احمد دات
20-06-2011, 09:46
سلام
این برنامه رو خودم نوشتم وشما می توانید از لینک زیر آن رو دانلود کنید و برای اجرا آن باید فریم 3.5 داشته باشید روی سیستم خودتون Microsoft .NET Framework 3.5
این برنامه یک برنامه بانک اطلاعات کالا است مثال : اگر شما یک کالای خودکار داشته باشید مشخصات (قیمت وتعدادو زمان خرید...) آن را می توانید در گروه مناسب آن ذخیره کنید و بعد از آن استفاده کنید یا در فاکتورهای فروش خود آن را قرار بدهید(برنامه حسابدار فروش..)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه دیگه.......................................... ....
من برنامه ای برای شما نوشتم که شما با آن می توانید لغات انگلیسی را یاد بگیرید
کار کرد برنامه به این صورت است که شما یک لغت نامه در برنامه می سازید و لغات مربوط به آن را داخل لغت نامه می ریزید و بعد برنامه برای شما سه نوع آزمون طراحی می کند و شما با جواب دادن به آزمونها لغات را یاد می گیرید
خوب شما می توانید برنامه را از لینک زیر دانلود کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين برنامه با ويژال بيسيک نت نوشته شده و بانک اطلاعات کلمات انگليسي است
براي اجرا ي اين برنامه شما بايد بر روي سيستم خود برنامه که در پايين نامش آمده را نسب کرده باشيد
نکته : اين برنامه احتياج به نسب ندارد و پوشه اي برنامه لغت نامه را بعد از اين که از حالت زيپ در آورديد بطور کامل با پوشه برنامه لغت نامه هر جا خواستيد کپي کنيد
Microsoft .NET Framework 3.5
نظرات خودتون رو برام ارسال کنید : jak.jaksonn@ymail.com
این برنامه رو خودم نوشتم وشما می توانید از لینک زیر آن رو دانلود کنید و برای اجرا آن باید فریم 3.5 داشته باشید روی سیستم خودتون Microsoft .NET Framework 3.5
این برنامه یک برنامه بانک اطلاعات کالا است مثال : اگر شما یک کالای خودکار داشته باشید مشخصات (قیمت وتعدادو زمان خرید...) آن را می توانید در گروه مناسب آن ذخیره کنید و بعد از آن استفاده کنید یا در فاکتورهای فروش خود آن را قرار بدهید(برنامه حسابدار فروش..)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه دیگه.......................................... ....
من برنامه ای برای شما نوشتم که شما با آن می توانید لغات انگلیسی را یاد بگیرید
کار کرد برنامه به این صورت است که شما یک لغت نامه در برنامه می سازید و لغات مربوط به آن را داخل لغت نامه می ریزید و بعد برنامه برای شما سه نوع آزمون طراحی می کند و شما با جواب دادن به آزمونها لغات را یاد می گیرید
خوب شما می توانید برنامه را از لینک زیر دانلود کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين برنامه با ويژال بيسيک نت نوشته شده و بانک اطلاعات کلمات انگليسي است
براي اجرا ي اين برنامه شما بايد بر روي سيستم خود برنامه که در پايين نامش آمده را نسب کرده باشيد
نکته : اين برنامه احتياج به نسب ندارد و پوشه اي برنامه لغت نامه را بعد از اين که از حالت زيپ در آورديد بطور کامل با پوشه برنامه لغت نامه هر جا خواستيد کپي کنيد
Microsoft .NET Framework 3.5
نظرات خودتون رو برام ارسال کنید : jak.jaksonn@ymail.com