ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالاتی پیرامون خرید لپ تاپ و این چیزا

sheikh bahai
21-06-2011, 21:09
سلام بر همگی

من تو یکی از تاپیک ها سوال پرسیدم ولی به جایی نرسیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفتم بیام یکجا بپرسم که بهتر به جواب برسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا نمیخوام سر برند بحث کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! اول نیازهام را میگم، و چندتا سوال مطرح میکنم، اول لطف کنید این سوالات را پاسخ بدید تا بعد با کمکتون برند را انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من به لپ تاپی نیاز دارم که شارژ باتریش حداقل 5ساعت دوام بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
از طرفی میگن اگه لپ تاپ با cpu و کلا کانفیگ بالا بخری ، زود شارژ خالی میکنه (درسته میگن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از طرف دیگه، اهل بازی نیستم، ولی دلم میخواد لپ تاپم از نظر CPU و RAM کم نداشته باشه و اگه یه بازی معمولی در حد hot pursuit نصب کردم، نرمال و بی دردسر اجرا بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ولی نه در اون حد که بخوام کرایسیس را با بالاترین کیفیت و رزولوشن و این چیزا اجرا کنم)

بیشتر با نرم افزارهای مهندسی (اوجش دیگه matlab هست) کار میکنم و چون تو کار ترجمه هستم زیاد تایپ میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (میخوام صفحه کیبورد با این تاتی تاتی ها خال به پیشونیش نیفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
لپ تاپی میخوام که مشخصات سخت افزایش طوری باشه که حداقل تا 4سال دیگه پاسخ گوی نیازهام باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14اینچ بودن ماینتور یک لپ تاپ نسبت به مانیتور 15.6 اینچ، چه محدودیتهایی را برای کاربر ایجاد میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ چه محدودیت هایی را از نظر سخت افزاری برای اون لپ تاپ ایجاد میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ چه مزایایی نسبت به 15.6 اینچ داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ (خواهش میکنم این سوالات را دقیق جواب بدید چون سر انتخاب مانیتور 14 و 15.6 گیرم:19:)

نهایتا تا 1400 میتونم هزینه کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با چیزایی که گفتم، به نظرتون یک لپ تاپ با چه مشخصات و سخت افزای به دردم میخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ (برند بهم پیشنهاد ندید فعلا، فقط مشخصات سخت افزای را بهم بگید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mad86
22-06-2011, 05:30
اونهایی که بنظرم مهم بیاد :

خیر کانفیگ بالا همیشه دلیل مصرف بالاتر نیست...core i ها بخصوص sandy bridge ها نسبت به نسلهای قبل چون تکنولوژی پایین تر از 32نانومتر استفاده کردند و دیگر امکانات مثل تغییر کلاک داخلیش... درنتیجه تلفات هم کمتر میشه با وجود پردازش و کلاک بسیار بالاتر ، مصرف کمتر دارند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد 14-13 یا 15...اولین شرط راحتی چشم شماست برای کار شما...اگر واقعا تعداد ساعت کارتون زیاده...پس ترجیحا مونیتور با صفحه بزرگتر و رزولشن بالاتر مناسبتره و واقعا روی راندمان کار تاثیر داره
اما مشکلی که بزرگی صفحه نمایش داره قابلیت جابجایی و وزن بیشتر اونهاست
شما باید 15.6 رو برای راحتی چشم انتخاب کنید مگر اینکه خلافش بهتون ثابت بشه !!!...مثلا مشکل سنگینی و باتری و حمل و نقل...
مسلما برای پایداری و کیفیت صفحه نمایش هم باید برید سراغ برند معروف تر...مثل اپل ، سونی و...

نرم افزارهای شبیه سازی بهتره cpu خوبی داشته باشید حداقل core i5 اگر از مد گرافیک matlab simulink هم استفاده میکنید پس بهتره کارت گرافیک قابل قبولی هم داشته باشن (نه در حد گیمینگ )

باتری هم باید تو سری های APPLE (بدلیل مدیریت عالی انرژی در مک) یا SONY سریZ و یا بامبو ASUS و یا سری U و thinkpad سری LENOVO و یا Lifebook های فوجیتسو (باتری دوم دار) و... دنبال بگردید
که یا تعداد سلول باتری رو زیاد میکنند مثلا 8 سلولیها ... و یا باتری دوم دارند

بهرحال فاکتور قیمت - وزن - باتری و کانفیگ خطوطی متقاطع هستند .... نقطه تعادل رو بر اساس بودجه و نیازتون باید پیدا کنید

sheikh bahai
22-06-2011, 17:05
خیلی ممنون بابت راهنمایتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتتون مفید و کافی بود.
با این حال اگه کسی باز هم نظری داره بگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لپ تاپ apple که نمیگیرم چون باش مشکل دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از sony زیاد تعریف نشنیدم، خودم هم چندان علاقه ای ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فوجیتسو هم تنها مدلی که مد نظرمه، LIFEBOOK AH-531 هست که مدت زمان شارژ دهیش کمه (حداکثر چهار ساعت). با این حال زیاد از فوجیتسو خوشم نمیاد

سری بامبو Asus را از سایت خودش رفتم چک کردم! توی سری bamboo از U53jc خوشم اومد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی متاسفانه فکر نمیکنم تو ایران با پردازنده Intel® Core™ i7 620M 2.66 GHz که مد نظرم هست پیدا بشه!

از لپ تاپ های lenovo thinkpad هم خوشم اومد، ولی با اون مشخصات سخت افزاری که مد نظر من هست، خیلی گرون در میاد (نزدیک دو ملیون تومن). (البته قیمت های سایت خودش نسبت به اینجا خیلی مناسب تر هست. کاش میشد میرفتم اونطرف میخریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

کلا با این مشخصات که مد نظرمه، چیزی هنوز پیدا نکردم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایا این درسته که کیفیت مانیتور لپ تاپ HP کمه؟!

چندتا برند و مدل دیگه میشه معرفی کنید من برم بسرچم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sheikh bahai
24-06-2011, 00:08
چرا کسی چیزی نمیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کمک کنید. من موندم چی انتخاب کنم

HP 6080 بخرم خوبه؟
asus N53SN که گرونه! asus N53Sl چطوره؟
تفاوت های N53SN و N43SN به جز سایز مانیتور چی هست؟
Dell XPS 502 چطوره؟

آقا خواهش میکنم چیزی بگید. من هفته اینده باید برم بخرم

afdragon
24-06-2011, 00:35
چرا کسی چیزی نمیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کمک کنید. من موندم چی انتخاب کنم

HP 6080 بخرم خوبه؟
asus N53SN که گرونه! asus N53Sl چطوره؟
تفاوت های N53SN و N43SN به جز سایز مانیتور چی هست؟
Dell XPS 502 چطوره؟

آقا خواهش میکنم چیزی بگید. من هفته اینده باید برم بخرم

asus N53SN قیمتش 1500 هست . بودجت 1400 هست . میتونی بجاش N53SV رو در نظر بگیری با قیمت 1300.

تفاوت N53SN و N43SN فقط سایز مانیتور هست.

asus N53SV مدل خیلی خوبی هست و پاسخگوی نیاز شماست.
البته تنها ایراد کوچکش، چیدمان بد صفحه کلیدشه.
یعنی کلیدها به جای مستطیل ، مربع هستن. که کمی زمان میبره تا به تایپ باهاش عادت کنین.

kiuq
24-06-2011, 08:48
سلام. .
برای شارژدهی بالا تو لپتاپایی که کانفیگ بالا دارن بهترین گزینه همون 9 یا 8 سل انتخاب کردن باتزری هست که بهتره فابریک روش باشه . . .
وگرنه :

بیشتر با نرم افزارهای مهندسی (اوجش دیگه matlab هست) کار میکنم و چون تو کار ترجمه هستم زیاد تایپ میکنم

برای برطرف کردن این نیاز 800 تومن هم کافیه .. .
ولی خب نه بالا نه پایین . .
مدل پیشنهادی من از اچ پی که دیزاین فوق العاده داره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pavilion DM4-1177
Ci5 2.4 up to 2.6
6GB DDR3
640
DVD RW
14.1 LED
5470 ATI
7-H
1.270.000

14اینچ بودن ماینتور یک لپ تاپ نسبت به مانیتور 15.6 اینچ، چه محدودیتهایی را برای کاربر ایجاد میکنه؟ چه محدودیت هایی را از نظر سخت افزاری برای اون لپ تاپ ایجاد میکنه؟ چه مزایایی نسبت به 15.6 اینچ داره؟ (خواهش میکنم این سوالات را دقیق جواب بدید چون سر انتخاب مانیتور 14 و 15.6 گیرم)

به صورت خلاصه :
در اجرای نرم افزارها هیچ فرقی ندارن . . .هیچ محدودیتی نیست . . 14 اینچی قاعدتا حمل راحتتری داره. . فقط ممکنه چشم شما خسته بشه . . .+ فیلم دیدن تو 15.6 لذت بیشتری داره ..