PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HTC یا SAMSUNg

Arthas_02
23-06-2011, 23:00
سلام
میخواستم بدونم desire hd بهتره یا galaxy s البته قیمت رو هم در نظر بگیرید .
ایا حساسیت toch در HTC بیشتره ؟؟
ایا کیفیت دوربین به اختلاف قیمت 110 هزار تومان می ارزه ؟ ؟ ؟
ایا gps offline به اختلاف قیمت 110 هزار تومان می ارزه ؟؟؟ :27:
ایا os updaate با os orginal کار خانه یک کارایی رو دارن ؟ و ایا به ختلاف قیمت 110 هزار تومان می ارزه؟؟؟؟
کیفیت صدا چطور ؟
با توجه به کیفیت تصویر خرید کدام می ارزه ؟
مرسی:11:

.:PAR3A:.
24-06-2011, 00:11
از هر لحاظ گلکسی اس بهتره... دیزایر اچ دی چیز خاصی نداره...

maziarzar
24-06-2011, 13:34
گالکسی اس در کل خیلی سرتره

sAeEd_kHaAn
24-06-2011, 17:11
از هر لحاظ گلکسی اس بهتره... دیزایر اچ دی چیز خاصی نداره...

از اون حرفا زدیا منظورت از چیز خاص چه چیزی بود دقیقا ؟ :31:

h!tman
24-06-2011, 17:26
Galaxy S
ولی دیزایر هم خیلی گوشی خوبیه و الکی نیست که 89پرفروش ترین گوشی ایران شد
کیفیت دوربینش در حد ایده آل نیست ولی از Galaxy S بیشتره
GPS هم که برای همه اندرویدی ها گوگل مپس رو داره و کلیییییییییی جی پی اس توی نت ریخته
از نظر تست صدا هم فکر کنم دیزایر بهتر از گلکسی عمل کرده بود (نتیجه تست رو دقیقا یادم نیست)
کیفیت تصویر هم تا وقتی باهاشون کار نکرده باشی نمیفهمی تقاوتشو ولی Galaxy بهتره
تفاوت قیمت با گارانتی اصلیشون هم 60هزار تومن هست نه 110تومن
صفحه دیزار بزرگتره طبیعتا بهتره از نظر سایز
رم دیزایر بیشتره و دوربین قوی تره
بدی گلکسی هم نداشتن فلش هست
به صورت فابریک هم یک ورژن آندروید بالاتر داره دیزایر
باتری دیزایر کمی ضعیف تر نسبت به گالکسی هست
بدنه دیزایر خیلی محکم تر از گلکسی هست
و من به شخصه عاشق HTC Sense هستم
بهترین رابط کاربری در بین گوشی ها هست
فناوری 45نانو هم توی سی پی یوش هست و از نظر من از Cortex 8 که قدیمی هست یکم قوی تره ولی شما به طور محسوس نمیفهمید فرقشونو
گالکسی یکم قابلیت های اتصال به اینترنتش بهتر هست که طبیعتا توی ایران کلا همشون سر و ته یک کرباسن و چیز خاصی نیست:دی
دیگه چیزی یادم نمیاد فرقشون کجاس:دی

maziarzar
24-06-2011, 17:32
کیفیت دوربیناشون تقریبا یکیه

h!tman
24-06-2011, 17:35
تقریبا:دی ولی مال دیزایر بهتره
به شخصه تست کردم
با رزولوشن بالاتر و کیفیت بالاتر به همراه LED دو گانه
ولی خوب جوری نیست که خیلی ضایع باشه! HTC دوربین 8اش اندازه یک دوربین 5ه
و راستی! وزن اچ تی سی 160و خورده ایه که حدودا یه 40-50تا از گلکسی سنگین تره:دی

SAMCRO
24-06-2011, 17:42
منم با جفتشون کار کردم !
جفتشون گوشی های خوبین ! دیزایر خوشگل تره ! ولی گلکسی صفحش خیلی حال می ده ! یعنی هر وقت باهاش کار می کنی حال می کنی ! ولی سن نداره دیگه ...

HEGMATANEH
24-06-2011, 19:19
سلام
به نظر من گالاکسی خیلی بهتره
چون دیزایر باتری ضعیفی داره و زود خالی میکنه
صفحه گالاکسی عالیه
ساپورت خوبی ازش شده از طرف کوکرها
آخرین ورژن آندروید آفیشال واسش اومده
قیمتش به امکاناتش میرزه
و از همه مهمتر :گارانتی سامسونگ حرف نداره .خودم یه گوشی سامسونگ از سری امنیا رو یه قطعه ازش تعویض کردن به قیمت 55 هزار تومن که با کارت طلایی مجانی برام تعویض کردن خواستین از فاکتورش یه عکس میزارم

P I R A N H A
25-06-2011, 15:18
درکل گلکسی بهتره دیزایر با اختلاف110 نمیرزه

maziarzar
25-06-2011, 18:20
دوست عزیز اولویت هاتو به ترتیب اهمیتش بگو

Arthas_02
26-06-2011, 18:39
من همین 2 روز پیش رفتم بازار و اختلاف قیمت 110 هزیار تومان بود و مغازه دار ها میگفتن که حساییت touch HTC بهتر از galaxy s هستش ; درسته ؟؟
اگر بخوام galaxy s بخرم باید os رو update کنم ولی اگه htc بگیرم os اورجینال دارم کدومش بهتره ؟؟؟؟ می ارزه ؟
درباره کیفیت صدا هم لطفا بگید .
مرسی

P I R A N H A
26-06-2011, 19:38
تاچشون یکیه
بله باید آپدیت کنی فرقی هم نداره هردوتاشون آپدیت میشن اورجینال

MOHAMMAD2010
26-06-2011, 19:41
مغازه دار ها میگفتن که حساییت touch HTC بهتر از galaxy s هستش
نه مطمئن باش اگه تاچ گالکسی بهتر نباشه بدتر هم نیست

Black Vengeance
26-06-2011, 20:14
دوست عزیز متاسفانه اکثر فروشندگان همیشه پول بیشتر رو مد نظر می گیرن
و میان دست روی نقطه ای می ذارن که خریدار رو قانع کنن.پس ادعا مي كنن تاچ گوشي ضعيفتره.مطمئنا دروغی بیش نیست این حرف
در مورد سایر موارد.از دوربین شروع می کنم.DHD با دوربین 8 مگاپیکسلی و فلاش LED دو گانه بار سنگین تری رو یدک می کشه.کیفیت تصاویر ثبت شده و مقایسه ی اونها نشون میده که گالکسی اس تصاویر رو روشن تر نشون میده و همین امر باعث تصاویر زنده تر و طبیعی تر به نظر بیان و زیباتر باشن.این نشان ذهنده ی این مطلبه که گالکسی اس سنسور نوری قدرتمندی داره (این مساله در GS 2 هم دیده میشه) اما با توجه به پیکسل بالاتر بالطبع تصاویر DHD وضوح بیشتری داره.
از لحاظ فیلم برداری هر دوی این گوشی ها 720p فیلم برداری می کنن.اما فرمتی که GS عکس ها رو ذخیره می کنه MP4 و فرمت DHD هم 3GP هست.با توجه به اینکه با فرمت 3GP ویدیو ها فشرده تر و با حجم کمتری ذخیره میشن کیفیت پایین تری هم دارن.پس فیلم برداری Galaxy S بهتره
یک تجربه ی کامل از مقایسه ی دوربین های Galaxy S و Xperia X10 هم دارم.که برتری مطلق با گالکسی اس هست.با وجود اینکه Sony Ericsson همیشه در کیفیت دوربین مطرح بوده و هست! تصاویرش رو موجود دارم.می خوام به این نتیجه برسم که دوربین گالکسی اس اصلا بد نیست و اتفاقا کیفیت خیلی خوبی داره
در مورد صفحه نمایش که فکر کنم دیگه نیازی به توضیح نباشه برتری های Super Amoled نسبت به Super Clear LCD
در مورد باتری و صدا گالکسی اس قوی تره. حجم صدا در هدست کمی پایینه که با استفاده از نرم افزار Voodoo Control Plus می تونید حجم صدا رو افزایش بدید.اندازه گیزی دقیقی صورت نگرفته اما میشه با اطمینان گفت صدا بیش از دوبرابر افزایش پیدا می کنه!این برنامه مخصوص GS هست.برنامه هایی مثل Audio Boost هم هستن.اما به نظر من Voodoo Control Plus دو مزیت داره اول اینکه صدا باکیفیت تره نسبت به Audio Boost و دوم اینکه برنامه ی Audio Boost در هنگام استفاده سرعت گوشی رو کم می کنه اما Voodoo Control Plus نه
از لحاظ کیفیت بدنه DHD بهتره.شما باید مراقب باشید چون کاور باتری GS معمولا ترک می خوره (یک ترک کوچک و جزئی در قسمتی که دکمه ی پاور قرار داره) راهکار هایی برای جلوگیری از ترک خوردن وجود داره.می تونید کاور باتری جداگانه هم تهیه کنید که نه اثر انگشتی جذب کنه و نه مشکل ترک خوردگی داشته باشه
از لحاظ ساپورت هم در حال حاضر رام های 2.3.4 برای گالکسی اس منتشر شده (رام رسمی یا Official که معادل رام Orginal در HTC هست).جالبه بدونید هنوز رام 2.3.4 برای DHD منتشر نشده.پس در حال حاضر ساپورت قدرتمند تری داره سامسونگ.رام2.3 4 تازه داره قدرت های واقعی GS رو نمایان می کنه
همچنین شما می تونید از رابط کاربری Touch Wiz 4 که برای Galaxy S پورت شده هم استفاده کنید که بسیار اسموت و عالیه.الان در XDA رام كوك شده ي Sense برای Galaxy S موجوده و شما می تونید Sense 2.1 رو روی GS تجربه کنید.البته هنوز در ورژن بتا هست و احتمالا با وجود رام 2.3.4 (XXJVP) به زودی ورژن اصلی رام هم بیاد

دوست عزیز شک نکنید Galaxy S دنیایی بزرگیه و از خرید این گوشی پشیمان نخواهید شد
اون اختلاف 110 هزار تومنی هم بیشتر به خاطر برند HTC هست و انصاف فروشندگان..پس با خیال راحت Galaxy S بخرید

joe_satriani
26-06-2011, 21:10
با سلام
اچ تی سی بدنه ی شیک تری داره و همینطوری کیفیت دوربینش بهتره و می ارزه به نظرم.

موفق باشید.

Arthas_02
26-06-2011, 21:35
بهتر از این دو مدل چی میتونید پیشنهاد بدید ؟
و مر سی از همتون که وقعا وقت گذاشتید و اطلاعات مفیدی در اختیارم گذاشتید .

Black Vengeance
26-06-2011, 22:20
بهتر از این دو مدل چی میتونید پیشنهاد بدید ؟
و مر سی از همتون که وقعا وقت گذاشتید و اطلاعات مفیدی در اختیارم گذاشتید .
دوست من بهترین انتخاب Galaxy S II هست
واقعا فوق العادس این گوشی
دوربین گوشی به 8 مگاپیکسل ارتقا پیدا کرده
کیفیت فیلم برداری به 1080p یعنی Full HD ارتقا پیدا کرده
صفحه نمایش از 4 اینچ به 4.3 اینچ رسیده و از Super Amoled به Super Amoled Plus ارتقا پیدا کرده
(در این مورد اگه بخواید میشه تخصصی تر هم توضیح داد)
از همه مهم تر قدرت گوشیه.گوشی در حال حاضر دو هسته ایه و قوی ترین اسمارت فون جهان محسوب میشه
اگه بتونید بودجه رو تا اون حد افزایش بدید عالی میشه (البته هنوز قیمت ها کاملا ثابت نشده)
در این مورد هم میشه تخصصی تر توضیح داد
HTC Sensation هم هست که قیمتش ارزون تره ولی تا جایی که Galaxy S 2 هست خرید اون رو چندان پیشنهاد نمی کنم

جالبه با این همه امکانات بیشتر قطر گوشی از 9.9 میلی متر به 8.5 میلی متر رسیده (یعنی باریک ترین گوشی محسوب میشه)
کیفیت کاور باتری هم افزایش یافته و فوق العاده انعطاف پذیره و امکان ترک خوردن وجود نداره

Arthas_02
03-07-2011, 20:12
از وقفه ای که افتاد معذرت میخوام .
دوست عزیز اگه لطف کنی کمی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم . چون قیمت گوشی بالا هستش
و اگه اشتباه کنم انگار پولم دور ریختم واسه همین باید دقت کنم :5:
با وجود اختلاف قیمت GS 2 و GS کدام رو پیشنهاد میدید.
مرسی.