مشاهده نسخه کامل
: کمک برای شیر adsl برای گوشی
kkkaktoos
20-06-2011, 21:13
دوستان سلام
مودمم که باهاش وصل میشم اینترنت wifi نداره . یکی از دوستام یه مودم wireless بهم داد . حالا نمیدونم چجوری باید اینترنت رو توسط این مورم شیر کنم تا بتونم با گوشی هم برم اینترنت . اینم عکس این مودمی که دوستم بهم داده .
DWA-125 Wireless 150 USB Adapter
در ضمن وقتی به usb وصل هست با گوشی که سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه . ولی وقتی تو network & sharing center هستم لیست wirless هایی که دوروبر هست رو پیدا میکنه .
دوستان یه راهنمایی کنید تا بتونم wireless اش رو راه بندازم و بتونخم با گوشی هم وصل شم اینترنت .
شما باید مودم وایرلس رو اول کانفیگ کنید اگر کانفیگش کردید و وقتی روشن باشه اگه وایرلسش فعال باشه باید چراغ وایرلسش روشن باشه بعد با گوشی سرچ میکنید و وایرلسشو پیدا میکنید
joe_satriani
20-06-2011, 21:21
با سلام
دقت داشته باشید که مودم رو از نوع PPPoE باید کانفیگش کنید تا وایرلسش فعال باشه
موفق باشید.
سلام.
دوست عزیز من عکسی نمی بینم ولی تا اونجا که یادمه dwa 125 مودم نیست.آداپتور وایرلس هست و فقط قابلیت گیرندگی داره.
kkkaktoos
21-06-2011, 08:57
تو پست اول عکس رو گذاشتم برای دوستان
MrDevil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان به نظر درست میگه این وسیله فقط گیرندس .
اما حالا وسیله ای شبیه به همینی که دارم هستش که بتونه فرستنده هم باشه تا بتونم اینترنت رو با اون شیر کنم تا بتونم با موبایل هم برم اینترنت ؟
بی زحمت مدلش رو معرفی کنید و اگه ممکنه قیمت حدودیش رو
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کردم شما مودم ای دی اس ال دارین چون اونموقع عکسش برای من لود نمیشد این که عکسشو اول کذاشتین گیرنده ی wi fi هست معلومه با گوش نمیشه وصل شد
شما اگه میخواین یک فرستنده ی وایرلس داشته باشین باید یک مودم adsl وایرلس بگیرید
تو پست اول عکس رو گذاشتم برای دوستان
MrDevil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان به نظر درست میگه این وسیله فقط گیرندس .
اما حالا وسیله ای شبیه به همینی که دارم هستش که بتونه فرستنده هم باشه تا بتونم اینترنت رو با اون شیر کنم تا بتونم با موبایل هم برم اینترنت ؟
بی زحمت مدلش رو معرفی کنید و اگه ممکنه قیمت حدودیش رو
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبیه به این خیر.شما باید مودم adsl خودتون رو با یک مودم adsl وایرلس دار جایگزین کنید.
از 50-60 هزار تومان هست به بالا.مدل رو نمیدونم.به مدل خاصی محدود نیست.
ولی بهتره از isp خودتون بپرسید با چه مارکی سازگاره بعد برید بخرید.چون بعضی از شرکت ها به مدل مودم گیر میدن.
برید tplink td 8110g رو بگیرید 40 تومن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.