مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره مادربورد ASRock Z68 Pro3
majidpromix
19-06-2011, 17:29
این مادربورد هنوز وارد بازار ایران نشده؟ تو سایت newegg.com قیمتش رو زده 115 دلار که واسه یک مادربورد با چیپست Z68 خیلی قیمت مناسبیه! به نظرتون اگه بیاد ایران قیمتش حدودا چقدر میشه؟ میخوام اینتل 2500K روش ببندم. به نظر شما صبر کنم این مدل بیاد یا مادربورد ASUS P8H67 با قیمت 180 تومن رو بخرم؟ به مارک اسوس خیلی بیشتر اعتماد دارم ولی از امکانات Z68 نمیشه گذشت، مخصوصا واسه من که شاید تا 5-6 سال دیگه نخوام سیستم رو عوض کنم که در این صورت قابلیت SSD و اورکلاک میتونه خیلی به دردم بخوره.بیشتر از 200 هم نمیتونم واسه مادربورد پول بدم.
این مشخصاتش:
ASRock DuraCaps (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
Supports Intel® K-Series unlocked CPU
Supports Intel® Smart Response Technology)
Supports Dual Channel DDR3 2133(OC)
Supports Intel® HD Graphics with Built-in Visuals
Multi VGA Output options: D-Sub, DVI-D and HDMI
2 x USB 3.0 ports, 4 x SATA2 connectors
Supports ASRock XFast USB Technology, Graphical UEFI, Lucid Virtu
Combo Cooler Option (C.C.O.)
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)
Supports ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU), Instant Boot, Instant Flash, Good Night LED, APP Charger, SmartView
Free Software: Cyberlink MediaEspresso 6.5 Trial
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pasargadd
19-06-2011, 17:47
نمیشه گفت چقدر قیمت میخوره ولی حدسی که من میزنم حدوده 190 تومان تا 200 تومان.
majidpromix
20-06-2011, 15:40
خوب من از کجا بفهمم این کی وارد بازار میشه؟ ساکن تهران هم که نیستم! فروشگاه های اینترنتی هم که هیچکدوم مادربوردای جدید ازراک رو نمیارن... یا اسوس میارن یا گیگابایت! اصلا واردکنندش تو ایران سایت نداره؟
هرکسی از قیمت و ورود این محصول به بارار باخبر شد لطفا همینجا اطلاع بده.
با تشکر
pasargadd
21-06-2011, 11:25
میتونین زنگ بزنین به شرکت شاب.
مادربردهای asus z68 وارد شده.
majidpromix
27-06-2011, 12:15
ایمیل زدم به شرکت شاب واردکننده ازراک، گفتن مادربوردای Z68 ازراک اواخر مرداد وارد بازار میشه! :sad:
آخه چرا اینقدر دیر؟؟ چرا اینقدر طول میدن؟ :41: فقط شرکت شاب واردکننده ازراک تو ایرانه؟ قاچاقی وارد نمی شه؟؟؟
اصلا چرا اینقدر مادربورد تو ایران گرونه من هر مدلی رو نگاه میکنم تو ایران حدود 100 هزار تومن گرونتره! آخه واسه چی؟ مگه تعرفه گمرکی سخت افزار چنده؟!!
pasargadd
27-06-2011, 21:55
ایمیل زدم به شرکت شاب واردکننده ازراک، گفتن مادربوردای Z68 ازراک اواخر مرداد وارد بازار میشه! :sad:
آخه چرا اینقدر دیر؟؟ چرا اینقدر طول میدن؟ :41: فقط شرکت شاب واردکننده ازراک تو ایرانه؟ قاچاقی وارد نمی شه؟؟؟
اصلا چرا اینقدر مادربورد تو ایران گرونه من هر مدلی رو نگاه میکنم تو ایران حدود 100 هزار تومن گرونتره! آخه واسه چی؟ مگه تعرفه گمرکی سخت افزار چنده؟!!
چون نظارت نیست دوست من.
گاهی قیمتها حدوده 2 برابر هم میشه.
فقط شاب است.
ببخشید تاپیک رو آوردم بالا چون نظرم روی این برد هست باسه خرید
این مدل ؛ مادربرد خوبی هست ؟ کسی استفاده کرده ؟
گرافیک آنبوردش در چه حدیه ؟
این دوستمون تو پست اول گفتن قابلیت SSD این برد بدردم میخوره منظورشون چیه ؟ مگه بردای دیگه رو نمیشه روش SSD انداخت ؟
jafarian
03-11-2011, 15:54
مین برد خوبیه که چون چیپش سری z68 بابت سئوالتونم منظورشون این بوده که قابلیت ssd داره که مادربوردهای دیگه سری z68 یا که سریهای قبل هم این قابلیت دارن اگر قصد خرید مین هم دارین بودجه خودتونم مشخص کنید :20:
من راستش میخوام تا 200 تومن بهترین مادربرد 1155 ساپورت رو بخرم که همه چیز داشته باشه با قابلیتهای فراوان + اورکلاک
jafarian
03-11-2011, 16:22
بودجه خودتون تا 235 برسونید من مدل P8P67 PRO ازایسوس پیشنهاد میدم :20:
بودجه خودتون تا 235 برسونید من مدل P8P67 PRO ازایسوس پیشنهاد میدم :20:
متاسفانه اسوس بخاطر گارانتی بیخودش به کارم نمیاد :41:
در عین اینکه بردهای بسیار خوبی داره اما گارانتیش باعث میشه نرم طرفش
اگر اشتباه نکنم این مادربورد رو توی پاساژ رضا دیدم ........... برو یه سر ببین دارن یه امار بگیر .
amd>intel
03-11-2011, 23:55
تا اسوس و گيگابايت و فاكسكان هستند ازراك خريدش اشتباهه من با اين برد كار كردم اگر به مشكل بخوره تعمير نميشه چون pcb ضعيفي داره . فقط ظاهر داستان را درست كرده پولتون بابنت خريد چنين جنسي نديد . دوستان مدل خوبي از اسوس پيشنهاد دادند .
PC_Expert
04-11-2011, 00:16
تا اسوس و گيگابايت و فاكسكان هستند ازراك خريدش اشتباهه من با اين برد كار كردم اگر به مشكل بخوره تعمير نميشه چون pcb ضعيفي داره . فقط ظاهر داستان را درست كرده پولتون بابنت خريد چنين جنسي نديد . دوستان مدل خوبي از اسوس پيشنهاد دادند .
من ASRock دارم، بسیار عالی در اومده. تجربه شخصی شما ملاک نیست، چه بسیار گیگاهایی که مزخرف و خراب در اومدن.
amd>intel
04-11-2011, 00:46
اتفاقا تجربه شخصي مهمه دوست خوبم من يكي ازكارام كار با دستگاه bga هست يك برد رو ببينم متوجه ميشم اين برد pcb خوبي داره يا نه اين نظر شخصي من نيست اين يك نظر كارشناسانه هست . بنده 11 ساله كارم با قطعات هست . ازراك ممكنه اولش خوب باشه ولي اگر مشكل پيدا كرد غير قابل تعميره . شم يك برد گيگابايت رو نميتوني با يك ازراك مقايسه كنيد . ميتونم باهاتون شرط بندم دو برد در شرايط يكسان ريورك ميكنيم . اگر pcb ازراك fail شد چي ؟ ميخواهيدبردتون رو بياريد تا نقاط ضعفش رو بهتون بگم .
PC_Expert
04-11-2011, 01:05
شما با برد های جدید و میان قیمت به بالای ازراک کار کردید؟
مادربرد من در اورکلاک همپای مادربرد های گرونتر از خودش از برند های معروف پیش رفته، من مشکلی باهاش نمی بینم، در مورد آینده کارکردش هم نمیتونم پیشگویی کنم، اما قطعا" اونطوری که شما ازش بد گفتید نیست، نمیشه کیفیت مادربرد های سری Fatal 1ty یا Extreme4 و Extreme6 ازراک رو به جرم ازراک بودن زیر سوال برد.
jafarian
04-11-2011, 01:17
متاسفانه اسوس بخاطر گارانتی بیخودش به کارم نمیاد :41:
در عین اینکه بردهای بسیار خوبی داره اما گارانتیش باعث میشه نرم طرفش
شاید ازنظر گارانتی به گیگا نرسه اما شما کاراییش درنظر بگیرین که گیگا و ایسوس جزو بهترین برندها هستن تو اکثر بنچمارکها هم از این دو برند استفاده شده .
mehran gorji
04-11-2011, 11:37
ازراك ممكنه اولش خوب باشه ولي اگر مشكل پيدا كرد غير قابل تعميره اخ گفتی.
این مشکل فقط برای شما نیست.
هم من گیر این مین هستم.
هم استاد سابقم.
هم یکی از همکارانم.
و میشه گفت همه تعمیرکارای شهرمون.
نظر من مینی خوب است که اصولی خراب بشه و اصولی تعمیر بشه.
با این نظر شما کاملا بنده که 4 سال تعمیرکارم و استادم که 9 سال تعمیرکارند کاملا موافقم.
من با مین های 1155 و 1156 کار نکردم به دلیل اینکه تو شهرمون کسی از این مین های ازراک ریسک نمیکنه که قیمت بالاهاشو ببنده.
اما زیر رده این مین کاملا ouut هستند.
خرابی شون خیلی بالاست هم رده الایت.
باز الایت میبینی تعمیر میشه باز بعد از 1 مدت خراب میشه اما ازراک تعمیرم نمیشه:31:.
مادربرد من در اورکلاک همپای مادربرد های گرونتر از خودش از برند های معروف پیش رفته، من مشکلی باهاش نمی بینم، در مورد آینده کارکردش هم نمیتونم پیشگویی کنم، اما قطعا" اونطوری که شما ازش بد گفتید نیست،در خصوص این تجربه هم باید بگم.
این حرف در مورد مین های جدید باید 2 سال تا 3 سال بگذره تا نظر کارشناسی اعلام بشه.
اما خوب کسی که تو کارش حرفه ای باشه میتونه با دید زدن برد و شناخت ic و مدار نظر بده.
در کل با نوشته های بالا.
من در مورد مین های جدید نمیتونم نطری یدم.
اما عقل حکم میکنه نماز شک دار نخونیم.
اگر حرف دوستان رو در مورد مین های ازراک درست فرض کنیم بحث گارانتی چی میشه ؟
مگه شاب که این مین رو گارانتی میکنه اگر برای برد مشکلی پیش بیاد که قابل تعمیر نباشه مگر گارانتی موظف نیست برد و عوض کنه ؟
شنیدم شاب گارانتی خوب و پاسخگویی داره
mehran gorji
04-11-2011, 21:24
مگر سازگار ارقام گارانتی بدی است؟
پس بگیم الایت خوب است؟
مگه شاب که این مین رو گارانتی میکنه اگر برای برد مشکلی پیش بیاد که قابل تعمیر نباشه مگر گارانتی موظف نیست برد و عوض کنه ؟
صحبت دوستان بعد از گارانتی است.
و همین طور میشه رو این حرف بنده هم اشاره کرد
اما عقل حکم میکنه نماز شک دار نخونیم.
مگر سازگار ارقام گارانتی بدی است؟
پس بگیم الایت خوب است؟
صحبت دوستان بعد از گارانتی است.
و همین طور میشه رو این حرف بنده هم اشاره کرد
دوست عزیز یه سوال :
شما حاضری الایت با گارانتی سازگار بگیری یا گیگا بدون گارانتی ؟
من میگم وقتی گارانتی درست باشه , قطعه هر چی میخواد باشه , باشه
من یه برد اسوس داشتم مدلش هم P5Q بود اون موقعی که تازه اومده بود بعد از 6 ماه اسلاتهای Pci بیخود به مشکل خورد بردم گارانتی بعد از سه روز که مراجعه کردم جلوی خودم برچست گارانتی رو کند و گفت به برد ضربه زدی در صورتیکه اصلا دست به کیس هم نخورده بود چه برسه به برد :blink:
حالا اسوس که یکی از بهترینهاست وقتی گارانتیش آشغاله به نظر شما بازم باید چون اسوس هست خرید ؟
من نظرم اینه که اگر گارانتی درست و حسابی باشه آدم نسبت به اون قطعه اطمینان پیدا میکنه فقط نباید دنبال جنس خوب بود ؛ جنس خوب با گارانتی خوب
حالا نمیدوم که خدمات شاب چطوریه چون تابحال کارم بهش نیوفتاده
موفق باشی :11:
PC_Expert
05-11-2011, 00:44
شنیدم شاب گارانتی خوب و پاسخگویی داره
دوست عزیز یه سوال :
من یه برد اسوس داشتم مدلش هم P5Q بود اون موقعی که تازه اومده بود بعد از 6 ماه اسلاتهای Pci بیخود به مشکل خورد بردم گارانتی بعد از سه روز که مراجعه کردم جلوی خودم برچست گارانتی رو کند و گفت به برد ضربه زدی در صورتیکه اصلا دست به کیس هم نخورده بود چه برسه به برد
حالا اسوس که یکی از بهترینهاست وقتی گارانتیش آشغاله به نظر شما بازم باید چون اسوس هست خرید ؟
من نظرم اینه که اگر گارانتی درست و حسابی باشه آدم نسبت به اون قطعه اطمینان پیدا میکنه فقط نباید دنبال جنس خوب بود ؛ جنس خوب با گارانتی خوب
حالا نمیدوم که خدمات شاب چطوریه چون تابحال کارم بهش نیوفتاده
از معدود دفعاتی هست که میبینم کاربری بدون تعصب نسبت به یک برند خاص داره از زاویه منطقی به موضوع نگاه مینکه. برخلاف کسانی که اصرار میکنند مادربرد گیگا یا اسوس میخواهیم ...
دوست عزیز انتخاب خوبی کردید و اطمینان داشته باشید با اون قیمت بهترین برد همین هست.
در مورد گارانتی شاب هم باید گفت پاسخگوست و قطعا" بهتر از گارانتی های مزخرف اسوس هست. (سازگار و ویستا پخش)
mehran gorji
05-11-2011, 09:17
من تحت هیچ شرایطی گیگا هم دست نمیزنم.
اگه بخواد از این 2 برند باشه بهتر میدونم اصلا سیستم نداشته باشم.
اره مین های الایت درست بعد از گارانتی OUT میشن پس برین الایت بخرید!!!!
من یه برد اسوس داشتم مدلش هم P5Q بود اون موقعی که تازه اومده بود بعد از 6 ماه اسلاتهای Pci بیخود به مشکل خورد بردم گارانتی بعد از سه روز که مراجعه کردم جلوی خودم برچست گارانتی رو کند و گفت به برد ضربه زدی در صورتیکه اصلا دست به کیس هم نخورده بود چه برسه به برد :blink:
من ترجیح میدم همیشه ایسوس را با گارانتی دیجیتال بخرم.
هیچ وقت تحت هیچ شرایطی با این گارانتی مشکلی نداشتم.
مگه فقط یه گارانتی وجود داره؟
------------------------------------------------------------
اطمینان داشته باشید با اون قیمت بهترین برد همین هست.
در خصوص قیمت حرف علی جان کاملا مورد تائید است.
اما این مین برای اور کلاک فکر نکنم مناسب باشه.
در کل با دوستان تعمیرکارم تو تهران صحبت میکردم در مورد مین های 1155 ازراک نظر + داشتند.
من پیشنهاد میدم اگر برای اورکلاک میخواهید با پرداخت هزینه 45 تومن بیشتر این مین را بگیرید از برند ازراک.
ASRock Z68 Extreme3 Gen3
راستی دوستان شنیدم مین های اسوس رو سازگار هم گارانتی میکنه ؟ درسته ؟
کسی تابحال برد اسوس با گارانتی سازگار خریده ؟
ببخشید اگر ربطی به عنوان تاپیک نداشت
jafarian
05-11-2011, 16:41
ببخشید اگر ربطی به عنوان تاپیک نداشت
درسته سازگارهم گارانتی میکنه تو سایت پایین برین نوشته ساپورت میکنه گارانتی سازگار هم عالیه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehran gorji
05-11-2011, 16:44
بله درسته.
بالای 200 تا.
اما در صورتی که میخواهید مبن های حرفه ای بخرید توصیه میکنم گارانتی دیجیتال بخرید
حرف نداره.
مثل اواژنگ پاسخگو هست
amd>intel
05-11-2011, 22:36
تا وقتي اسوس و گيگابايت هست . حالا اگر سراغ اينا هم نميريد اقلا بايوستار بگيريد . پول خودتون هزينه الكي نكنيد
دوستان حرف ها و بحث های تکراری قبلا هم خیلی شده و ..... به نظر من برند و گارانتی هیچ اهمیت و فرقی با هم در سوکت 1555 نداره چون اصلا 1555خرابی و مشکلی نداره که به فکر گارانتی و برندش باشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.