ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دعوت همکاری صمیمانه

SevenART
20-06-2011, 14:19
سلام ...
من اومدم :31:

آهااااااااااای کسانی که تخصص در رشته انیمیشن سه بعدی و طراحی کانکپت و بلوپرینت دارند !:31:

ما یه پروژه سه بعدی داریم که می خواهیم انشالله آغاز کنیم ! :19:
کیا همکاری صمیمانه میکنند؟:11:

30 مین کار .... 5 فریم در ثانیه .... کیفیت می خواهیم در حد عالی باشه ..... بودجه نداریم :31: .... بعد فروش پولها را تقسیم میکنیم :31:

داستان : رستم و سهراب ... کارگردان و تهیه کننده آقای سید رضا ابودردا :40:

کارهای قبلی ایشون هم توی این سایت هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SevenART
21-06-2011, 10:01
هیچکی نمی خواد هیچی بگه !

majid322
21-06-2011, 10:15
من هستم

در امر مدلینگ اشیا میتونم کمک کنم اشیا هر چی که باشه مدل میکنم

PrimeP30Master
21-06-2011, 11:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دعوت همکاری صمیمانه

یکم بیشتر راجع به پروژه توضیح بده ببینیم کارگردان چی میخواد و هدفش چیه؟!!
به سایتش سر زدم ولی بیشتر شعر و موسیقی بود تا انیمیشن ، فکر کنم ایشون تو کار موسیقی هستن؟!!!
راستی قرداد می بنده یا همین جوری فقط در حد یه گفتگو؟!!
اگه می خواد کارش خوب در بیاد باید یه گروه کار بلد جمع بشن و این پروژه رو انجام بدن و در ضمن آقای کارگردان محترم خودش تو زمینه انیمیشن چیزی میدونه یا نه فقط می خواد اسم کارگردان رو یدک بکشه و تو زمینه هایی که چیزی نمیدونه همش اظهار نظر کنه؟!!!
دوستان توجه کنید که تو هر کاری که قراره ساخته بشه ، مخصوصا انیمیشن ، کارگردان باید خودش هم این کاره باشه و چیزی بارش باشه و از سختی های کار خبر داشته باشه و اگه این کاره نبود بهتره که کار رو به کاردان بسپره و خودش تحویل گیرنده کار باشه (مشتری)؟!!!

SevenART
21-06-2011, 11:49
یکم بیشتر راجع به پروژه توضیح بده ببینیم کارگردان چی میخواد و هدفش چیه؟!!
به سایتش سر زدم ولی بیشتر شعر و موسیقی بود تا انیمیشن ، فکر کنم ایشون تو کار موسیقی هستن؟!!!
راستی قرداد می بنده یا همین جوری فقط در حد یه گفتگو؟!!
اگه می خواد کارش خوب در بیاد باید یه گروه کار بلد جمع بشن و این پروژه رو انجام بدن و در ضمن آقای کارگردان محترم خودش تو زمینه انیمیشن چیزی میدونه یا نه فقط می خواد اسم کارگردان رو یدک بکشه و تو زمینه هایی که چیزی نمیدونه همش اظهار نظر کنه؟!!!
دوستان توجه کنید که تو هر کاری که قراره ساخته بشه ، مخصوصا انیمیشن ، کارگردان باید خودش هم این کاره باشه و چیزی بارش باشه و از سختی های کار خبر داشته باشه و اگه این کاره نبود بهتره که کار رو به کاردان بسپره و خودش تحویل گیرنده کار باشه (مشتری)؟!!!

خیلی مممنون:40:

اولا اگه متوجه شده باشید آقای ابودردا کارگردان و تهیه کننه کار کل شاهنامه را به صورت تصویری و شعر در آوردن ! آقای ابودردا همون هستند که شعر را می خونند .
از انیمیشن چیزی نمی دونن ... اینکار سرپرست گروه انیماتورها داره که خودم هستم کارگردانی کار مربوط میشه به آقای ابودردا که البته دکوپاژ با ایشون نیست با خود بنده است . ایشون تا حالا 300 دقیقه کار را ساختن و حالا می خوان که 30 دقیقه دیگه (داستان رستم و سهراب ) را انیمیشن بسازن .. البته نه تمام انیمیشن ! مانند قسمتهای قبل با این تفاوت که به جای اون نقاشی ها از انیمیشن 3D استفاده میشه همراه با کار با افتر افکت .... (افتر افکت کار داریم) ....

.:PAR3A:.
21-06-2011, 13:35
در چه زمینه هایی از طراحی 3 بعدی به 3بعدی کار نیاز دارین؟؟؟

SevenART
21-06-2011, 14:53
در چه زمینه هایی از طراحی 3 بعدی به 3بعدی کار نیاز دارین؟؟؟
الان بیشتر به ساخت کاراکتر نیاز داریم