PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه ساخت فایل exe برنامه های سی شارپ دات نت

f_talebi
20-06-2011, 12:38
سلام دوستان
من باید یک سیستم انبار برای یک کارگاه کوچک با C#.net و پایگاه داده sql طراحی کنم، تا الان نصف پروژه انجام شده.
مشکلم الان اینه که بعد از طراحی چطور
باید برنامه رو exe کنم که روی کامپیوتر اون کارگاه نصب شه و احتیاجی به visual studio نباشه. مثل برنامه های که از بیرون خریداری میشه و
بانک اطلاعاتی هم دارند.
لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون.

Macdiano
21-06-2011, 14:30
وقتی پروژه رو Rebuild میکنید, خود ویژوال استادیو exe میسازه دیگه

این exe رو دستی روی کلاینت کپی کنید و اجرا کنید, اگر هم نمیخواین دستی کپی کنید باید فایل ستاپ بسازید, خود ویژوال استادیو هم امکان ساختن ستاپ رو داره

اینم فراموش نکن که برای اجرای پروژه های تحت دات نت رو کلایتهای دیگه, باید net framework. رو نصب کنید. (البته همون ورژنی که موقع ایجاد پروژه انتخاب کردید)

f_talebi
23-06-2011, 10:47
وقتی پروژه رو Rebuild میکنید, خود ویژوال استادیو exe میسازه دیگه

این exe رو دستی روی کلاینت کپی کنید و اجرا کنید, اگر هم نمیخواین دستی کپی کنید باید فایل ستاپ بسازید, خود ویژوال استادیو هم امکان ساختن ستاپ رو داره

اینم فراموش نکن که برای اجرای پروژه های تحت دات نت رو کلایتهای دیگه, باید net framework. رو نصب کنید. (البته همون ورژنی که موقع ایجاد پروژه انتخاب کردید)

بله می دونم خودش exe می سازه و لی می خوام با یه برنامه ای مثل instal shield درستش کنم.
باید sql هم روی اون سیستم نصب بشه درسته؟

Payman_62
23-06-2011, 15:54
سلام.
خود دات نت برات ستاپ میسازه.
1 پروژه ستاپ به سولوشنت اضافه کن و ستاپ رو برای پروژت بساز. تمام ریفرنس های مورد نیاز و sql دات نت و کریستال و ... رو هم خودش اضافه میکنه به ستاپت.

f_talebi
25-06-2011, 13:36
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.

samane1370
14-01-2014, 10:16
سلام
منم تو سی شارپ تو exe ساختن مشکل دارم
چجوری ستاپ رو به پروژه م اضافه کنم؟
این ستاپ رو چجوری باید بسازم؟