مشاهده نسخه کامل
: مشکل با scx 4300
سلام
من یه سامسنوگ SCX 4300 خریدم این پرینتر وقتی باهاش کپی میگیریم بسیار شفاف و بدون نقاط خالی پرینت میگیره ولی وقتی یه فایل باهاش پیرینت میگریم پر از نف=قاط خالی و کمرنگی هست
مشکلش از چیه؟
تونرش تازه شارژ شده و چیپش هم همین طور
mehran gorji
21-06-2011, 07:18
سلام
من یه سامسنوگ SCX 4300 خریدم این پرینتر وقتی باهاش کپی میگیریم بسیار شفاف و بدون نقاط خالی پرینت میگیره ولی وقتی یه فایل باهاش پیرینت میگریم پر از نف=قاط خالی و کمرنگی هست
مشکلش از چیه؟
تونرش تازه شارژ شده و چیپش هم همین طور
عجیب است کپی پر رنگ و پرینت کمرنگ فکر کنم برعکس باشد حالا بیخیال مشکل از دکتر بلید مکنت است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehran gorji
21-06-2011, 17:34
این کار را باید دست کسی بسپرید که تو کارش وارد است
باید اون قسمت لبه ها رو تمیز کرد{کمی خراش}
و برای باز کردن دکتر بلید باید خیلی مواظب باشید
mahyar_bito
05-07-2011, 00:23
با سلام دوست عزیز احتمالا نرم افزار مشکل داره تو قسمت printing preferences در تنظیمات پرینتر یه گزینه به نام dpi , toner saving می بینی dpi رو رو 600 تنظیم کن و سیوینگو رو off احتمال زیاد خوب می شه .هم می تونی درایور پرینتر رو دوباره نصب کنی.
mehran gorji
05-07-2011, 15:56
با سلام دوست عزیز احتمالا نرم افزار مشکل داره تو قسمت printing preferences در تنظیمات پرینتر یه گزینه به نام dpi , toner saving می بینی dpi رو رو 600 تنظیم کن و سیوینگو رو off احتمال زیاد خوب می شه .هم می تونی درایور پرینتر رو دوباره نصب کنی.
سلام دوست عزیز ربطی به اون نداره
4300 مشکلات{دکتر بلید} رو داره.
SHABGARD1
06-07-2011, 21:33
گل پسر داخل بیشتر کارتریجای سامسونگ دکتر بلید هست.پس دلیل نمیشه این مدل فقط مشکل داشته باشه.به نظر من مهیار درست میگه
mehran gorji
07-07-2011, 07:41
گل پسر داخل بیشتر کارتریجای سامسونگ دکتر بلید هست.پس دلیل نمیشه این مدل فقط مشکل داشته باشه.به نظر من مهیار درست میگه
درسته دوست عزیز فقط مدل های 4300 این مشکل رو ندارند.
دکتر بلید داخل بیشتر کارتریج های سامسونگ نیست بلکه تو تمام کارتریج ها دکتر بلید وجود دارد.
من تا الا به اندازه موهای سرم 4300 شارژ کردم.
این مشکل از بلید است.
. اما وقتی درام سالمه چه لزومی داره که شما تنظیمات رو دست بزنید.
اگر هم حس میکنی کار شما درست است پس همان کار شما را بچه ها تایید میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SHABGARD1
15-07-2011, 13:07
قصد جسارت نداشتم ولی به نظر شما اگه از دکتر بلید باشه نباید توی کپی هم تاثیر بزاره؟
mehran gorji
16-07-2011, 08:46
چرا احتمال داره تنظیمات کپی لایترش بالا باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.