مشاهده نسخه کامل
: بازی آنلاین دنیای تانک ها
برای پول در آوردن lowe و T34 از بقیه بهترن.من lowe دارم و برادرم T34 و Super pershing داره.با lowe و T34 میشه خوب دمیج داد.ولی گان IS 6 با این که دمیج بالایی داره ولی نفوذش برای Tier 8 خوب نیست.دقتش در حد pershing یا KV 5 هم نیست که نقات ضعیف رو بشه باهاش هدف گرفت.
بعدش یه چیز دیگه.من فکر میکنم تو آپدیت 8.2 دمیج گانهای 122 میلیمتری روسی رو زیاد کردن.چون قبلا با این گان به ندرت بالای 400 تا دیج میشد داد.الان اصلا زیر 400 تا نمیدن!دمج گان T34 هم کم کردن.خیلی اتفاق میفته که زیر 400 دمیج بده.
یه سوال:پرک Brothers in Arms جه قدر تاثیر داره؟
یه سوال دیگه:من الان S-51 دارم.چه پرک یا اسکیل هایی برای افراد انتخاب کنم که وقتی به اخر شاخه رسیدم خدا راضی باشه؟
برای پول در آوردن lowe و T34 از بقیه بهترن.من lowe دارم و برادرم T34 و Super pershing داره.با lowe و T34 میشه خوب دمیج داد.ولی گان IS 6 با این که دمیج بالایی داره ولی نفوذش برای Tier 8 خوب نیست.دقتش در حد pershing یا KV 5 هم نیست که نقات ضعیف رو بشه باهاش هدف گرفت.
بعدش یه چیز دیگه.من فکر میکنم تو آپدیت 8.2 دمیج گانهای 122 میلیمتری روسی رو زیاد کردن.چون قبلا با این گان به ندرت بالای 400 تا دیج میشد داد.الان اصلا زیر 400 تا نمیدن!دمج گان T34 هم کم کردن.خیلی اتفاق میفته که زیر 400 دمیج بده.
یه سوال:پرک Brothers in Arms جه قدر تاثیر داره؟
یه سوال دیگه:من الان S-51 دارم.چه پرک یا اسکیل هایی برای افراد انتخاب کنم که وقتی به اخر شاخه رسیدم خدا راضی باشه؟
سئوال اول:Brother in Arms تنها زمانی که روی همه Crew هاتون وجود داشته باشه و 100% باشه عمل میکنه و خاصیتش اینه که کارایی همه ی Crew هاتون رو 5% بیشتر میکنه و اصولا فقط روی SPG میذارن
سئوال دوم:Skill های اول برای Commander رو Sixth Sense بذارید و مابقی رو Camouflage و Skill دوم رو همه رو Brothers in Arms .
در مورد تانک هایی که برای یه کار دو تا Crew دارند.اگر مثلا دو تا لودر داریم.برای هر کدوم یک پرک متفاوت بگیریم کار می کنه یا هر دو باید یکسان باشن؟
برای خدمه lowe و T34 چه اسکیل هایی خوبه؟
اقا يه اتحاد ايرني براي سرور اروبا سراغ ندارين ؟؟
در مورد تانک هایی که برای یه کار دو تا Crew دارند.اگر مثلا دو تا لودر داریم.برای هر کدوم یک پرک متفاوت بگیریم کار می کنه یا هر دو باید یکسان باشن؟
برای خدمه lowe و T34 چه اسکیل هایی خوبه؟
نه متفاوت هم باشه مشکلی نیست
واسه T34 به ترتیب:
Sixth Sense
Armorer
Controled Impact
Signal Boosting
Adrenaline Rush
Safe Stowage
واسه Lowe چون نداشتم نمیدونم چی بذارید منتها ترتیب گذاشتن اسکیل ها بر میگیرده به مشکلاتی که تانک داره پس بهتره ببینید که مشکلات Lowe چی هست بر اساس اون بذارید.
اقا يه اتحاد ايرني براي سرور اروبا سراغ ندارين ؟؟
اتحاد ایرانی توی اروپا نمیشناسم چون بنده و اکثر ایرانی ها توی سرور NA هستیم پیشنهاد میکنم اگر اکانتتون پربار نیست بیایید NA.
haniehjan
12-01-2013, 17:02
اینارو شماره گذاری کردم و اگه لطف کنید توضیحات لازم در مورد کارایی هر کدوم رو بنویسید . ممنون
اگه چیزی از قلم افداده لطفا بگید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NA مظرت سرور امريكاست ؟؟
بله سرور امریکا.
.................................................. ...............................
اینارو شماره گذاری کردم و اگه لطف کنید توضیحات لازم در مورد کارایی هر کدوم رو بنویسید . ممنون
توی این لینک توضیح مفصل داده واسه تک تک Skill ها:
haniehjan
12-01-2013, 19:30
اگه انگلیسی میخواستم که اون ادرس شما هم لازم نبود و میشد از روی خودشون هم فهمید .
اگه کسی میتونه فارسی توضیحشون بده . این کار خیلی کمک میکنه برا انتخاب درستشون . این مشکل خیلیهارو حل میکنه
اتحاد ایرانی توی اروپا نمیشناسم چون بنده و اکثر ایرانی ها توی سرور NA هستیم پیشنهاد میکنم اگر اکانتتون پربار نیست بیایید NA.
یعنی اگر اکانتو منتقل کنیم باید از صفر شروع کرد؟
ممنون به خاطر توضیحات.
یعنی اگر اکانتو منتقل کنیم باید از صفر شروع کرد؟
ممنون به خاطر توضیحات.
اون اکانت توی سرور اروپاتونو نمیشه انتقال داد اگر تصمیم دارید بیایید آمریکا باید اکانت جدید بسازید.
اون اکانت توی سرور اروپاتونو نمیشه انتقال داد اگر تصمیم دارید بیایید آمریکا باید اکانت جدید بسازید.
يعني نيمخواد بازي رو از اول دانلود كرد ؟؟؟
haniehjan
13-01-2013, 09:41
کسی بلد نیست توضیح فارسی اونایی که خواستم رو ؟؟؟
لااقل چند تایی رو به انتخاب خودش
ضمنا اون قضیه اکانت تست چیه . دانلودیه ؟ با اینیکه بازی میکنیم نمیشه؟ بیشتر توضیح بدید . چقدر حجمشه ...
يعني نيمخواد بازي رو از اول دانلود كرد ؟؟؟
چرا باید بازی مربوط به سرور NA رو دانلود کنید نمیشه با فایل بازی سرور اروپا توی سرور آمریکا لاگین کنید.
کسی بلد نیست توضیح فارسی اونایی که خواستم رو ؟؟؟
لااقل چند تایی رو به انتخاب خودش
ضمنا اون قضیه اکانت تست چیه . دانلودیه ؟ با اینیکه بازی میکنیم نمیشه؟ بیشتر توضیح بدید . چقدر حجمشه ...
بله اکانت تست دانلودیه و حدودا 4 گیگ حجمشه و با اینی که دارید بازی میکنید نمیشه
سعی میکنم براتون بنویسم منتها وقت نمیکنم ولی حتما اینکارو میکنم.
1:برای تعمیر به کار میره منتها با درصد خیلی کم و بیشتر روی تانکهای Light و Medium کاربرد داره که برای زنده موندن نیاز به حرکت مداوم و در صورت Track شدن تعمیر زودتر رو دارن
2:درصد مخفی موندن تانک از دید دشمن رو زیادتر میکنه و بیشتر رو تانکهای Arty کاربرد داره
3:وقتی تانک آتیش میگیره به نسبت هر تانک مدت زمان معینی طول میکشه که تانک خاموش بشه با نصب این میتونید اون مدت زمان رو کم کنید و بیشتر رو تانکهایی کاربرد داره که زود آتیش میگیرن
4:وقتی روی همه ی خدمه های یک تانک قرار بگیره وبعد از 100% شدن همه ی Skill ها رو 5% کاراییشونو بیشتر میکنه
5:رو کماندر سوار میشه و با اپگرید خودش دیگر اسکیل ها رو هم به نسبت مشخص آپگرید میکنه
6:---------------
7:این اسکیل وقتی کاربرد داره که یکی از خدمه هات بمیره اونوقت Commander جاشو پر میکنه و به جای اون کار انجام میده
8:وقتی روی تانک دشمن Zoom میکنی اون تانک اگر مثلا موتورش خورده با عکس بهت نشون میده که موتورش خورده یا مثلا اگر گانش خورده عکس گان نشون میده و متوجه میشی که اون تانک چشه
9:وقتی 100% بشه و وقتی تانکتون واسه دشمن روشن بشه یه چراغ بالا سرتون روشن میشه که شما رو آگاه میکنه
10:بالا بردن قدرت سیگنال برای زودتر روشن شدن تانکهای دشمن
12:سیگنال رادیویی تانک رو افزایش میده
13:کمک میکنه که شما دوستاتون رو در تمامی نقاط نقشه ببینید و کسی رو گم نکنید
14:خیلی جالبه این اسکیل کارش اینجوریه که تانکی که دوتا لودر داشته باشه مثلا شما تیر AP رو شلیک میکنید بعد بلافاصله میایید کلید 2 رو میزنید همون لحظه تیر گلدیتون لود شده .
15:کمک میکنه که کمتر ammo rack بشید
16:قدرت مانور تانکهای سنگین رو بیشتر میکنه
17:کمک میکنه که تانک های دیگه ای رو که در حال حرکت هستن رو با دقت بیشتری بزنید
18:کمک میکنه تانکتون به میزان معینی کمتر دچار آتش سوزی بشه
19:دور درجای تانکتون رو بیشتر میکنه مخصوصا T34 و تانکهای ARTY
20:کمک میکنه که تانکهای دشمن رو به میزان مدت معینی زودتر از اونها ببینید
21:کمک میکنه که Gun تانکتون مقاومت بیشتری داشته باشه و کمتر دمیج بخوره
22:سرعت چرخش turet تانکتون رو بیشتر میکنه
haniehjan
13-01-2013, 20:14
خیلی خیلی ممنون داداش . خیلی کمکم کرد .
فقط یه سوال در مورد brothers in arms : اگه اینو فقط برای یکی از خدمه انتخاب بکنم و برا بقیه چیزای دیگه اونوقت یعنی اون یدونه به باد رفت و تاثیر نداره . ضمنا اگه یکی رو اشتباهی انتخاب کنیم نمیشه عوض کنیم . من یادمه خیلی وقت پیش عوض کردم و بعد دیگه نتونستم . نمیدونم شانسی کردم یا چیز دیگه
خیلی خیلی ممنون داداش . خیلی کمکم کرد .
فقط یه سوال در مورد brothers in arms : اگه اینو فقط برای یکی از خدمه انتخاب بکنم و برا بقیه چیزای دیگه اونوقت یعنی اون یدونه به باد رفت و تاثیر نداره . ضمنا اگه یکی رو اشتباهی انتخاب کنیم نمیشه عوض کنیم . من یادمه خیلی وقت پیش عوض کردم و بعد دیگه نتونستم . نمیدونم شانسی کردم یا چیز دیگه
نه باید رو همه ی خدمه ها باشه تا بعد از 100% کار بده در غیر اینصورت کاری نمیده - چرا میشه رو خدمه ای که میخوای اسکیلش رو عوض کنی کلیک راست کن گزینه اول رو بزن بعد سمت چپ پایین (قسمت اسکیل) گزینه ای هست به اسم Drop اونو بزن اسکیلت میره یکی دیگه بذار ولی از درصد خدمه هات کم میشه (اگر اسکیل اولت باشه)
haniehjan
16-01-2013, 01:08
از کجا میتونم اکانت تست رو دانلود کنم. کلا چه فرقی با اینیکه بازی میکنیم داره .
دانلودش یه جا باید بشه ؟
از کجا میتونم اکانت تست رو دانلود کنم. کلا چه فرقی با اینیکه بازی میکنیم داره .
دانلودش یه جا باید بشه ؟
از خود سایت بازی باید دانلود کرد.یه مدت قبل از هر آپدیت خبرش تو سایت میاد.دانلودشم مثل بازی اصلی انجام میشه.
تو تست سرور به هر اکانت 20000 گلد و 10000000 xp و پول معمولی میده.
haniehjan
16-01-2013, 20:28
از خود سایت بازی باید دانلود کرد.یه مدت قبل از هر آپدیت خبرش تو سایت میاد.دانلودشم مثل بازی اصلی انجام میشه.
تو تست سرور به هر اکانت 20000 گلد و 10000000 xp و پول معمولی میده.
من نتونستم چنین چیزی از سایتش پیدا بکنم. اگه میشه شما لینک یا ادرس دقیقش رو بزارید . ممنون میشم
یه سوال دیگه . این تست همه چیزهاش مثلا امکانات یا تانکهاش با اصلی یکیه ؟ اصلا چرا اسمش تست هست .
ضمنا این بازی مثل WOW افلاین نداره؟
کاش ایران هم سرور داشت :n04::n04::n02:
من نتونستم چنین چیزی از سایتش پیدا بکنم. اگه میشه شما لینک یا ادرس دقیقش رو بزارید . ممنون میشم
یه سوال دیگه . این تست همه چیزهاش مثلا امکانات یا تانکهاش با اصلی یکیه ؟ اصلا چرا اسمش تست هست .
ضمنا این بازی مثل WOW افلاین نداره؟
کاش ایران هم سرور داشت :n04::n04::n02:
همه چیز مثل بازی اصلیه.تست سرور قبل از هر آپدیت برای بررسی اون آپدیت در عمل و برطرف کردن ایرادات در اختیار پلیرها میزارن.
افلالین هم فک نمیکنم بشه.اصلا برای چی آفلاین؟
بی شرفا همه آرتی ها رو نرف کردن.خدا ازشون نگذره.
haniehjan
18-01-2013, 00:54
بی شرفا همه آرتی ها رو نرف کردن.خدا ازشون نگذره.
نرف چیه حالا ؟ منظور دریافت نشد :n02:
نرف چیه حالا ؟ منظور دریافت نشد :n02:
نرف یعنی ضعیف کردن.
یک نکته دیگه اینکه قراره در آینده آرتی 10 تییر داشته باشه درست مثل تانک ها و TDها.آرتی ها ی تییر 8 به تییر 10 منتقل میشن بدون تغییر در مشخصات.این وسطش هنوز معلوم نیست میخواد چی بشه.
میخوان با این کارا تعداد آرتی در بتل های تییر بالا رو کم کنن.
خیر سرم تازه S-51 گرفته بودم.
haniehjan
18-01-2013, 07:02
به نظرت کلا چند نفر ایرانی تانک بازی میکنه؟
ضمنا اگه میشه اسم خودتون و اسمی که تو بازی باهاش بازی میکنید رو بنویسیدو اگه میتونید دلیل انتخاب اسمتون تو بازی رو . تا بیشتر اشنا بشیم . ( مرتضی هستم Tekkens ) من میتونم بگم یکی از بهترینای بازی tekken 6 هستم .
این بازی تانک آینده خوبی داره و داره خوب پیشرفت میکنه و ای کاش ایران هم یه سرور خوب و شلوغی داشت .
توی پست چند پیچ قبل لیست ایرانی های سرور اروپا هست.
HAJJ_ABBAS
haniehjan
18-01-2013, 18:40
توی پست چند پیچ قبل لیست ایرانی های سرور اروپا هست.
HAJJ_ABBAS
اونا رو دیدم . اگه همش اونان که جای تاسف ه:n03::n27:
snap shot برای آرتی فایده داره؟
haniehjan
26-01-2013, 19:45
میگم این ه ک ها راستن؟ امروز تو وبگردی امروزم چندتا دیدم ولی ترسیدم چیزی دانلود کنم یا امتحان
میگم این ه ک ها راستن؟ امروز تو وبگردی امروزم چندتا دیدم ولی ترسیدم چیزی دانلود کنم یا امتحان
نه واقعی نیستن.منم اول خیلی دنبال ه ک گشتم ولی برای این بازی همچین چیزی وجود نداره.
اگه قرار بود این بازی هاhack بشه که کلا باید تمام کمپانی های بازی های انلاین ورشکست میشدن اونم این بازی که سازنده هاش روس هستند.لطفا این کار را نکنید که بن میشید.
haniehjan
07-02-2013, 23:43
اگه قرار بود این بازی هاhack بشه که کلا باید تمام کمپانی های بازی های انلاین ورشکست میشدن اونم این بازی که سازنده هاش روس هستند.لطفا این کار را نکنید که بن میشید.
کدوم کارو نکنیم . میگی ه ک ی وجود نداره پس چی میگی این کارو نکنید . البته به نظر منم ه ک ی در کار نیست
haniehjan
16-02-2013, 13:18
دوستان Valentine’s Day Bonus Code رو از دست ندید . دیروز فهمیدم بعضی ها خبر ندارن . تا 1st March at 23:59 وقت دارید .
24 ساعت premium Account
ANTHEM
الان IS-8 دارم.بنظرتون می ارزه IS-7 بگیرم؟چون الان با همین IS-8 خیلی حال میکنم.گانش عالیه.
TD های تییر 10 همشون خوبن.هنوز نتونستم تصمیم بگیرم کدوم شاخه رو شروع کنم!
الان IS-8 دارم.بنظرتون می ارزه IS-7 بگیرم؟چون الان با همین IS-8 خیلی حال میکنم.گانش عالیه.
TD های تییر 10 همشون خوبن.هنوز نتونستم تصمیم بگیرم کدوم شاخه رو شروع کنم!
اگه میبینی که قلق تانکه اومده دستت و خوب بازی میکنی باهاش is7 رو بگیر ولی این تانک رو نفروش و باهاش سعی کن win rate و efficincy اکانتت رو ببری بالا ولی is7 که خیلی بهتر از is8 هستش
در مورد TD بستگی به سبک بازیت داره مثلا من رفتم T110E4 رو گرفتم و ازش راضی هستم تو میتونی JagdPz E-100 رو بگیری که خیلی تانک عالی هستش در کل همه ی تانک ها مزایا و معایب خاص خورشون رو دارن و هیچ تانکی از همه نظر خوب گیر نمیاد.
بین فرانسه و روسیه موندم.
بین فرانسه و روسیه موندم.
فرانسه از تیر 7 به بعد فوق العاده خوبن.
دوستان نظرتون در مورد TDهای انگلیس چیه؟
بچه ها میشه یه لینک سالم برای دانلود بدید"play.worldoftanks.com"مشکل داره!!!
راستی پینگ من با سرورهای ایرانی 25-26 هست میشه بدون مشکل بازی کرد؟
بچه ها میشه یه لینک سالم برای دانلود بدید"play.worldoftanks.com"مشکل داره!!!
راستی پینگ من با سرورهای ایرانی 25-26 هست میشه بدون مشکل بازی کرد؟
میخوای بری کدوم سرور؟
میخوای بری کدوم سرور؟
نمیدونم هر کدوم که بچه های ایرانی توش بیشترن!!!!
دوستان نظرتون در مورد TDهای انگلیس چیه؟
FV215b 183
این تی دی انگلیس که دمیجاش فوق العاده ن واقعا یه تی دی به تمام معنی هستش دارای تورت هستش ولی خب آرمورش ضعیفه و اصولا برای بازیکنایی که عادت دارن با تی دی راش بدن به درد نمیخوره تقریبا میشه گفت باید به سبک تانک اسنایپر باهاش بازی کنی.
بهترین سرور برای کسایی که در وهله اول به فکر پینگ خوب و بازی کردن بدون لگ هستن سرور اروپا هستش بعد از اون سرور امریکا که من فکر میکنم بازیکنای ایرانی بیشتر تو سرور آمریکا جمع هستن هرچند اروپا هم بازیکن ایرانی داره.پیشنهاد من سرور آمریکاست.
پینگ خیلی مهمه.به نظرم بری سرور اروپا بهتره.نگران تعداد ایرانی ها هم نباش چون بری میبینی که اهمیتی پیدا نمیکنه.
من در مورد TD به این نتیجه رسیدم DPM بیشترین اهمیت رو داره.بنابراین Oject 263 انتخاب خیلی خوبی خواهد بود.
داشتم مشخصات اعضای کلن h4x رو میدیدم.متوجه شدم اکثرا بیشترین بازیهاشون با Bat Chatillon 25t و T110E5 بوده.به نظرتون اتفاقیه یا این تانک ها OP هستن؟
M18 در دنیای واقعی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
haniehjan
29-04-2013, 00:15
کجا انتقال پیدا کرده ؟؟؟؟/
Arrowtic
29-04-2013, 05:47
قسمت بازی های چند نفره .
اینجا مخصوص بازی هایی هست که تماما آنلاین هستن و مخصوص آنلاین و F2P ساخته شدن و دانلودی هستن و باید دانلودشون کرد . (بازی های آنلاین و شبکه ای برای بازی های آفلاینی هست که میشه آنلاین هم زدشون )
Iloveu-ALL
29-04-2013, 11:07
قسمت بازی های چند نفره .
اینجا مخصوص بازی هایی هست که تماما آنلاین هستن و مخصوص آنلاین و F2P ساخته شدن و دانلودی هستن و باید دانلودشون کرد . (بازی های آنلاین و شبکه ای برای بازی های آفلاینی هست که میشه آنلاین هم زدشون )
امیر جان Counter و COD و Dota و ماین کرافت نباید تو همین انجمن باشند؟ ولی تو انجمن بازی های چند نفر هستند، چطور چطوره؟
Iloveu-ALL
29-04-2013, 11:12
اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
reza 2011
05-05-2013, 12:37
سلام.
آقا من یک مشکلی هست که از دیروز تا حالا پیدا کردم.
مشکل من اینه که وقتی تو بازی کانکت میشم و به طور مثال میرم تو یک مپ، یهو دیسکانکت میشم از سرور و باید دوباره بازی رو بالا بیارم و دوباره کانکت کنم !
کلا نمیشه بازی کرد ...
همینطوری هم ادامه دار هست و بعد 20 تا 40 ثانیه از سرور دیسکانکت میشه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
در ضمن من سرور اروپا هستم. :n01:
-------------
مرسی
سلام.
آقا من یک مشکلی هست که از دیروز تا حالا پیدا کردم.
مشکل من اینه که وقتی تو بازی کانکت میشم و به طور مثال میرم تو یک مپ، یهو دیسکانکت میشم از سرور و باید دوباره بازی رو بالا بیارم و دوباره کانکت کنم !
کلا نمیشه بازی کرد ...
همینطوری هم ادامه دار هست و بعد 20 تا 40 ثانیه از سرور دیسکانکت میشه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟
در ضمن من سرور اروپا هستم. :n01:
-------------
مرسی
سلام
این مشکل سراسری هستش و اونجور که خبر رسیده بخاطر ف*ی**لت**رینگ جدیده نه فقط این بازی بلکه همه ی بازی های انلاین رو تا مرتفع شدن این مشکل نمیشه انجام داد.
Mehran-King
05-05-2013, 12:43
عجب این اسم بازیو از یوزر نیم بازی worldofwarcraft من گرفته ؟ نام کاربری من worldoftank بود یادش بخیر...
reza 2011
05-05-2013, 13:01
سلام
این مشکل سراسری هستش و اونجور که خبر رسیده بخاطر ف*ی**لت**رینگ جدیده نه فقط این بازی بلکه همه ی بازی های انلاین رو تا مرتفع شدن این مشکل نمیشه انجام داد.
مرسی ..
عجب
ای خدا بگم چکارشون کنه که داغون کردن از دیروز تا حالا ما رو !!
haniehjan
05-05-2013, 22:31
منم این مشکل رو پیدا کردم و زودی از پشتیبانی پرسیدم که شاید از اینترنت هست . گفتن از اتصالاتت هست منم کلی اتصالات رو اذیت کردم و خلاصه بگو سراسری این دسته گل
ضمنا من با wow این مشکلو ندارم البته سرورش ایرانیه
تازه میخواستم برا e-75 لوله اخری رو بگیرم .ااااهههه
ما یه زمانی wow رو تو یه سرور خارجکی بازی میکردیم که یه روز این آقا فیلتره دستشو گذاشت رو این سمت و ما مجبور شدیم کلی دردسر بکشیم تا بتونیم تو اون سرور بازی کنیم که اخرش هم اونجا رو ول کردیم . میترسم این بلا سر تانک هم بیاد .
سلام . منو هم اد کنین . moh3n2009 .
کاش زود این مشکل جدید حل بشه همه ایرانیا جمع بشیم یه جا و یه باتل بزنیم دور هم . یه T110E4 دارم . دمیجش بد نیست . 2 تا بیشتر نمیزنم . نمیذارم طرف زجر بکشه :n25:
haniehjan
06-05-2013, 18:09
سلام . منو هم اد کنین . moh3n2009 .
کاش زود این مشکل جدید حل بشه همه ایرانیا جمع بشیم یه جا و یه باتل بزنیم دور هم . یه T110E4 دارم . دمیجش بد نیست . 2 تا بیشتر نمیزنم . نمیذارم طرف زجر بکشه :n25:
نیه دور هم . نیه ایکی دنه ووروسان . اخه نیه زجر چهمیر :n08::n08::n08::n08:
مرتضی تو که ضعیفیییییییییییی . به e75 تو یه دونه زدم با t30 پودر شد :n20:
اگه این وضیعت باقی بمونه یعنی باید با اکانت خداحافظی کنیم و همه زحمت هام به هدر میره :n19::n19::n19::n19::n19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان wot یک چک بازی هاتون رو بکنید ببیند وضعیت کانکشنتون چطوری است؟ ( تو wowp وصل می مونه ولی پکت لاست داره الان )
mahdi_z100
08-05-2013, 14:31
سلام
من دانلود کردم حالا یه آپدیت 4921 مگی داده . باید دانلود شه اینم ؟
2 تا فایل باید باشه . یکیش حجمش کمه . فعلا که نمیشه بازی کرد
این مشکل قطع و وصل شدن هیچ راه حلی نداره؟
با vpn از طریق pttl اگه اشتباه نکنم . وصل بشی فکر نکنم دیگه قطع بشه . سرور به ssl الان حساس شده
reza 2011
09-05-2013, 15:48
سلام.
بچه ها شما هم هنوز مشکل Packet Lost دارین ؟
به سرور وصل میمونه اما اینقدر lag داره که اصلا نمیشه بازی کرد !
این در حالی هست که پینگ رو 100 تا 150 در گردشه !!
سرور اروپا
یه لینک دانلود بازی به جز اونی که خود سایت میده دارین؟؟!
منم سرور اروپا هستم . پینگ خوبه اما شدید LAG دارم:thumbsdow
کسی هست که LAG نداشته باشه ؟
Arrowtic
09-05-2013, 21:05
خیر مشکل سراسریه تو کل کشور .
یعنی همتون با دانلودر بازی بازی رو دانلود کردید؟!!:n13:
سلام دوستان گل و تانک باز خدا قوت و همیشه گاراژتون پر XP باشه انشاءالله
من سرور NA هستم به همراه کلی ایرانی دیگه که همه مون پینگ خوبه ولی به شدت لگ داریم ولی با چیز پی *ان کم و بیش بازی کردن راحت تر میشه.
یعنی همتون با دانلودر بازی بازی رو دانلود کردید؟!!:n13:
علی جان متوجه منظورت نمیشم اگر منظورت اینه که میخوای با IDM بازی رو دانلود کنی خب برو تو قسمت GAME و سپس Download GAME اونجا لینک مستقیم بازی هست و بدون لانچر میشه دانلودش کرد.
من بازی رو دانلود کردم ولی اشتباهی us رو دانلود کردم راهی نیست که تبدیلش کنم به eu به جز اینکه 5 گیگ رو دوباره دانلود کنم؟!
من بازی رو دانلود کردم ولی اشتباهی us رو دانلود کردم راهی نیست که تبدیلش کنم به eu به جز اینکه 5 گیگ رو دوباره دانلود کنم؟!
خب تو us بازی کن.چه فرقی میکنه؟تازه اونجا ایرانیا هم بیشترن.
reza 2011
12-05-2013, 13:49
سلام.
آقا ما یک راه حل کاملا عجیب و ابتدایی اما کاربردی برای لگ توی بازی پیدا کردیم !! :n10:
شما وقتی وارد یک مپ میشین و ثانیه شمار شروع به شمارش میکنه تا بازی آغاز باشه با کلیدهای ALT + F4 " کلا بازی رو ببندین .
بعد دوباره بازی رو اجرا کنید و وارد اکانتتون بشین .
خود بازی میره تو همون مپی که از بازی اومدین بیرون .
حالا میبینید که تو بازی تا حدودا 5-7 دقیق هیچ لگی ندارین !!
تو سرور اروپا تست کردم جواب میده و پینگ رو 120 - 150 و بدون لگ !! :n01:
---------------------------------------------
ای بگم چکار بشن که باید چه راه کارهایی برای مشکلاتی که واسمون بوجود میارن درست کنیم !!
سلام.
آقا ما یک راه حل کاملا عجیب و ابتدایی اما کاربردی برای لگ توی بازی پیدا کردیم !! :n10:
شما وقتی وارد یک مپ میشین و ثانیه شمار شروع به شمارش میکنه تا بازی آغاز باشه با کلیدهای ALT + F4 " کلا بازی رو ببندین .
بعد دوباره بازی رو اجرا کنید و وارد اکانتتون بشین .
خود بازی میره تو همون مپی که از بازی اومدین بیرون .
حالا میبینید که تو بازی تا حدودا 5-7 دقیق هیچ لگی ندارین !!
تو سرور اروپا تست کردم جواب میده و پینگ رو 120 - 150 و بدون لگ !! :n01:
---------------------------------------------
ای بگم چکار بشن که باید چه راه کارهایی برای مشکلاتی که واسمون بوجود میارن درست کنیم !!
من این کارو کردم.یکی دو دقیقه اول لگ نداره ولی بعدش باز لگ دارم.
marde tanhayi
12-05-2013, 21:56
قیلترینگ جدید طوری هست که اتصال بیشتر از 2 دقیقه رو محدود می کنه اولین روزها کلا قطع می کرد اما حالا فقط سرعت کم می شه که کمی بهتره این کار تا پایان انتخابات خواهد بود و یا در کل باید بیخیال بشین چون دیگه ایام خوش به سر امد
من با *cprox وصل میشم لگ تا 50% کم میشه
haniehjan
17-05-2013, 01:30
من با *cprox وصل میشم لگ تا 50% کم میشه
نیه کم میشه :n08::n08:
چند روزه لگ کمتر شده !
نیه جوانی یادت بخیر :n08::26::33::27::n08:
reza 2011
19-05-2013, 13:09
سلام.
مثل اینکه لگ دیگه از بین رفته !! :n01:
من الان داشتم بازی میکردم بدون لگ و پینگمم که عالی بود ..
امیدوارم همینطوری بمونه :n13:
dirtyworm
31-05-2013, 17:26
بچه ها منم ادد کنین اروپا هستم
dirtyworm
ّبرادرم هم هست
dirtyslayer
World f tanks یه چیزی تو مایه های tanki online هست ولی با گرافیک دو یا سه برابر ، درسته ؟
MrSeRiouS
04-06-2013, 18:43
می شه لطفاً خواهش کنم چند تا اسکرین شات از خود بازی بذارین ؟ :n16:
منظورم این نیست که از گوگل بردارین چون این کار رو خودم هم می تونم بکنم ... :n22: اگه می شه از صفحه ی بازی خودتون عکس بگیرین ببینم ارزش دانلود داره یا نه ؟
می شه لطفاً خواهش کنم چند تا اسکرین شات از خود بازی بذارین ؟ :n16:
منظورم این نیست که از گوگل بردارین چون این کار رو خودم هم می تونم بکنم ... :n22: اگه می شه از صفحه ی بازی خودتون عکس بگیرین ببینم ارزش دانلود داره یا نه ؟
چندتا اسکرین شات حرفه ای برات میذارم حالشو ببری:
seyed_mahdi
20-06-2013, 11:48
با سلام خدمت همه عزیزان
بر اساس اینکه کلن I.C با سابقه حدود 3 سال در زمینه بازی های مختلف فعالیت داشته
لذا قصد داریم در این بازی هم نقشی اساسی و مهم را ایفا کند.
اما به دلیل اینکه از افراد خود کلن ( از جمله خودم و همکارام ) وقت و زمان مورد نیاز برای انجام این بازی و مدیریت کلن و سرپرستی رو نداریم
برای مدیریت و تمام کارهای مورد نیاز کلن به یک نفر با شرایط زیر نیازمندیم
شرایط سرپرست :
داشتن تجربه مناسب ( الزاما این نیست که فرد حتما به درجه بالایی رسیده باشه بلکه هوشیاری و زکاوت فرد لحاظ خواهد شد.)
اخلاق و حس همکاری ( بعدها ممکن است افرادی برای بالابردن کیفیت کار کنار فرد مسئول قرار گیرند.)
سن مناسب ( بالای 19 )
حضور فعال و داشتن وقت و فعالیت برای ارتقای کلن.
توضیحات تکمیلی :
کلن به نام سرور یعنی I.C میباشد که در اصل مخفف جمله : Iranian Community میباشد لذا بر سر اسم هیچ گونه تغییری صورت نمیگیرد.
کلن توسط خود تیم I.C زده خواهد شد و تحویل فرد مسئول داده خواهد شد و بعد از آن ، تمام مسئولیت های بعدی به دوش فرد مذکور است.
علاوه بر مدیریت کلن در بازی به فرد تمام امکانات مورد نیاز برای کار کردن در سرور داده خواهد شد.
برای ارتباط با مسئولین از طرق زیر اقدام کنید :
تماس از طریق یاهو :
n_m0007
تماس از طریق ورود به سرور I.C با استفاده از لینک زیر :
TeamSpeak 3 Server Invitation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا :
ts3server://95.38.60.80?port=9988
چنانچه با تیم اسپیک آشنایی ندارید از فیلم زیر استفاده کنید :
آموزش
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][I.C].mp4)
و در پایان سرور I.C با شرایط زیر پذیرای تمامی کلن ها از هر بازی خواهد بود و هیچ گونه دخالت و یا قبول مسئولیت در امور فرد مسئول نخواهد داشت
- رعایت قوانین سرور
- معرفی حداکثر 2 ادمین
- اهدای پرمیشن بسیار بالا برای انجام هر کاری در سرور همانند کلن های Mw3
- قرار دادن تگ کلن در ابتداری نام فرد
====================
برطرف شدن مشکل کانکت نشدن با پیغام This server is blacklisted. Refusing to connect
فایل زیر رو دانلود سپس داخل پوشه تیم اسپیک هرجایی که نصب کردید میریزد تیم اسپیک رو کلا میبندید این فایل رو از طریق ادمینیستراتور اجرا میکنید و سپس کانکت میشید
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
badroach
21-06-2013, 22:13
salam dostan maroo ham add konid man nesbatan vazam khoobe tier 4,5,6daram mamnoon misham addam konid taghriban hamishee ham online am :n24:
badroach
21-06-2013, 22:15
doostan man faghat gold 400 ta daram ke az rah avaz kardan pass word be dast ovordam lotfan meghdar goldi ro ham ke darin benevisid
:n13:
badroach
21-06-2013, 22:19
doostan PLS manam add konid esmam sirezio1376e:n18:
Arrowtic
21-06-2013, 22:27
دوست عزیز :
1 . لطفا در تاپیک به سبک چت پست ندید و پست هاتون رو یه جا بدید یعنی توی 5 دقیقه 3 تا پست ندید و کل اون مطالب رو توی یه پست بدید .
2 . لطفا فارسی تایپ کنید .
مرسی
reza 2011
10-07-2013, 22:00
دوستان سلام.
آقا ما تو این بازی به جایی رسیدیم که دیگه باید حتما گلد بخریم!
حالا میخواستم ببینم دوستانی که تا حالا گلد خریدن چطوری اینکار رو کردن ؟
من سرور اروپا هستم.
لطفا یکی از عزیزان روش دقیق، رسمی و معتبر را توضیح بده تا اشتباهی برام پیش نیاد تا این وسط پولم حروم شه :n02:
بعد یک سوال هم هست که مثلا اگه ما از این کارتهای هدیه به دلار بخریم خود سایت بازی اون رو به یورو تبدیل میکنه ؟
کلا یک توضیح راجب همه نکات مهمش بدین .. :n01:
پیشاپیش تشکر میکنم از دوستان
منم تقریبا به همچین جایی رسیدم reza 2011 :n02:
ولی دیگه بیخیال شدم :))))))
ببین بین دوستو آشنا کسی مستر کارت نداره!؟ با کارت اون بخر...
دوستان سلام.
آقا ما تو این بازی به جایی رسیدیم که دیگه باید حتما گلد بخریم!
حالا میخواستم ببینم دوستانی که تا حالا گلد خریدن چطوری اینکار رو کردن ؟
من سرور اروپا هستم.
لطفا یکی از عزیزان روش دقیق، رسمی و معتبر را توضیح بده تا اشتباهی برام پیش نیاد تا این وسط پولم حروم شه :n02:
بعد یک سوال هم هست که مثلا اگه ما از این کارتهای هدیه به دلار بخریم خود سایت بازی اون رو به یورو تبدیل میکنه ؟
کلا یک توضیح راجب همه نکات مهمش بدین .. :n01:
پیشاپیش تشکر میکنم از دوستان
در صفحات قبل روش خرید گلد توضیح داده شده.بگردی پیدا میکنی.
تاپیک قدیمی رو بیارم بالا
اگر کسی خواست عضو بشه اینو استفاده کنه باسه عضو شدن از این کد استفاده کنه که هم گلد میده هم پول میده هم اکانت پرمیوم ( یک بار استفاده )
PH7TYW-G5FN4V
Alishtigher
23-12-2013, 22:16
سلام
می خواستم این بازی رو دانلود کنم.
پینگم 230 هستش
و کلا برا بازی آنلاین پو بده نیستم
حالا دوستان با تجربه بگن دانلودش بکنم یا نه؟
سلام
پینگم 230 هستش
کلا پینگ تو بازی های wg ( مثل wot و wowp ) تاثیر زیادی نداره و می تونی تا 300 400 هم راحت بازی کنی ... چون همه چی سرور ساید هست . ( فقط packetlost نداشته باشی که دردسر می کشی )
بازی برای کسایی که بخوان فری بازی کنن خیلی خوب و بالانس هست و فرق چندانی بین پول بده و نده نیست....
ولی اینکه کلا پول ندی یکم سخته چون باسه تعداد تانک یا هواپیمایی که تو یک لحظه می تونی داشته باشی اول کاری یکم محدودی ( باسه تانک 6 تا ظرفیت - باسه هواپیما 4 تا که slots می گن در بازی که به ازای هر slot یک تانک یا هواپیما می تونی داشته باشی )
البته قیمت slot خیلی پایینه و هر چند وقت یکبار هم ( مثل الان ) تا 50 درصد هم تخفیف می دن که خیلی ارزون میشه باسه خریدن.
البته یادت باشه بازی های wg رو نباید سطحی در نظر بگیری که مثل fps ها هر چی دیدی رو شلیک کنی می تونی صدمه بزنی ... کلی تاکتیک و دانش بازی هاش می خواد که طی بازی کردن و خواندن راهنماها و wiki
می تونی بدست بیاری و سطح بازی کردنت رو بهبود بدی.
انتخاب بازی کردن یا نکردنش هم با خودت هست.:n01:
Alishtigher
25-12-2013, 15:54
کلا پینگ تو بازی های wg ( مثل wot و wowp ) تاثیر زیادی نداره و می تونی تا 300 400 هم راحت بازی کنی ... چون همه چی سرور ساید هست . ( فقط packetlost نداشته باشی که دردسر می کشی )
بازی برای کسایی که بخوان فری بازی کنن خیلی خوب و بالانس هست و فرق چندانی بین پول بده و نده نیست....
ولی اینکه کلا پول ندی یکم سخته چون باسه تعداد تانک یا هواپیمایی که تو یک لحظه می تونی داشته باشی اول کاری یکم محدودی ( باسه تانک 6 تا ظرفیت - باسه هواپیما 4 تا که slots می گن در بازی که به ازای هر slot یک تانک یا هواپیما می تونی داشته باشی )
البته قیمت slot خیلی پایینه و هر چند وقت یکبار هم ( مثل الان ) تا 50 درصد هم تخفیف می دن که خیلی ارزون میشه باسه خریدن.
البته یادت باشه بازی های wg رو نباید سطحی در نظر بگیری که مثل fps ها هر چی دیدی رو شلیک کنی می تونی صدمه بزنی ... کلی تاکتیک و دانش بازی هاش می خواد که طی بازی کردن و خواندن راهنماها و wiki
می تونی بدست بیاری و سطح بازی کردنت رو بهبود بدی.
انتخاب بازی کردن یا نکردنش هم با خودت هست.:n01:
ممنون از جواب کاملتون. مقدوره براتون که بازی رو برام پست کنید؟ هزینش رو پیشاپیش براتون می فرستم
سلام
پینگم 230 هستش
عاملی که باعث میشه اکثر افراد به بازی کردن WoT ادامه بدن اشتیاق برای رسیدن به تانک های انتهایی هر کشوره.اگر منحنی های تعداد بازی بازیکنان بر اساس لول تانک ها رو ببینی متوجه میشی از سطح 1 تا 9 تقریبا به صورت سهمی زیاد میشه و در سطح 10 که طبیعتا بهترین تانک ها در اون هستند و آدم دوست داره بیشتر با اونا بازی کنه یک دفعه افت میکنه.دلیلش هم خرج زیاد تانک ها در سطح دهه.
کلا WoT یک بازی arcade هست و هدف اصلی wg منطبق بودن بازی با واقعیت های تاریخی نیست.مثلا شما انتظار داری Tiger یک تانک خیلی قوی و شکست ناپذیر باشه و اصلا وسط لوگوی بازی هم عکس تایگر رو زدن ولی تو بازی این تانک تو سطحی قرار داره این اتفاق براش نمیافته.یا مثلا تانک ها hp دارند و با هر گلوله ای که به زرهشون نفوذ میکنه مقداری از hp خودشون رو از دست میدن و مثلا بعضی وقت ها میبینی یک تانک با hp 2 میاد بازی رو میبره که یک مقدار مسخره است.
اگر علاقه مند به بازی های arcade هستی WoT انتخاب خوبیه ولی اگر نه من بازیWarthunder رو پیشنهاد میکنم که به واقعیت نزدیکه و به زودی بخش نیروی زمینی و تانک ها به اون اضافه میشه.
mahdiinfamous
02-04-2014, 02:02
سلام دوستان
من تازه رفتم تو این بازی و بهترین تانکم kv-is هستش
میخواستم بدونم چجوری میتونم عضو یه کلن بشم
haniehjan
16-10-2014, 14:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_region-tekkens-gw_typ_e
haniehjan
16-10-2014, 14:40
a ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_region-tekkens-gw_typ_e)rty
Mehrshad-msv
04-08-2015, 03:23
هنوز کسی فعال هست تو این بازی! یه کلن بسازیم؟!
نام کاربری منم: Rellaxor01 هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.