مشاهده نسخه کامل
: تفاوت wave با waveii
سلام میخواستم بدونم تفاوت wave با wave ii چیه چرا wave گرونتره ؟ حالا کدومشون بهتره؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول اختلاف نیم اینچی تصویر
دوم داشتن بادا 2.1 به جای بادا 1
و از نظر کاربری و کیفیت صدا هم ویو 2 یکم برتری داره
پس چرا wave یک گرونتره تا wave دو دلیلش چیه
اقتضای بازاره
یا این که باگ داره
مثل KM900 که قیمتش 180 تومنه ولی علائدین 270 میدن
پس از نظر شما wave 2 خوبه؟؟ قیمتشو داری ؟؟
Wave 2 320داشتم اخرین قیمت
اصلا نمیرزه به جاش Galaxy Gio بهتره
wave هم 345
مشخصات جزیی این گوشی چیه میارزه به wave ii یا نه ؟؟ قیمتش چنده من یک گوشی میخوام در حد 300تومان
velvet revoulver
20-06-2011, 22:57
Wave 2 320داشتم اخرین قیمت
اصلا نمیرزه به جاش Galaxy Gio بهتره
wave هم 345
اقا تو رو خدا اطلاعات غلط ندین به مردم ....wave کجا gio کجا؟..صفحه نمایش ویو amoled هستش و صفحه ی ویو2 super clear lcd...که هردوی اینها از صفحه GIO بهترن...
ویو I.II دوربین 5 مگاپیسل و فیلمبرداری hd دارن در مقابل gio دوربین 3.15 و فیلمبرداری 15 فریم داره....سی پی یو wave ها 1GHz هستش..همراه با شتاب دهنده ی گرافیکی SGX540 ...در صورتیکه gio سی پی یو 800 MHz داره...در کل سخت افزار و صفحه نمایشی که تو ویو بکار رفته فوق العاده اس وبسیار قویه و این سخت افزار در گوشیهای رده بالا مثل galaxy s ,apple 4..و چند مدل high end دیگه دیده میشه...جالبه که شتاب دهنده ی گرافیکی ویو از apple 4 هم کمی قویتره...تنها چیزی که میتونه gio رو یه مقداری برتر نشون بده سیستم عاملش هست که اندرویده در صورتیکه سیستم عامل ویو بادا هست ..البته اینم بگم که سامسونگ در پشتیبانی از سیستم عامل اختصاصیش کم نذاشته و این سیستم داره هر روز بهتر وبهتر میشه.و برنامه های بیشتر ومتنوع تری هم داره براش ساخته میشه...با اومدن bada 2 وضعیت ویو حتی بهتر هم میشه....
در مورد تفاوت قیمت ویو 1و2 هم باید بگم که اصلی ترین دلیلش اینه که صفحه نمایش ویو 1 amoled هست که جز برترین صفحات نمایش در گوشی های موبایله...و سامسونگ فقط در ویو و گلکسی اس 1و2 و شاید هم یکی دو مدل گوشی دیگه از این صفحه استفاده کرده....wave 2 از لحاظ سخت افزاری و اینترفیس کاملا شبیه wave 1 هست فقط ویو 2 اندازه ش بزرگتره و یه مقدارخیلی جزیی هم طراحی ظاهریش عوض شده وصفحه نمایشش super clear lcd شده... غیر از این موارد و یکی دو مورد جزیی دیگه تفاوتی بین این دو مدل دیده نمیشه....
اقا تو رو خدا اطلاعات غلط ندین به مردم ....wave کجا gio کجا؟..صفحه نمایش ویو amoled هستش و صفحه ی ویو2 super clear lcd...که هردوی اینها از صفحه GIO بهترن...
ویو I.II دوربین 5 مگاپیسل و فیلمبرداری hd دارن در مقابل gio دوربین 3.15 و فیلمبرداری 15 فریم داره....سی پی یو wave ها 1GHz هستش..همراه با شتاب دهنده ی گرافیکی SGX540 ...در صورتیکه gio سی پی یو 800 MHz داره...در کل سخت افزار و صفحه نمایشی که تو ویو بکار رفته فوق العاده اس وبسیار قویه و این سخت افزار در گوشیهای رده بالا مثل galaxy s ,apple 4..و چند مدل high end دیگه دیده میشه...جالبه که شتاب دهنده ی گرافیکی ویو از apple 4 هم کمی قویتره...تنها چیزی که میتونه gio رو یه مقداری برتر نشون بده سیستم عاملش هست که اندرویده در صورتیکه سیستم عامل ویو بادا هست ..البته اینم بگم که سامسونگ در پشتیبانی از سیستم عامل اختصاصیش کم نذاشته و این سیستم داره هر روز بهتر وبهتر میشه.و برنامه های بیشتر ومتنوع تری هم داره براش ساخته میشه...با اومدن bada 2 وضعیت ویو حتی بهتر هم میشه....
در مورد تفاوت قیمت ویو 1و2 هم باید بگم که اصلی ترین دلیلش اینه که صفحه نمایش ویو 1 amoled هست که جز برترین صفحات نمایش در گوشی های موبایله...و سامسونگ فقط در ویو و گلکسی اس 1و2 و شاید هم یکی دو مدل گوشی دیگه از این صفحه استفاده کرده....wave 2 از لحاظ سخت افزاری و اینترفیس کاملا شبیه wave 1 هست فقط ویو 2 اندازه ش بزرگتره و یه مقدارخیلی جزیی هم طراحی ظاهریش عوض شده وصفحه نمایشش super clear lcd شده... غیر از این موارد و یکی دو مورد جزیی دیگه تفاوتی بین این دو مدل دیده نمیشه....
برادر اطلاعات درست
شما دقت کنی نوکیا دوربین و نمیدونم کلا سخت افزار خوبی میزنه ولی مهم ترین عامل خرید گوشی سیستم عامل هست که بادا کلا جزو others به حساب میاد توی نظر سنجی
دقت هم کنید سیمبین با این که دستگاه های خوبی داره ولی متاسفانه تا سال 2015 نزدیک به 0.01درصد بازار رو در اختیار داره
ایشون تا ابد هم فیلم برداری کنن چه کار خاص دیگه ای میکنه ؟ بادا مگر جز اینه که نرم افزار هاش کمه و بیشتر جاوا یوز هست ؟
آندروید هم قوی ترین و بهترین سیستم عامل هست
بعد این که شما وقتی Super Clear رو بغل Super Amoled بزاری متوجه فرق میشید
برای بادا 1.2 هم کلا نرم افزار خیلی کم یابه و فقط هم سامسونگ شروع کرده به تولید یک سری نرم افزار که بعضی هاش خیلی خنده داره :)) هنوز یک نرم افزار درست حسابی پلیر نداره نمیدونم فندک هماهنگ با سنسور و نمیدونم ریش تراش زده
به همین دلیل هم اطلاعات غلطی که شما میگید بدرد این دوستمون نمیخوره
بادا هم باگ زیاد داره و هنوز سیستم عامل جوونیه
هر چقدر که کیفیت و شتاب دهنده و سی پی یوئه ویو قوی باشه
velvet revoulver
21-06-2011, 00:27
برادر اطلاعات درست
شما دقت کنی نوکیا دوربین و نمیدونم کلا سخت افزار خوبی میزنه ولی مهم ترین عامل خرید گوشی سیستم عامل هست که بادا کلا جزو others به حساب میاد توی نظر سنجی
دقت هم کنید سیمبین با این که دستگاه های خوبی داره ولی متاسفانه تا سال 2015 نزدیک به 0.01درصد بازار رو در اختیار داره
ایشون تا ابد هم فیلم برداری کنن چه کار خاص دیگه ای میکنه ؟ بادا مگر جز اینه که نرم افزار هاش کمه و بیشتر جاوا یوز هست ؟
آندروید هم قوی ترین و بهترین سیستم عامل هست
بعد این که شما وقتی Super Clear رو بغل Super Amoled بزاری متوجه فرق میشید
برای بادا 1.2 هم کلا نرم افزار خیلی کم یابه و فقط هم سامسونگ شروع کرده به تولید یک سری نرم افزار که بعضی هاش خیلی خنده داره :)) هنوز یک نرم افزار درست حسابی پلیر نداره نمیدونم فندک هماهنگ با سنسور و نمیدونم ریش تراش زده
به همین دلیل هم اطلاعات غلطی که شما میگید بدرد این دوستمون نمیخوره
بادا هم باگ زیاد داره و هنوز سیستم عامل جوونیه
هر چقدر که کیفیت و شتاب دهنده و سی پی یوئه ویو قوی باشه
بینید دوست عزیز اینجا یه فرومه نسبتا تخصصیه ...و باید هر حرفی بادلیل منطقی زده بشه..اینکه ما بگیم فلان گوشی خوبه و فلان گوشی بده دلیل درستی نیست..باید همه ی جوانب رو سنجید بعد نظر داد .. قبول دارم که نرم افزارهای بادا هنوز به تنوع اندروید نرسیدن...واگه دقت کنید خود من هم گفتم تنها دلیل برتری gio میتونه سیستم عاملش باشه اما همه احتیاج به برنامه و بازی ندارن وشاید یه نفر میخواد از صفحه نمایش بهتر و دوربین قویتر و امکانات سخت افزاری بهتر استفاده ببره..شاید یه نفر هم بخواد فقط از نرم افزارهای متنوع استفاده کنه...گرچه معتقدم gio حتی برای اجرای نرم افزارهای قوی مناسب نیست چون سخت افزارش در رده ی معمولی قرار میگیره برای استفاده ی کامل از امکانات اندروید بهتره گوشی های high end انتخاب بشه...و اینو مطمئن باشید که هر نرم افزاری که کاربر برای استفاده های ضروری بهش نیاز داره تو بادا هست و کلا بادا کار ادمو لنگ نمیذاره..حتی همون پلیر که شما میگی هم وجود داره گرچه بماند که پلیر خود گوشی هم شاید کامل نباشه اما به اندازه ی کافی کار رو راه میندازه....
وبعد اینکه همون سیمبین که شما میگی هنوز هم بهترین و متنوع ترین برنامه ها رو داره و از لحاظ نرم افزاری در کنار اندروید و ios بهترین ساپورت رو داره و امکان نداره شما برنامه ای احتیاج داشته باشین و تو سیمبین پیدا نکنید...تا سال 2015 هم خیلی مونده ...نمیشه چون الان پیش بینی میشه تا سال 2015 سیمبین از رده خارج میشه پس دیگه سراغش نرفت ... برنامه های سیمبین بسیار بسیار زیاده و حداقل تا 2و3 سال اینده ساپورت میشه..تا 2015 ..4 سال دیگه مونده ...تا 4 سال دیگه شما خودت احتمالا چندین و چند گوشی عوض میکنی پس شاید الان اندروید تو بورس باشه اما اگه سیمبین هم بخری ضرر نمیکنی ...!!!...
شما ظاهرا از بادا هیچی نمیدونید که اونو جاوا یوز میدونید!!!..یه سری به سامسونگ اپز بزنید و کشور دیگه ای غیر از ایران رو انتخاب کنید ببینید که چقدر بازی با گرافیک بالا و برنامه قوی وجود داره که فقط با سخت افزار ویو اجرا میشن و gio باید خواب اجراشونو ببینه...درسته که gio اندرویده اما سخت افزارش اینقدر قوی نیست که بتونه خیلی از بازیها و برنامه های سنگین رو اجرا کنه ...تازه بازم میگم :با اومدن بادا 2 که اپن سورس هست وصعیت ویو بهتر هم میشه....
در مورد super clear lcd و S amoled هم باید بگم که بله حق با شماست من هم galaxy s داشتم هم ویو 2 ..که مسلما S amoled خیلی بهتر بوده...اما هردوی اینها از لحاظ کیفیت رنگ و شفافیت بهتر از ال سی دی gio هستند که شما پیشنهادش رو دادی!!!!!..:)))...
در مورد باگ هم من به شخصه چیزی ندیدم و نشنیدم...کافیه سری به فروم بادا یا همین تاپیک ویو تو همین فروم اینجا بزنید میبینید که کمتر چیزی در مورد باگ گفته شده....حتی در بعضی موارد از اندروید stable تر هم بوده...مثلا یکی از صعفهای اندورید عدم مدیریت درست استفاده ی بانری هست که بادا این اشکال رو نداره...گرچه مقایسه ی این دو سیسنم عامل به کل غلطه چونکه فلسفه ی ساختشون متفاوت بوده...
و بعد اینکه شما که اطلاعاتتون ظاهرا درسته و اطلاعات منو غلط میدونید حتی تفاوت ویو 1 و2 را هم بدرستی نمیدونید!!!!.. اون لینکهایی هم که گذاشتید مربوط به سایتی هست که همه ی رویوهاش ترجمه ی جز به جز و کلمه به کلمه ی gsmarena هستش...
در کل باید به این دوستمون بگم که اگه گوشی با سخت افزار قوی و دوربین و صفحه نمایش بسیار خوب وقیمت مناسب ( نسبت به سخت افزارش) میخواهید سراغ ویو برید.. سری هم به سامسونگ اپز بزنید و ببینید که نرم افزارها و بازیهای بادا به کارشما میاد و میتونه احتیاج هاتون رو جواب بده یا نه... اما باید بدونید که با اینکه برای بادا برنامه های نسبتا خوبی نوشته شده اما هنوز به تنوع اندوریید نمیرسه...اما اگه فقط دنبال سیستم عامل هستید مسلما gio بهتره اما باید قید دوربین و صفحه نمایش و کلا سخت افزار قویتر رو هم بزنید....
بینید دوست عزیز اینجا یه فرومه نسبتا تخصصیه ...و باید هر حرفی بادلیل منطقی زده بشه..اینکه ما بگیم فلان گوشی خوبه و فلان گوشی بده دلیل درستی نیست..باید همه ی جوانب رو سنجید بعد نظر داد .. قبول دارم که نرم افزارهای بادا هنوز به تنوع اندروید نرسیدن...واگه دقت کنید خود من هم گفتم تنها دلیل برتری gio میتونه سیستم عاملش باشه اما همه احتیاج به برنامه و بازی ندارن وشاید یه نفر میخواد از صفحه نمایش بهتر و دوربین قویتر و امکانات سخت افزاری بهتر استفاده ببره..شاید یه نفر هم بخواد فقط از نرم افزارهای متنوع استفاده کنه...گرچه معتقدم gio حتی برای اجرای نرم افزارهای قوی مناسب نیست چون سخت افزارش در رده ی معمولی قرار میگیره برای استفاده ی کامل از امکانات اندروید بهتره گوشی های high end انتخاب بشه...و اینو مطمئن باشید که هر نرم افزاری که کاربر برای استفاده های ضروری بهش نیاز داره تو بادا هست و کلا بادا کار ادمو لنگ نمیذاره..حتی همون پلیر که شما میگی هم وجود داره گرچه بماند که پلیر خود گوشی هم شاید کامل نباشه اما به اندازه ی کافی کار رو راه میندازه....
وبعد اینکه همون سیمبین که شما میگی هنوز هم بهترین و متنوع ترین برنامه ها رو داره و از لحاظ نرم افزاری در کنار اندروید و ios بهترین ساپورت رو داره و امکان نداره شما برنامه ای احتیاج داشته باشین و تو سیمبین پیدا نکنید...تا سال 2015 هم خیلی مونده ...نمیشه چون الان پیش بینی میشه تا سال 2015 سیمبین از رده خارج میشه پس دیگه سراغش نرفت ... برنامه های سیمبین بسیار بسیار زیاده و حداقل تا 2و3 سال اینده ساپورت میشه..تا 2015 ..4 سال دیگه مونده ...تا 4 سال دیگه شما خودت احتمالا چندین و چند گوشی عوض میکنی پس شاید الان اندروید تو بورس باشه اما اگه سیمبین هم بخری ضرر نمیکنی ...!!!...
شما ظاهرا از بادا هیچی نمیدونید که اونو جاوا یوز میدونید!!!..یه سری به سامسونگ اپز بزنید و کشور دیگه ای غیر از ایران رو انتخاب کنید ببینید که چقدر بازی با گرافیک بالا و برنامه قوی وجود داره که فقط با سخت افزار ویو اجرا میشن و gio باید خواب اجراشونو ببینه...درسته که gio اندرویده اما سخت افزارش اینقدر قوی نیست که بتونه خیلی از بازیها و برنامه های سنگین رو اجرا کنه ...تازه بازم میگم :با اومدن بادا 2 که اپن سورس هست وصعیت ویو بهتر هم میشه....
در مورد super clear lcd و amoled هم باید بگم که بله حق با شماست من هم galaxy s داشتم هم ویو 2 ..که مسلما amoled خیلی بهتر بوده...اما هردوی اینها به مراتب بهتر از ال سی دی gio هستند که شما پیشنهادش رو دادی!!!!!..:)))...
در مورد باگ هم من به شخصه چیزی ندیدم و نشنیدم...کافیه سری به فروم بادا یا همین تاپیک ویو تو همین فروم اینجا بزنید میبینید که کمتر چیزی در مورد باگ گفته شده....
شما که اطلاعاتتون ظاهرا درسته و اطلاعات منو غلط میدونید حتی تفاوت ویو 1 و2 را هم بدرستی نمیدونید!!!!
در کل باید به این دوستمون بگم که اگه گوشی با سخت افزار قوی و دوربین و صفحه نمایش بسیار خوب وقیمت مناسب ( نسبت به سخت افزارش) میخواهید سراغ ویو برید اما باید بدونید که با اینکه برای بادا برنامه های نسبتا خوبی نوشته شده اما هنوز به تنوع اندوریید نمیرسه...اما اگه فقط دنبال سیستم عامل هستید مسلما gio بهتره اما باید قید دوربین و صفحه نمایش و کلا سخت افزار قویتر رو هم بزنید....
velvet revoulver راست میگه! مقایسه Wave و Gio زیاد درست نیست.
اما اینو باید بدون تعصب قبول کرد که نرم افزارای بادا هنوز فاصله زیادی با اندروید دارند. حالا اینکه در آینده چی بشه برای کسی که می خواد الان از موبایلش استفاده کنه زیاد مهم نیست. نمی شه به یکی بگی فعلا یا دوربین و صفحه نمایش گوشیت حال کن تا نرم افزارای بهتر براش بیاد. یه مثال بارز نبود وی پی ان در bada که ممکنه واسه یکی خیلی مهم باشه!. به هر حال هر کسی طبق نیازش می تونه تصمیم بگیره. .. من خودم پیشنهاد می کنم که اگر کسی نمیخواد wave بگیره، یه خورده بیشتر خرج کنه و Galaxy SL بگیره که از نظر سخت افزاری تقریبا مشابه wave است (اطلاعات بیشتر رو تو چند تا پست قبل نوشتم). اگر هم که وسعتون می رسه Galaxy S بگیرید خلاص ...!
velvet revoulver
21-06-2011, 01:16
اما اینو باید بدون تعصب قبول کرد که نرم افزارای بادا هنوز فاصله زیادی با اندروید دارند. حالا اینکه در آینده چی بشه برای کسی که می خواد الان از موبایلش استفاده کنه زیاد مهم نیست. نمی شه به یکی بگی فعلا یا دوربین و صفحه نمایش گوشیت حال کن تا نرم افزارای بهتر براش بیاد. یه مثال بارز نبود وی پی ان در bada که ممکنه واسه یکی خیلی مهم باشه!. به هر حال هر کسی طبق نیازش می تونه تصمیم بگیره. .. من خودم پیشنهاد می کنم که اگر کسی نمیخواد wave بگیره، یه خورده بیشتر خرج کنه و Galaxy SL بگیره که از نظر سخت افزاری تقریبا مشابه wave است (اطلاعات بیشتر رو تو چند تا پست قبل نوشتم). اگر هم که وسعتون می رسه Galaxy S بگیرید خلاص ...!
حرف شما رو قبول دارم ..در حقیقت حرفم اینه که باید ببینیم استفاده هر کس از گوشی چیه و چقدره...شاید یه نفر همون چند تا برنامه هم کارشو راه بندازه..شاید هم نه...اگر هم دقت کزده باشید در اخر پست قبلیم مزایا و معایب هردو گوشی رو گفتم و انتخاب رو به عهده ی خود شخص گذاشتم و سعی نکردم نظرمو تحمیل کنم... با این حرف شما هم موافقم که این دوستمون یه دفعه برن سمت گلکسی S ..که هم سخت افزار خوبی داره هم سیستم عامل خوبتر...اما ظاهرا محدودیت مالی دارن
حرف شما رو قبول دارم ..در حقیقت حرفم اینه که باید ببینیم استفاده هر کس از گوشی چیه و چقدره...شاید یه نفر همون چند تا برنامه هم کارشو راه بندازه..شاید هم نه...اگر هم دقت کزده باشید در اخر پست قبلیم مزایا و معایب هردو گوشی رو گفتم و انتخاب رو به عهده ی خود شخص گذاشتم و سعی نکردم نظرمو تحمیل کنم... با این حرف شما هم موافقم که این دوستمون یه دفعه برن سمت گلکسی S ..که هم سخت افزار خوبی داره هم سیستم عامل خوبتر...اما ظاهرا محدودیت مالی دارن
داداش دمت گرم اطلاعاتت عالی بود . خودم رفتم در مورد gio تحقیق کردم هیچ چیزی که به دردم بخوره نداره . گلکسی های سامسونگ بیشترشون قوی نیستند بجز چندتاشون. مثلا همین gio دوربینش که 3 مگا بیشتر نیست .. بلوتوثش هم که ورژن 2.1 هست .. cpu که به ویو نمیرسه .. این اطلاعاتو من نمی گم خود شرکت میگه.
خوب دوست عزیز velvet revoulver از نظر شما ویو بهتره یا ویو دو دلیلشو بگو چرا دو ارزونتره ؟؟
rahimism
21-06-2011, 12:20
Galaxy SL مشخصاتش خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا براش فلش نذاشتن!
Galaxy SL مشخصاتش خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا براش فلش نذاشتن!
آره، البته Galaxy S هم فلش نداره!!:41:
Danitondar
21-06-2011, 13:27
خب من wave 2 دارم علاوه بر کیفیت صدا صداش هم خیلی خیلی خیلی بلنده!من که باهاش مشکلی ندارم صفحش هم خیلی خوبه کلا این گوشی میتونه کاملترین گوشی باشه فقط سیستم عاملش BADA هست اگه Android بود خیلی خوب بود البته اونجوری قیمت خیلی بالایی داشت!
Danitondar
21-06-2011, 13:56
اگه سیستم عامل مهمه کنارش یه Ipod touch بگیر کارت رو راه میندازه!
velvet revoulver
21-06-2011, 14:10
داداش دمت گرم اطلاعاتت عالی بود . خودم رفتم در مورد gio تحقیق کردم هیچ چیزی که به دردم بخوره نداره . گلکسی های سامسونگ بیشترشون قوی نیستند بجز چندتاشون. مثلا همین gio دوربینش که 3 مگا بیشتر نیست .. بلوتوثش هم که ورژن 2.1 هست .. cpu که به ویو نمیرسه .. این اطلاعاتو من نمی گم خود شرکت میگه.
خوب دوست عزیز velvet revoulver از نظر شما ویو بهتره یا ویو دو دلیلشو بگو چرا دو ارزونتره ؟؟
ال سی دی ویو 1 قوی تر از ویو 2 هست چونکه ویو 1 S amoled هست اما ویو 2 Super clear lcd...اما در عوض صفحه نمایش ویو 2 بزرگتره که کار کردن باهاش رو لذت بخش تر میکنه....البته اینو هم بگم که تفاوت کیفیت این دو صفحه فقط وقتی که در کنار هم گذاشته بشن و مقایسه بشن معلوم میشه و وگرنه ویو 2 اینقدر کیفیت خوبی داره که کاملا راضی کننده س و یه سر وگردن از اغلب گوشی هایی که ال سی دی معمولی دارن بالاتره...
غیر از تفاوت اندازه ی گوشی ها و نوع صفحه ی نمایششون تفاوت دیگه ای وجود نداره...البته از لحاظ طراحی ظاهری هم کمی با هم متفاوت هستند...
شما باید بین صفحه ی نمایش بهتر وسایز بالاتر یکی رو انتخاب کنید...
دلیل گرونتر بودن ویو 1 هم اینه که ویو 1 از S amoled استفاده میکنه که تکنولوژی گرونی هستش و هزینه های ساخت گوشی رو بالا میبره..البته یه دلیل دیگه هم میتونه این باشه که ویو 1 در بازار کمیابه ...
مهم : در اخر باز هم تاکید میکنم اگه میخواهید از تنوع نرم افزاری بیشتر استقاده کنید سراغ گوشی های اندروید برید مثلا galaxy S یا galaxy SL یا gio یا galaxy ace ... اگر محدودیت مالی ندارید x10 و arc هم گوشی های خوبی هستند....اینم بگم با اینکه gio و ace ضعیف تر هستند اما نرم افزارهای متنوع تری براشون پیدا میشه گرچه باید قید اجرای بازیهای سه بعدی سنگین رو بزنید...
تنوع نرم افزاری بادا هنوز به اندروید نرسیده و ممکنه بعدا پشیمون بشید اما اگه نرم افزارهای بادا هم میتونه شما رو راضی نگه داره ویو 1و2 بهترین گزینه ها هستند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.