ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در باره usb

Majidsaeid
22-06-2011, 22:13
سلام. یه نفر با وارد کردن یک شی فلزی در ورودی usb جلوی کیس من باعث شد که دیگه سیستم من فلش مموری رو از ورودی جلو نشناسه. میشه کمک کنید و بگید راه حلش چیه؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین. آخه من از فلش زیاد استفاده میکنم.

Rahpooyan
23-06-2011, 00:11
اگه از فلش زیاد استفاده می کنی بدون که یارو بهترین لطفو بهت کرده چون اصولا یواس بی های جلو مناسب فلش نیستند و باعث از بین رفتن گارانتی فلش می شوند و توسط سازنده ها سفارش نمی شوند . پس اگه فلشت برات مهم است یو اس بی های عقب بهتر است

Majidsaeid
23-06-2011, 22:24
سلام با تشکر از جوابتون. اگه راه حل دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید.
خیلی ممنون.:46:

mad86
24-06-2011, 13:27
من متوجه نشدم
خوب این فلز اگر به بدنه خود پورت USB صدمه زده ... که باید یا خودتون یا تعمیرکار بدید عوضش کنه..(البته اگر شدنی باشه)

اگر نه اون فلز پایه های + و - پورت USB رو به هم متصل کرده احتمالا سوختن پورت USB جلو هست و همینطور آسیب به مادربرد...خلاصه زودتر اون فلز رو دربیارید!!!

اگر واقعا به تعداد زیاد USB نیاز دارید...یک کارت pci به usb که قیمت واقعا کمی هم داره تا 4-5 تا usb اضافه میکنه که بنظرم انتخاب خوبیه...حتی اگر اون usb جلوتو خرابه میتونید از قاب usb هایی که در پشت کیس وصل میشوند استفاده کنید

یک نکته در مورد این USB جلو
والا هیچ تفاوتی ندارند...قضیه USB جلو بودن نیست...مشکل اینه که تو کشور ما هیچ چیز استاندارد نیست

بیشتر کیس هایی که ما استفاده میکنیم فقط به فقط به قیافه اون یا مارک ظاهری اون دقت میشه...غافل ازینکه همین سیم USB جلو کیس ما که قراره USB2 رو ساپورت کنه یعنی تا حدود 480 مگابیت بر ثانیه رو باید منتقل کنه و...
مسلما سیمی که بتونه تو این فرکانس انتقال داده کند باید شرایط خیلی خاص داشته باشه که کمترینش کواکسیال بودن و...
ونکته دیگه هم اتصال درست اون هست به پورت جلو که توسط یک تکنسین درست حسابی باید انجام بشه و تست فرکانسی بشه..متاسفانه تو کشور ما حتی بگوششون هم نخورده...و هیچ خریداری هم اینو طلب نمیکنه...

EXTREME
24-06-2011, 13:47
خوب سیم رو بکنید و به یه پورت دیگه یو اس بی روی مین وصل کنید هر مین دو پین یو اس بی رو بردش برای یو اس بی های جلو داره

Majidsaeid
30-06-2011, 09:00
سلام. عزیزم این کارو کردم ولی جواب نداد.
باز هم ممنون از جوابتون.:20: