ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Oqo چیست؟

reza_M
07-06-2006, 10:33
در یک سایتی دیدم درباره این نوت بوک جدید نوشته بود
کسی می داند دقیقا این چی است و در ایران وجود دارد یا نه؟؟؟
ممنون

جواد كاظميان
10-06-2006, 15:53
پیشرفت صنعت سخت‌افزار و بازار رایانه جهان، کار را به جایی رسانده که اکنون لپ‌تاپ‌ها هم همانند طلا با واحد اونس سنجیده می‌شوند.
به گزارش سرویس بین‌الملل «بازتاب»، روزنامه «نیویورک‌تایمز» نوشت: «کریس دی‌بونا» مدیر برنامه‌های آزاد «گوگل» از سنگینی و زحمت لپ‌تاپ‌ها در عذاب بوده؛ بنابراین طی یک تجربه جدید با مونتاژ قطعات مختلف، یک کامپیوتر شخصی را برای خود درست کرده است.

کامپیوتر وی که با ویندوز XP راه‌اندازی شده، از یک جعبه کارت‌های 3 تا 5 اینچی بزرگ‌تر نیست و به جای پوند با اونس وزن می‌شود. این کامپیوتر که OQO نامگذاری شده، با کیبوردی کار می‌کند که می‌تواند با شست نیز فشار داده شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

او به هنگام کارهای جدی و پرحجم، از صفحه‌کلیدهای عادی استفاده می‌کند ولی معتقد است که با صفحه کلید خودش نیز با همان سرعت کار می‌کند. صفحه کلید 5 اونسی او توسط محیط «بلوتوث» به کامپیوتر متصل می‌شود. این کامپیوترها توانایی کار با همه برنامه‌های اینترنتی را داشته و حتی می‌توانند به عنوان پروژکتور نیز استفاده شوند. این کامپیوترها که به Palm TX معروفند 299 دلار قیمت دارند.
این نسخه کوچک لپ‌تاپ‌ها می‌توانند بسیاری از کارهای نوع بزرگشان را انجام دهند، اما به هر حال از نظر اندازه صفحه کوچک هستند.

همچنین کاربرانی که بیشتر آنها نیز مسافر هستند، توانایی انجام کارهای بسیاری از جمله بازی‌های پیچیده را نیز دارند. تجهیزات دیگری نیز مانند ماوس، هدفون، میکروفون، دوربین دیجیتال و حتی جستجوگر امواج ماهواره‌ای نیز در این کامپیوترها موجود است.
اما مزیت آنها این است که هر کسی می‌تواند تنها بخش‌های مورد استفاده‌اش را نصب کند. مثلا در سفرهای کوتاه نیازی به موس و کیبورد نیست.

«دی‌بونا» می‌گوید: «من از این دستگاه هم به عنوان موبایل و هم به عنوان کامپیوتر استفاده می‌کنم».
البته استفاده از یک صفحه کلید معمولی بزرگ می‌تواند توانایی و سرعت کار با این دستگاه‌ها را راحت‌تر کند. مثلا جستجوی دفتر تلفن با این روش ساده است، اما برای تایپ متن‌ها، استفاده از صفحه کلید معمولی الزامی است.

تاکنون شکل‌های مختلفی از این کامپیوترها و صفحه‌کلیدهایشان به بازار آمده که صفحه کلیدها توانایی اتصال به کامپیوتر را با استفاده از محیط هایی مانند «بلوتوث» و «اینفرارد» دارند.

reza_M
14-06-2006, 12:57
ممنون
ولی من همین مطلب را خونده بودم که اومدم اینجا و سوال کردم
اگه چیزه دیگه ای هست بنویسید
مثلا قیمت و یا اینکه در ایران هست یا نه ؟؟؟
مشابه این چه چیزهایی هست؟؟