مشاهده نسخه کامل
: میخوام مریض بشم!
nelly joon
21-06-2011, 08:52
شاید یکم عجیب باشه.
من 2 هفته دیگه کنکور دارم ولی به دلایل شخصی نباید به این آزمون برم.نمیتونم به پدر و مادرم بگم که نمیرم.واسه همین میخوام یه دارویی بخورم که چند ساعتی حالم بد باشه و به کنکور نرسم.
خواهش میکنم کمکم کنید.
دارویی بگید که حالت تهوع بیاره یا یه کاری کنه من تو دستشویی گیر کنم و از این چیزا .
ولی فقط برای چند ساعت....
Alamate Soal
21-06-2011, 09:00
اين تاپيك ربطي به پرسش و پاسخ پزشكي نداره دوست عزيز . پزشكي براي خوب كردن انسان ها هست نه كمك كردن به اونها براي مريض شدن اونم جهت تمارض !
اگه دلتون بخواد ميتونين خودتون رو تو دستشويي حبس كنين و يا قرص سنامد مصرف كنين كه اونقدر اسهال بگيرين كه پدر و مادرتون به زور شما رو تو دستشويي حبس كنن :13:
ولي يادتون باشه كه با اين كار خودتون رو گول ميزنين نه پدر و مادرتون رو .
هيچ اشكالي نداره كه امسال رتبه بدي بيارين ولي با تجربه اي كه كسب ميكنين از سال بعد شروع كنين به آزمون هاي آزمايشي و كتاب تست بچسبين و هررشته اي خواستين برين
nelly joon
21-06-2011, 09:11
میدونم مسخره است ولی من واسه کارم دلیل دارم.هرچند که نمیتونم اینجا دلیلش رو بگم.
بچه های تاپیک کنکور میدونن که من از نظر درسی خیلی خوب بودم و الانم هستم.
ولی به هر جهت نباید به این آزمون برم.
ممنون میشم دوستان دیگه هم کمک کنن.
Alamate Soal
21-06-2011, 09:16
اميدوارم وقتي بعدا دارين به كار الانتون ميخندين پشيمون نشده باشين .
شب قبل يه شام چرب و زياد بخورين به همراه 2 فنجون قهوه خيلي غليظ . بعدش 2تا قرص سنامد گياهي بخورين ( اگه ساعت 10 شب اين كار رو بكنين تاثيرش تا 3-4 صبح شروع ميشه ) . شما تا 12 ساعت مجبور ميشين كه كلا در WC زندگي كنين :31:
befermatooo
21-06-2011, 09:29
چند پیشنهاد :
1 : کارت ورود به جلسه رو گم کنید .
2 : سوار مسافر بر نما شخصی بشین تا رباییده بشین . البته بگین بعد از کمکور ولتون کنن محترمانه :دی
nelly joon
21-06-2011, 09:36
چند پیشنهاد :
1 : کارت ورود به جلسه رو گم کنید .
2 : سوار مسافر بر نما شخصی بشین تا رباییده بشین . البته بگین بعد از کمکور ولتون کنن محترمانه :دی
1-نمیشه! چون یکی دیگه واسم پرینت میگیرن.
2-نمیشه! چون تا کنکور مامان بابام اسکورتم میکنن!
nelly joon
21-06-2011, 10:12
تا حالا 44 نفر این صفحه رو دیدن فقط 2 نفر پیام دادن.
ممنون میشم دوستای دیگه هم نظر بدن.
شدیدا به کمک نیاز دارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.