ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اکسترنال و شورتکات شدن فولدرها

raypuor
22-06-2011, 10:36
با سلام یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی با کلی اطلاعات داشتم که بنا به دلایلی ویروسی شد. تونستم تروجان را توسط کسپر بکشم، ولی مشکل اینه که همه فولدرهام تبدیل به شورتکات شده و چون ویروس رابط نیز از بین رفته دیگه به محتویات اون دسترسی ندارم. دستور یکی از دوستان برای اصلاح اون از طریق گزینه run ویندوز و سرچ msc و سپس فرمان attrribute ...... نیز نتونست اون رو درست کنه. از دوستان کسی میتونه منو کمک کنه؟

alihidaji
22-06-2011, 14:37
سلام من هم گرفتار این ویروسم یکی از راهها ریکاوری هست چون این ویروس اطلاعات هاردو پاک نمی کنه بلکه اونهارو مخفی می کنه ولی من به هیچ طریقی نتونستم پاکش کنم ولی چون آنتی ویروس ایمن دارم همین ویروسو فرستادم شرکتشون روش دارند کار می کنن گفتن به زودی براش فکری می کنند. ولی انصافا خیلی حال آدمو می گیره چون اکثر فایل ها رو به شورتکات تبدیل می کنه و فایل اصلی رو هم پاک می کنه این ویروس حتی سیستم عامل سیمبین نوکیا رو هم قاطیش می کنه.
ولی جدیدا شرکت ایمن نرم افزاری درست کرده که می تونید از سایتش دانلود کند کارش اینه که جلوی اجرای ویروسهای اتوران موجود تو هاردها و فلش ها رو می گیره و اکثرشونو پاک می کنه.

Vaioman
22-06-2011, 14:44
این ویروس فولدر اصلی رو پاک نمیکنه و Hidden میکنه..شما با همون ویندوز دیگه نمیتونی.چون قسمت نمایش فولدر های Hidden رو خراب میکنه.برای همین هم بعد از پاک کردن ویروس با نصب ویندوز جدید و فعال کردن نمایش فولدر های Hidden از فولدر اپشن مشکلتون حل خواهد شد.البته چون هارد شما اکسترنال است با یه سیستم دیگه میتونید فولدر ها رو از حالت Hidden خارج کنید.

ALI16437
23-06-2011, 11:38
با سلام ،
دوستان عزیز امروزه بیشتر انتی ویروسهای مطرح ویروس اتوران رو میشناسند و پاک میکنند
بطور خودکار ، اما در مورد مشکل شما فایل اصلی وجود داره و اگر وجود نداشت از طریق شور کات
قابل باز شدن نبود پس اگر با یک انتی ویروس خوب اسکن کنید و ویروسها رو پاک کنید انتی ویروسهای مثل
کاسپر و نورتون و آویرا و ایوست و...
اونوقت باید با یک برنامه که قابلیت اصلاح داره قسمتهای اسیب دیده ویندوز رو اصلاح کنید برنامههای زیادی وجود دارند
مثل RRT v5.0.0.1 و Comodo Cleaning Essentials Version 1.6 که در واقع یک جور انتی ویروس پرتیبل است ولی قابلیت
اصلاح رجیستری و غیره رو هم داره.
بعدش show hiden رو تیک میزنی فولدرها رو نشون میده فایلهای شورتکات رو پاک میکنی .
و با کی نرمافزار چند کیلو بایتی فایها رو به حالت اولیه بر میگردونی اسم File and Folder Reset Tools
است می تونی از اینجا دانلودش کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این پستها رو هم بخونی خیلی مفید هستند. و فایل rrt رو هم داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید