مشاهده نسخه کامل
: تشخیص نوع مادربورد
jafar_palideh
22-06-2011, 10:58
سلام به همگی
من یه مادربورد دارم که نمیتونم بفهمم اسمش چیه که آپدیتش کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی مادربوردم هم نوشته silicon4me
دوستان کسی میدونه یا میتونه کمکم کنه که مادربوردم رو آپدیت کنم ، آخه سرعت usb های پشت کیس خیلی اومده پایین
من احتمال میدم که دلیلش همین باشه
دوستان اگه نطری دارن بگن
pasargadd
22-06-2011, 11:02
شما نسخه جدیده cpuz دانلود کنین.شاید این قسمت اپدیت شد.
سلام به همگی
من یه مادربورد دارم که نمیتونم بفهمم اسمش چیه که آپدیتش کنم
روی مادربوردم هم نوشته silicon4me
دوستان کسی میدونه یا میتونه کمکم کنه که مادربوردم رو آپدیت کنم ، آخه سرعت usb های پشت کیس خیلی اومده پایین
من احتمال میدم که دلیلش همین باشه
دوستان اگه نطری دارن بگن
دوست عزیز شما با توجه به این که بایوست ami هست برو تو سایت ami.com و قسمت پایین سمت راست برنامه ی motherboard ID utility رو دانلود کن این جوری می تونی بفهمی مادربردت چیه.
شما چه طور به این نتیجه رسیدی که سرعت یو اس بی های پشت کیس اومده پایین؟ مشکل خاصی داری؟ مطرح کن شاید بتونم جوابی ارائه کنم.
موفق باشی.
shabnam1986
22-06-2011, 14:03
شما نسخه جدیده cpuz دانلود کنین.شاید این قسمت اپدیت شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
jafar_palideh
23-06-2011, 10:16
shabnam1986 اون لینکی که گذاشتید کار نمیکنه
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
111989 عزیز
چون وقتی فلش رو به سیستم دیگه ای میزنم سرعت روی 7 مگ بر ثانیه ست ولی رو سیستم خودم به کیلوبایت هم نمیرسه
در ضمن 2-3 بار هم ویندوز عوض کردم
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
دوست عزیز شما با توجه به این که بایوست ami هست برو تو سایت ami.com و قسمت پایین سمت راست برنامه ی motherboard ID utility رو دانلود کن این جوری می تونی بفهمی مادربردت چیه.
شما چه طور به این نتیجه رسیدی که سرعت یو اس بی های پشت کیس اومده پایین؟ مشکل خاصی داری؟ مطرح کن شاید بتونم جوابی ارائه کنم.
موفق باشی.
جواب دادم نمیدونم جای درست جواب دادم یا نه
jafar_palideh
23-06-2011, 10:42
111989 عزیز
motherboard ID utility جواب نداد.ارور میده.از زیپ خارجش کردم و 10 تا چیز اومد روی فایل exe کلیک کردم و ارور داد
اگه میتونید راهنمایی کاملتری بکنید
ممنون
شما یه زحمت بکش و از ادرس زیز نرم افزار CPU-Z نسخه اخرش رو دانلود کن ببین نشون میده یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
111989 عزیز
motherboard ID utility جواب نداد.ارور میده.از زیپ خارجش کردم و 10 تا چیز اومد روی فایل exe کلیک کردم و ارور داد
اگه میتونید راهنمایی کاملتری بکنید
ممنون
دوست عزیز شما باید فایل mbid رو اجرا کنید البته برای سیستم های 32 بیتی.
همین طور که جناب vaioman هم فرمودن ورژنه جدیده cpuz رو دانلود کنید ببینید کارتون راه می افته یا نه.
موفق باشی.
amir.zomorodian
23-06-2011, 13:49
تقریباً در اکثر مادربرد ها مدل مادربرد و مارک اون روی خود مادربرد حک شده یا با لیبل نوشته شده است .
همین طور شما در ویندوز این آدرس رو دنبال کنین شاید تونستین مدل مادربرد را پیدا کنید.
Start = > RUN = > Dxdiag
وقتی اینتر زدین از شما Yes Or No می پرسه شما Yes میزنید و سپس در پنجره باز شده در قسمت System Model و System Manufacturer میتونی مدل مادربرد رو ببینی .
البته با نرم افزاری که دوستان عزیز معرفی کردند میتونی به نتیجه برسی ولی این کار راحت تر است و شاید سریعتر به نتیجه رسیدید .
shabnam1986
24-06-2011, 14:24
چه موقع وقت آپدیت بایوس یه مادربرد میرسه؟
چه موقع وقت آپدیت بایوس یه مادربرد میرسه؟
دوست عزیز وقتی که ورژن جدیدی رو سایت سازنده ی مادربرد اعلام کنه با به عبارت بهتر زمانی که مشکلات خاصی اعم از مشکلات ساتا یا ساپورت نشدن پردازنده ی جدید روی مادربرد یا هماهنگ نبودن کنترلر ها که اون موقع است که بایوس جدید عرضه می شه برای این که این مشکلات حل بشه (یه چیزی شبیه به درایور جدید برای کارت گرافیک یا پچ های مایکروسافت برای ویندوز.)
موفق باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.