مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ تا سقف 1 میلیون تومن
با سلام خدمت دوستان
یکی از دوستان قراره لپ تاپی رو بخره . کارایی خاصی نداره برای کار خونه می خواد ضمنا کاربر تازه کار هست و کار با ویندوز رو در سطح ابتدایی بلده
می خواد کیفیت صفحه اش خیلی خوب باشه . کیفیت صفحه نمایش macbook pro 374 من رو دیده و پسندیده و می خواد کیفیتش شبیه به این باشه
سایزش 14 باشه
اسوس و سونی رو به بقیه برندها ترجیح میده
زیاد حمل و نقلش نمی کنه و بیشتر توی خونه برای اینترنت و کارهای معمولی دیگه استفاده می کنه
حالا منتظر نظر و پیشنهاد شما دوستان هستم
با تشکر
چون فرمودید برند Asus - Sony :
اگر واقعا حمل و نقل ندارید ، سونی 16 اینچ سری F بهترین انتخابه
در حال حاضر F13 حتی تا قیمت 1.200 میتونید پیدا کنید حتی با کانفیگ core i7 - gforce310-4g dd3
اگر 14 مد نظر هست با توجه به نداشتن کاربری خاص :
S132FX با Cpue : Core I3 به قیمت 1.050 میلیون میتونید پیدا کنید ویا برید سراغ EA ها با کانفیگ یکم پایینتر تو cpu یعنی core i3
توی ASUS انتخاب های بهتری دارید
X42jy :
core i5 - 4g dd3-Ati 6470- LCD14 به قیمت 950 هزار تومان (البته بدون ویندوز ارجینال)
یک نکته هم هست که قیمت 375 APPLE بشدت شکسته و میتونید اون رو هم تو انتخاب هاتون بزارید البته یکم باید هزینه کنید
برندهای معتبر دیگه هم هستند مثل HP- LENOVO-MSI - فوجیتسو زیمنس که میتونید توش انتخاب زیادی داشت...
مثلا لنوو 14 اینچی سری Y
با سلام و تشکر از شما
لطف می کنید مدل دقیق هر مدل پیشنهادی رو بنویسید
X42jy
این مدلی که فرمودین کیفیت صفحه نمایشش چطور هست ؟
همونطور که گفتم چون کاربری خاصی نداره بیشتر روی کیفیت صفحه نمایش و راحت بودن کیبورد حساس هست
قیمت 375 اپل به چقدر رسیده ؟
از برندهای دیگه هم اگه مدل خوبی در نظر دارید لطفا بنویسید چون حتما هم نباید اون دو تا برند باشه
با تشکر
با سلام
نظرتون ر مورد Lenovo Ideapad Z470 چيه ؟
به نظر شما كيفيت صفحه اين دل كه led هست به كيفيت مك بوك 374 است ؟ يا اگه از كنار بهش نگاه كني در اين زاويه ديد مشكلي مثل مانيتورهاي lcd نداريم
با تشكر
زاویه دید هیچ ربطی به LED , LCD بودن نداره . ..
لنوو 470 هم مدل خوبی هستش.. .
این مدل هم خوبه
K43 SV
New Ci5 2410
4GB DDR3
500
DVD RW
14.1 LED
GT510 Geforce
DOS
زاویه دید هیچ ربطی به LED , LCD بودن نداره . ..
لنوو 470 هم مدل خوبی هستش.. .
این مدل هم خوبه
K43 SV
New Ci5 2410
4GB DDR3
500
DVD RW
14.1 LED
GT510 Geforce
DOS
با سلام
پس کیفیت نمایش هر دو مدل در یک اندازه و خوب هست ؟
خود شما کدوم رو پیشنهاد می دید با اینکه فکر می کنم اسوس کمی امکاناتش کمتر هست مثل هارد و قیمتش تا حدودی گرونتر
ایا اسوس کیفیتش بهتر هست که بخوام هزینه بیشتر نسبت به لنووو رو پرداخت کنم با اینکه کمی امکاناتش کمتر است ؟
با تشکر
به نظر من نه ارزش نداره چون لنوو هم تو کیفیت حرف برای گفتن داره . . .
کیفیت صفحه نمایش ها تو این رنج زیاد تفاوتی نداره مگر در برخی مدلها که رزولوشین بالایی هم دارن و البته پنل به کار گرفته شده مهمه . . .
با سلام و تشکر از لطف شما
این دوست من کیفیت صفحه نمایش براش خیلی مهمه
مگر در برخی مدلها که رزولوشین بالایی هم دارن و البته پنل به کار گرفته شده مهمه
از این نظر مدلی رو سراغ دارین که کیفیت صفحه نمایش بالایی داشته باشه هر چند با کانفیک پایین تر ؟
با تشکر
EA 31
Ci3 2.4 -3MB
4GB
320
Blu-ray
14.1 LED
4500 Intel
7-H
تو همین مایه ها میشه کانفیگ که ارزش نداره
Amir Silent
29-06-2011, 15:00
Sony VAIO EA31FX
Intel 370M Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
4 GB DDR3
320 GB 5400RPM
Intel HD Graphics - MB UpTo 1500 MB
14.1" - Bright LED
Total=950
اگه لپ تاپی می خواید که صفحه نمایش بزرگی داشته باشه به نظرم این مدل خیلی مناسبه :
Sony F136FG/B
که البته قیمتش کمی بالاست ، تو مدل های سامسونگ هم میتونید مدل های خوبی یدا کنید که قیمت پایین تری هم داشته باشن مثل این مدل :
SAMSUNG SF 510 S03
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.