مشاهده نسخه کامل
: تمام مباحث مربوط به نرم افزار Steam ، آموزش ،اخبار ، لیست کاربران P30 World و ...
- Saman -
08-02-2015, 16:01
این تاپیک بسته بشه بهتر نیست؟
یعنی واقعا کسی پاسخگو نیست؟
دوست عزيز... بهتر هست كه تامل كنيد تا كسی پاسخ شما رو بده... و تصور نمیكنم كه بسته كردن اين تايپيك صرفا به خاطر اين كه كسی جواب سوال شما رو نداد، ايده خوبی باشه... من (يا ساير عزيزان) هم، هميشه فرصت ديدن اين تايپيك رو ندارند...
سلام دوستان
اکانت استیم من قفل شده
فکر میکنم خودم هم قفل کردم
ولی در تنظیمات هیچ گزینه ای برای باز کردن قفل نیست
ظاهر امر هم اینطور به نظر میرسه که باید با استیم تماس بگیرم و درخواست کنم اکانتم رو مجدد باز کنن
تماس هم گرفتم ولی خبری نشده
از دوستان کسی هست راهنمایی کنه چطور اکانتم رو از حالت قفل یا همون لاک در بیارم؟
با تشکر
دوست عزيز...
.. منظورتون از "قفل" چی هست؟ يا اينكه خودتون قفل كرديد؟! درست متوجه نمیشم... يعنی چهكاری كرديد تا اكانتتون "قفل" شد؟! يا چه شده كه اكانت قفل شده؟! لطفا يك اسكرينشات يا متن پيام استيم (به شما) رو در اينجا قرار بديد.
شما، احيانا استيم گارد رو فعال نكرديد؟! كه بعد از فعال سازی استيم گارد (يا اگر از قبل هم فعال بوده) برای ورود به استيم از شما يك كد مخصوص میخواد و در پنجرهاش، هم شكل كليد هم داره!!! كه در اينصورت واقعا مشكلی نيست... و تنها با مراجعه به ایميلتون، و وارد كردن اون كد مخصوص، مشكل برطرف شده و وارد برنامه استيم خوهيد شد!
دوست عزيز...
.. منظورتون از "قفل" چی هست؟ يا اينكه خودتون قفل كرديد؟! درست متوجه نمیشم... يعنی چهكاری كرديد تا اكانتتون "قفل" شد؟! يا چه شده كه اكانت قفل شده؟! لطفا يك اسكرينشات يا متن پيام استيم (به شما) رو در اينجا قرار بديد.
شما، احيانا استيم گارد رو فعال نكرديد؟! كه بعد از فعال سازی استيم گارد (يا اگر از قبل هم فعال بوده) برای ورود به استيم از شما يك كد مخصوص میخواد و در پنجرهاش، هم شكل كليد هم داره!!! كه در اينصورت واقعا مشكلی نيست... و تنها با مراجعه به ایميلتون، و وارد كردن اون كد مخصوص، مشكل برطرف شده و وارد برنامه استيم خوهيد شد!
با سلام
بابت عجله داشتن عذر میخوام
کمی عجله دارم تا اکانتم زودتر فعال بشه
ببینید دوست عزیز
اون بحث ارسال کد امنیتی به ایمیل برای وارد شدن از یک کامپیوتر دیگر و یا تغییر رمز بحثش فرق میکنه و در اون مورد مشکلی ندارم
مشکل از اینجاست که اکانت من قفل شده و فکر هم میکنم خودم گزینه لاک رو زده باشم تا اونجاییکه میدونم
ضمن اینکه اون بحث استیم گوارد هم بحثش جداست و برای امنیت بیشتر هست
در واقع مشکل من اینه که اکانتم قفل شده
دلایلش هم اونطور که از سایتهای مختلف خوندم میتونه یکیش بازی دوتا2 باشه که بخاطر -- کردن نقشه های بازی ممکنه خود استیم ما هم -- بشه
دومیش میتونه بخاطر تغییر در ایمیل و یا ورود از سیستمهای دیگه باشه
در استیم پیغامی برای من اومده که نوشته شده آلرتی دریافت کرده ام یا همون هشداری برای من اومده با خط قرمز
ضمن اینکه دیگه اکانتم آنلاین نمیشه و فقط میتونم آفلاین بازی کنم
برای غیر فعال شدنش هم نوشته که باید با استیم تماس بگیریم تا ادمین اونو بررسی کنه
حتی ایمیل هم فرستادم ولی جوابی نیومده
به هر حال اگر راه حلی هست ممنون میشم کمکم کنید و اگر نشد میتونم ایمیل و استیمم رو بدم خدمت شما تا اون بررسی کنید یا خیر؟
با تشکر
- Saman -
08-02-2015, 20:26
با سلام
بابت عجله داشتن عذر میخوام
کمی عجله دارم تا اکانتم زودتر فعال بشه
ببینید دوست عزیز
اون بحث ارسال کد امنیتی به ایمیل برای وارد شدن از یک کامپیوتر دیگر و یا تغییر رمز بحثش فرق میکنه و در اون مورد مشکلی ندارم
مشکل از اینجاست که اکانت من قفل شده و فکر هم میکنم خودم گزینه لاک رو زده باشم تا اونجاییکه میدونم
ضمن اینکه اون بحث استیم گوارد هم بحثش جداست و برای امنیت بیشتر هست
در واقع مشکل من اینه که اکانتم قفل شده
دلایلش هم اونطور که از سایتهای مختلف خوندم میتونه یکیش بازی دوتا2 باشه که بخاطر -- کردن نقشه های بازی ممکنه خود استیم ما هم -- بشه
دومیش میتونه بخاطر تغییر در ایمیل و یا ورود از سیستمهای دیگه باشه
در استیم پیغامی برای من اومده که نوشته شده آلرتی دریافت کرده ام یا همون هشداری برای من اومده با خط قرمز
ضمن اینکه دیگه اکانتم آنلاین نمیشه و فقط میتونم آفلاین بازی کنم
برای غیر فعال شدنش هم نوشته که باید با استیم تماس بگیریم تا ادمین اونو بررسی کنه
حتی ایمیل هم فرستادم ولی جوابی نیومده
به هر حال اگر راه حلی هست ممنون میشم کمکم کنید و اگر نشد میتونم ایمیل و استیمم رو بدم خدمت شما تا اون بررسی کنید یا خیر؟
با تشکر
خواهش میكنم دوست عزيز...
پس، با استيم گارد و كد امنيتی آشنايی داريد.. من تصور میكردم كه كاربر جديد استيم هستيد.... ولی، تا آنجا كه من میدونم، فكر نمیكنم كه خود برنامه استيم گزينه لاك كردن رو داشته باشه... مگر اينكه استيم به شما به دليلی كه ما نمیدونيم اجازه ورود به اكانتتون رو نمیده...
.. من تصور میكنم كه اكانتتون هك شده باشه، البته احتمال داره... و يا اكانت شما مشكلی، داره كه میتونه مربوط به بازی و يا پرداخت و يا هر چيزی... میتونه باشه! شايد هم دليل قفل شدن استفاده از آيتمهايی كه توسط استيم، غير قانونی شناخته شدن و نه به خاطر بازی دوتا 2 ... باشه، در هر صورت اين شما هستيد كه برای روشن كردن قضيه با استيم ساپورت تماس بگيريد و بعد از يافتن مشكل، سعی در برطرف كردنش، با استيم ساپورت باشيد.
اگر براتون امكان داره يك عكس از همون هشدار بگيريد و اينجا ارسال كنيد تا ببينم
بله، اگر تماس گرفته باشيد... خوب، بايد صبر كنيد، چون مدتی، طول میكشه (از چند روز تا يك هفته!) تا استيم ساپورت جواب تيكت شما رو بده... ولی برای محض اطمينان با استيم ساپورت دوباره تماس بگيريد و مشكل خودتون رو دوباره عنوان كنيد.
من واقعا كمكی به شما نمیتونم بكنم، چون به هر حال خود استيم بايد اكانت شما رو بررسی كنه، و باز كردنش، هم باز هم به خود استيم بستگی داره... من تنها میتونم راهنمايیتون كنم...
.. و نمیتونم اكانت شما رو بگيرم، چونكه نمیتونم مسئوليت اكانت شما رو قبول كنم... به هر حال میّبخشيد.
.. من تصور میكنم كه اكانتتون هك شده باشه، البته احتمال داره... و يا اكانت شما مشكلی، داره كه میتونه مربوط به بازی و يا پرداخت و يا هر چيزی... میتونه باشه! شايد هم دليل قفل شدن استفاده از آيتمهايی كه توسط استيم، غير قانونی شناخته شدن و نه به خاطر بازی دوتا 2 ... باشه، در هر صورت اين شما هستيد كه برای روشن كردن قضيه با استيم ساپورت تماس بگيريد و بعد از يافتن مشكل، سعی در برطرف كردنش، با استيم ساپورت باشيد.
دقیقا همون چیزی که شما فرمودید
در واقع در توضیح باز کردن قفل اومده که یکی از راههای باز شدن خرید یه بازی استیم و یا وارد کردن کد یه بازی و یا چنین موارد مشابهی هست که استیم از واقعی بودن کاربر مطلع بشه
ضمن اینکه در مورد -- هم حق باشماست
با توجه به بازی دوتا2 یکی از هشدارهای استیم همین بوده که ممکنه بدلیل استفاده از نقشه های جدید بازی دوتا2 ممکنه خود استیم طرف هم -- بشه
- Saman -
09-02-2015, 10:11
دقیقا همون چیزی که شما فرمودید
در واقع در توضیح باز کردن قفل اومده که یکی از راههای باز شدن خرید یه بازی استیم و یا وارد کردن کد یه بازی و یا چنین موارد مشابهی هست که استیم از واقعی بودن کاربر مطلع بشه
ضمن اینکه در مورد -- هم حق باشماست
با توجه به بازی دوتا2 یکی از هشدارهای استیم همین بوده که ممکنه بدلیل استفاده از نقشه های جدید بازی دوتا2 ممکنه خود استیم طرف هم -- بشه
خب... پس كه اينطور! يك باری خريداری و يا دريافت كنيد تا مشكل حل بشه...
بله، اين اهراز هويت توسط استيم، مدتی هست كه اجرا شده و میخواد مطمئن بشه كه شما Bot (و يا ...) نيستيد.
من در اون مورد، يعنی استفاده از نقشه های جديد در دوتا 2 اطلاعی ندارم... پس نمیدونم شما رو راهنمايی كنم.
موفق باشيد!
amirm5759
10-02-2015, 18:46
سلام به همه
من امروز نرم افزار استیم رو نصب کردم بعد از اجراش شروع به آپدیتش کرد ولی بعد از 7-8 مگ که آپدیت میشه دوباره 5-6 مگ ازون مقداریکه آپدیت کرده کم میشه و بعد از چند دقیقه هم ارور میده که اینترنت قطعه و کلا آپدیت متوقف میشه
ممنون میشم بگید این مشکلو چطوری برطرف کنم
amirm5759
11-02-2015, 11:26
سلام به همه
من امروز نرم افزار استیم رو نصب کردم بعد از اجراش شروع به آپدیتش کرد ولی بعد از 7-8 مگ که آپدیت میشه دوباره 5-6 مگ ازون مقداریکه آپدیت کرده کم میشه و بعد از چند دقیقه هم ارور میده که اینترنت قطعه و کلا آپدیت متوقف میشه
ممنون میشم بگید این مشکلو چطوری برطرف کنم
مرسی مشکلم حل شد
cod advanced warafe رو میخواستم cd key شو بخرم میخواستم بپرسم از کجا بخرم؟ یه جا قیمتش 70 تومنه یه جا 90 تومن یه 127 تومن یه جا 170 تومن از کدوم فرونشده؟که معتب رهم باشه؟
- Saman -
12-03-2015, 09:56
سلام!
بازی CoD Advanced Warfare رو بهتر هست كه به صورت Steam Gift (نه CD Key) دريافت كنيد... چون اصولا بيشتر به صورت "گيفت" ارسال میشه بازی براتون و مطمئنتر هم هست تا CD Key.
اون قيمتها هم دلايل متفاوتی میتونه داشته باشه... يك رجون بازی (منطقه روس زبان ارزونتره) يا فروشنده بازی رو خودش با تخفيف گرفته بوده، يا بازی رو به صورت Trade دريافت كرده... و در نهايت هم بازی رو به شما داره عرضه میكنه.
قيمت اصلی بازی اما حدود 60 دلار (آمريكا) هست.
اما اگر دنبال دردسر نيستيد، توصيه میكنم كه بازی رو بيشتر با رجون US يا EU دريافت كنيد (از قبل اينرو از فروشنده سوال كنيد) كه مشكل فعال سازی هم به اون صورت نداشته باشيد.
در مورد اينكه از كدامين فروشنده خريداری كنيد؟! من واقعا نمیتونم شما رو راهنمايی كنم... میّبخشيد!
یه سوال دیگه.اولا ممنون بابت پاسخ اول. خریداری کردم .
حالا یه فروشگاهی هست بک آپ بازی رو میفروشه.بک آپ یعنی همون فایلهایی بازی که من باید دانلود کنم که مثلا 4 روز طول میکشه؟ اگر بک آپ modern warfare aw رو بخرم بریزم تو استیم دیگه همون موقع بازی میکنم؟
- Saman -
13-03-2015, 09:28
یه سوال دیگه.اولا ممنون بابت پاسخ اول. خریداری کردم .
حالا یه فروشگاهی هست بک آپ بازی رو میفروشه.بک آپ یعنی همون فایلهایی بازی که من باید دانلود کنم که مثلا 4 روز طول میکشه؟ اگر بک آپ modern warfare aw رو بخرم بریزم تو استیم دیگه همون موقع بازی میکنم؟
خواهش میكنم...
.. بله، كم و بيش!
شما در ابتدا كه بازی رو با استيم دانلود میكنيد... و بعد از دانلود كامل هم، بازی كه قابل اجرا شد... شما میتونيد با خود كلاينت استيم بك-آپ بگيريد و جايی آرشيو كنيد و در آينده ازش استفاده كنيد...
.. به اين طريق كه اگر بازی رو پاك كرديد، يا استيم رو، يا اصلا ويندوز رو! بعد شما میتونيد دوباره با خود كلاينت استيم اون بك-آپ رو استفاده كنيد... اما اينجا بايد از سيستم Restore استيم استفاده كنيد... بك-آپ و رستور هم از منوی استيم قابل دسترسی هستند.
بله، بعد از ريختن بك-آپ در استيم... شما میتونيد به راحتی بازی كنيد.
يك راه سادهتر پشتيبان گرفتن در صورتی كه تمايل به استفاده از ديسكهای بك-آپ نباشيد اين هست كه از خود پوشه بازی (به علاوه فايل appmanifest با پسوند acf كپی بگيريد (يا از كل پوشه SteamApps) و بعد دوباره اون رو به سر جاش برگردونيد... اين بيشتر موقعی، است كه بازی نصب شده باشه و قابل اجرا باشه...
.. من خودم سيستم Backup و Restore رو بيشتر ترجيح میدم.
موفق باشيد.
بازم تشکر اما د رمورد پرسرعترین سرور استیم به ایران.همونطور که میدونید استیم تو ایران سرور دانلود نداره در قسمت download region چه کشوری رو انتخاب کنم که پرسرعترین برای دانلود از تهران باشه؟
چون اینترنت من وقتی هر سروری داخل تهران باشه فول اسپیده. و ایران هم همینطور اما وقتی سرور در کشورهای خارجی باشه 90% از کل اسپید دانلود میکنه یا کمتر مثلا فولش 246 تاست اما 90% با 220 تا مثلا بعضی وقتها 170 کیلوبایت و پایینتر هم میاد.
بهترین انتخاب سرور download region کدوم کشور برای دانلود از تهران ؟ :11:
- Saman -
14-03-2015, 10:05
بازم تشکر اما د رمورد پرسرعترین سرور استیم به ایران.همونطور که میدونید استیم تو ایران سرور دانلود نداره در قسمت download region چه کشوری رو انتخاب کنم که پرسرعترین برای دانلود از تهران باشه؟
چون اینترنت من وقتی هر سروری داخل تهران باشه فول اسپیده. و ایران هم همینطور اما وقتی سرور در کشورهای خارجی باشه 90% از کل اسپید دانلود میکنه یا کمتر مثلا فولش 246 تاست اما 90% با 220 تا مثلا بعضی وقتها 170 کیلوبایت و پایینتر هم میاد.
خواهش میكنم...
.. نه استيم در ايران سرور نداره متاسفانه، اما اميدوارم كه روزی داشته باشه!
در اون مورد واقعا نظر خاصی ندارم... چون اول خيلی بسته به خود استيم، بعد به اينترنت خود شماست و در آخر هم خطی، كه استفاده میكنيد... خود من روی يكی، از سرورهای آلمان قرار دادم و سرعت هم به نسبت خوبه... واقعا تفاوتی، با سرور نزديكتر، مثلا امارات نداره.
اما اينطور كه میگيد، من توصيه میكنم روی امارات (UAE) قرار بديد كه نزديكتر (و سريعتر) به كشور ماست، يا بهتر اينه كه روی سرورهای مختلف اروپايی هم امتحان كنيد و در نهايت يك سرور رو انتخاب كنيد.
موفق باشيد!
jahangir1400
14-03-2015, 10:15
من بعد از کلی آزمون و خطا بیشتر از چند ماهه که روی UK - Manchester هست و همیشه بهترین سرعت رو داشتم و هیچوقت افت سرعت نداشتم
Leon-117
15-03-2015, 20:28
دوستان از چند روز پیش تمامی گیفت های روسی بصورت کامل ریجن لاک شدن،الان برای دانلود و بازی کردن هم نیاز به آی پی روسی هست. (این تغییر برای گیفت های بقیه ریجن های ارزون مثل برزیل،اندونزی،مالزی و ... هم اعمال شده )
+
فروشنده های (دلال ها ) داخلی هم که..... :)
دارن بازی های ریجن فری یا Row رو با قیمت منصفانه "هر دلار 4000 تومن" میفروشن... :) واقعا نمیدونم چی بگم.
بهترین راه الان برای خرید بازی اینه که یا یه فروشنده منصف گیر بیارید که از استور کانادا یا ژاپن استفاده کنه (بازی های توی این 2 تا استور بین 10 تا 25% ارزون تر استور آمریکا هستن )،یا اینکه اول خودتون استیم والت + مارکت رو فعال کنید و ترجیحا کشور رو بزارید روی کانادا (برای خرید آی پی کانادا لازم دارید ) و بعد از دفعه اول برای شارژ والت کلید های Counter Strike GO رو بخرید و ـوی مارکت بفروشید.
فروشنده های داخلی هر کلید رو میدن 6000 تومن،با فروش هر کلید هم حدود 2.10 تا 2.40 دلار آمریکا گیرتون میاد،با 60 هزارتومن میتونید والت رو بین 22 تا 25 دلار شارژ کنید (که در میاد دلاری کمتر از 3000 تومن )
steamtrades.com هم هست که میتونید همون کلید ها رو مستقیم با بازی ترید کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=any&category_730_TournamentTeam[]=any&category_730_Weapon[]=any&appid=730
mryavari
28-03-2015, 17:47
سلام و خسته نباشین
آقا ما اصلا در زمینه ی کرک کردن و اینجور مسائل شانس نداریم و همیشه یک جای کارمون می لنگه الان به من بگین من که می خام آنلاین بازی کنم آیا برای بازی (ارجینال و همراه با سی دی کی) باید از چه نم افزار هایی استفاده کنم -من الان استیم رو روی سیستمم نصب دارم و راحت باز می شه !
آیا همین کافی هست و نرم افزاری دیگه نمی خاد (به فرض داشتن سی دی کی ) لطفا درست و درمون راهنمایی کنین -ما حرفه ایی نیستیم مثل شما)!!!!:n36:
- Saman -
28-03-2015, 18:06
^ اول شما بگيد كه چه بازی رو میخوايد كه آنلاين بازی كنيد؟! شايد اين بازی مورد نظر شما اصلا در استيم نباشه...
.. بعد در جواب سوال شما بايد بگم كه خير... استيم خودش به تنهايی كافی هست، چون از سيستم مخصوص خودش استفاده میكنه و DRM مخصوص خودش رو هم داره، بنابراين نياز به كراك و غيره نيست. فقط شما بايد برای نصب استيم، دانلود بازی و وارد شدن به اكانتتون بايد به اينترنت متصل باشيد.
میتونيد پست اول همين تايپيك رو برای كسب اطلاعات بيشتر مطالعه كنيد...
sniper_A_
02-04-2015, 13:14
سلام
من گیفت کارت 20دولاری گرفتم...فقت مشکلم اینجاست که با آی پی آمریکا وارد نکردمش...الان 20دولار تو اکانتم ثبت شده .. ولی هر بازی که میخام بگیرم این ارورو میده....ممنون میشم راهنماییم کنین...:n03:
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance
- Saman -
02-04-2015, 19:06
سلام
من گیفت کارت 20دولاری گرفتم...فقت مشکلم اینجاست که با آی پی آمریکا وارد نکردمش...الان 20دولار تو اکانتم ثبت شده .. ولی هر بازی که میخام بگیرم این ارورو میده....ممنون میشم راهنماییم کنین...:n03:
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance
سلام...
.. پس شما با IP ايران وارد كرديد كد رو؟! بسيار بهتر بود كه با IP آمريكا وارد میكرديد... اما شما بيايد و اينكار رو انجام بديد...
.. با IP آمريكا وارد استور بشيد و بازی مورد نظر خودتون رو به سبد خريد اضافه كرده و در نهايت Check Out كنيد... ببينيد در مرحله پايانی خريد باز هم اين پيام خطا رو دريافت میكنيد يا خير.
اگر دريافت نكرديد كه هيچ! اما اگر دزيافت كرديد، من فكر میكنم شما پول موحود در اكانتتون رو تنها میتونيد در ماركت خرج كنيد...
.. توجه داشته باشيد كه اگر دوباره خواستيد كد استيم والت رو وارد كنيد، بهتر هست كه با يك IP آمريكا باشيد، در غير اين صورت در بعد با مشكل برخورد خواهيد كرد و در نظر داشته باشيد كه استيم بسيار به IP آدرسها حساس است!
اميدوارم كه مشكلتون برطرف بشه...
.. موفق باشيد!
cpt.sepehr
13-04-2015, 21:23
سلام ، آقا کسی هست بازی های استیم بک آپشون رو بفروشه ؟ تو تهرانم باشه که سریع بهم برسه ؟ :n02: مقسی
milad golchin
14-04-2015, 14:56
سلام دوستان.من تازه با استیم اشنا شدم و گیم اریجینال گرفتم.تو قسمت لایبرری رو بازی کلیک راست که کنیم و peropertic رو بزنیم بخش های مختلفی میاد مثل dlc.downloadinو... که هر کدوم از این بخش ها یه سری تنظیمات داره.میخواستم خواهش کنم منو راهنمایی کنید و این قسمت هارو توضیح بدین.
- Saman -
14-04-2015, 17:26
سلام دوستان.من تازه با استیم اشنا شدم و گیم اریجینال گرفتم.تو قسمت لایبرری رو بازی کلیک راست که کنیم و peropertic رو بزنیم بخش های مختلفی میاد مثل dlc.downloadinو... که هر کدوم از این بخش ها یه سری تنظیمات داره.میخواستم خواهش کنم منو راهنمایی کنید و این قسمت هارو توضیح بدین.
سلام!
به استيم خوش آمديد! من تا جايی كه بتونم به سوالات شما پاسخ میدم... در ابتدا كار با استيم كمی گيج كننده هست، اما به مروز زمان بيشتر با اين پلاتفورم ديجيتال آشنا میشيد.
برای قسمت Properties من تك-به-تك توضيح میدم براتون:
برگه GENERAL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شامل توضيحاتی مثل نام سازنده، لينك به سازنده و در صورت موجود (دانلود) دفترچه راهنمای بازی...
.. گزينه Enable the Steam Overlay while in-game مربوط به نمايش اينترفيس استيم در حين بازی هست... گزينه SET LAUNCH OPTION مربوط به وارد كردن دستورهای اختصاصی برای اجرای بازی هست و گزينه CREATE DESKTOP SHORTCUT هم كه معلومه، يك ميانبر از بازی مورد نظر در ميز كار شما ايجاد میكنه
برگه UPDATES
گزينه Automatic Updates برای هميشه به روز نگه داشتن بازی هست... وقتی اين گزينه روی Always باشه، استيم خود-به-خود بازی رو آپديت میكنه و نيازی به چك كردن توسط خود شما نيست.
قسمت Background downloads هم برای وقتی هست كه شما در حين بازی هستيد و استيم در حال آپديت خود (يا بازیها) و يا دانلود باشه... حالا اگر لازم باشه كه دانلود (يا آپديت) در اون پشت انجام نشه، يا به خواست شما ادامه پيدا كنه... شما يك گزينه دلخواه رو انتخاب میكنيد.
قسمت Steam Cloud مربوط به فضای ابری استيم هست... كه البته برای همه بازیها فعال نيست، ولی اكثريت بازیها الان دارند... به اين معنی كه فايلهای Save بازیهای سينگل پلاير و يا Rank بازیهای مولتیپلاير با انتخاب اين گزينه ديگه در فضای ابری استيم ذخيره میشن و شما از Save يا Rank خودتون میتونيد از اين طريق استفاده میكنيد... البته محدود به نوع بازی هم هست، در اينجا برای بازی تامب رايدر وجود داره و تا مقدار 100 مگ هست.
برگه LOCAL FILES
در صورت نصب بودن بازی شما میتونيد مقدار اطلاعات بازی رو در اينجا ببينيد و گزينهها هم قابل استفاده هستند... كه اگر مثل من بازی رو نصب كرده نباشيد، همگی خاموش هستند!
گزينه BROWSE LOCAL FILES شما رو به محل نگهداری قايلهای بازی راهنمايی میكنه.
گزينه BACK UP GAME FILES از فايلهای بازی يك پشتيبان تهيه میكنه.
گزينه DELETE LOCAL GAME CONTENT هم كه معلومه... بازی رو پاك میكنه!
گزينه VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE هم فايلهای بازی رو يك باز چك میكنه كه اگر مشكلی بود رو برطرف كنه.
برگه LANGUAGE
اين هم كه معلومه! شما يك زبان خاص رو از بين گزينههای موجود انتخاب میكنيد.
برگه BETAS
اين بيشتر برای سازندگان و تهيهكنندگان بازی هست... به اين معنی كه با وارد كردن يك كد خاص شما از نسخههای BETA -ای بازی میتونيد استفاده كنيد... البته، گاهی شده كه خود سازنده بازی هم با انتشار بيانيهای در استيم، اين كد رو به شما میده كه در صورت اختيار، شما هم بتونيد از نسخههای آزمايشی بازی استفاده كنيد.
برگه DLC
اين برگه شامل نمايش افزونه يا DLC های خريداری شده توسط شما برای بازی هست... اما حالا در استيم شما اختيار نصب بودن يا نبودن يك يا تمامی DLC ها رو داريد... كه شما میتونيد برای نصب نبودن DLC در بازی تيك اون رو برداريد.
توجه داشته باشيد كه آپشنهای Properties از بازی به بازی ديگه فرق میكنن و شما تعدادی رو در يك بازی ديده و در ديگری نمیبينيد... به زبان ساده اين كاملا بستگی به خود بازی داره.
به هر حال، اميدوارم كه توضيحات-ام ساده و كافی بوده باشه.
موفق باشيد دوست عزيز!
milad golchin
14-04-2015, 20:08
سپاسگذارم بابت وقتی که گذاشتین.فقط یک سوال قسمت automatic update فقط گزینه always رو داره و نمیشه تغییرش بدم.میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟
- Saman -
14-04-2015, 20:18
خواهش میكنم...
.. قبلا در استيم شما میتونستيد آپديت رو غير فعال كنيد ولی الان نه، اين طور نيست... گزينههای قابل انتخاب ديگر Only update... به معنی بازی زو زمانی آپديت كن كه وقتی اجرا میكنم (بيشتر مناسب چك كردن به روز بودن در زمان اجرا) و ديگری هم ...High Priority به معنی در اولويت بودن آپديت اين بازی نسبت به ساير بازیهاست.
بله، مشكلی نيست و بيشتر روی همون گزينه Always keep this game up to date باشه بهتره.
milad golchin
14-04-2015, 21:08
بازم ممنون.من add friend رو که میزنم یه صفحه باز میشه و شیلتره.اشکال نداره با vپn اینکارو انجام بدم؟اخه بعضیا میگن استیم به تغییر ip و vپn حساسه و ممکنه اکانت رو بن کنه!
- Saman -
15-04-2015, 08:36
سلام... خواهش میكنم!
بله... Steam Community فی*ل*تر هست و بايد از V*P*N و امثال اينها استفاده كنيد...
خير، برای استفاده از Steam Community ايرادی نداره... همين طور برای استفاده از Steam Store ولی شما جانب احتياط رو رعايت كنيد چون استفاده از پر*وك*سی و غير بر خلاف قوانين بيانيه Steam يا همون SSA هست كه شما اول ثبتنام با اون موافقت كرديد.
بله، استيم روی IP ها بسيار حساس است، حتی اگر شما با يك مرورگر ديگری، يا در جای ديگری به اكانتتون وصل بشيد... از شما يك كد محصوص ورود میخواد و IP مورد نظر رو به شما ایميل میكنه و از شما سوال میكنه كه آيا اين خود شما هستيد يا خير.
خير، اكانت بن نمیشه در حقيقت ناتوان میشه... يعنی شما قادر نيستيد از اكانت ديگه استفاده كنيد و يا ممكنه كه بسيار محدود بشه، يعنی شما ديگه ممكنه كه قادر به دريافت، ارسال، خريد بازی يا آيتم از استور و ماركت نباشيد.
سوال ديگهای هم هست میتونيد بپرسيد... من اگر جواب رو بدونم، راهنمايی میكنم!
milad golchin
15-04-2015, 13:11
مرسی.تا هالا هیچ کش مثل شما به این خوبی جواب منو نداده بود.:n16:
worldclass
16-04-2015, 14:10
سلام
من GHOSTS رو به آدرس E:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Ghosts ریختم و از داخل برنامه گزینه Install رو که میزنم میگه درایو جا نداره در صورتی که 5 گیگ اضافه هم داره.
مشکل چیه؟
alishp_king
16-04-2015, 18:58
سلام
من GHOSTS رو به آدرس E:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Ghosts ریختم و از داخل برنامه گزینه Install رو که میزنم میگه درایو جا نداره در صورتی که 5 گیگ اضافه هم داره.
مشکل چیه؟
سلام بر شما
شما وقتی بازی رو میریزی و میخواهی بشناسی به همون قدر حجم کله بازی به حجمه خالی هم احتیاج داری چون استیم فایلهای بازی رو اول کپی میکنه تو پوشه دانلود بعد اگه همه رو شناخت که دوباره میریزه تو پوشه بازی اما اگه نشناسه بعضی چیزا ها رو یا ابدیت داده باشه اونا رو دانلود میکنه بعد میرزه تو پوشه common پس اگه گوست کلا 50 گیگ فضا میخواهد شما باید تقریبا 100 گیگ خالی داشته باشی حالا این مثال بود چه قدر خالی داشته باشی رو من نمیدونم یه مثال زدم ولی کار کردنش به این صورت بود موفق باشی.....
worldclass
17-04-2015, 00:18
سلام بر شما
شما وقتی بازی رو میریزی و میخواهی بشناسی به همون قدر حجم کله بازی به حجمه خالی هم احتیاج داری چون استیم فایلهای بازی رو اول کپی میکنه تو پوشه دانلود بعد اگه همه رو شناخت که دوباره میریزه تو پوشه بازی اما اگه نشناسه بعضی چیزا ها رو یا ابدیت داده باشه اونا رو دانلود میکنه بعد میرزه تو پوشه common پس اگه گوست کلا 50 گیگ فضا میخواهد شما باید تقریبا 100 گیگ خالی داشته باشی حالا این مثال بود چه قدر خالی داشته باشی رو من نمیدونم یه مثال زدم ولی کار کردنش به این صورت بود موفق باشی.....
من الان اصل بازی رو ریختم تو common/call of duty ghosts و verify هم کردم اما بازهم داره کل بازی رو دانلود میکنه و میگه 5 روز دیگه باید دانلود بشه!
miladrazor
18-04-2015, 15:09
من الان اصل بازی رو ریختم تو common/call of duty ghosts و verify هم کردم اما بازهم داره کل بازی رو دانلود میکنه و میگه 5 روز دیگه باید دانلود بشه!
منم همینطور
سلام
اگه با استیم بخوام انلاین بازی کنم فقط بازی باید اصل باشه ؟
یا اکانت هم باید خرید ؟
Arrowtic
30-04-2015, 12:10
سلام
اگه با استیم بخوام انلاین بازی کنم فقط بازی باید اصل باشه ؟
یا اکانت هم باید خرید ؟
شما برای بازی آنلاین با استیم باید خود استیم رو اول نصب کنید و توش اکانت بسازید(ساخت اکانت استیم رایگانه)
بعد بازی هایی که میخواید رو بخرید و به استیم اضافه کنید(هیچ دردسری نداره) و دانلود کنید و بازی کنید .
البته اگه بازی رایگان باشه خوب مسلما نمیخواد براش پولی بدید و کافیه که برید تو صفحه ی بازی در Steam Store و دکمه Install رو بزنید . بازی Dota 2 از این گروه بازی های رایگانه .
شما برای بازی آنلاین با استیم باید خود استیم رو اول نصب کنید و توش اکانت بسازید(ساخت اکانت استیم رایگانه)
بعد بازی هایی که میخواید رو بخرید و به استیم اضافه کنید(هیچ دردسری نداره) و دانلود کنید و بازی کنید .
البته اگه بازی رایگان باشه خوب مسلما نمیخواد براش پولی بدید و کافیه که برید تو صفحه ی بازی در Steam Store و دکمه Install رو بزنید . بازی Dota 2 از این گروه بازی های رایگانه .
یعنی بازی هایی که الان داریم با کرک و این چیزارو نمیشه بازی کرد ؟
فقط بازی باید نسخه اصلی باشه ؟
Arrowtic
30-04-2015, 16:47
یعنی بازی هایی که الان داریم با کرک و این چیزارو نمیشه بازی کرد ؟
فقط بازی باید نسخه اصلی باشه ؟
شاید برای تعداد خیلی کمی بشه ، ولی اکثریت قریب به کلشون رو نه ، نمیشه . اونایی که میشه هم مطمئن باشید که در عرض مدت کمی جلوش رو میگیرن .
برای آنلاین بازی کردن بازی ها با کرک باید برید سراغ گیم رنجر یا گارنا و استیم جواب نمیده(کلا با روش های جدید قفل گذاری به شدت تعداد بازی های کمی که میشه با کرک آنلاین زد اومده پایین . اخیرا دیگه خیلیا رو آفلاین هم حتی نمیشه زد)
من نمیتونم وارد اکانتم بشن، ایمیل بازیابی هم به ایمیل خودم نمیاد، از کجا میتونم بفهمم هک شدم یا نه؟
rezaali1200
23-07-2015, 00:45
سلام دوست عزیز من در عرصه بازی تازه واردم راستش کمپانی 2 را نصب کردم و کرک شده اش را بازی کردم اما در قسمت اسکریمیش نمی توان وارد بازی شد و حتی اگر اون را با کرک ali213بازی کنی مقدار xp را افزایش نمی ده من بر این شدم که یک سی دی کی از این بازی را بخرم
حالا چند سوال دارم
1-اولا سی دی کی بهتره یا استیم گیفت اخه من فایل بازی را از تورنت گرفتم و نسخه اصله یعنی شما باید واسه بازی خودت بصورت دستی از توی پوشه مخصوص کرک. کرک را بهش بدی تا بتونی بازی کنی
2- سوال بعدی اینکه من نمی خوام انلاین بازی کنم و فقط دوستدارم نقشه ها و مراحل اسکریمیش برام باز بشه که این کار نیازمند ایکس پیه حالا سوالم اینه با توجه به اینکه من کسی را اد نکردم و حریفم کامپیوتره اگر از ترینر استفاده کنم استیم من را بن می کنه یا خیر یعنی سی دی کی می سوزه
3-سوال بعد اینکه وقتی سی دی کی را گرفتم ازقسمت add game باید سی دی کی را به بازی شناسایی کنم
میشه یک درباره این بازی توضیح دهید
باتشکر از پاسخ گرمتون
kamron_devil
09-08-2015, 10:06
پاک شود مرسی مرسی لطفا
Cyberlife
23-08-2015, 00:55
من بعد از کلی آزمون و خطا بیشتر از چند ماهه که روی UK - Manchester هست و همیشه بهترین سرعت رو داشتم و هیچوقت افت سرعت نداشتم
ممنون از معرفی این سرور، شروعش برای من طوفانی بود و تا 750 کیلوبایت هم رفت
ولی بعدش تا 120 کیلوبایت افت کرد، دیگه چه سرورهایی رو پیشنهاد میکنید که توی
ایران خوب جواب میده؟
من شنیدم سرور Netherlands ( هلند) هم سرعت بالایی داره و همینطور سرورهای
London و iceland & Greenland
بقیه دوستان چه سرورهایی رو امتحان کردن که سرعت و پایداری بالایی داشته؟
Cyberlife
23-08-2015, 15:23
با توجه به مشکلی که خودم و سایر کاربران در رابطه با انتخاب یک Download Region مناسب
در ایران داشتیم، از طریق وب سایت Steam یک لیست از اکثر کشورهای آسیایی، اروپایی و
آمریکایی به همراه میانگین سرعت دانلود اونها و فاصله هوایی تا ایران در قالب یک فایل Word
تهیه کردم، قصد داشتم فاصله زمینی این کشورها تا ایران رو هم درج کنم اما با توجه به اینکه
فاصله شهرهای ایران نسبت به کشورهای همجوار متفاوته، بهتر دیدم که خود کاربران این کار
رو انجام بدن و در یک تاپیک جداگانه قرار بدن، مثلاً یک شهر در جنوب شرق ایران با یک شهر
در شمال غرب ایران انتخاب های متفاوتی میتونن داشته باشن. اما به صورت عمومی من فاصله
هوایی مرکز ایران تا مرکز سایر کشورها رو به عنوان معیار انتخاب کردم.
خوب من یک مشکل هم داشتم که امیدوارم بتونید اینجا راهنماییم کنید تا بتونم فایل رو اصلاح
کنم. مشکل اینه که من من ستون سرعت دانلود رو از بزرگ به کوچک مرتب کردم و میخوام
بر اساس سرعتهای ستون دوم، ستون فاصله هوایی تا ایران رو از کوچک به بزرگ مرتب کنم
یعنی کشورهایی که کمترین فاصله با ایران و بیشترین سرعت را دارند به ترتیب مرتب بشن،
با استفاده از گزینه Sort در Word و انتخاب Column 2 در قسمت Sort By و نوع مرتب سازی
نزولی یا Descending و انتخاب Column 3 در قسمت Then By و انتخاب نوع مرتب سازی
صعودی یا Ascending، فقط ستون دوم به صورت نزولی مرتب میشه و ستون سوم تغییری
نمیکنه. کسی میدونه راه حل این کار چیه؟
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فایل تقدیم به هموطنان عزیز :
p30worldapm
28-08-2015, 23:14
سلام
می خواستم ببینم چرا فروشگاهها، CDKey بازیها رو انقدر ارزونتر از خود بازی می فروشند؟ چه فرقی می کنه؟ چیزی کمتر داره؟
این EU Steam که بعد از اسم بازی می نویسند یعنی چی؟ یعنی فقط تو اروپا می شه بازیش کرد؟
ممنون
p30worldapm
30-08-2015, 19:54
سلام
می خواستم ببینم چرا فروشگاهها، CDKey بازیها رو انقدر ارزونتر از خود بازی می فروشند؟ چه فرقی می کنه؟ چیزی کمتر داره؟
این EU Steam که بعد از اسم بازی می نویسند یعنی چی؟ یعنی فقط تو اروپا می شه بازیش کرد؟
ممنون
می شه یکی لطف کنه جواب بده؟
- - - Updated - - -
سلام
ممنون
- - - Updated - - -
اگه میبینین بازیرو خیلی از خوده استیم ارزون تر میدن احتمالا زمانی که بازی روی تخفیف هست میخرن و یا اینکه خرید و فروش توی مارکت زیاد دارن میخوان سریع تر پولشون به تومن تبدیل شه ارزون میدن
EU Steam ندیدم جایی نوشته شده باشه.
aliasghar_ako
04-09-2015, 20:52
سلام بازی shell shock live steem رو باید بخریم تا انلاین بازی کنیم یا راه دیگه ای هم داره؟
- - - Updated - - -
سلام بازی shell shock live steem رو باید بخریم تا انلاین بازی کنیم یا راه دیگه ای هم داره؟
Amir Hossein
16-09-2015, 15:18
دوستان شما من میخواستم بازی h1 z1 رو بگیرم.. ولی از از اونجایی که یه بار بیشتر تو استیم بازی نکردم.. که اونم زیاد نبوده :31:
میخواستم بپرسم مشکل پینگو اینا نداره؟ چطوریه؟ این بازی شوتر هستش... شوتر هم پینگ کم میخواد...
از یه طرفی ممکنه فردا باز کنیم ببینیم تحریم شدیم یا فیلتر شده...
tranceyou
18-11-2015, 17:49
سلام به دوستان گرامی ، آقا ما این بازی Battle Battalions رو نصب کردیم از استیم وارد میشه لوگین با نام کاربری استیم رو هم
میزنم وارد میشه بعد سرور انتخاب میکنم مثلا آسیا یا آمریکا چند لحظه صبر میکنه بعد میزنه اتصال به سرور امکان پیذیر نیست
دوستان میتونن راهنمایی کنن مشکل چیه؟
میخوام dota 2 رو دراستیم بازی کنم .
تا اونجا که فهمیدیم باید
اول : استیم و نصب کنم
دوم : اکانت بسازم با ایمل
سوم : بازی دوتا 2 که رایگان هست - 9 گیگ را دانلود کنم .
چهارم : بازی فعال میشه ؟ یا چطور میشه باید منتظر گیفت باشم یا مرحله دیگه ای پیش برم ؟
چون 9 گیگ زیاده میخوام اول مطمئن بشم و بعد شروع کنم به دانلود.
لطفا راهنمایی کنید .
- - - Updated - - -
تا اونجا که فهمیدیم باید
چهارم : بازی فعال میشه ؟ یا چطور میشه باید منتظر گیفت باشم یا مرحله دیگه ای پیش برم ؟
لطفا راهنمایی کنید .
تا اونجا که فهمیدیم باید
لطفا راهنمایی کنید .
- - - Updated - - -
تا اونجا که فهمیدیم باید
لطفا راهنمایی کنید .
برای دوتا 2 فقط به یه اکانت رایگان استیم نیاز هست دانلود کن از توی خود استیم میتونی بازی کنی . گیفت و اینا واسه 3 سال پیش بود
hamid0070
11-12-2015, 11:51
سلام.من بازی dota 2 رو روی استیم نصب کردم و آنلاین بازی میکنم.ولی هر چند روز یک بار وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم استیم بایدdota 2 رو خودکار آپدیت کنه.کسی میتونه به من بگه که چجوری دیگه خودکار آپدیت نکنه؟
jahangir1400
11-12-2015, 12:33
سلام.من بازی dota 2 رو روی استیم نصب کردم و آنلاین بازی میکنم.ولی هر چند روز یک بار وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم استیم بایدdota 2 رو خودکار آپدیت کنه.کسی میتونه به من بگه که چجوری دیگه خودکار آپدیت نکنه؟
برای آنلاین بازی کردن حتما باید بازی آپدیت بشه
mohamadfa
11-12-2015, 22:40
سلام دوستان
من توی workshope steam به مشکل برخوردم:n14:
نمیدونم چطوری ازش دانلود کنم:n15:
یه گزینه ی
Subscribe هم داره که میگه باید اینو بزنی تا دانلود کنی ولی من میزنم و هیچی نمیشه.:n13:جطوری باید دانلود کنم؟:n36:
mohamadfa
14-12-2015, 20:59
سلام دوستان
یه گزینه ی
Subscribe هم داره که میگه باید اینو بزنی تا دانلود کنی ولی من میزنم و هیچی نمیشه.:n13:
جطوری باید دانلود کنم؟:n36:
علو؟!!!! ج بدین دیگه
- - - Updated - - -
سلام دوستان
یه گزینه ی
Subscribe هم داره که میگه باید اینو بزنی تا دانلود کنی ولی من میزنم و هیچی نمیشه.:n13:
علو؟!!!! ج بدین دیگه
mohamadfa
14-12-2015, 21:16
آقا کسی نیست جواب بده؟:n35:
mohamadfa
14-12-2015, 21:18
اضن کسی با وورکشاپ استیم کار کرده؟
mohamadfa
14-12-2015, 21:19
برای آنلاین بازی کردن حتما باید بازی آپدیت بشه
آقا من با وورکشاپ استیم مسکل دارم
mohamadfa
15-12-2015, 16:31
سلام دوستان
یه گزینه ی
علو ج بدین
mohamadfa
15-12-2015, 16:33
جواب بدین دیگه کسی نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n35::n36:1
Xx Hossein xX
15-12-2015, 18:02
لازم نیست این همه پست بزنید وقتی کسی ببینه جواب میده.
وقتی روی subscribe کلیک میکنید خودش دانلود میشه شما لازم نیست کاری بکنید.
وارد بازی بشید و استفاده کنید
mohamadfa
19-12-2015, 15:13
آقا من میگم هر چه میزنم دانلود نمیشه فقط مینویسه فایلب شده و الان دانلود میشهو اما هیچ چیز دانلود نمیشه حتی از نرم افزار استیم.:n35:
- - - Updated - - -
آقا من میگم هر چه میزنم دانلود نمیشه فقط مینویسه فایلب subscribed شده و الان دانلود میشهو اما هیچ چیز دانلود نمیشه حتی از نرم افزار استیم.:n35:
tranceyou
12-01-2016, 14:18
دوستان اگه میشه سایت یا سایت هایی رو معرفی کنید که بتونم با خیال راحت ازشون خرید کنم واسه استیم
ممنون
توجه توجه
تخفیفات جدید استیم به مناسبت سال جدید در چین آغاز شده و تا 23 بهمن ادامه خواهد داشت.
alireza0013
23-02-2016, 08:01
دوستان اگه میشه سایت یا سایت هایی رو معرفی کنید که بتونم با خیال راحت ازشون خرید کنم واسه استیم
ممنون
دوست عزیز من که خودم از keyplay.ir سی دی کی خریدم
alireza0013
23-02-2016, 08:10
سلام دوستان من دیتای just cause3 رو خریدم ولی نمیدونم چطور به استیم بشناسونم تا موقعی که از داخل محیط استیم install رو میزنم دوباره نزنه downloading just cause 3؟
اگه میشه مسیری که لازمه این دیتاها رو توش بریزم رو بگین
ممنون
سلام دوستان من دیتای just cause3 رو خریدم ولی نمیدونم چطور به استیم بشناسونم تا موقعی که از داخل محیط استیم install رو میزنم دوباره نزنه downloading just cause 3؟
اگه میشه مسیری که لازمه این دیتاها رو توش بریزم رو بگین
ممنون
منظورت بک آپ بازی هستش یا کرکشو میخوای بریزی واسه دانلود؟؟
kingphoenix
06-03-2016, 16:16
کسی میتونه بگه این آیتم هایی که توی اکانت استیم من اومده به چه دردی میخوره؟:n13: اگر هم بدرد میخوره چطور میشه ازش استفاده کرد؟
وقتی کشوی sort کردن برحسب Community انتخاب میکنم 3تا کارت از Tomb Rider توش هست که از هرکارت عکس میزارم. از Searching دوتا و از اون Wilderness ئه یکی.
کسی میتونه بگه این آیتم هایی که توی اکانت استیم من اومده به چه دردی میخوره؟:n13: اگر هم بدرد میخوره چطور میشه ازش استفاده کرد؟
وقتی کشوی sort کردن برحسب Community انتخاب میکنم 3تا کارت از Tomb Rider توش هست که از هرکارت عکس میزارم. از Searching دوتا و از اون Wilderness ئه یکی.
بعضی بازی ها از این کارت ها دارن که اگه ستش رو کامل کنی بهت هم XP STEAM میده که اکانت استیمت لولش میره بالا و با توجه به کارت های هر بازی loading screen یا Emote اون بازی رو بهت میده.
برای کامل کردن ست هم یا باید بخری بقیه کارت هارو یا ترید کنی.
kingphoenix
06-03-2016, 17:44
بعضی بازی ها از این کارت ها دارن که اگه ستش رو کامل کنی بهت هم XP STEAM میده که اکانت استیمت لولش میره بالا و با توجه به کارت های هر بازی loading screen یا Emote اون بازی رو بهت میده.
برای کامل کردن ست هم یا باید بخری بقیه کارت هارو یا ترید کنی.
ببخشید من کامل متوجه نشدم، فقط اینو اضافه کنم چون من بازی Rise of the Tomb Raider از خود استیم خرید کردم و تو اکانتم فعاله این کارت ها توی اکانت من توی قسمت invertory ایم اضافه شد. فقط این کارتا فهمیدم بین 0.2 تا 1.2 دلار خرید و فروش میشه اما اینکه من چطور از این کارتا استفاده کنم نمیدونم! توی تصویری که گذاشتم باید روی گزینه ی turn into game باید بزنم؟
بعد نهایت اتفاقی که میفته بالاتر رفتن لول اکانت استیممه؟ و اینکه توی خود بازی اگر اتفاقی بیفته اونو از کجا میتونم بفهمم؟
ببخشید من کامل متوجه نشدم، فقط اینو اضافه کنم چون من بازی Rise of the Tomb Raider از خود استیم خرید کردم و تو اکانتم فعاله این کارت ها توی اکانت من توی قسمت invertory ایم اضافه شد. فقط این کارتا فهمیدم بین 0.2 تا 1.2 دلار خرید و فروش میشه اما اینکه من چطور از این کارتا استفاده کنم نمیدونم! توی تصویری که گذاشتم باید روی گزینه ی turn into game باید بزنم؟
بعد نهایت اتفاقی که میفته بالاتر رفتن لول اکانت استیممه؟ و اینکه توی خود بازی اگر اتفاقی بیفته اونو از کجا میتونم بفهمم؟
بازیت steam trading cards و بعد یه مدت که بازی کنی بهت از این کارت ها میده . توی خوده برنامه استیم اون بالا کنار تب community روی اسم خودت موس رو ببری بعد badges رو انتخاب کنی بهت نشون میدی badge tomb raider رو و اینکه چند تا کارت دیگه باید بگیری . وقتی همه کارت های ست رو داشته گزینه باز کردن badge توی همون badges ظاهر میشه.
بله فقط واسه لول استیم و *emote . wallpaper روی پروفایل استیمت هست اشتباه زدم loading screen . و خوده بازی ربطی نداره
firstplucky
08-05-2016, 22:28
با سلام عرض خسته نباشید خدمت شما
من استیم رو نصب کردم و بازی dota2 رو از دوستم گرفتم و سپس در قسمت مورد نظر کپی کردم بازی رو با استیم اجرا کردم تونستم با بوت بازی کنم اما با کسی نمیتونستم بازی کنم اونها رو میدیدم ولی نمیتونستم باهاشون بازی کنم اروری که میداد این بود که بازی شما آپدیت نیست و از دوستم که خودش dota2 رو با استیم دانلود کرده بود پرسیدم میگفت هر سری که میخوام وارد بازی بشم اول بازی آپدیت میشه بعد اجرا میشه.
اما واسه من ارور آپدیت رو میده و هر سری هم که میام بیرون و دوباره میرم داخل باز آپدیت نمیشه لطفا کمک کنید دارم دیونه میشم.
دقیقا مثل این میمونه که توی بیابون باشی و از تشنگی داری هلاک میشی آب ببینی اما نتونی ازش استفاده کنی، منم دقیقا همین حس رو دارم، دارم دیونه میشه لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟؟ مرسی
firstplucky
08-05-2016, 22:30
من استیم رو نصب کردم و بازی dota2 رو از دوستم گرفتم و سپس در قسمت مورد نظر کپی کردم بازی رو با استیم اجرا کردم تونستم با بوت بازی کنم اما با کسی نمیتونستم بازی کنم اونها رو میدیدم ولی نمیتونستم باهاشون بازی کنم اروری که میداد این بود که بازی شما آپدیت نیست و از دوستم که خودش dota2 رو با استیم دانلود کرده بود پرسیدم میگفت هر سری که میخوام وارد بازی بشم اول بازی آپدیت میشه بعد اجرا میشه.
اما واسه من ارور آپدیت رو میده و هر سری هم که میام بیرون و دوباره میرم داخل باز آپدیت نمیشه لطفا کمک کنید دارم دیونه میشم.
دقیقا مثل این میمونه که توی بیابون باشی و از تشنگی داری هلاک میشی آب ببینی اما نتونی ازش استفاده کنی، منم دقیقا همین حس رو دارم، دارم دیونه میشه لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟؟ مرسی
بازی رو verify کردی ؟ اگر verify کردی هنوز هم ارور آپدیت میده استیم رو بذار رو حالت بتا تا آپدیت کنه خودش رو.
mhs_1991
31-05-2016, 11:55
با سلام
من سی دی کی بازی call of duty black ops 2 را به تازگی خریدم . ولی وقتی وارد قسمت مولتی پلیر میشم نمیتونم انلاین به سروری وصل بشم . فقط میتونم با bots بازی کنم . دوستان کسی اگه بلده راهنمایی کنه . اولین بارمه با استیم کار میکنم.
سلام
استیم رو نصب کردم ولی تو فولدر steamapps فولدری به اسم common وجود نداره؟
خودم باید بسازم؟
بعد از کپی کردن بازی داخل فولدر common چکار باید کرد؟
سلام
در شناسوندن دیتای بازی insurgency به استیم مشکل دارم.
بازی رو از طریق گیفت کارت اکتیو کردم....بعد بازی رو بدون کرک نصب کردم و محتویاتش رو داخل steamapps\common\insurgency2 کپی کردم...........ولی وقتی تو استیم میخوام Install کنم 4.2 گیگ برای دانلود میاره و دیتاش رو نمیشناسه.
jahangir1400
03-07-2016, 00:40
سلام
در شناسوندن دیتای بازی insurgency به استیم مشکل دارم.
بازی رو از طریق گیفت کارت اکتیو کردم....بعد بازی رو بدون کرک نصب کردم و محتویاتش رو داخل steamapps\common\insurgency2 کپی کردم...........ولی وقتی تو استیم میخوام Install کنم 4.2 گیگ برای دانلود میاره و دیتاش رو نمیشناسه.
بعد از اینکه بازی رو تو فولدر کپی کردین و دانلود رو زدین باید بره توی مرحله discovering existing files، اگه نمیره یه مشکلی هست، اما اگر میره بعد از اینکه این مرحله تموم میشه بلافاصله باید یه بار دانلود رو Pause و Resume کنید وگرنه میره از اول، اگر این کار رو هم کردین و باز هم از اول دانلود میکنه احتمالا از نسخه بازی شماست که یا خیلی قدیمیه یا اینکه فشرده هست
ahmad60000
31-07-2016, 01:54
سلام
میخوام بازی Rise Of Nations رو تحت استیم بازی کنم ایا حتما باید سی ی کی بخرم؟ ایا بعد از خرید سی دی کی و با توجه به بحث تحریم میتونم بازی از فروشگاه استیم دانلود کنم؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر
mohsen2268
02-08-2016, 23:31
سلام.
از دوستان کسی نیس یه راهنمایی کنه که بهترین بازی های رایگان انلاین استیم چین؟؟
من حسابی خسته شدم بس سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم... اگرم کسی معرفی کرده مال دو سال پیشه
یاعلی
منتظرم :n20::n20::n40:
pouya 548
03-08-2016, 01:46
سلام من بازی rainbow six siege رو خردیدم مشکلم اینه هر بار وارد استیم میشم میخواد dlc پک اولترا تکسچ که 25 گیگ حجمش هست رو دانلود کنه تیک این دی ال سی رو از قسمت ستینگ که بر میدارم و دوبارع وارد میشم تیک سر جاشه و دوباره میخواد دانلود کنه
یکی از مشکلاتی هم که باهاش دارم تو سر برگ update بازی فقط گزینه اپدیت خودکار هست و نمیتونم دستیش کنم
senator2011
29-10-2016, 05:10
سلام من بازی rainbow six siege رو خردیدم مشکلم اینه هر بار وارد استیم میشم میخواد dlc پک اولترا تکسچ که 25 گیگ حجمش هست رو دانلود کنه تیک این دی ال سی رو از قسمت ستینگ که بر میدارم و دوبارع وارد میشم تیک سر جاشه و دوباره میخواد دانلود کنه
یکی از مشکلاتی هم که باهاش دارم تو سر برگ update بازی فقط گزینه اپدیت خودکار هست و نمیتونم دستیش کنم
میتونی خیلی راحت از صف خارجش کنی کافیه بری این قسمت و موقع دانلود روی کنسل کلیک کنی در اینصورت حتی اگه استیم باز و بسته هم بشه خودکار دانلود نمیشه مگه خودت دوباره استارت بزنی
salam
?age 5 dollar acc ro sharzh konim bazm account premium mishe
?ya hatman bayad ye chi bekharim
tranceyou
09-06-2017, 19:06
دوستان یه سوال داشتم من با یه سیستم دیگه تو یه جای دیگه اکانت استیمم رو لاگین کردم و یه بازی رو زدم برای دانلود ، حالا میخوام
بدونم زمانی که دانلود تموم و کامل شد چطوری میتونم بازی رو وردارم و ببرم روی سیستم اصلیم بریزم و بازی کنم؟ ممنون میشم که
کامل من و راهنمایی کنید.
wolf.bnd
12-06-2017, 13:05
با سلام
تو استیم به اشتباه سیو بازیمو پاک کردم حالا بازیم همش از صفر شروع میشه باد چه کا کنم دوباره از یوم بیاد
ممنون میشم راهنمایی کنید
wolf.bnd
12-06-2017, 13:21
با سلام
من سیو بازی payday 2 که روی استیمم بود پاک کردم حالا بازی از اول شروع میشه باید چه کار کنم که سیو قبلی رو برام بفرسته ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام.خواهشا کمکم کنید.من بازی civilization Vl Persia and macedon رو از سایت ----------.com دانلود کردم ولی اجرا نمیشه و استیم میخواد.add product رو میزنم ولی کد میخواد ولی من سی دی نخریده بودم و بازیو ذانلود کرده بودم.کد این بازیرو از کجا باید بیارم:n30::n30::n30:؟؟؟؟؟تو فایل های دانلود هم نیستش.الان چی کار کنم؟
سلام.
از وقتی ویندوز رو عوض کردم موقع ورود به بازی insurgeny در steam این ارور رو میده....قبلا ویندوز 10 نصب بوده و الان هم 10 هست.
javad.zidane
19-08-2017, 18:28
سلام دوستان
من کد بازی company of heros tov رو از سایت آرسان خریداری کردم وقتی که در قسمت redem aq stem gift card or wallet code وارد میکنم ارور زیر رو میده لطف راهنمایی بفرمایید چگونه میتونم این بازی رو به استیم اضافه کنم
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کانتر تو استیم سرور ایرانی زیاد داره؟
اگه کسی لینک خرید سی دی کی کانتر جدید برا استیم داره هم لطف کنید
سلام دوستان
من کد بازی company of heros tov رو از سایت آرسان خریداری کردم وقتی که در قسمت redem aq stem gift card or wallet code وارد میکنم ارور زیر رو میده لطف راهنمایی بفرمایید چگونه میتونم این بازی رو به استیم اضافه کنم
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید بهنره با ایپی آمریکا یا کشورای دیگه redeem کنید - چه بازی چه استیم والت - برای فعال سازی یه بازی شما باید اون پایین رو add game کلیک کنید سپس active a product on steam بزنید - بازم میگم با vpn امتجان کنید بهتره - الان شما بازی خریدی اما اومدی قسمت استیم والت
سلام
کانتر تو استیم سرور ایرانی زیاد داره؟
اگه کسی لینک خرید سی دی کی کانتر جدید برا استیم داره هم لطف کنید
شما میتونی با خرید یه گیفت کارت ده دلاری یا 5 دلاری بازی کانتر رو از استیم خودتون خریداری کنید - شما دو ساعت میتونید بازی کنید اگر از بازی خوشتون نیومده بود میتونید بازی راحت پس بدید
دوستان یه سوال داشتم من با یه سیستم دیگه تو یه جای دیگه اکانت استیمم رو لاگین کردم و یه بازی رو زدم برای دانلود ، حالا میخوام
بدونم زمانی که دانلود تموم و کامل شد چطوری میتونم بازی رو وردارم و ببرم روی سیستم اصلیم بریزم و بازی کنم؟ ممنون میشم که
کامل من و راهنمایی کنید.
شما میتونید تو شاتل لند آپلود کنید اگر از شرکت شاتل adsl دارید - یا fex.net یا خیلی جاهای دیگه اپلود کنید و سپس دانلود کنید
سلام
اگه یه نفر داخل استیم برای CS GO هیچ چیت و هکی استفاده نکنه و یه عده ریپورتش کنن استیم اکانت رو بن میکنه؟!
دوستان اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.
کلا با استیم خیلی سر و کار دارم :n02:
mohsen_860240537
25-08-2018, 15:26
دوستان اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.
کلا با استیم خیلی سر و کار دارم :n02:
سلام داداش من یه مشکل برام پیش آمده ریجن ولت من روسیه هست، الان یه بازی خریدن واسه روسیه و بلوک شرق کلا و نمی تونم دانلودش کنم. قبلاً یه بازی ریجن لاک دیگه داشتم اوایل نتونستم دانلودش کنم ولی بعد مدتی من تونستم اونو دانلود کنم ولی یادم نمیاد که چه کار کردم که تونستم این بازی ریجن لاک مخصوص روسیه دانلود کنم، الان نمیدونم چه کار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه
وقتی از طریق cmd یا ترمینال میشه از سرور بازی تو اروپا (فرانسه) پینگ گرفت ولی تو خود بازی (استیم) نمیشه کانکت شد بدون vp-n یعنی ip های ایران بلاک شده؟ (بازی csgo)
با چندتا isp و نت ایرانسل تست کردم چند نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت.
mehdi_vsgh
07-01-2021, 10:48
سلام یه سوال دارم اگه من بازی ای روی اکانت استیم خودم داشته باشم آیا امکان انتقال این بازی به اکانت استیم دیگر وجود داره یا نه؟(میخوام بازی کاملا منتقل بشه نمیخوام از فمیلی شیرینگ و یا....استفاده کنم)
mehdi_vsgh
07-01-2021, 11:07
سلام یه سوال دارم اگه من بازی ای روی اکانت استیم خودم داشته باشم آیا امکان انتقال این بازی به اکانت استیم دیگر وجود داره یا نه؟(میخوام بازی کاملا منتقل بشه نمیخوام از فمیلی شیرینگ و یا....استفاده کنم)
nokiax6n72
04-06-2023, 12:17
خیر نمیشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.