ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن میکروفون داخلی لپ تاپ در هنگام چت پس از تعویض ویندوز

pooyan.saj
24-06-2011, 16:06
سلام. چند وقت پیش ویندوز ویستایی که به طور اورجینال روی لپ تاپم نصب بود رو پاک کردم و به جاش یه ویندوز سون اولتمت ریختم. از اون موقع میکروفون داخلی لپ تاپم فقط در هنگام چت مثلا با نرم افزار هایی مثل گوگل تاک یا یاهم مسنجرکار نمیکنه. البته مثلا با ویس ریکوردر ویندوز امتحان کردم کار می کرد... نکته دیگه اینکه میکروفون خارجی که به لپ تاپ وصل میکنم کار میکنه و میتونم باهاش چت کنم ولی از میکروفون داخلی نمیتونم برای چت صوتی استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنید

behexen
28-08-2011, 03:09
سلام. چند وقت پیش ویندوز ویستایی که به طور اورجینال روی لپ تاپم نصب بود رو پاک کردم و به جاش یه ویندوز سون اولتمت ریختم. از اون موقع میکروفون داخلی لپ تاپم فقط در هنگام چت مثلا با نرم افزار هایی مثل گوگل تاک یا یاهم مسنجرکار نمیکنه. البته مثلا با ویس ریکوردر ویندوز امتحان کردم کار می کرد... نکته دیگه اینکه میکروفون خارجی که به لپ تاپ وصل میکنم کار میکنه و میتونم باهاش چت کنم ولی از میکروفون داخلی نمیتونم برای چت صوتی استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنید

سلام
بر روی آیکون مربول به ولوم کلیک کنید(همون آیکون خاکستری رنگ پایین دستکتاپ سمت چپ)
سپس به قسمت option رفته و بعدproperties
قسمت مربوط به mixer device را به input تغییر بدید (ممکنه تو کارت صدا شما اسمش متفاوت باشه)
سپس اوکی کنید و در صفحه باز شده تیک microphone را فعال کنید