مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید mp3 با بودجه 80 تومن
tohid_abi
24-06-2011, 12:49
به نام خدا
عرض ادب
دوستان عزیز خاله من قراره بره سفر حج دنبال یک پخش کننده هست که هم تصویر بده هم صدا بودجه هم حداکثر 80 پایین هم شد چه بهتر بیشتر برای پخش 30 جز قران میخواد که تصویر و صدا را با هم داشته باشه با یک سری دعاها
یک سوال متفرقه ایا اصلا این کل قران با صدا و تصویر داریم یا نه؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
به نام خدا
عرض ادب
دوستان عزیز خاله من قراره بره سفر حج دنبال یک پخش کننده هست که هم تصویر بده هم صدا بودجه هم حداکثر 80 پایین هم شد چه بهتر بیشتر برای پخش 30 جز قران میخواد که تصویر و صدا را با هم داشته باشه با یک سری دعاها
یک سوال متفرقه ایا اصلا این کل قران با صدا و تصویر داریم یا نه؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
همچین چیزی که می خواین وجود نداره.موزیک پلیر .قرآن پلیر که نیست.:31:
ایشون می تونن از نرم افزار های موبایل که قرآن رو کامل دارن استفاده کنند.(جاوا.سیمبین)
بعضی از این نرم افزار ها قابلیت خوندن هم دارن که پیدا نمیشه.
یا می تونن خودشون قرآن رو بخونند و صداشون رو ضبط کنند.بعد با هر دستگاهی او رو پلی کنند و از رو قرآن دنبال کنند.حالا این می تونه با استفاده از mp4 پلیر یا موبایل امکان پذیر باشه.که دیگه کتاب حمل نکنه.و دسترسی آسان تر باشه.
موفق باشید
tohid_abi
24-06-2011, 19:03
همچین چیزی که می خواین وجود نداره.موزیک پلیر .قرآن پلیر که نیست.:31:
ایشون می تونن از نرم افزار های موبایل که قرآن رو کامل دارن استفاده کنند.(جاوا.سیمبین)
بعضی از این نرم افزار ها قابلیت خوندن هم دارن که پیدا نمیشه.
یا می تونن خودشون قرآن رو بخونند و صداشون رو ضبط کنند.بعد با هر دستگاهی او رو پلی کنند و از رو قرآن دنبال کنند.حالا این می تونه با استفاده از mp4 پلیر یا موبایل امکان پذیر باشه.که دیگه کتاب حمل نکنه.و دسترسی آسان تر باشه.
موفق باشید
ممنون از پاسخی که دادید
ولی شاید من منظورم را درست بیان نکرده باشم
من میگم من یک mp3 پلیر میگیرم که قابلیت پخش تصویر هم داشته باشه(ویدیو)
ایا نرم افزار قران هست که انتقال بدیم به پلیر که وقتی داره ایه ای را نشون میده اون را هم قرائت کنه؟
peaceful1
24-06-2011, 21:23
ممنون از پاسخی که دادید
ولی شاید من منظورم را درست بیان نکرده باشم
من میگم من یک mp3 پلیر میگیرم که قابلیت پخش تصویر هم داشته باشه(ویدیو)
ایا نرم افزار قران هست که انتقال بدیم به پلیر که وقتی داره ایه ای را نشون میده اون را هم قرائت کنه؟
میدونم شما دنبال چی هستید این رو بگیرید من دارم عالی هست بهتر از این نداریم!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حواست باشه که فقط با قرآن با خودش کار میکنه.
چند مدل دیگه هم هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه وسیله ایی هست هر جای متن همون قران خودش بزاری از روش میخونه!
قیمتش هم زیاد نیست.
به مادر بزرگ بگو اگه گرفت حتما من رو دعا کنه(اگه هر موقع خواست بخونه بکنه چه بهتر!!) خیلی بدبختم!! :31:
tohid_abi
24-06-2011, 22:48
میدونم شما دنبال چی هستید این رو بگیرید من دارم عالی هست بهتر از این نداریم!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحواست باشه که فقط با قرآن با خودش کار میکنه.
چند مدل دیگه هم هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه وسیله ایی هست هر جای متن همون قران خودش بزاری از روش میخونه!
قیمتش هم زیاد نیست.
به مادر بزرگ بگو اگه گرفت حتما من رو دعا کنه(اگه هر موقع خواست بخونه بکنه چه بهتر!!) خیلی بدبختم!! :31:
دعا که حتما
اما دقیقا شما کدوم مدل را میگید
چون تو لینکی بمن دادید کلی مدل هست و مورد بعد قران روش نصبه؟
peaceful1
24-06-2011, 23:35
همشون قران خون هستند لینک اول رو خودم دارم یه دستگاهی هست که از یه قران کاغذی تو ابعاد استاندارد میخونه سر قلم رو روی لغت میزاری شروع به خوندن میکنه بقیه تصویری هستند و متن رو پخش میکنند با صدا.
peaceful1
25-06-2011, 16:41
آهان ببخشید تازه فهمیدم که همه لینک هام یکی بود
لینکش رو نمیتونم بزارم شما رو گزینه Quran Player بزن سمت راست اونی که من دارم اسمش قلم قرآنی هست بقیه هم تصویری متن با صدا هستند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.