مشاهده نسخه کامل
: چطور می شه کیبورد معمولی رو به لپ تاپ وصل کرد؟
من می خوام کیبورد معمولی رو به لپ تاپ وصل کنم. برای این کار یه تبدیل به usb گرفتم ولی وقتی کیبورد رو به لپ تاپ وصل می کنم فقط سه چراغش روشن و خاموش می شن و دیگه کار خاصی انجام نمی ده (کیبور کار نمی کنه). روی کامپیوتر هم امتحان کردم باز فقط چنین اتفاقی میفته.
حالا می خواستم ببینم ممکنه این کیبورد تنظیم خاصی بخواد؟ مدل کیبوردم جنرال هست.
تبدیل هم تست شده است یعنی مشکل از تبدیل نیست.
شما وقتی تبدیل رو زدید برید تو بایوس تو قسمت integrated peripherals و برید تو تنظیمات usb کیبورد و از اونجا گزینشو تغییر بدین این برای پی سی
برای لپ تاب هم باید کیبورد رو تعریف کنین اگر درست نشد با اینکار ممکنه تبدیل ایراد داشته باشه ولی احتمال اولی بیشتره
شما وقتی تبدیل رو زدید برید تو بایوس تو قسمت integrated peripherals و برید تو تنظیمات usb کیبورد و از اونجا گزینشو تغییر بدین این برای پی سی
برای لپ تاب هم باید کیبورد رو تعریف کنین اگر درست نشد با اینکار ممکنه تبدیل ایراد داشته باشه ولی احتمال اولی بیشتره
برای لپ تاپ چطور میشه تنظیم کرد؟ اگر می شه راهنمایی کنید. تبدیل تست شده
برای لپ تاپ چطور میشه تنظیم کرد؟ اگر می شه راهنمایی کنید. تبدیل تست شده
بیک چند تا عکس از بایوس لپتابتون اگه میشه بزارید
اگه به صورت تبی هست تو قسمت advance اگه به صورت تبی نیست تو قسمت onbord device
عکس بزارید بهتره
ممنون بابت وقتی که میزارید.
من تا حالا با بایوس لپ تاپ کار نکردم تازه وقتی دلیت رو زدم یه صفحه اومد که یا میشه ویندوز رو انتخاب کرد (ورود به ویندوز) یه قسمت هم برای مموری... (دقیقا متوجهش نشدم! فکر کنم همین بایوس باشه). توش هم یه چیزی پر می شه و یه مقدار تنظیمات داره.
اگر ممکنه راهنمایی کنید.
آقا من تازه تونستم وارد بایوس بشم. با F2
بصورت تب هست. باید کدام گزینه رو فعال یا غیر فعال کنم؟ همه گزینه های قسمت advance فعال هستن.
شرمنده امکان عکس گرفتن ندارم.
بایددکمه ی f2 رو موقع بالا اومدن لپتاب بزنید تا وارد بایوس بشه
خوبه ببینید تنظیماتی برای usb داره
بله دوتا تنظیم برای usb داره دوتاش هم فعالند. ولی هنوز کیبور جواب نداده
یعنی نوشته enebale ؟
نمیتونید حالتشو عوض کنید؟
یعنی نوشته enebale ؟
نمیتونید حالتشو عوض کنید؟
بله.
می شه تغییر داد (غیر فعال کرد).
سه تا گزینه :
usb emulation
external usb ports
usb wake support
هستن که پیش فرضش گزینه سوم غیرفعال بود. من فعال کردم باز هم جواب نگرفتم. وقتی گزینه اول رو غیرفعال می کنم دیگه usb جواب نمیده (قطع میشه) وقتی گزینه دوم رو غیرفعال کنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته.
باید چکار کنم؟
اون extrenal usb port که باید فعال باشه غیر از این 3تا گزینه گزینه ی دیگه ای نیست ؟
اون extrenal usb port که باید فعال باشه غیر از این 3تا گزینه گزینه ی دیگه ای نیست ؟
غیر از اون سه گزینه ای که گفتم اینا هم هستند:
intel speedstep
virtualization
integrated nic
sata mode
esata mode
adapter warnings
function key behavior
charger behavior
wireless
همشون هم فعالند.
هیچ کدام از گزینه هایی که میخوام نیست تو اینا
تو تب های دیگه ی بایوس رفتین؟
گزینه ی دیگه ای نبود؟
اگه یو اس بی هاب دارید با اون امتحان کنید
هیچ کدام از گزینه هایی که میخوام نیست تو اینا
تو تب های دیگه ی بایوس رفتین؟
گزینه ی دیگه ای نبود؟
اگه یو اس بی هاب دارید با اون امتحان کنید
نه ندارم.
تب های دیگه هم چیز خاصی ندارن.
تب مین که تنظیمات ساعت و تاریخ داره
تب ادونس که گفتم
تب امنیت هم چند تا گزینه برای پسورد گذاشتن داره
تب بوت هم که تنظیمات بوت کردن دستگاه توش هست
تب خروج هم برای تنظیمات خروج و ذخیره سازی تغییراته
یعنی هیچ راحتی برای فعال کردن این نوع کیبوردها بر روی لپ تاپ وجود نداره؟ لپ تاپم دل N5010 است. توی قسمت 5010 هم سوالم رو مطرح کردم ولی نتیجه نگرفتم.
باز هم ممنون بابت اینکه وقت میزارید.
نه ندارم.
تب های دیگه هم چیز خاصی ندارن.
تب مین که تنظیمات ساعت و تاریخ داره
تب ادونس که گفتم
تب امنیت هم چند تا گزینه برای پسورد گذاشتن داره
تب بوت هم که تنظیمات بوت کردن دستگاه توش هست
تب خروج هم برای تنظیمات خروج و ذخیره سازی تغییراته
یعنی هیچ راحتی برای فعال کردن این نوع کیبوردها بر روی لپ تاپ وجود نداره؟ لپ تاپم دل N5010 است. توی قسمت 5010 هم سوالم رو مطرح کردم ولی نتیجه نگرفتم.
باز هم ممنون بابت اینکه وقت میزارید.
شما اگه میتونید درایورهای لپتاب رو به روز کنید و بایوسشو آپدیت کنید شاید درست شد
شما اگه میتونید درایورهای لپتاب رو به روز کنید و بایوسشو آپدیت کنید شاید درست شد
این نوع کیبورد ها رو منصرف شدم چون به ریسک اپدیت بایوس نمی صرفه!
برای کیبوردهای usb هم این نوع مشکل وجود داره؟ یعنی اگر یه کیبورد usb بخرم باز نیاز به این کارا هست؟
این نوع کیبورد ها رو منصرف شدم چون به ریسک اپدیت بایوس نمی صرفه!
برای کیبوردهای usb هم این نوع مشکل وجود داره؟ یعنی اگر یه کیبورد usb بخرم باز نیاز به این کارا هست؟
برای pc رو بعضی مین ها کیبورد usb تو ویندوز کار میکنه ولی دیگه موقع نصب ویندوز تو داس ممکنه کار نکنه و نتونی سی دی ویندوز بوت کنی و باید کیبورد رو از تو ستاب تعریف کنی همون کاری که من با ککیبورد usb ایم الان کردم
برای pc رو بعضی مین ها کیبورد usb تو ویندوز کار میکنه ولی دیگه موقع نصب ویندوز تو داس ممکنه کار نکنه و نتونی سی دی ویندوز بوت کنی و باید کیبورد رو از تو ستاب تعریف کنی همون کاری که من با ککیبورد usb ایم الان کردم
نه من برای لپ تاپ میخوام.
برای لپ تاب من هر کیبورد usb زدم مشکلی نداشت و شناخت حتی من از تبدیل هم استفاده کردم برای یه لپ تابی مشکلی نبود
4lireza.
03-06-2015, 05:16
سلام عزیز منم همین مشکل رو دارم والی نتونستم با خوندنه پست ها مشکلمو حل کنم اگه میشه راهنماییم کنید
ایم عکس از بایوس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تنظیمات باز هم وقتی کیبورد رو میزنم فقط ۳ تا چراغ روشن خاموش میشن و اتفاقی نمیوفته حتی تو این قسمت تنظیمات کیبورد هم usb کیبورد رو نمیخونه
مرسی :n16:
دوستان من میخوام کیبورد بخرم که وصل بشه به لپتاپ. این نوع کیبوردها مخصوص هستند یا نه؟ مستقیما به لپتاپ وصل میشه سیمشون؟
محمد7966
30-04-2017, 10:44
دوستان من میخوام کیبورد بخرم که وصل بشه به لپتاپ. این نوع کیبوردها مخصوص هستند یا نه؟ مستقیما به لپتاپ وصل میشه سیمشون؟
منظورتون کیبورد pc هست؟
اگر کیبورد پی سی میخاین وصل کنید،usb دارش هست راحت وصل میشه
اما اگر کیبورد مخصوص خود لبتابتون بخاین سیم مخصوص خودش رو داره و هر کیبوردی نمیشه وصل کرد حتما باید عین مدل لبتابتون باشه
منم کیبورد لبتابم خراب شد،دیدم 60 هزارتومان نوشه،البته یک فروشگاه اینترنتی 39 هزارتومان هم میداد که دیگه براش کیبورد پی سی خریدم 20 هزازتومان،چون 6 ساله لبتاب دارم و دیگه نمی صرفید براش یه کیبورد نو بخرم
منظورتون کیبورد pc هست؟
اگر کیبورد پی سی میخاین وصل کنید،usb دارش هست راحت وصل میشه
اما اگر کیبورد مخصوص خود لبتابتون بخاین سیم مخصوص خودش رو داره و هر کیبوردی نمیشه وصل کرد حتما باید عین مدل لبتابتون باشه
منم کیبورد لبتابم خراب شد،دیدم 60 هزارتومان نوشه،البته یک فروشگاه اینترنتی 39 هزارتومان هم میداد که دیگه براش کیبورد پی سی خریدم 20 هزازتومان،چون 6 ساله لبتاب دارم و دیگه نمی صرفید براش یه کیبورد نو بخرم
کیبورد مخصوص خود لپتاپ منظورتون چی هست؟! یعنی کیبوردش کلا عوض میشه؟
نه دوست عزیز. من میخوام برای راحتی کار این کار رو بکنم و یه کیبورد pc وصل کنم به لپتاپ. ایا کار میکنه کیبورد pc یا لپتاپ رو با خودم ببرم امتحان کنم؟! هر نوع کیبوردی میشه دیگه
تاپیک باز نکردم دیدم دوستمون حتی نوع لپتاپش مثل مال منه dell 5010 گفتم اینجا بپرسم.
محمد7966
30-04-2017, 11:48
کیبورد مخصوص خود لپتاپ منظورتون چی هست؟! یعنی کیبوردش کلا عوض میشه؟
نه دوست عزیز. من میخوام برای راحتی کار این کار رو بکنم و یه کیبورد pc وصل کنم به لپتاپ. ایا کار میکنه کیبورد pc یا لپتاپ رو با خودم ببرم امتحان کنم؟! هر نوع کیبوردی میشه دیگه
تاپیک باز نکردم دیدم دوستمون حتی نوع لپتاپش مثل مال منه dell 5010 گفتم اینجا بپرسم.
نه مشکلی نیست هر نوع کیبورد pc ای به لبتاب وصل میشه و مشکلی از این بابت نداره
بچه های ما تو خوابگاه هر از گاهی هم برای بازی pes کیبورد وصل میکردن
من تا حالا ندیدم کسی به مشکل برخورده باشه
MRCooL33
28-05-2024, 16:11
آقا من میخوام برای لپ تاپم کیبورد گیمینگ بگیرم بتظرتون کار میکنه؟
shabnam1986
28-05-2024, 16:34
آقا من میخوام برای لپ تاپم کیبورد گیمینگ بگیرم بتظرتون کار میکنه؟
سلام بله...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.