ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی

www_3d_boy
19-06-2011, 13:54
من یه درایومو بوسیله برنامه Disk manager خود ویندوز 7 پاک کردم ، که این 100 گیگو با درایو C اضافه کنم ،

حالا که پاک کردم این 100 گیگ سبز شده اما نمی دونم چطوری باید بیارمش روی درایو C وقیتی هم روی درایو Cراست کیلیک می کنم میگه همون 500 مگابایت فقط فضای خالی هست
چیکار باید بکنم

EXTREME
19-06-2011, 13:58
نرم افزار paragon partion رو برید بگیرید
اون فضای سبز که پارتیشن نشده هست رو اول پارتیشنش رو ایجاد کنید بعد با درایو c مرجش کنید
منتها قبلش با این نرم افزار paragon اون درایو رو به primary تبدیل کنید بعد اینکارو بکنید

www_3d_boy
19-06-2011, 13:59
دوست عزیز این برنامه رو دارم ورژن 10 ، اما سریال اولش که میخواد ندارم،شما داری سریالشو بدی لطفا؟

EXTREME
19-06-2011, 14:42
دوست عزیز این برنامه رو دارم ورژن 10 ، اما سریال اولش که میخواد ندارم،شما داری سریالشو بدی لطفا؟
من از ورژن 11 این نرم افزار استفاده میکنم ممکنه با این سریال کار نکنه
حالا امتحانش کنید
Product Key: PSG-161-SEE-CB-4279541
Serial Number: 0673D-5C877-21747-BF57A

www_3d_boy
19-06-2011, 14:42
ممنوننننن
دوست من راهنمایی میکنی دقیقا باید چیکار کنم الان؟این پریماری چیه؟

من دوباره یه درایو F دارم اما میخوام بطور کامل پاک بشه همش بره تو C

EXTREME
19-06-2011, 14:45
ممنوننننن
دوست من راهنمایی میکنی دقیقا باید چیکار کنم الان؟این پریماری چیه؟
شما میخواین اون پارتیشن آخر رو با درایو c یکی کنید
پس بیاین اون پارتیشن آخر رو که سبز هست با پاراگون پارتیشنشو درست کنید و اون پارتیشن رو از نوع پرایمری کنید
با نرم افزار پاراگون میشه اینکارو کرد با دیسک مینیجمنت من نتونیستم اینکارو بکنم (تبدیل پارتیشن به پرایمری منظورمه)

بعد اون پارتیشن رو مرج کنید با درایو c حجم درایو c زیاد میشه
برید دیسک مینیجمنت رو بزنید نوشته پرایمری logical drive یا Extended هر رنگ یک معنی داره

www_3d_boy
19-06-2011, 15:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز الان این صفه روبروی من ، اینا که میگی کجان ؟آخه من هرچی میگردم حتی تو help پیدا نمیکنم

EXTREME
19-06-2011, 17:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز الان این صفه روبروی من ، اینا که میگی کجان ؟آخه من هرچی میگردم حتی تو help پیدا نمیکنم
این unlocated یعنی هیچ پارتیشنی نداره
بزارید بهتر بگم
شما اول برید تو disk managmet ویندوز این پارتیشن که unlocated هست رو روش راست کلیک کنید و گزینه ی new simple drive رو بزنید و همرو next کنید و درایو رو بسازین
بعد که درایو رو ساختین حالا برید نرم افزار پاراگون رو اجرا کنید و رو همین پارتیشن که ساختین راست کلیک کنید و گزینه ی make partion primary رو بزنید تا نوع درایو primary شود حالا برید از منوهای بالایی گزینه ی wizard و سپس advance و گزینه ی merg رو بزنید و رو همون درایوی که میوخاین مرج کنید کلیک کنید حالا next رو بزنید بعد رو درایو c کلیک کنید تا با این درایو مرج بشه و next
همه ی مراحل که انجام شد سیستم رو رییست کنید بعد احتمالا فایل سیستم ها موقع بالا اومد ویندوز چک میشه و وقتی اومد بالا ددوتا درایو یکی شدن

www_3d_boy
19-06-2011, 18:57
ممنون انجام شد