مشاهده نسخه کامل
: یه پاور خوب معرفی کنید
M I S H A
07-06-2006, 11:09
سلام
من نیاز به یه پاور خوب دارم
حداقل 500w باشه
در مقابل نوسانات برق مقاوم باشه(سیستم قبلیم به خاطر پاور سوخت!!! :sad: )
Motefakker
08-06-2006, 07:04
انشاءالله که دیگه هیچ وقت پاورت نسوزه. ولی در مورد یه پاور خوب باید بهت بگم که..... بله عرض میکردم خدمتتون که یه پاور خوب پاوریه که در مقابل نوسانات برق مقاوم باشه و همچنین پاوری ...خب خوبه ....پاور خوبه ولی فکر کنم که مثلا پاور ....
اصلا من نمیدونم
سلام
به نظر من توی ایران فقط AcBel اونم با گارانتی 3 ساله ی آلبالو کامپیوتر
خوش باشی،
©م.م.©
M I S H A
09-06-2006, 08:39
سلام
به نظر من توی ایران فقط AcBel اونم با گارانتی 3 ساله ی آلبالو کامپیوتر
خوش باشی،
©م.م.©
از جوابی که دادی ممنون اما یه سوال داشتم این پاور500w تا 600w داره؟
Devil Lord
09-06-2006, 08:46
بهترین Green صبح تا شب و 7 روز هفته روشنش بزار مثل سگ کار میکنه!!!! هیچی هم حالیش نیست نوسانات و میدانات و پیچشات و....
فکر کنم اگر بگردی 650 بتونی پیدا کنی!!
(پاور های green با ضمانتنامه کیس سبز 2ساله) در ضمن قیمت کیس های گرین بالاستا!! رفتی قیمت بگیری حول نخور
M I S H A
09-06-2006, 08:56
بهترین Green صبح تا شب و 7 روز هفته روشنش بزار مثل سگ کار میکنه!!!! هیچی هم حالیش نیست نوسانات و میدانات و پیچشات و....
فکر کنم اگر بگردی 650 بتونی پیدا کنی!!
(پاور های green با ضمانتنامه کیس سبز 2ساله) در ضمن قیمت کیس های گرین بالاستا!! رفتی قیمت بگیری حول نخور
من فقط پاورش را می خوام،فکر کنم پاور قیمت 650w
70 یا 80 تومن باشه درسته؟
کسی قیمت از این پاور هایی که بالا معرفی کردن داره؟بزاره ممنون می شم
Devil Lord
09-06-2006, 09:09
واقعا شرمندتم من اصلا از قیمت پاور اطلاعی ندارم ولی سعی کن حتما green بگیری
من خودم رفتم کیسم رو عوض کردم پاورش زد هارد و رم و مادربورد رو سوزوند!!!! کلی خسارت دیدم آخرش رفتم پاور کیس قبلیم رو گرفتم کندم زدم به این یکی پس مراقب باش با یک اشتباه کوچیک ممکنه بالای 200 هزار تومن خرج بیفته گردنت
M I S H A
09-06-2006, 09:54
واقعا شرمندتم من اصلا از قیمت پاور اطلاعی ندارم ولی سعی کن حتما green بگیری
من خودم رفتم کیسم رو عوض کردم پاورش زد هارد و رم و مادربورد رو سوزوند!!!! کلی خسارت دیدم آخرش رفتم پاور کیس قبلیم رو گرفتم کندم زدم به این یکی پس مراقب باش با یک اشتباه کوچیک ممکنه بالای 200 هزار تومن خرج بیفته گردنت
با تو احساس همدردی می کنم همیت بلا سر من هم نازل شد!فقط تا الان می دونم مادربوردم سوخته(بقیه قطعات را هنوز فرصت نکردم امتحان کنم البته به جز CPU)
سلام
ببين عزيم، ما يه توان nominal داريم، يه توان real
چيزي كه در نهايت به دستگاه تو مي رسه و دستگاه تو مي تونه ازش استفاده كنه، توان real ه و در واقع توان nominal مربوط به محاسبات روي كاغذ مي شه.
كمپاني هاي متفرقه، توان nominal رو روي محصولاتشون مي نويسند. (حتي power هاي Green هم، توان nominal رو مي نويسند.)
يعني مثلا روي power زده 550 وات، ولي در عمل 290 وات بيشتر بهت نمي ده.
خوبي AcBel اينه كه توان real روي محصولاتش مي نويسه.
يعني وقتي 350 وات ش رو مي خري، اين power به شما 350 وات مي ده، نه كمتر، نه بيشتر.
ويژگي هاي ديگر AcBel به قرار زيراند:
Short-Current Protection
Over-Temperature Protection
Over-Current Protection
Over-Voltage Protection
Active Intelligent Fan Speed Control
Auto Range Voltage Selection
نكته ي 1 ==> ممكنه اين feature ها رو روي power هاي ديگه هم نوشته باشند، ولي وقتي AcBel مي گه دارم، يعني داره.
نكته ي 2 ==> power هاي AcBel، از 350 وات به بالا، يه feature دارند به اسم Active Power Factor Correcton. كار اين feature اينه كه فركانس برق رو براي سيستم شما ثابت نگه مي داره. (اگه يه ذره الكترونيك بلد باشي، متوجه مي شي كه اين كار اين قدر سخت هست كه مي شه بهش گفت غير ممكن.)
نكته ي 3 ==> همين كه 3 سال گارانتي ه، نشون مي ده به كيفيت كارشون اطمينان دارند.
فكر كنم 500 وات AcBel بشه 150 هزار تومن.
350 وات AcBel مي شه 31 هزار تومن.
اگر دستگاه شما معمولي ه، من همون 350 وات رو پيشنهاد مي كنم.
خوش باشي،
©م.م.©
M I S H A
09-06-2006, 11:11
سلام
ببين عزيم، ما يه توان nominal داريم، يه توان real
چيزي كه در نهايت به دستگاه تو مي رسه و دستگاه تو مي تونه ازش استفاده كنه، توان real ه و در واقع توان nominal مربوط به محاسبات روي كاغذ مي شه.
كمپاني هاي متفرقه، توان nominal رو روي محصولاتشون مي نويسند. (حتي power هاي Green هم، توان nominal رو مي نويسند.)
يعني مثلا روي power زده 550 وات، ولي در عمل 290 وات بيشتر بهت نمي ده.
خوبي AcBel اينه كه توان real روي محصولاتش مي نويسه.
يعني وقتي 350 وات ش رو مي خري، اين power به شما 350 وات مي ده، نه كمتر، نه بيشتر.
ويژگي هاي ديگر AcBel به قرار زيراند:
Short-Current Protection
Over-Temperature Protection
Over-Current Protection
Over-Voltage Protection
Active Intelligent Fan Speed Control
Auto Range Voltage Selection
نكته ي 1 ==> ممكنه اين feature ها رو روي power هاي ديگه هم نوشته باشند، ولي وقتي AcBel مي گه دارم، يعني داره.
نكته ي 2 ==> power هاي AcBel، از 350 وات به بالا، يه feature دارند به اسم Active Power Factor Correcton. كار اين feature اينه كه فركانس برق رو براي سيستم شما ثابت نگه مي داره. (اگه يه ذره الكترونيك بلد باشي، متوجه مي شي كه اين كار اين قدر سخت هست كه مي شه بهش گفت غير ممكن.)
نكته ي 3 ==> همين كه 3 سال گارانتي ه، نشون مي ده به كيفيت كارشون اطمينان دارند.
فكر كنم 500 وات AcBel بشه 150 هزار تومن.
350 وات AcBel مي شه 31 هزار تومن.
اگر دستگاه شما معمولي ه، من همون 350 وات رو پيشنهاد مي كنم.
خوش باشي،
©م.م.©
متشکر از جوابت ،اما سیستمی که من دارم می بندم حداقل 400 تا 450 وات برق لازم داره(بدون SLi )اگه بتونی یه قیمتی از پاور های 400،450،500،و550 را بدی خیلی ممنون می شم
430 وات تي تي حدود 58 تومن
از ايسبل هم بهتر هست
1- تي تي
2- ايسبل
3- گرين
تاپيك هم براش داريم معرفي شده
ايسبل و تي تي اصلا قابل مقايسه با گرين نيستن اين دو برند حرفه اي ترين هستند كه البته تي تي 100% بهتر هست
reza12100
09-06-2006, 15:11
acbel 400 w را تاز گرفتم
قیمت 48000 تومن
M I S H A
10-06-2006, 08:33
از ايسبل هم بهتر هست
1- تي تي
2- ايسبل
3- گرين
ايسبل و تي تي اصلا قابل مقايسه با گرين نيستن اين دو برند حرفه اي ترين هستند كه البته تي تي 100% بهتر هست
سلام مافیا جان،می شه آدرس اون تاپیک را بدی آخه سرچ کردم پیدا نکردم :sad: :angry:
siavash alavi
10-06-2006, 10:45
با سلام
دوست خوبم
s2005
اگر پاور خوب ميخواي و ميخواهي مطمئن باشي كه اذيتت نكنه يه پاور گرين بگير و به تعمير كار خوب مراجعه كن و بده تا واتش رو برات بالا ببره چون تمام پاورهايي كه تو بازار هست بيشتر از 350 رو بهت نميده
اگر بخواهي كه 40 تا 50 تومن هزينه كني اون حرف ديكه ايست
اما پاورهاي معمولي رو ميشه درست كرد
من خودم يه پاور گرين خريدم و با 10 تومن تبديلش كردم به 550 و الان هم يكسال و نيمه كه داره مثل تراكتور كار ميكنه
اگر راهنمايي خواستي برام پيغام بزار
موفق باشي
سلام
این لیست قیمت های rayanSaba است. حول حوش قیمت دست می یاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M I S H A
11-06-2006, 11:02
در مورد پست بالایی،مرسی :biggrin:
amirpers
30-11-2006, 20:10
دوستان این پاورهای گرین 500 وات یا بالاتر که 20PiN باشه هم داره ؟چون مادر بورد من 20 پین هستش .
Lord_theOne
02-12-2006, 11:51
پاور گرين خوبه و ارزان هست كارشم خوبه 550 وات بگيريد فكر كنم طرف 30 تومان باشد
Gigabyte
14-12-2006, 02:10
پیشنهاد من Green ولی هر چی گرفتی real 500w
باشه
خوش بگزره
یه سری اینجا بزن حتما کمکت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zonealarm
16-12-2006, 14:02
از ايسبل هم بهتر هست
1- تي تي
2- ايسبل
3- گرين
منم همینو می گم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.