مشاهده نسخه کامل
: تغییر ویندوز
M_F_GAMER
22-06-2011, 21:10
با سلام، بنده یه سوالی داشتم!
دوست من یه لپ تاپ acer 5253 خریده، و روش ویندوز 7 نصبه!مشکلاتی تو این ویندوز داره، می خواد ویندوز رو به XP تغییر بده!اگه این کار رو بکنه مشکلی پیش نمیاد؟درایور ها نصب میشن کامل؟میشه درایور ها رو از جایی دانلود کرد؟
ممنون....
hamid_uha
24-06-2011, 08:54
نه دوست عزیز
هیچ مشکلی پیش نمیاد
درایورها رو هم یا از رو نت بگیریم یا با برنامه های کمکی از رو درایورهای همین ویندوز که نصب است بکاپ گرفته و روی ویندوز جدید ری استور کنید
کاملا بی دردسر هست
باید درایورها رو دانلود کنید . .
به مشکل که برمیخورید . .
دردسر زیاد داره . .
حتما بک آپ بگیرید چون رو اون مدل سون اریجینال نصبه . . حیفه . .
سلام من مدل لپ تاپم dell XPS401x روش win 7 home 64 bitارجینال نصبه اما من ویروس گرفتم و بعد کلی دردسر که از شرش خلاص شدم الان security system کار نمیکنه و windows update هم update نمیکنه و blutooth سش هم ظاهرا سالمه اما نمیتونم با هیچ device ای بهش وصل بشم. همه جارو گشتم و هر روشی رو امتحان کردم جواب نداده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان میخوام از اول ویندوز نصب کنم البته ultimate کرک شده. دو تا درایو دارم که قاعدتا رو c باید بریزم.میشه راهنماییم کنید.میخوام به حالت اپگرید نصب کنم ویندوزرو و راستش برا درایوراش هم نمیدونم باید چیکار کنم.میخوام این مشکلاتی که گفتم حل بشه نمیخوام بیشتر دچار دردسر بشم.لطفا یه نفر یه توضیح دقیق به من بده و راهنماییم کنه!:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.