011, 11:01
یادم رفت بگم پاورم 600 وات ترمالتک هستش
می شه کیس های دیگه ای هم معرفی کنید

تو این قیمت همین کیس بهترین انتخاب هست ! مگر اینکه فعلا کولر نخواید بگیرید !

من قبلا کیس گرین مدل فوزیون رو تو سایتها دیدم ولی الان اثری ازش نیست

کیس فیوژن هم دیگه وارد نمیشه چون این کیس ساخت کره بوده و ما هم از طرف کره تحریم شدیم !

katlots
26-06-2011, 15:16
پاورم کولر سی پی یو رو جواب میده؟ با این کیسسیستم طوری می شه که گرافیک داغ نکنه؟

xzero
26-06-2011, 15:55
پاورم کولر سی پی یو رو جواب میده؟ با این کیسسیستم طوری می شه که گرافیک داغ نکنه؟

بله پاورتون اگه ریل باشه کاملا جوابگو هست ضمن اینکه فن پردازنده توان زیادی مصرف نمیکنه !

شما برنامه ی hw monitor pro رو دانلود و نصب کنید ! برنامه رو که باز کردید دمای پردازندتون رو تو قسمتی که تو عکس زیر مشخص کردم ببینید(بصورت هسته به هسته) ! اول برنامه رو باز کنید و وارد بازی بشید و حدود 2-1 ساعت بازی کنید و یه عکس از صفحه ی برنامه بگیرید و اینجا بزارید تا معلوم بشه دمای پردازندتون مناسبه یا خیر !
اگه دمای پردازندتون مناسب بود بهتره فعلا همه ی بودجه رو بزارید رو کیس و بعدا به فکر کولر باشید !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

katlots
26-06-2011, 18:12
آقا اینم دماش البته قبل از بازی. یه سوال چرا دمای یکی از سی پی یو ها تریال هستش . این یعنی چی

xzero
26-06-2011, 23:07
آقا اینم دماش البته قبل از بازی. یه سوال چرا دمای یکی از سی پی یو ها تریال هستش . این یعنی چی

چون شما از نسخه ی تریال دارید استفاده میکنید و باید سریال این برنامه رو از جایی پیدا کنید و در قسمت register این برنامه وارد کنید !

دمای پردازندتون هم در حالت idle عادیه ! ولی همونطور که گفتم این برنامه رو باز کنید و وارد بازی بشید و حدود 2 ساعتی بازی کنید تا حداکثر دمای پردازنده مشخص بشه ! اینجوری نمیشه با قاطعیت جواب داد !

jafarian
26-06-2011, 23:17
داخل این عکس که دمای cpu شمامناسبه شمابرنامه winrar نصب کنید بعداجراش کنید درمرحله بعدکلیدهای alt+b روهمزمان فشاربدین بعداز3 دقیقه دمای cpu خودتون بابرتامه hwmonitor ببینید چند نشون میده:20:

katlots
27-06-2011, 00:54
داخل این عکس که دمای cpu شمامناسبه شمابرنامه winrar نصب کنید بعداجراش کنید درمرحله بعدکلیدهای alt+b روهمزمان فشاربدین بعداز3 دقیقه دمای cpu خودتون بابرتامه hwmonitor ببینید چند نشون میده:20:
دماش 52 شد

xzero
27-06-2011, 10:46
دماش 52 شد

خب دما منسبه و بهتره فعلا کل بودجتون رو روی کیس بزارید !

تا 110 تومن GREEN INFINITY انتخاب خوبیه ! اگه حدود 20 تومن میتونید بیشتر هزینه کنید بگید تا مدلهای دیگه پیشنهاد بدم ولی همین مدل هم خوبه !

katlots
27-06-2011, 13:05
دوست عزیز برای من قیافه کیس هم مهمه .مثلا من مدل اینفینیتی رو زیاد دوست ندارم حالا ریش و قیچی دست خودتون هر گلی زدین به سر خودتون زدین

xzero
27-06-2011, 13:54
تو این قیمت green falcon هم هست اما زیاد تعریفی نیست ! (بر اساس شنیده ها میگم)

haf 912 plus هم هست که مطمئن نیستم در بازار موجود یاشه ! قیمتشم باید حدود 130-120 باشه !
شما یه تماس بگیر با دریا کامپیوتر در مورد موجودیش خبر بگیر ! البته من چند هفته پیش از یکی شنیدم که وارد شده !
شما اگه تهرانی پیدا کردنش نباید زیاد کار سختی باشه !

ضمن اینکه این کیس اصلا قابل قیاس با کیسهای دیگه تو این رنج نیست !

katlots
27-06-2011, 20:09
یعنی خیلی خوبه؟ کجا می تونم دنبالش بگردم؟ بازار ایران داره؟

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

میشه جزئیاتش رو برام بفرستی

xzero
27-06-2011, 20:20
یعنی خیلی خوبه؟ کجا می تونم دنبالش بگردم؟ بازار ایران داره؟

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

میشه جزئیاتش رو برام بفرستی

خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی خوبه ! فقط 2 فن هست که فن جلو 20 سانتی هستش و فن پشت 12 سانتی ! ولی جای فن زیاد داره !
جزئیات بیشتر در لینک زیر :

من خودم تهران نیستم که بدونم دقیقا کجا دارن ! ولی نمایندگیهای دریا کامپیوتر باید داشته باشن ! با شماره ی زیر که برای دریا کامپیوتر هست تماس بگیر و قیمتش رو و اینکه کجا این کیس رو موجود دارن رو ازشون بپرس !

شماره تماس دریا کامپیوتر : 88929960

سایت دریا کامپیوتر :

katlots
01-07-2011, 11:45
داداش ظاهرا تو قیمت این کیس اشتباه می کنی . من هنوز زنگ نزدم ولی تو سایت مدلهای پایینتر از مدل haf 912 plus قیمت 160 تومن دارن حالا شما می گی این حدود 120تا 130 تومن هستش؟

xzero
01-07-2011, 12:08
داداش ظاهرا تو قیمت این کیس اشتباه می کنی . من هنوز زنگ نزدم ولی تو سایت مدلهای پایینتر از مدل haf 912 plus قیمت 160 تومن دارن حالا شما می گی این حدود 120تا 130 تومن هستش؟

منظورتون کدوم مدل هست ؟!! اگه منظورتون haf 922 هست که بالاتر و گرونتر از این مدل هست !

قیمت جهانی haf 912 plus حدود 80 دلار هست پس باید قیمت داخل ایران هم همون حدودی که گفتم باشه !

katlots
01-07-2011, 14:46
شرمنده اگه برات امکان داره می شه قیمت دقیقش رو برام بگیری من درگیر امتحانات هستم وقت نمی کنم
با تشکر