PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل خیلی عجیب در کپچر با کابل ieee 1394

MESHKIPOSH
25-06-2011, 10:38
سلام
دوربین من sony dcr-trv265e هستش . digital 8 هست و فیلم میخوره ، usb و ilink داره
کامپیوتر من desktop هستش . من یه کارت ieee 1394 خریدم که بتونم با کابل ilink تصاویر رو به کامپیوتر منتقل کنم.
در ویندوز7 فقط کارت رو سیستم میشناسه ، اما وقتی دوربین رو وصل میکنم ، انگار نه انگار . اصلا دوربین رو نمیشناسه .
در ویندوز xp اما ، دوربین رو میشناسه و خودش به صورت اتوران ازم میخواد که با نرم افزارهایی که روی سیستم هست و قابلیت کپچر دارند رو اجرا کنم ( همچنین خودش در my computer یه پوشه میسازه به نام سونی که نشون میده دوربین رو شناخته )
اما مشکل اینجاست که پس از شناختن دوربین ، هر نرم افزاری رو که باز میکنم برای کپچر ، اصلا هنگ میکنه .
واقعا من نمیدونم چراااااااا ، دارم دیوونه میشم.

xp من سرویس پک 3 هستش .
اما سرویس پک 2 نصب کردم ، در همون ابتدای سیستم عامل ( دقیقا در اولین ورود به سیستم عامل ، زمانی که تازه یه یوزر ساختیم ،قبل از اینکه به هر دلیلی کامپیوتر رو رسیتارت کنم.زمانی که در واقع در یوزر adminestrator هست سیستم عامل ) وقتی درایو صدا و گرافیک رو نصب کنم ( و ریستارت نکنم ) ....در این موقع دوربین رو وصل کردم و بدون اینکه هنگ کنه نرم افزار ، با movie maker تونستم به راحتی کپچر کنم اما بعد از ریستارت ( زمانی که در یوزر administrator نیستیم و در یوزری هستیم که خودمون ساختیم ) دوباره مثل قبل میشه و وقتی دوربین رو وصل میکنیم و میشناسه ، با اجرای هر نرم افزاری که کپچر میکنه ، هنگ میکنه روی اون نرم افزار ...... و وقتی کابل رو قطع میکنم درست میشه این هنگ کردنه......

من موندم واقعا (((((( چه مرگشه این ؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید ، هرچی فکر میکنم به هیچ جا نمیرسم
اگه کارت خرابه یا کابل ، پس چرا در اون حالتی که بالا نوشتم به راحتی کپچر کردم؟ اگه خراب نیست پس ایراد از کجاست ؟
چرا روی ویندوز 7 اصلا نمیشناسه دوربین رو ؟!
خواهش میکنم راهنمایی کنید . سپاس گذارم
منتظرم دوستان ،امیدوارم راهنمایی کنید

MESHKIPOSH
26-06-2011, 11:53
راهنمایی نمیکنید؟:(

ehsan500
21-08-2011, 12:49
سلام دوست عزیز . منم مشکل شما رو داشتم . بعد فهمیدم دوربین های digital 8 بیشتر از ویندوز xp اصلا درایور نداره . شما یه ویندوز جدا بریز و کپچر کن . توی 7 و ویستا اصلا دوربین رو نمیشناسه چون درایور نداره