مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دات نت
سلا م دوستان ....من ویندوزم 7 home premuime هست.یک برنامه دارم که دات نت نیاز داره و موقع نصب اررور زیر را میدهد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی دات را میخوام نصب نکنم نصب نمیشه و ارور زیر را میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟
شما اول نسخه 3 و 3.5 رو نصب کن در صورتیکه بالا اومد که هیچی اگه بالا نیومد انوقت دوباره نسخه 4 رو نصب کن ببین چجوری میشیه.:31:
jafarian
30-06-2011, 07:51
اگربااین مراحلی که این دوستمون گفتن درست نشد اینکارم انجام بدین اول منوی run اجرا کنید داخلش cmd روتایپ کنیددرمحله بعد توی پنجره ای که بازمیشه این فرمان net stop WuAuServ تایپ کنید اینتربزنیدبعدش بازمنوی run اجراکنید این یکی فرمان داخلش تایپ کنید %windir% بعدش اینترکنیدتو صفحه ای که باز میشه پوشه SoftwareDistribution پیدا کنید واسمش به SDold تغییرنام بدین ازآخرم منوی run اجرا کنید این فرمان cmd روداخلش تایپ کنید بعد داخل صفحه ای که باز میشه این فرمان داخل پنجره وارد کنیدnet start WuAuServ بعد ببینید درست میشه:20:
اگربااین مراحلی که این دوستمون گفتن درست نشد اینکارم انجام بدین اول منوی run اجرا کنید داخلش cmd روتایپ کنیددرمحله بعد توی پنجره ای که بازمیشه این فرمان net stop WuAuServ تایپ کنید اینتربزنیدبعدش بازمنوی run اجراکنید این یکی فرمان داخلش تایپ کنید %windir% بعدش اینترکنیدتو صفحه ای که باز میشه پوشه SoftwareDistribution پیدا کنید واسمش به SDold تغییرنام بدین ازآخرم منوی run اجرا کنید این فرمان cmd روداخلش تایپ کنید بعد داخل صفحه ای که باز میشه این فرمان داخل پنجره وارد کنیدnet start WuAuServ بعد ببینید درست میشه:20:
نه نمیشهههه باز هم.....مشکل از پایه هست....دستور اول اصلا اجرا نمیشه چه برسه به بقیه دستورات
jafarian
03-07-2011, 07:25
شماباید روی فرمان cmd کلیک راست کنید بعدش گزینه run as administrator انتخاب کنیدبعدداخل صفحه ای که شبیه داس باز میشه فرامینی که من قراردادم ازهمینجا کپی بگیرین داخل اون صفحه مشکی پیست کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.