ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه ی سیاه و سفید کردن قسمتی از عکس

vivabarca
25-06-2011, 11:51
سوال ، چه طوری می تونم قسمتی از یه عکس رو که با Lasso tool انتخاب کردم سیاه و سفید کنم . دقت کنید نمی خوام از هیچ افکت دیگه ای استفاده کنم و فقط عکس سیاه و سفید بشه . ( در ضمن آیا امکان این هست که به جز سیاه و سفید افکت هایی دیگه ای بدم مثلا یه صفحه ی آبی تیره روی عکس ایجاد بشه )
ممنون میشم راهنمایی کنید .

yaghoob1
25-06-2011, 17:54
سلام .
راههای زیادی میتونه داشته باشه ،

یک راه ساده به اینصورت هست :
بعد از انتخاب قسمتی از تصویر یک کپی از ناحیه انتخاب شده را رو ی همون تصویر قرار دهید ، بعدا یک تصویر جدید با مود Gray Scale که از لحاظ سایز با تصویر اصلی تون یکی هست ایجاد نمائید .بعدا به تصویر اصلی برگردید و لایه کپی شده را به تصویر Gray Scale درگ کنید .سپس در تصویر اصلی لایه کپی شده را حذف نموده و لایه موجود در تصویر Gray Scale را به روی تصویر اصلی درگ کنید و اون را در محل مناسب قرار دهید و بعدا تصویر را Flatten نمائید.

راه دیگر :

همچنین میتونید از منوی Image\Adjustment\Back & White را بر روی لایه مورد نظر اعمال نمائید و اهرمهای اونو به دلخواه تغییر دهید.منتها مزیتی که روش بالا دارد این هست که عمق درجه خاکستری که برای تصویر قرار میدهد بهینه تر از این روش هست.

برای حالت رنگی نیز میتونید گزینه های موجود در Image\Adjustment را تا رسیدن به حالت مورد نظر روی لایه مورد نظرتون امتحان نمائید.( البته تا اونجایی که بکار تون میاد )

end