ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : -- شدن ایمیلم و شکایت از هکر ؟!!

MohsenStar
20-06-2011, 11:18
سلام
دوستان ایمیل بنده (Gmail) توسط یکی از دوستان نزدیکم ه.ک شده .
داستان از این قرار هست که یارو در روزی که من مغازه نبودم میاد روی سیستم مغازه نرم افزار کیلاگر نصب میکنه و و بنده بدون توجه به سیستم و نرم افزارهای نصب شده کار روزمره خودم رو انجام میدم ( چک کردن ایمیل و سایتها و ... ) و الان تمام پسورد های بنده در دسترسش هست و الان هم اومده پسورد ایمیل Gmail بنده که عوض کرده و شخص هکر هم یکی از دوستان هست و آدرس خونشون هم میدونم ولی هر کاری میکنم پسورد رو نمیده !
میخواستم بدونم میتونم از راه قانونی وارد بشم ؟؟ میتونم از بخاطر این کارش شکایت کنم ؟؟

sourena
20-06-2011, 11:23
دلت خوشه دوسته عزیز؟ مگه اینجا سوئیسه؟

بهترین کار اینه که شما باهاش کنار بیای و از راه رفاقت و دوستی وارد بشی :)

مطمعن باش مرجعی برای رسیدگی به شکاتت وجود نداره! خونه طرف رو دزد میبره .... کسی پیگیری نمیکنه... برای ایمیل بیان پیگیری کنن؟ :دی

EhsanCPU
03-07-2011, 03:28
از قسمت فراموشی رمز
و پرسش و پاسخ
و ایمیل پشتیبان
امتحان نکردی؟

One Mania
03-07-2011, 05:10
بعید می دونم قانون در این مملکت کاری برای شما بکنه. مایکروسافت و تمام شرکت های خارجی هم دچار همین مشکل با قانون ایران هستند. البته فعلا که به نفع ما کاربرانه.

google chrome
03-07-2011, 16:23
راههای برای -- ایمیل در زمانی که طرف انلاینه وجود داره
بجای قانون به یک هکر کارکشته مراجعه کن با 200 تومن مشکلتو حل میکنه
البته اگه ارزش شو داره و گرنه بی خیال شو یادت نره اینجا ایرانه کشور حامیه حق مولف!!!!!!!!!!!!

narniyan
29-07-2011, 19:24
شما ها که عرضه ندارید برا چی جواب میدید و بیچاره رو گمراه میکنید

عزیز جان برو شکایت کنه پدرشو در میارن از راه قانونی از سایت و اینا شکایت نکنیا اینجوری باید 5 نفر بشه تا رسیدیگی کنند

مطمئن باش پدرشو در میارن

reza 123456
02-08-2011, 23:13
خونه ما دزد آمده بود گرفتیمش زنگ زدیم میگیم بیاید ببرید نمیان ببرن بعد واسه میل شکایت کنی جک میگی!
شما برو تو قسمت فراموشی سوال های امنیتی اگه بدونی تا 30 روز میتونی پس رو عوض کنی
موفق باشی

Sajad91
16-09-2011, 15:08
اگه خواستی شکایت کنی باید از طریق پلیس سایبری نیروی انتظامی اقدام کنی