مشاهده نسخه کامل
: استفاده از هارد ساتای یک سیستم در یک سیستم دیگر
armin_goooodboy
24-06-2011, 20:54
سلام دوستان
یه هارد ساتا 160 گیگ دارم که کاملا خالی هست و هیچی توش نیست
امشب می خواستم اونو رو یه سیستم دیگه (با هارد IDE 40 گیگ ) نصب کنم تا اطلاعات اون رو تو هارد خودم بریزم
بعد از اینکه هارد ساتا رو نصب کردم متاسفانه هر کاری کردم سیستم بالا نیومد و مینوشت برای ری استارت کنترل + آلت + دیلیت رو بزن
خلاصه میخواستم بدونم حتما باید موقع نصب ویندوز هارد شناسایی بشه یا نیازی به اینکار نیست؟
راهی هست که بدون دردسر این کار رو انجام داد؟
ممنونم
سلام دوستان
یه هارد ساتا 160 گیگ دارم که کاملا خالی هست و هیچی توش نیست
امشب می خواستم اونو رو یه سیستم دیگه (با هارد IDE 40 گیگ ) نصب کنم تا اطلاعات اون رو تو هارد خودم بریزم
بعد از اینکه هارد ساتا رو نصب کردم متاسفانه هر کاری کردم سیستم بالا نیومد و مینوشت برای ری استارت کنترل + آلت + دیلیت رو بزن
خلاصه میخواستم بدونم حتما باید موقع نصب ویندوز هارد شناسایی بشه یا نیازی به اینکار نیست؟
راهی هست که بدون دردسر این کار رو انجام داد؟
ممنونم
شما وقتی هارد ساتا رو نصب کردید معمولا با ide باید بیاد بالا ولی اگه برای شما مشکل ساز شده از تو ستاپ تنظیم کنید که با کدوم هارد سیستم بوت بشه
یا قبل اینکه سیستم بوت بشه دکمه ی f11 یا f12 رو بزنید تا boot menu بیاد و تنظیم کنید با کدوم هارد بیاد بالا
اگه در حالت تکی با هارد ide هم این پیغام میاد ویندوز هارد ide خراب شده و باید عوضش کنید
armin_goooodboy
24-06-2011, 21:34
سلام
ممنون از جوابتون
نه ویندوز در حالت تک هارد ide بالا میاد
این کاری که شما گفتین رو هم تست کرده بودم
بوت اول رو ide گذاشته بودم بازم یه لحظه آرم لود ویندوز میاد - اون پیغام نمیاد اما بلا فاصله ری استارت میشه
armin_goooodboy
25-06-2011, 10:17
اینو که به جواب نرسیدیم
دوستان به نظرتون مبدل هایی که برای تبدیل هارد اینترنال مثلا ساتا به هارد اکسترنال usb تو بازار موجوده درست عمل می کنن؟
کار میکنن یا فقط جنبه تبلیغات و ... داره؟
yaghobonline
25-06-2011, 10:50
شما كاري كه بايد انجام بديد اين است كه هار ساتا ر به برق بزنيد ولي كابل ديتا رو وصل نكنيد قلب از بالا اومدن لوگوي ويندوز كابل ديتا رو هم وصل كنيد
من از از مبدل هارد به usb استفاده كردم و خيلي هم راضي هستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.