wild dragon
22-06-2011, 00:23
سلام دوستان.
من قصد دارم یک لپ تاپ قوی برای بازی بخرم
پس از جستجوی فراوان به دسه مدل Dell Inspiron 5110-A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و HP Pavilion DV6t-4000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و HP Pavilion DV6-6080 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رسیدم
هر سه مدل core i7 با 6 گیگ رم و 6 مگ کش هستن
میخواستم بدونم بین این سه تا کدوم بهتره
کارت گرافیک لپ تاپ دل GeForce GT525M هست و کارت گرافیک اون دو مدل hp از نوع ATI: Radeon HD 6570 DDR5 و Radeon HD 6770 DDR5
نمیدونم کدوم از این کارت گرافیک ها برای بازی بهتره
از طرفی هم لپ تاپ دل حدود 200 تا 300 تومن ارزونتر از لپ تاپ های hp هست ولی خودم که لپ تاپ دل 1310 را داشتم اصلا ازش راضی نبودم
میخواستم ببینم کلا مارک دل در مقایسه با hp چطوره
رنج قیمتی هم که 1 تا 1.300 باشه ولی هرچی ارزونتر بهتر
اگه لطف کنین و زودتر راهنماییم کنین ممنون میشم
و یک سوال دیگه اینکه من از ایران بخرم بهتره یا مالزی (اختلاف قیمت این قدر هست که قید گارانتی را بزنم؟)
من قصد دارم یک لپ تاپ قوی برای بازی بخرم
پس از جستجوی فراوان به دسه مدل Dell Inspiron 5110-A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و HP Pavilion DV6t-4000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و HP Pavilion DV6-6080 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رسیدم
هر سه مدل core i7 با 6 گیگ رم و 6 مگ کش هستن
میخواستم بدونم بین این سه تا کدوم بهتره
کارت گرافیک لپ تاپ دل GeForce GT525M هست و کارت گرافیک اون دو مدل hp از نوع ATI: Radeon HD 6570 DDR5 و Radeon HD 6770 DDR5
نمیدونم کدوم از این کارت گرافیک ها برای بازی بهتره
از طرفی هم لپ تاپ دل حدود 200 تا 300 تومن ارزونتر از لپ تاپ های hp هست ولی خودم که لپ تاپ دل 1310 را داشتم اصلا ازش راضی نبودم
میخواستم ببینم کلا مارک دل در مقایسه با hp چطوره
رنج قیمتی هم که 1 تا 1.300 باشه ولی هرچی ارزونتر بهتر
اگه لطف کنین و زودتر راهنماییم کنین ممنون میشم
و یک سوال دیگه اینکه من از ایران بخرم بهتره یا مالزی (اختلاف قیمت این قدر هست که قید گارانتی را بزنم؟)