ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب برنامه و... در 7

starn
22-06-2011, 12:35
سلام دسوتان خسته نباشید
2 تا مشکل داشتم که دوستانی که میدونن چطور رفع می شه راهنمایی کنن ممنون می شم
مشکل اول این که من ویندوز عوض کردم ویندوز 7 SP1 ربختم (64 بیتی) (اولین بار هم نیست میریزم) مال شرکت پرنیان وقتی ویندوز نصب شد متوجه شدم که این شرکت مثل این که بعضی از قسمت هارو خودش دست کاری کرده مثلا قسمت user account control رو برده روی Never notify که من اوردم سر جاش لپ تاپ رو ریستارت کردم اومد بالا مشکل نبود ولی وقتی خواستم اوپرا رو نصب کنم یا فایر فاکس رو دیدم که اوپرا ارورو می ده می گه برو قسمت اکانت کنترول و.... فایرفاکس هم user & pass میخواست تعجب کردم تاب جال به این مشکل بر نخورده بودم مجبور شدن برگردم بزارم باز روی Never notify تا اجازه بده برنامه رو نصب کنم!!
می خواستم ببینم مشکل از چی و این قسمت user account contro اصلا کار اصلیش چی اگه روی Never notify چه فرقی داره که (به جز این که وقتی میخوای چه چیزی نصب کنی yes و no دیگه نمی پرسه)
اینم 2 تا عکس از قسمت هایی که گفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس قسمتی که وقتی میخواستم فایرفاکس نصب کنم این پنجره باز شد
--------------------
مشکل دوم اینه که من 2 روز پیش به نت وصل بودم که dc شدم pc رو ستند بای کردم بعد از 1 ساعت اومدم خواستم به نت وصل بشم دیدم کانکشتم مینویشه کانکتینگ ولی هیچ سایتی باز نمی کنه و اون علامت تعجب زرد رنگه که روی اون مانیتور کنار ساعت هست حدف نمی شه و وقتی بازکردم اون بالا هم نوشته بود No internet access
اینم عکس که بهتر متوجه بشید
هر کاری کردم نشد ریستارت کردم تاریخ pc رو لردم به 2 روز قبلتر ولی باز درست نشد مجبور شدم ویندوز عوض کنم تا درست بشه میخواستم ببینم این چه مشکلی که یهوی بیخودی به وجود اومد !!!!!؟:18:

با تشکر :11:

saeed774
22-06-2011, 14:00
مشکل اول مربوط میشه به استاندارد بودن اکانت شما که در حقیقت باید مدیر باشه ولی خود مایکروسافت پیشنهاد میده که اکانت همواره استاندارد باشه تا هر گونه تغییری در کامپیوتر با اجازه مدیر صورت بگیره .
شما به کنترل پنل برو و وارد User Accounts شو و بعد روی Change your account type کلیک کن . بعد یوزر رو از حالت Standard به Administrator تغییر بده . اگر مشکل رفع نشد مظمئنا شرکت پرنیان برای مدیریت ویندوز پسورد قرار داده.

مشکل دوم : به Device Manager برو و وارد زیر مجموعه Network Adaptor شو و روی کارت شبکه دو بار کلیک کن و در صفحه باز شده به تب Power Managment برو و وضعیت این صفحه رو بگو . فعلا اگه سه تیک زده شده بودن که تیک هر سه رو بردار و ok کن و اگه تیک دار نبودن تیک هر سه گزینه رو بزن و یکبار دیگه امتحان کن و نتیجه رو بگو .

starn
22-06-2011, 15:56
مشکل اول مربوط میشه به استاندارد بودن اکانت شما که در حقیقت باید مدیر باشه ولی خود مایکروسافت پیشنهاد میده که اکانت همواره استاندارد باشه تا هر گونه تغییری در کامپیوتر با اجازه مدیر صورت بگیره .
شما به کنترل پنل برو و وارد User Accounts شو و بعد روی Change your account type کلیک کن . بعد یوزر رو از حالت Standard به Administrator تغییر بده . اگر مشکل رفع نشد مظمئنا شرکت پرنیان برای مدیریت ویندوز پسورد قرار داده.

مشکل دوم : به Device Manager برو و وارد زیر مجموعه Network Adaptor شو و روی کارت شبکه دو بار کلیک کن و در صفحه باز شده به تب Power Managment برو و وضعیت این صفحه رو بگو . فعلا اگه سه تیک زده شده بودن که تیک هر سه رو بردار و ok کن و اگه تیک دار نبودن تیک هر سه گزینه رو بزن و یکبار دیگه امتحان کن و نتیجه رو بگو .

طبق گفته ی شما رفتم نگاه کردم ولی خودش روی Administrator بود ولی وقتی میخوام فایرفاکس رو با نصب کنم اون پنجره ای که گفتم باز می شه و پسورد می خواد !!!!چی کار باید کردذ؟
در مورد مشکل دوم هم باید بگم که 2 روز پیش اینطور شده بود که ویندوز عوض کردم جل شد فقط م یخواستم ببینم چرا خود به خود اینجور شده بود !!

saeed774
22-06-2011, 20:44
ولی وقتی میخوام فایرفاکس رو با نصب کنم اون پنجره ای که گفتم باز می شه و پسورد می خواد !!!!چی کار باید کردذ؟

فایرفاکس فقط این حالت رو داره یا برنامه های دیگه هم همین شرایط هستند؟ روی فایل اجرایی راست کلیک کن و Run as Administrator رو بزنین.

technic1
23-06-2011, 00:57
سلام
اساتید محترم من قبلا در درایو C سون 32 بیتی داشتم بعدا از سی دی بوت درایو c رافرمت کردم البته در هنگام نصب فرمت کردم و 64 بیتی نصب کردم ایا واقعا کاملا فرمت میشه چون احساس میکنم بعد از نصب ویندوز جدید فولدر های اضافی در درایو c هست 3ویا 4 تا پروگرم فایل از جمله 86و دیتا و معمولی و.... خواهش میکنم به من بگین بعد از نصب 7 وجود چه فولرهایی طبیعی هست؟

Dew Drop
23-06-2011, 07:05
سلام
اساتید محترم من قبلا در درایو C سون 32 بیتی داشتم بعدا از سی دی بوت درایو c رافرمت کردم البته در هنگام نصب فرمت کردم و 64 بیتی نصب کردم ایا واقعا کاملا فرمت میشه چون احساس میکنم بعد از نصب ویندوز جدید فولدر های اضافی در درایو c هست 3ویا 4 تا پروگرم فایل از جمله 86و دیتا و معمولی و.... خواهش میکنم به من بگین بعد از نصب 7 وجود چه فولرهایی طبیعی هست؟

سلام
برای سوالاتتون تاپیک جدید بزنید.
این فولدرهایی که گفتید طبیعی هستن و از فولدرهای ویندوز 64 بیت هستش.
( Program Files x86, Program Date, Program Files )

starn
23-06-2011, 14:24
فایرفاکس فقط این حالت رو داره یا برنامه های دیگه هم همین شرایط هستند؟ روی فایل اجرایی راست کلیک کن و Run as Administrator رو بزنین.
تا اینجا که فقط فایرفاکس و اوپرا این مشکل رو داشتن
با این چیزی که شما گفتید انجام دادم مشکل حل شد خیلی ممنون
ولی برام سوال که چرا اینجوری شده قبلا اینجور نبود!

starn
24-06-2011, 16:55
دوباره برام این مشکل وصل شدن به اینترنت ولی باز نکردن سایت و No internet access به وجود اومد که یه راه برای راه حلش پیدا کردم ولی خلی خیلی عجیبه دوستان لزفا راهنمایی کنید باز این اتفاق برام افتاد

مشکل اینه که من 2 روز پیش به نت وصل بودم که dc شدم pc رو ستند بای کردم بعد از 1 ساعت اومدم خواستم به نت وصل بشم دیدم کانکشتم مینویشه کانکتینگ ولی هیچ سایتی باز نمی کنه و اون علامت تعجب زرد رنگه که روی اون مانیتور کنار ساعت هست حدف نمی شه و وقتی بازکردم اون بالا هم نوشته بود No internet access
اینم عکس که بهتر متوجه بشید
راه حلش درست کردن اینه که من سیم لن رو در بیارم و دوباره جا بزنم تا بشه دوبار کانکت شد و بشه ازاش استفاده کرد تا internet access بشه
دوستان مشکل از چی؟؟؟ یه ip مربوط میشه؟؟؟ یا چیز دیگه؟؟؟

ma_softnet
24-06-2011, 17:14
به نظر من ی ویندوز 64 بیت دریا سافت را بگیر بدون دستکاری و مشکل من خودم این ویندوز استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم.