ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد سی پی یو:

bagher2012
21-06-2011, 17:47
سلام
1.در سی پی یو های amd هسته ها به چکاری میاند یعنی فرق یه 2 هسته ای با 4 هسته ای چیه؟
برنامه ای هست که از چند هسته همزمان استفاده کنه و یا اصلا چنین چیزی امکان داره؟
6 هسته ای ها به کار چه افرادی می خورند؟

2.اونطور که من متوجه شدم فرق آتلون و فنوم در کش سوم هست. اولا این کش سوم به چه کاری میاد. دوما امکانش هست که با اور کردن کش سوم در اتلون را ایجاد کرد؟

3.نسل جدید cpu های amd یعنی بلدوزر قراره چند هسته ای تولید بشه و اینکه قراره چه برتری نسبت به فنوم و اتلون داشته باشه؟(می خوام ببینم ارزش صبر کردن داره؟)

4. اونطور که من شنیدم بلدوزر 32 نانومتری هست ولی am3 نانومتر 45 هست پس چطور میشه با اپدیت برخی از مادربورد ها از هردو استفاده کرد؟

ممنون

NirvanaH
06-07-2011, 22:13
سلام
1.در سی پی یو های amd هسته ها به چکاری میاند یعنی فرق یه 2 هسته ای با 4 هسته ای چیه؟

خدایا با نام تو
با سلام
دوست خوب من، در این باره باید بگم که اصولا تعدد هسته ها باعث افزایش سرعت میشه. این افزایش سعت به چه کاری میاد؟بیتر افرادی سراغ این جور سی پی یوهای پر سرعت میرند که یا گیمهای بسیار سنگین رو می خوان اجرا کنند یا کارشون رندرRender کردن و ویرایش فیلم هست.چون سرعت کارشون میره بالا به طوریکه در هنگام یه رندر سنگین و با کیفیت فوق العاده بالا 100درصد سی پی یو اشغال میشه و همه هسته هی درگیر میشن! البته این امر در کارهای گرافیکی هم تأثیر داره ولی نه به اندازه کارایی که گفتم!

.اونطور که من متوجه شدم فرق آتلون و فنوم در کش سوم هست. اولا این کش سوم به چه کاری میاد. دوما امکانش هست که با اور کردن کش سوم در اتلون را ایجاد کرد؟

کش یک شاخصا سخت افزاری در سی پی یو می باشد و نمی توان آن را ایجاد کرد.خاصیت کش هم افزایش سرعت سی پی یو و بالا بردن سرعت بازخوانی اطلاعات میباشد.پس با آورکلاک کردن نمیتوان کش بوجود آورد و آوکلاک فقط ولتاژ و نوسان رو میبره بالا و متعاقب اون سرعت سی پی یو میره بالا.

دوست خوب من، در این باره باید بگم که اصولا تعدد هسته ها باعث افزایش سرعت میشه. این افزایش سعت به چه کاری میاد؟بیتر افرادی سراغ این جور سی پی یوهای پر سرعت میرند که یا گیمهای بسیار سنگین رو می خوان اجرا کنند یا کارشون رندرRender کردن و ویرایش فیلم هست.چون سرعت کارشون میره بالا به طوریکه در هنگام یه رندر سنگین و با کیفیت فوق العاده بالا 100درصد سی پی یو اشغال میشه و همه هسته هی درگیر میشن! البته این امر در کارهای گرافیکی هم تأثیر داره ولی نه به اندازه کارایی که گفتم!

.نسل جدید cpu های amd یعنی بلدوزر قراره چند هسته ای تولید بشه و اینکه قراره چه برتری نسبت به فنوم و اتلون داشته باشه؟(می خوام ببینم ارزش صبر کردن داره؟)

این سری 32 بیتی هستند.

. اونطور که من شنیدم بلدوزر 32 نانومتری هست ولی am3 نانومتر 45 هست پس چطور میشه با اپدیت برخی از مادربورد ها از هردو استفاده کرد؟

ممنون

مشخصات کلی این مدل که قرار 2012 بیاد بازا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NirvanaH
07-07-2011, 13:30
خدایا با نام تو
با سلام
یه سری هم به تاپیک زیر بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حامد:11:

ess_1362
07-07-2011, 19:20

جواب جواب شما در سوال شما نهفته هست!
هسته ها برای پردازش باطلاعات بکارگیری میشن
اصولا مدتی هست که تکنولوژی پردازنده ها وارد بخشی شده که به اون پردازش و صف موازی می گن
بعبارتی بجای افزایش فرکانس پردازنده و ایجاد فقط یک صف داده ها ، با همون فرکانس 2 ، 4 ، 6 ، یا 8 صف اطلاعات همزمان پردازش میشن که سرعت و کارایی را افزایش میده

در حال حاضر اکثر برنامه ها این قابلیت را دارند
حتی بیشتر گیم ها هم از این قابلیت پشتیبانی می کنند
البته این مورد بیشتر در برنامه هایی نظیر تبدیل فایل های صوتی و تصویری به شدت خودش را نشون میده

با قیمتی که این پردازنده های دارند تقریبا به کار همه کاربران متوسط و حرفه ای

2.اونطور که من متوجه شدم فرق آتلون و فنوم در کش سوم هست. اولا این کش سوم به چه کاری میاد. دوما امکانش هست که با اور کردن کش سوم در اتلون را ایجاد کرد؟

کش اصولا حافظه سزریعی هست که درون پردازنده وظیفه ذخیره سازی دستورالعمل های پرکاربرد و تکراری را داره
پس دو نتیجه گرفته میشه :
1-در همه برنامه ها کاربرد نداره
2-بوسیله اورکلاک ایجاد نمیشه
البته در بعضی از مدل های آتلون X3 با استپینگ خاص میشه این حافظه را که بوسیله سازنده غیر فعال شده فعال کرد
فکر کنم تاپیکش در بخش اورکلاک موجود باشه

3.نسل جدید cpu های amd یعنی بلدوزر قراره چند هسته ای تولید بشه و اینکه قراره چه برتری نسبت به فنوم و اتلون داشته باشه؟(می خوام ببینم ارزش صبر کردن داره؟)

این پردازنده ها فکر می کنم در انواع 2 ، 4 ، 6 و 8 هسته ای با تکنولوژی 32 نانومتری تولید میشن
فرقشون با فنوم 2 ها و آتلون 2 ها در تکنولوژی پیشرفته تر ساخت و دستورالعمل های جالب ریاضی در پردازش داده ها هست
به نظر من ارزش چند هفته صبر برای ورود این نسل هست

4. اونطور که من شنیدم بلدوزر 32 نانومتری هست ولی am3 نانومتر 45 هست پس چطور میشه با اپدیت برخی از مادربورد ها از هردو استفاده کرد؟

این سوال بیربط و ناشیانه و غیر علمی مطرح شده!!
اولا اینکه سوکت AM3 اصلا 45 نانومتری نیست مثل اینکه بگیم پژو 206 حدود 75 اسب بخار سرعت میره:31:
AM3 نام سوکت هست و این پردازنده ها هستند که دارای تکنولوژی ساخت متفاوت هستند
مثلا روی سوکت AM3 د حال حاضر پردازنده های 45 نانومتری نصب میشه ولی برخی مدل ها با آپدیت بایاس مدل های 32 نانومتری را هم پشتیبانی می کنند
ضمن اینکه در حال حاضر روی سوکت AM3+ بردهای حاضر در بازار پردازنده های 45 نانومتری سوار میشه
همینطور روی سوکت 775 اینتل انواع پردازنده های 65 و 45 نانومتری سوار میشه

موفق باشید