ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای کامپیوترم قطع شده، نمی دونم چرا!

matboox
21-06-2011, 12:49
سلام
الان سه ساعته دارم دنبال تاپیکی می گردم که جواب سوالمو بگیرم اما نیست.

تا دیروز همه چیز اوکی بود که مشکلی برای ویندوزم پیش اومد و عوضش کردم، قبلاً ویندوز sp2 استفاده می کردم و بعد از نصب سی دی مادربرد همه چیز اوکی میشد اینبار هم همون sp2 رو نصب کردم و سی دی مادربرد رو هم کامل نصب کرد و هیچ مشکلی هم نداشت اما صدای کامپیوتر قطعه هنوز... آهنگ اجرا میشه ولی صدا قطعه.
هر کاری که به ذهن خودم می رسید و رو نت بود رو امتحان کردم و درست نشد میشه راهنمایی کنید. خیلی ممنون...

jafarian
21-06-2011, 12:54
اول ازهمه واردستاپ مین خودتون بشین ببینید صدای سیستم ازاون قسمت disable نیست بعدش به سایت مادربورد خودتون برین آخرین درایورمربوط به مین خودتون دان کنیدبعد به قسمت device manager برین ازاونجا صدای سیستم رو پاک کنید بعد صدای مین که ازداخل سایت سازنده گرفتین نصب کنید بعد سیستم ریستارت کنید:20:

matboox
21-06-2011, 13:00
ببخشید من هم الان سرم داره گیج میره و هم زیر دیپلمم! : ستاپ مین کجاست؟ اصلا مین چیه؟!

jafarian
21-06-2011, 13:02
منظورم ازمین همون مادربوردکه کلیه قطعات روش سوارمیشه همون قسمتی که واردش میشین واسه نصب ویندوز رو بوت سیدی تنظیم میکنید.

malkemid
21-06-2011, 13:11
شما اول چک کن اسپیکرت سالمه؟!! روشنه؟! وصله؟

matboox
21-06-2011, 13:14
منظورم ازمین همون مادربوردکه کلیه قطعات روش سوارمیشه همون قسمتی که واردش میشین واسه نصب ویندوز رو بوت سیدی تنظیم میکنید.
مشکلی نداشت
آخه من قبلا با همین ویندوز ( دقیقا همین سی دی ) با همین مادربورد و همین سی دی مادربرد نصب می کردم و همه چیز اوکی بود... الان هم کارت صدا نصب شده.
اسپیکر و اینا همه درستن :31:

matboox
21-06-2011, 13:56
یعنی هیچ راه دیگه ای نیست؟

Vaioman
21-06-2011, 14:00
دوست عزیز وقتی سیستم رو روشن میکنی کلید DEL رو بزن برو تو Setup ببین که گزینه مربوط به صدا فعال هست یا نه.گزینه هم تو قسمت Chipset باید باشه.

amir.zomorodian
21-06-2011, 14:13
با سلام
اصولاً وقتی موزیک پخش میشه یعنی تنظیمات درایوری شما سالمه
چون اگر درایور نصب نباشد یا در خروج صدا مشکلی باشد دستگاه با اخطار مواجه شده و موزیک پخش نخواهد شد.
همانطور که دوستان اشاره داشتن شما :
1 - تنظیمات بایوس را دیفالت کنین .
2 - اسپیکر ها را چک کنید .
3 - اتصال بین کارت صدا و اسچیکر را کنترل کنید که در نیامده و یا شاید کسی اشتباهاً جابجا نکرده باشد .
4 - بر اساس نوع و مارک و مدل مادربرد آخرین بروزرسانی کارت صدا را از سایت سازنده آن دانلود کرده و دوباره نصب نمایید .
5- تنظیمات کارت صدا را در کنترل پنل منوی Sound چک کنید .
در نهایت باید مشکل شما حل شود .
پی نوشت :
البته در ویندوزی که نصب کرده اید سرویس پک 2 است و همانطور که دوستان می دانند در بعضی سرویس پک های 2 قدیمی شما ابتدا باید یک آپدیت روی دستگاه نصب کرده و سپس درایور کارت صدا را نصب کنید .
مدل مادربرد را بگویید لطفاً

matboox
21-06-2011, 15:04
با سلام
اصولاً وقتی موزیک پخش میشه یعنی تنظیمات درایوری شما سالمه
چون اگر درایور نصب نباشد یا در خروج صدا مشکلی باشد دستگاه با اخطار مواجه شده و موزیک پخش نخواهد شد.
همانطور که دوستان اشاره داشتن شما :
1 - تنظیمات بایوس را دیفالت کنین .
2 - اسپیکر ها را چک کنید .
3 - اتصال بین کارت صدا و اسچیکر را کنترل کنید که در نیامده و یا شاید کسی اشتباهاً جابجا نکرده باشد .
4 - بر اساس نوع و مارک و مدل مادربرد آخرین بروزرسانی کارت صدا را از سایت سازنده آن دانلود کرده و دوباره نصب نمایید .
5- تنظیمات کارت صدا را در کنترل پنل منوی Sound چک کنید .
در نهایت باید مشکل شما حل شود .
پی نوشت :
البته در ویندوزی که نصب کرده اید سرویس پک 2 است و همانطور که دوستان می دانند در بعضی سرویس پک های 2 قدیمی شما ابتدا باید یک آپدیت روی دستگاه نصب کرده و سپس درایور کارت صدا را نصب کنید .
مدل مادربرد را بگویید لطفاً

دقیقا با همین مادربرد و ویندوز و سی دی مادربرد قبلا کار کردم... یعنی فقط ویندوز قبلیمو عوض کردم... و همون ویندوز رو دوباره نصب کردم ( دقیقا همون سی دی )
میشه در باره تنظیملات sound بیشتر توضیح بدید؟

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------

دوست عزیز وقتی سیستم رو روشن میکنی کلید DEL رو بزن برو تو Setup ببین که گزینه مربوط به صدا فعال هست یا نه.گزینه هم تو قسمت Chipset باید باشه.
این کار رو کردم، اصلا چیزی مشخص نیست... یعنی فقط یه گزینه ریبوت داره و یه گزینه دیگه که اونم وقتی می زنی ریبوت می شه...

amir.zomorodian
21-06-2011, 15:10
تمام مراحلی که گفتم رو چک کردید ؟
توی تنظیمات شما می تونید صدای دستگاه رو فعال یا غیر فعال کنید به صورت دستی
اگر به تنظیمات رفته و مشاهده کردید که نمی توانید تنظیمات کارت صدا رو تغییر بدید احتمالاً کارت صدا درست نشده و یا مشکل سخت افزاری دارد .
اگر برایتان امکان دارد بار دیگر ویندوز را نصب کنید

matboox
21-06-2011, 15:38
کارت صدا وصله، تو device manager نشون میده که وصله و اون علامت زرده نیست،

Vaioman
21-06-2011, 16:08
یه زحمت بکش و جایی که فیش رو میزنی تو پشت کیس عوض کن.تو جاهای دیگه بزن ببین بازم صدا نداری.تک تک چک کن.

matboox
21-06-2011, 16:14
Vaioman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان نشد :(
دست همگی درد نکنه... ویندوز رو عوض می کنم، اگر درست نشد دوباره میام :(