مشاهده نسخه کامل
: سه سوال در مورد مادربورد
esfehanei
19-06-2011, 19:23
با سلام خدمت دوستان
لطفا اگه براتون ممکنه به این سوالای من پاسخ بدید ممنون میشم
1-لطفا بفرمایید مادربورد هایی که دارای گرافیک آنبرد هستند (یعنی مادربورد خودش پورت اتصال به مانیتور داشته باشد) میشه یه کارت گرافیک جدا روش نصب کرد تا هر دو گرافیک با هم کار کنن؟
به طور مثال مادربورد مدل GIGABYTE - H61M-USB3-B3 دارای پورت اتصال به مانیتور هست امکانش هست من کارت گرافیکمو رو این مادربورد نصب کنم؟چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟
2-کارت گرافیک اگه GDDR2باشد به چنین مادربوردی میخوره یا نه؟
3- این مادربورد و مادربورد های ایسوز دفترچه راهنمای فارسی دارن یا نه؟
امکان نصب اون توسط افراد مبتدی هست یا نه؟یعنی با خوندن دفترچه راهنما
دوستان اگه ممکنه جواب هاتون رو شماره گذاری کنید تا بدونم مربوط به کدوم سواله
خیلی خیلی ممنون از همه
esfehanei
19-06-2011, 21:26
کسی نیست بتونه این سوالا رو جواب بده؟
حتی یکیش رو هم بلد نیستید؟
سلام.
کسی نیست بتونه این سوالا رو جواب بده؟
حتی یکیش رو هم بلد نیستید؟
کمی صبر داشته باشید دوستان جواب میدن...:46:
1-لطفا بفرمایید مادربورد هایی که دارای گرافیک آنبرد هستند (یعنی مادربورد خودش پورت اتصال به مانیتور داشته باشد) میشه یه کارت گرافیک جدا روش نصب کرد تا هر دو گرافیک با هم کار کنن؟
به طور مثال مادربورد مدل GIGABYTE - H61M-USB3-B3 دارای پورت اتصال به مانیتور هست امکانش هست من کارت گرافیکمو رو این مادربورد نصب کنم؟چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟
هر دو گرافیک با هم کار نمیکنن. شما میتونید یا از پردازنده گرافیکی CPU استفاده کنید یا از VGA ... اگر هم خواستید از VGA استفاده کنید باید نصبش کنید روی مادربرد مثل مادربرد های عادی...
2-کارت گرافیک اگه GDDR2باشد به چنین مادربوردی میخوره یا نه؟
اگه PCI E باشه بله. اصلا رم گرافیک ربطی به مینبرد نداره.
3- این مادربورد و مادربورد های ایسوز دفترچه راهنمای فارسی دارن یا نه؟
فکر نمیکنم!
امکان نصب اون توسط افراد مبتدی هست یا نه؟یعنی با خوندن دفترچه راهنما
کار سختی نیست ولی خیلی حواستون باید جمع باشه. با اشتباهی کوچک ممکنه ضرر کنید... از اعضای این جا هم میتونید در صورت نیاز کمک بگیرید...
موفق باشید.
esfehanei
20-06-2011, 00:29
چه طور ایسوز دفترچه راهنما فارسی نداره؟درصورتیکه گیگا و انویدیا داره؟
لطفا اگه ممکنه نحوه نصب سی پی یو بخصوص فن سی پی یو رو بفرمایید
باتشکر
jafarian
20-06-2011, 07:01
شمابرای نصب فن cpu بایدطبق شکل فن روی cpu قزازبدین بعدش اون پایه های مشکی که با فلش مشخص شده روباید روی مین جابخوره اول بعدش درجهت مخالف باید 4 تا رو بچرخونید تا به بین کیپ بشه یک برنامه آموزشی هم برای اسمبل کل سیستم پایین هست خواستین میتونید ازاونم کمک بگیرین:20:
لینک دانلود Cisco IT Essentials Virtual Desktop PC & Laptop
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اگه تا حالا سیستم اسمبل نکردی این کار رو نکن چون با یه اتصال کوتاه و جرقه مادربرت می سوزه می تونید با نظارت شخص وارد این کار رو انجام بدید تا هم ضرر نبینید هم یاد بگیرید
ایسوس دفترچه فارسی نداره
1.بله به سادگی میتونید یه کارت گرافیک روشون نصب کنی.اما در این مدل از هر دو نمیشه با هم استفاده کرد.
2.هیچ ربطی به هم ندارند.فقط باید پایه اسلات به هم بخوره.مثلآ هر دو(مین و کارت گرافیک) PCI-Express باشند.
3.این مین رو نمیدونم.اما الان اکثر مین های گیگا و ایسوز دفترچه فارسی هم دارند.در مورد اسمبل هم اگه وارد نیستی حتمآ در حضور یه شخص وارد این کار رو انجام بده.
esfehanei
20-06-2011, 18:46
به نظرم اگه تا حالا سیستم اسمبل نکردی این کار رو نکن چون با یه اتصال کوتاه و جرقه مادربرت می سوزه می تونید با نظارت شخص وارد این کار رو انجام بدید تا هم ضرر نبینید هم یاد بگیرید
ایسوس دفترچه فارسی نداره
خوب متاسفانه برای اسمبل خیلی میگیرن تقریبا 50 تومن برا همین من میخوام خودم این کارو بکنم
*-
درصورتیکه مادربورد یا سی پی یو یا هر قطعه دیگه ای کار نکنه فروشنده مسئول تعویض هست یا نه؟ در کل درصورتیکه کار نکنه مسئولیتش با کیه؟
باتشکر از تمامی دوستان
خوب متاسفانه برای اسمبل خیلی میگیرن تقریبا 50 تومن برا همین من میخوام خودم این کارو بکنم
*-
درصورتیکه مادربورد یا سی پی یو یا هر قطعه دیگه ای کار نکنه فروشنده مسئول تعویض هست یا نه؟ در کل درصورتیکه کار نکنه مسئولیتش با کیه؟
باتشکر از تمامی دوستان
طبق قاعده هر قطعه ای 24 ساعت مهلت تست داره و در صورت خرابی فروشنده باید تعویض کنه.وگر نه فروشنده وظیفه داره قطعات رو در حضور شما تست کنه و تحویل بده.شما فقط موقع اسمبل قطعات رو پیچ نکن.اول همون بیرون یه اسمبل انجام بده اگه همه چیز درست بود ببند داخل کیس.
esfehanei
20-06-2011, 18:57
طبق قاعده هر قطعه ای 24 ساعت مهلت تست داره و در صورت خرابی فروشنده باید تعویض کنه.وگر نه فروشنده وظیفه داره قطعات رو در حضور شما تست کنه و تحویل بده.شما فقط موقع اسمبل قطعات رو پیچ نکن.اول همون بیرون یه اسمبل انجام بده اگه همه چیز درست بود ببند داخل کیس.
یعنی قبل از اینکه ببندم به کیس روشن کنم و امتحان کنم؟
اگه آره چه جوری؟
اگه نه که پس چه جوری باید بفهمم سالمه یا نه؟
یعنی قبل از اینکه ببندم به کیس روشن کنم و امتحان کنم؟
اگه آره چه جوری؟
اگه نه که پس چه جوری باید بفهمم سالمه یا نه؟
بله شما مادربورد رو میزاری رو جعبش بهد هم همه قطعات رو روش سوار میکنی.پاور رو هم کابلهاش رو وصل میکنی و با یه پیچ گوشتی به سوکت های روشن شدن یا پاور که در پایین مادربورد هست شوک میدی تا روشن بشه انگار که تو خود کیس هست.ولی در بیرون اینکار رو میکنی.
نه بابا 50تومان چیه خیلی زیاد بهت قیمت دادند فوقش 10 تومان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.